András
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2008. szeptember 02. 10:01:30 am » |
|
köce, így ok. Mondjuk jó, ha 7-8-ra odeérek, kaját hagyjatok:PPP
2 napos lesz, úgy, hogy nem tudsz elkésni  Kaja meg mindig van magyar embernél  remélem Mike megint pikánsra fűszerezi az ételt, akkor biztosan marad. Nekem a múltkor is nagyon ízlett!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2008. szeptember 02. 12:35:21 pm » |
|
Már kezdtem kétségbe esni hogy nem írjátok be magatokat a halállistába!!  ugyan-ugyan.. ha tudunk, ott vagyunk a talikon!! 
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2008. szeptember 02. 13:56:08 pm » |
|
no én megint lelépek 1 hétre, de jövőhétre itthon vagyok a "bulira". a felállást tudjátok, de lekörmölöm még 1x: Szeptember 12.-én este, laza összejövetelű standard-kaja (a csípősségről Mike gondoskodik) duma party, a hangulatért ti feleltek. A rend fenntartásáért meg a két kutya  A helyszín még mindíg Bp. 16. ker. A pontos címet ki nem írom egy forumra, még ha ez a kedvenc forumom is  Ki rajta van a listán ,majd megkapja priviben jövőhéten ! Ettől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! (Téged is Grafi! ..csak a csajokat most mellőzd  ) már ,csak azért is kéne sac/kb tudnunk, hogy hány emberre főzzünk Tudatmódosító szereket mindenki hozhat ,nem hátrány :p (Bentó) rnie! Itt a válasz  a kérdésedre. Szerintem már du. lesz a szivárgás, ki hogy érkezik. Valakinek krumplit is kell pucolni  Majd rábízzuk a Bento-ra!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2008. szeptember 03. 11:40:36 am » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%) 13.shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. 14.Lütyő 15. Collins és Johanna 16. rnie (most akkor jol és mikor??  nekem péntek este OK) 17. Kanári(elméletileg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2008. szeptember 03. 19:07:49 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2008. szeptember 03. 19:12:42 pm » |
|
Shark.. minden ok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2008. szeptember 03. 19:56:25 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolásra lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 03. 20:05:59 pm írta Lidérc »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:00:02 pm » |
|
Szia Kanári! Mit fed az, hogy elméletileg? Virtuálisan leszel a talin?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:01:24 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbírkózni a feladattal... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:09:02 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbírkózni a feladattal...  Képes vagyok = 2 szó ... Kisfiam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:19:46 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbirkózni a feladattal...  Képes vagyok = 2 szó ... Kisfiam  Nah látod!! A képes vagyok szóval sem tudsz megbírkózni!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:27:28 pm » |
|
Shark.. minden ok  Köszi Indy! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:28:02 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbirkózni a feladattal...  Képes vagyok = 2 szó ... Kisfiam  Nah látod!! A képes vagyok szóval sem tudsz megbírkózni!! Ott csesztem el ,hogy megmutattam nektek a forumot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 2008. szeptember 03. 20:31:39 pm » |
|
Pár kérdésre reagálok szombathelyről.. ill. pontosítok 12. -én pénteken 18:00-tól lehet szivárogni.. én így gondolom, de ki előbb jön, nem sértődöm meg (annak még a kertben is akad parkolóhely  ) Mivel iszunk, nem hiszem ,hogy bárki is fog vezetni..így tudunk biztosítani fekhelyeket a nappaliban, de ezeket inkább a hölgyeknek és a macerásabb és úriasabb ( a két 6-os  ) emberkéknek tartanám fent. Az elveteműltebbek hozzanak sátrakat, plédeket, hálózsákokat!!! Az esték már elég hüvik, bár Bentó 99% -os párlata szerintem sok embert átfog segíteni ezen a holtponton:) Mike népkonyhája  ugyanolyan intenzivitással és ízvilággal fog működni, mint legutóbb Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk.. de egy 4x4 es sátor fell lesz állítva ..múltkor is sok jó ember elfért alatta Tömören röviden ennyi ,mi eszembe jut... Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbirkózni a feladattal...  Képes vagyok = 2 szó ... Kisfiam  Nah látod!! A képes vagyok szóval sem tudsz megbirkózni!! Ott csesztem el ,hogy megmutattam nektek a fórumot  Nem kell mutogatni!! Megtaláljuk magunk is!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 2008. szeptember 04. 07:21:42 am » |
|
Hölgyeknek felajánlom a padlásszobát, szivacsmatrac is van. Remélem mindenki befér a nappaliba és sátor csak tárolás lesz használva. Viszont hálózsák és pléd az jöhet.  Köszönöm anyu, de képesvagyok megbirkózni a feladattal...  Képes vagyok = 2 szó ... Kisfiam  Nah látod!! A képes vagyok szóval sem tudsz megbírkózni!! Ott csesztem el ,hogy megmutattam nektek a forumot  Hát ez a párbeszéd mindent visz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 2008. szeptember 04. 11:25:50 am » |
|
Szia Kanári! Mit fed az, hogy elméletileg? Virtuálisan leszel a talin? Szia! Ha nem jön közbe semmi életbevágóan fontos, akkor megyek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2008. szeptember 04. 11:47:01 am » |
|
Sajnos OFFtopic szedánnal fogok támadni, úgyhogy igényelnék egy fekhelyet. Matracot hálózsákot párnát viszek.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mpower
Vendég
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 2008. szeptember 04. 13:03:08 pm » |
|
Indy! Megtennéd hogy raksz félre nekem matricát?habár nemtom baszogatva lennék-e hogy az e-9et ragasztgatom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 2008. szeptember 04. 13:18:07 pm » |
|
Indykém erre én is benevezek,de Petiné még nem tudom mert már suli és tanulása lesz,majd meglátja.
Hozzak gitárt? Esetleg megtanulok...  ) hozzál bazdmeg... ne csak a szád járjon... kétbalkezes barom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 2008. szeptember 04. 18:21:41 pm » |
|
Indykém erre én is benevezek,de Petiné még nem tudom mert már suli és tanulása lesz,majd meglátja.
Hozzak gitárt? Esetleg megtanulok...  ) hozzál bazdmeg... ne csak a szád járjon... kétbalkezes barom... Neked se a pofád járjon, hanem gyere! Valamit elfelejtettem! Ja! ! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 2008. szeptember 04. 19:51:02 pm » |
|
Szia Kanári! Mit fed az, hogy elméletileg? Virtuálisan leszel a talin? Szia! Ha nem jön közbe semmi életbevágóan fontos, akkor megyek  Hát lehet ennél életbevágóbb? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 2008. szeptember 04. 19:54:13 pm » |
|
Sajnos OFFtopic szedánnal fogok támadni, úgyhogy igényelnék egy fekhelyet. Matracot hálózsákot párnát viszek.
Akkor Te csak kerítésen kívül parkolhatsz  , viszont számodra mindig van /fek/hely nálunk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 2008. szeptember 04. 20:27:10 pm » |
|
Szia Kanári! Mit fed az, hogy elméletileg? Virtuálisan leszel a talin? Szia! Ha nem jön közbe semmi életbevágóan fontos, akkor megyek  Hát lehet ennél életbevágóbb?   remélem semmi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 2008. szeptember 04. 22:06:28 pm » |
|
Akkor Te csak kerítésen kívül parkolhatsz  , viszont számodra mindig van /fek/hely nálunk  Köszi. 
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 2008. szeptember 04. 22:10:30 pm » |
|
Akkor Te csak kerítésen kívül parkolhatsz  , viszont számodra mindig van /fek/hely nálunk  Köszi.  Persze most már nem bízom rád a Vega kaját!! Még éhen halok/halunk ha rajtatok múlik!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 2008. szeptember 06. 16:39:50 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista  Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel  Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat.  Nah de jó!! Lesz mit megint majd kiöntenem!!  Meg ne próbáld !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 2008. szeptember 06. 18:17:29 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista  Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel  Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat.  Nah de jó!! Lesz mit megint majd kiöntenem!!  Meg ne próbáld ! fiatalok, az a szitu, hogy nem tudok elmenni pénteken indyékhez...  pécsre kell elmenjünk, orsinak beiratkozás van az egyetemen + mamájának szülinap úgyhogy ki kell várjam a következő talit...
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 2008. szeptember 06. 18:41:15 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista  Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel  Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat.  Nah de jó!! Lesz mit megint majd kiöntenem!!  Meg ne próbáld ! fiatalok, az a szitu, hogy nem tudok elmenni pénteken indyékhez...  pécsre kell elmenjünk, orsinak beiratkozás van az egyetemen + mamájának szülinap úgyhogy ki kell várjam a következő talit... első a család!  u.i.: Akkor nincs erélyi pálinka 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 06. 18:44:28 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 2008. szeptember 06. 19:26:04 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista  Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel  Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat.  Nah de jó!! Lesz mit megint majd kiöntenem!!  Meg ne próbáld ! fiatalok, az a szitu, hogy nem tudok elmenni pénteken indyékhez...  pécsre kell elmenjünk, orsinak beiratkozás van az egyetemen + mamájának szülinap úgyhogy ki kell várjam a következő talit... Kár, hogy nem leszel kinn Bento. Nem lesz finom pálinka  De Indy jól mondja elcső a család. Majd a legközelebbi talira gyere 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 2008. szeptember 06. 20:22:03 pm » |
|
Egy hangyafikányi esély van arra, hogy be tudok nézni, de ezt nem merem megígérni. Nagy munkában vagyunk és nem tudom mikor végzünk. Igazából hétvégék sincsenek most, de ha a fiúk jól nyomják, lehet hogy lesz hétvége. Majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|