TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #390 Dátum: 2007. április 01. 10:57:22 am » |
|
Én is köszönöm a szervezőknek ... Első Cápás talim volt de sajna csak utasként Köszi Promega a fuvart... de legközelebb nem ússzátok meg hogy menjek a sajátommal... aminek lagalább most már tudo a gyári színkódját Startos-Blau Metallic
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #391 Dátum: 2007. április 01. 10:58:20 am » |
|
Ja és még valami... Nem úgy volt hogy Lütyesz is ott lesz ? Ugye nincs baj?
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #392 Dátum: 2007. április 01. 11:00:51 am » |
|
Nyomja már a képeket akinek van! Statis, a videókat légyszi mihamarább! Bence, a belső kamerást azonnal akarom valahogy!!!
Viktor Most töltöm éppen fel az Uploadba... Gondolom Stasis majd átteszi a végleges helyre és belinkeli...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #393 Dátum: 2007. április 01. 11:02:04 am » |
|
tegnap este 7-től idáig aludtam, úgyh csak most reagálok taliról: a 10 órás időpont teljesen jó kezdés. 2 helyen volt a gyülekező, ez furcsa volt, de végül mindenki megtalálta a teccsót, ez a lényeg. én a kúton is jártam, mert úgy gondoltam tankolok (rájöttem, feleslegesen tettem, mert szuper fogyasztást produkált a gép a 130 hajtós, pörgetős km alatt). a teccsónál elegendő ideig voltunk, se túl sokáig, se túl rövid ideig. még beszélgetni is tudtam egy kicsit, sőt wc-re is be tudtam rohanni, pedig én eléggé késve érkeztem a konvoly egész jól összeállt, tudtommal nem hagytunk el senkit, én hívtam pl sabcot, niggát ha már nem láttam a közelben, h hol vagytok.. (ne legyen az, mint a múltkori talin, ehh..) a konvolyozási sebesség optimális volt, habár én kicsit tempósabbat mentem volna, de másokra való tekintettel ezt kellett diktálni, és ezt megértem, elfogadom stb. ebből ne is legyen flém, azt kérném. előzgetés nem volt, ez pozitívan minősíti a társaságot.. a "hegyi" szakasz jó kátyúsan indult, én még a kerülgetésüket is élveztem viszont túl rövidnek találtam az erdős utat. a parkolóban elég szépen elfértünk. szerencsére nem sokszor terrorizált minket az őrült polszkis, gondolom ő is tisztában volt azzal, mit kapott volna, ha vkit összetör.. programok nem voltak, ennek ellenére rendesen elment az idő. rólatok: bár nem mindenkivel beszéltem, de akikkel igen, azokról csak pozitívat tudok mondani. örülök, h ilyen emberekből áll a cápás brigád. mindenkinek köszönet a szervezésért, vásárlásért, sütésért, fotókért, videókért és a jelenlétekért! viktornak külön köszönet a versenytesztkörért, mondanom sem kell, h maradandó élmény volt szumma: a tali jól sikerült, eleinte anyagiaskodtam, h most nem nagyon tudok pénzt erre áldozni, aztán áldoztam, és azt kell mondjam, MEGÉRTE! pedig ha én ezt mondom, az már egy kategória
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #394 Dátum: 2007. április 01. 11:09:09 am » |
|
No mostanra teljesen felkeltem. Begi, én pedig magam és a otthonmaradtak nevében szeretném megköszönni, hogy ennyit segítettél a videók elkészítésében ! Steffe-nek meg köszönöm, hogy kölcsönadta a kamerát a filmezéshez.
Más:
A videó hangjával van 2 helyen gond, egyszer amikot Viktor beszél, meg amikor Sabc-ot filmezzük, a hang belassul. Plusz még van egy pár másodperces késés a hangban. Ezeket majd jövő héten javítom (újratömörítés), van is tippem, hogy mi a probléma.
Látod, még a videót is tönkreteszem. Csak vicc volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #395 Dátum: 2007. április 01. 11:16:18 am » |
|
Nyomja már a képeket akinek van! Statis, a videókat légyszi mihamarább! Bence, a belső kamerást azonnal akarom valahogy!!!
Viktor Most töltöm éppen fel az Uploadba... Gondolom Stasis majd átteszi a végleges helyre és belinkeli... Bence, Felment a videó ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #396 Dátum: 2007. április 01. 11:20:18 am » |
|
Viktor Most töltöm éppen fel az Uploadba... Gondolom Stasis majd átteszi a végleges helyre és belinkeli... Bence, Felment a videó ? Az egyik most megy 100_3553.mov és a másik meg 100_3554.mov lesz, ja és sajna mivel gagyi kodak digigéppel lett csinálva elég szar minőség De azt mondta Promega ha tudja kicsit feljavítja... Ráadásul csak ez a 2 van mert elfogyott a helyem a gépben.... legközelebbre beújítok egy másik kártyát is vagy nem felejtem otthon az adatkábelt és le tudjuk azonnal szedni Laptopra...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. április 01. 11:22:35 am írta TraBence »
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #397 Dátum: 2007. április 01. 11:23:13 am » |
|
Viktor Most töltöm éppen fel az Uploadba... Gondolom Stasis majd átteszi a végleges helyre és belinkeli... Bence, Felment a videó ? Az egyik most megy 100_3553.mov és a másik meg 100_3554.mov lesz, ja és sajna mivel gagyi kodak digigéppel lett csinálva elég szar minőség De azt mondta Promega ha tudja kicsit feljavítja... Ráadásul csak ez a 2 van mert elfogyott a helyem a gépben.... legközelebbre beújítok egy másik kártyát is vagy nem felejtem otthon az adatkábelt és le tudjuk azonnal szedni Laptopra... Ok, nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #398 Dátum: 2007. április 01. 11:25:03 am » |
|
Ehhhe.. hiába van 4 Megabites netem felfele csak 20Kbyte/Sec-el megy...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #399 Dátum: 2007. április 01. 11:25:48 am » |
|
Viktor Most töltöm éppen fel az Uploadba... Gondolom Stasis majd átteszi a végleges helyre és belinkeli... Bence, Felment a videó ? Az egyik most megy 100_3553.mov és a másik meg 100_3554.mov lesz, ja és sajna mivel gagyi kodak digigéppel lett csinálva elég szar minőség De azt mondta Promega ha tudja kicsit feljavítja... Ráadásul csak ez a 2 van mert elfogyott a helyem a gépben.... legközelebbre beújítok egy másik kártyát is vagy nem felejtem otthon az adatkábelt és le tudjuk azonnal szedni Laptopra... Ok, nézem. Még csak a képek vannak fenn... egy mappába tettem vegyesen a képéket vidiókat
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #400 Dátum: 2007. április 01. 11:37:04 am » |
|
Trabence:
Rendben, irj egy privit, aztán kirakom a videót + a képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #401 Dátum: 2007. április 01. 11:38:43 am » |
|
Trabence:
SCP szerint 51 Perc és fenn minden
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #402 Dátum: 2007. április 01. 11:44:59 am » |
|
Ja és még valami... Nem úgy volt hogy Lütyesz is ott lesz ? Ugye nincs baj?
De, úgy volt, még péntek délután is..Szombat reggelre leromlott a Főnök állapota, és ezért nem mentünk...Nem hiányoztam én onnan, hidd el.. Legalább tudtam kicsit haladni a TD vel, de még messze a vége..Kábel a rengetegben.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #403 Dátum: 2007. április 01. 11:54:58 am » |
|
Trabence:
SCP szerint 51 Perc és fenn minden Egyik Vidió is felért...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #404 Dátum: 2007. április 01. 13:57:29 pm » |
|
Ok, köszönjük szépen Bence a nép nevében. Most rohannom kell, ezért nincs direkt link, de innen lehet szedni a cumót: http://www.capabmw.hu/talalkozok/video/a .MOV kiterjesztésü videók Trabence videó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #405 Dátum: 2007. április 01. 14:33:34 pm » |
|
Fox
Majd a következő talin megiszunk rá egyet:)
Trabence, Promega, Brájen Bocs, hogy "elzavartalak" Titeket, de tényleg mennem kellett! Legközelebb jobban elmélkedhetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #406 Dátum: 2007. április 01. 14:58:30 pm » |
|
Fox
Trabence, Promega, Brájen Bocs, hogy "elzavartalak" Titeket, de tényleg mennem kellett! Legközelebb jobban elmélkedhetünk.
Remélem azért meghívsz majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #407 Dátum: 2007. április 01. 18:33:35 pm » |
|
Fox
Semmi gond igy is csak éjfélre értem haza aztán mentem is Polgárőrködni
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #408 Dátum: 2007. április 01. 18:37:16 pm » |
|
A nemközösségi quartett.
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #409 Dátum: 2007. április 01. 19:17:47 pm » |
|
Ahoz hogy erre a képre rákerüljek be kell szolnom ennek annak, egy párszor úgy rendesen?
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #410 Dátum: 2007. április 01. 19:19:00 pm » |
|
Ahoz hogy erre a képre rákerüljek be kell szolnom ennek annak, egy párszor úgy rendesen?
ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá, dehogy..Látod, én se vagyok rajta.. ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 2007. április 01. 19:20:49 pm » |
|
A nemközösségi quartett. A Tüdő,meg az Erő,meg a Verő ,meg Karó!!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
videospromega
Nem elérhető
Mostmár úszkálunk...
|
|
« Válasz #412 Dátum: 2007. április 01. 19:24:47 pm » |
|
Az egyik most megy 100_3553.mov és a másik meg 100_3554.mov lesz, ja és sajna mivel gagyi kodak digigéppel lett csinálva elég szar minőség De azt mondta Promega ha tudja kicsit feljavítja...
bevallom tévedtem, sajna nem tudok sötétíteni a tájon, a digitgépnek kisebb a dinamikaátfogása, ami itt fehér, az fehér(túl fényes), de egy videokameránál elég sok részletet elő lehetne csalni egy "fehér" felületből is. Promega Bocs a technikai rizsáért...
|
|
|
Naplózva
|
Promega
BMW 315 1982, alpinweiB (O==[][]==O)
Lassanként megjobbítom... nagyonlassanként
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #413 Dátum: 2007. április 01. 19:58:10 pm » |
|
Az egyik most megy 100_3553.mov és a másik meg 100_3554.mov lesz, ja és sajna mivel gagyi kodak digigéppel lett csinálva elég szar minőség De azt mondta Promega ha tudja kicsit feljavítja...
bevallom tévedtem, sajna nem tudok sötétíteni a tájon, a digitgépnek kisebb a dinamikaátfogása, ami itt fehér, az fehér(túl fényes), de egy videokameránál elég sok részletet elő lehetne csalni egy "fehér" felületből is. Promega Bocs a technikai rizsáért... Én értem, hogy mit mondassz, ne kérj a "technikai rizsáért" elnézést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #414 Dátum: 2007. április 01. 20:11:04 pm » |
|
Rnie kollégától meg elnézést a Verőcei fékezés miatt, de kb 500m-re egy fehér Felicia állt a forgalommal szemközti oldalon, én meg 50 helyett 80 körül döngettem, ezért egy kis fékezéssel akartam javítani a helyzeten. A Felicia amúgy civil volt, de ezt én akkor még nem láttam, Bocsika még egyszer!
Semmi gond, én meg birtam allni, kulonben sem kell 80-al menni faluban. Viszont az L200 extrabozotraccsal majdnem eltaposott:))) A 2/B-n sikerült kicsit felmelegiteni a kipuffot, nehogy leragadjon a sok korom:)) Mondjuk ma ugyenezt egy masik BMW-vel is megismételtem, de az egy egészen komoly más érzés volt:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #415 Dátum: 2007. április 01. 20:17:20 pm » |
|
Gratula a tali résztvevőinek, a képek szerint jól sikerült. Én sajnos a 2 szék közé estem, egy sajnálatos iratvesztést követően. Ha pozitívan állok hozzá, akkor úgy fogalmaznék, hogy nem is baj pihenek 1 hetet, mire pótolom az elveszett cuccaimat.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #416 Dátum: 2007. április 01. 20:21:38 pm » |
|
ööö nem látom a bebaszós képeket.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #417 Dátum: 2007. április 01. 20:30:12 pm » |
|
Fox
Remélem azért meghívsz majd Még szép!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #418 Dátum: 2007. április 02. 09:36:25 am » |
|
Mondjad nyugodtan... Sajnos ez ilyen... Van akit az szórakoztat, hogy megy 10km-t és ott van a talin, és még az is nagyon messze van, van aki gurul 4-500km-t hogy ott legyen. Van ez így.
Én nem bánom, ha BP-től messzebb van, legalább megyek egyet az autóval:) de megértem, ha nem mindenkinek tetszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zimpet
Vendég
|
|
« Válasz #419 Dátum: 2007. április 02. 17:47:02 pm » |
|
A nemközösségi quartett. Azért lássuk be! Ütős a kép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|