Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2580 Dátum: 2009. január 17. 13:33:21 pm » |
|
Mi a faszom ez? Mi?? nem tudom, mintha egy új topic let volna... ugyan ezzel a címmel... és nem voltak előzmények... csak azt láttam ami írtál hogy teszt...erre kérdeztem... Igen, az volt... Csak gyakoroltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2581 Dátum: 2009. január 17. 16:05:33 pm » |
|
Ez mi a szösz? Házi kreálmány vagy fotosopp?
Undorító, mint egy kopoltyús merci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TotoE12
Vendég
|
|
« Válasz #2582 Dátum: 2009. január 17. 16:58:35 pm » |
|
Ez mi a szösz? Házi kreálmány vagy fotosopp?
Undorító, mint egy kopoltyús merci én hirtelen azt hittem 914es porsche szerintem is gány amugy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2583 Dátum: 2009. január 18. 11:08:44 am » |
|
Nem azért, az biztos. De tedd a szivedre a kezed: ha van a kocsidban kraft, azért sürübben odalépsz neki, mint ha 50 ló lenne, nem? Én is szeretek menni, de próbálom ésszel...Teherrel is szivesen hasítok, de ha egyszer egy kisköcsögöt oldalba b*sznék vele, biztos nem kellene szoliba járnia többet.. 286 ló már valszeg nem azért került bele, hogy a kapu előtt túráztassa a motort.Ha pályán(verseny) nyomja neki, tegye, de Peti(cápa730) arra célzott vele, hogy az izomagyúak inkább az utakon szeretik mutogatni, mennyire megy a vasuk,nem olyan helyen, ahol mást nem veszélyeztetnek vele.Ha ott megmurdel, hát na bumm, nem csinál vele nagy kárt...Érted??
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himizoli1
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2584 Dátum: 2009. január 18. 11:59:38 am » |
|
Nem azért, az biztos. De tedd a szivedre a kezed: ha van a kocsidban kraft, azért sürübben odalépsz neki, mint ha 50 ló lenne, nem? Én is szeretek menni, de próbálom ésszel...Teherrel is szivesen hasítok, de ha egyszer egy kisköcsögöt oldalba b*sznék vele, biztos nem kellene szoliba járnia többet.. 286 ló már valszeg nem azért került bele, hogy a kapu előtt túráztassa a motort.Ha pályán(verseny) nyomja neki, tegye, de Peti(cápa730) arra célzott vele, hogy az izomagyúak inkább az utakon szeretik mutogatni, mennyire megy a vasuk,nem olyan helyen, ahol mást nem veszélyeztetnek vele.Ha ott megmurdel, hát na bumm, nem csinál vele nagy kárt...Érted??
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2585 Dátum: 2009. január 18. 12:14:53 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? Cápát kérdezd És ha azt mondja hogy igen, akkor mindenképpen vissza kell alakítanod! Figyelj, ez a kocsi nem erre a projektre van kitalálva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2586 Dátum: 2009. január 18. 12:18:02 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? Cápát kérdezd És ha azt mondja hogy igen, akkor mindenképpen vissza kell alakítanod! Figyelj, ez a kocsi nem erre a projektre van kitalálva! Tibi! Ne legyél már hülyébb, mint amilyen vagy: )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2587 Dátum: 2009. január 18. 12:29:41 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? igen, te családgyilkos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2588 Dátum: 2009. január 18. 13:24:38 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? igen, te családgyilkos! Az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himizoli1
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2589 Dátum: 2009. január 18. 14:14:07 pm » |
|
Nyilván az E21-ről van szó,ami alá tehetsz akármilyen futóművet,akkor is kis könnyű autóCSKA lesz. Oké,hogy élmény autó,meg minden,de azért icicpici és gyenguszka kaszni. (emlékezz,mikor 5-öst, vagy hetest csináltunk és utána E21 építés.Szinte pelenka. Atinak is merevíteni kell a kasznit itt-ott.) E21-be lehet bivaly mocit tenni utcára,jól hangzik,hogy így űber erős, úgy űber erős.DE kezelhető egy UTCAI 300 lovas 1100 kilós autó MINDEN helyzetben? NEM.
Miért is gyengébb az e21 karosszériája mint egy e28 vagy e34? A kezelhetőség a futóműtől függ szerintem. Persze lehet erősíteni a kasznit, de nézd meg Indy által belinkelt Gr. 5 kasznit, elég sok könnyités is van benne és nem 300LE volt hanem jóval több. Szerintem még senki sem vezettett 300LE körüli E21-est, igy senkinek nincsen tapasztalata, hogy milyen is lenne. Legközelebb Viktor van , de nekem sohasem panaszkodott, hogy rossz lenne. De persze mindenki azt csinál amit akar.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 18. 15:19:28 pm írta Himizoli1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2590 Dátum: 2009. január 18. 14:57:05 pm » |
|
Nyilván az E21-ről van szó,ami alá tehetsz akármilyen futóművet,akkor is kis könnyű autóCSKA lesz. Oké,hogy élmény autó,meg minden,de azért icicpici és gyenguszka kaszni. (emlékezz,mikor 5-öst, vagy hetest csináltunk és utána E21 építés.Szinte pelenka. Atinak is merevíteni kell a kasznit itt-ott.) E21-be lehet bivaly mocit tenni utcára,jól hangzik,hogy így űber erős, úgy űber erős.DE kezelhető egy UTCAI 300 lovas 1100 kilós autó MINDEN helyzetben? NEM.
Miért is gyengébb az e21 karosszériája mint egy e28 vagy e34? A kezelhetőség a futóműtől függ szerintem. Persze lehet erősíteni a kasznit, de nézd meg Indy által belinkelt Gr. 5 kasznit, elég sok könnyités is van benne és nem 300LE volt hanem jóval több. Szerintem még senki sem vezettett 300LE körüli E21-est, igy senkinek nincsen tapasztalata, hogy milyen is lenne. Legközelebb Vikor van , de nekem sohasem panaszkodott, hogy rossz lenne. De persze mindenki azt csinál amit akar. A fő az, hogy neked ott van a garazsadban... és ezt a tényt nagyon nehezen tudom megemészteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2591 Dátum: 2009. január 18. 16:28:46 pm » |
|
Zoli amúgy sem csinál semmit a kocsival, csak egy hétvégi motorbelógatás a program semmi fék, futómű upgrade mellesleg igaza van részben Cápának! de azért heló! a srác nyilván nem olyan tempóval ütközött, amit nem lehet elérni akár egy 18i-vel is. mellesleg szerintem igen igényes építés az ő autója, nekem nagyon tetszik, pedig pont leszarom h erős-e, vagy csak 100 ló körüli.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #2592 Dátum: 2009. január 18. 22:17:46 pm » |
|
Miért is gyengébb az e21 karosszériája mint egy e28 vagy e34? A kezelhetőség a futóműtől függ szerintem. Persze lehet erősíteni a kasznit, de nézd meg Indy által belinkelt Gr. 5 kasznit, elég sok könnyités is van benne és nem 300LE volt hanem jóval több. Szerintem még senki sem vezettett 300LE körüli E21-est, igy senkinek nincsen tapasztalata, hogy milyen is lenne. Legközelebb Viktor van , de nekem sohasem panaszkodott, hogy rossz lenne. De persze mindenki azt csinál amit akar. Jaja, később asszem bővebben kifejtettem,hogy más a gr5, vagy a verseny E21-ek, merugye szélesítés, stb stb,de ha maradsz a széria nyomtávon Na mind1, végül is nem izgat, nem kötekedni akartam
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 -1978 E12 520/6 -1979 E12 520/6 -1980 E28 525e
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2593 Dátum: 2009. január 19. 13:39:28 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? igen, te családgyilkos! Az Nagyon hülyék vagytok . Kössetek csak belém nyugodtan ! Majd szép lassan egyenként elintézlek benneteket.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2594 Dátum: 2009. január 19. 13:43:18 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Akkor most alakítsam vissza az E21-m gyárira? igen, te családgyilkos! Az Nagyon hülyék vagytok . Kössetek csak belém nyugodtan ! Majd szép lassan egyenként elintézlek benneteket. Majd jól meghúzgálom a hajadat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 2009. január 19. 13:52:05 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 2009. január 19. 14:14:18 pm » |
|
:sm_69:Dühöngő! (vagy ovi) Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 2009. január 19. 15:30:27 pm » |
|
Látod jobb lesz ha inkább elballagunk innen az oviba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 2009. január 19. 16:08:01 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 2009. január 19. 16:32:41 pm » |
|
Ezt fogalmaztam meg két mondatban is, de ezt úgy látszik csak te olvastad el. A többiek meg csak írni tudnak, olvasni meg csak azt, amibe bele tudnak kötni. "Szép dolog az önbizalom, ha az nem csak elbizakodottság ! ! ! Egy komoly teljesítményű autót kevesen tudnak uralni azok közül, akik azt hiszik,(azt terjesztik) magukról."Szerintem mindenki elolvasta, de úgy éreztem, hogy inkább az általánosítás jött le belőle... mármint az, hogy mindenki egy faszkalap versenyzős barom akinek egy betuningolt hasonló kocsija van, nincs agya, nem is tud normálisan közlekedni és hogy ezek a kocsik mind szarok, mert nem erre vannak kitalálva és nincsenek normálisan megcsinálva... Ha esetleg úgy írod, hogy jó jó ez a kocsi, de jól meg kell hogy legyen az egész csinálva hozzá, futómű + egyebek, meg a használatához egy kis ész is kell, akkor hidd el, senki nem írta volna rá azt amit... Kőbalta a duma, de egyetértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 2009. január 19. 17:47:43 pm » |
|
Ezt is megértük. Indy közös véleményen van 02-vel. Ez nem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 2009. január 20. 02:29:30 am » |
|
Ezt is megértük. Indy közös véleményen van 02-vel. Ez nem semmi. Sőt! Még közös autóban is voltunk A pólus mögött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 2009. január 20. 15:48:37 pm » |
|
Ezt is megértük. Indy közös véleményen van 02-vel. Ez nem semmi. Sőt! Még közös autóban is voltunk A pólus mögött abba már ne kezdj bele, hogy az első, vagy a hátsó ülésen ültetek
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 2009. január 20. 19:43:17 pm » |
|
Ezt is megértük. Indy közös véleményen van 02-vel. Ez nem semmi. Sőt! Még közös autóban is voltunk A pólus mögött abba már ne kezdj bele, hogy az első, vagy a hátsó ülésen ültetek Egymás mellet! 02, még az időt is mérte Apám gépén vannak a képek (mert készültek), ha odajutok ,majd dobok be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 2009. január 20. 20:32:09 pm » |
|
persze-persze, azok a képek a public mappából valóak voltak a privát képeket biztos 02 gépén találnánk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 2009. január 20. 21:27:32 pm » |
|
Ma mikor hazaértem így fogadott a legkisebb csemetém Ebből a gyerekből még lesz valami
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 2009. január 20. 21:44:57 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 2009. január 20. 22:49:41 pm » |
|
Ma mikor hazaértem így fogadott a legkisebb csemetém Ebből a gyerekből még lesz valami tiszta apja! mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 2009. január 20. 23:26:10 pm » |
|
Ma mikor hazaértem így fogadott a legkisebb csemetém Ebből a gyerekből még lesz valami Isten áldja,és a Bmw szelleme vezérelje útján,mint az ősökét
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 2009. január 20. 23:53:23 pm » |
|
Ma mikor hazaértem így fogadott a legkisebb csemetém Ebből a gyerekből még lesz valami Hát, E21 tulaj !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|