Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Dátum: 2009. március 23. 08:33:31 am » |
|
Megszületett az 5. salgótali időpontja: 06.12.-13., azaz Június 12. és 13. péntek és szombat!
A programokkról és a helyszínről bővebben a héten tudok infókat adni.
Aki volt az eddigieken, annak nem kell bemutatnom, aki még nem, az utánanézhet az előző évi rendezvényeknek.
Mindenkit várok szeretettel, üdv: Boge!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009. március 23. 08:39:20 am » |
|
Talira jelentkezők:
1 Mike + 1 fő
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009. március 23. 08:44:54 am » |
|
Talira jelentkezők:
1 Mike + 1 fő 2 Bubo + 1 fő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009. március 23. 08:50:28 am » |
|
Talira jelentkezők:
1 Mike + 1 fő 2 Bubo + 1 fő 3 bento
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 23. 08:58:28 am írta Mike »
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009. március 23. 08:55:14 am » |
|
vizsgaidöszak
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2009. március 23. 09:45:26 am » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009. március 23. 10:34:47 am » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!! Milyen 2 nap? Délben indul, másnap délben otthon van. 1 nap, ha ezen múlik a féléve, akkor már amúgy is b@szva van.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009. március 23. 10:43:55 am » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!! Milyen 2 nap? Délben indul, másnap délben otthon van. 1 nap, ha ezen múlik a féléve, akkor már amúgy is b@szva van. agyadnak is jó tesz, ha átmosod a májad és szívsz egy kis jó levegőt Boge-nál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009. március 23. 17:02:35 pm » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!! Milyen 2 nap? Délben indul, másnap délben otthon van. 1 nap, ha ezen múlik a féléve, akkor már amúgy is b@szva van. agyadnak is jó tesz, ha átmosod a májad és szívsz egy kis jó levegőt Boge-nál jó,de collins az előző salgótali óta nem ért ki versenyre,pedig mindig hívtam,de neki ha nem vizsgaidőszak van,akkor tanulnia kell, vagy épp külföldre utazik
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009. március 23. 19:10:11 pm » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!! Milyen 2 nap? Délben indul, másnap délben otthon van. 1 nap, ha ezen múlik a féléve, akkor már amúgy is b@szva van. agyadnak is jó tesz, ha átmosod a májad és szívsz egy kis jó levegőt Boge-nál jó,de collins az előző salgótali óta nem ért ki versenyre,pedig mindig hívtam,de neki ha nem vizsgaidőszak van,akkor tanulnia kell, vagy épp külföldre utazik nem sokáig ellenkezett, szerintem csak kérette magát . Szerintem leszünk olyan állapotban, hogy kikérdezzük a vizsgaanyagot ,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009. március 23. 19:15:45 pm » |
|
vizsgaidöszak nebasszál fel agyilag... olyan vizsgaidőszakot még nem láttam, ahol nem tudsz lógni két napot!! Milyen 2 nap? Délben indul, másnap délben otthon van. 1 nap, ha ezen múlik a féléve, akkor már amúgy is b@szva van. agyadnak is jó tesz, ha átmosod a májad és szívsz egy kis jó levegőt Boge-nál jó,de collins az előző salgótali óta nem ért ki versenyre,pedig mindig hívtam,de neki ha nem vizsgaidőszak van,akkor tanulnia kell, vagy épp külföldre utazik nem sokáig ellenkezett, szerintem csak kérette magát . Szerintem leszünk olyan állapotban, hogy kikérdezzük a vizsgaanyagot , a hangulat nagyonjó lesz,ebben biztos vagyok collins is hamar elfogja felejteni a vizsgákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009. március 23. 19:19:46 pm » |
|
Én tuti hogy nem megyek, tavaly is szarul éreztem magam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009. március 23. 19:23:10 pm » |
|
pedig sokaknak tetszettél abban a feszülős pólóban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2009. március 23. 19:26:55 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2009. március 23. 20:55:19 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2009. március 23. 21:00:09 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2009. március 23. 21:19:48 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 23. 22:46:19 pm írta collins »
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2009. március 23. 21:23:21 pm » |
|
Mert nem volt veled a barátod, mi meg nem vagyunk olyanok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2009. március 23. 21:27:48 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört azt max trélerrel vinném de hidd el , közel se megy olyat mint a v8 viszont ha 1x eljössz versenyre,leginkább edzésre,akkor viszlek természetesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2009. március 23. 21:58:23 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört azt max trélerrel vinném de hidd el , közel se megy olyat mint a v8 viszont ha 1x eljössz versenyre,leginkább edzésre,akkor viszlek természetesen Na haggyuk már a v8-at,kb ugyan az mint a sor nagy 3,5-ös.Akkor javasolnám a trélert,a többletfogyasztást ellensúlyozza a pia amivel itatnálak és a jó társaság
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2009. március 24. 07:51:26 am » |
|
YESSSSSS
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2009. március 24. 09:19:04 am » |
|
YESSSSSS Mike nem szép dolog így örülni , elég ha elfogadjuk a döntését és nem próbáljuk meg rábeszélni mint Collinst
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2009. március 24. 12:49:22 pm » |
|
Kár...Legalább mi is szarul éreztünk volna.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2009. március 24. 13:38:56 pm » |
|
collinsék (így lehet, hogy bento nem tud jönni, mert majd helyettem kell tanulnia ) tudod mit? szívesen kikérdezlek majd, óránként ha kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2009. március 24. 13:44:18 pm » |
|
collinsék (így lehet, hogy bento nem tud jönni, mert majd helyettem kell tanulnia ) tudod mit? szívesen kikérdezlek majd, óránként ha kell! De csak Collinsot án, Johannát nem kell: ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2009. március 24. 13:54:32 pm » |
|
Kár...Legalább mi is szarul éreztünk volna.. ) Mingyá szólok a főnöködnek hogy aggyon egy kis melót neked, mert úgy látom, hogy qrvára kezdesz ráérni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2009. március 24. 14:16:48 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört azt max trélerrel vinném de hidd el , közel se megy olyat mint a v8 viszont ha 1x eljössz versenyre,leginkább edzésre,akkor viszlek természetesen Na haggyuk már a v8-at,kb ugyan az mint a sor nagy 3,5-ös.Akkor javasolnám a trélert,a többletfogyasztást ellensúlyozza a pia amivel itatnálak és a jó társaság Salgótarjánig nem vállalnám a trélerhúzást az e28-al ugye megérted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2009. március 24. 15:03:41 pm » |
|
Kár...Legalább mi is szarul éreztünk volna.. ) Mingyá szólok a főnöködnek hogy aggyon egy kis melót neked, mert úgy látom, hogy qrvára kezdesz ráérni... Szójjá' vazzeg Volna itt neked is egy kis fekete meló... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2009. március 24. 15:15:27 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört azt max trélerrel vinném de hidd el , közel se megy olyat mint a v8 viszont ha 1x eljössz versenyre,leginkább edzésre,akkor viszlek természetesen Na haggyuk már a v8-at,kb ugyan az mint a sor nagy 3,5-ös.Akkor javasolnám a trélert,a többletfogyasztást ellensúlyozza a pia amivel itatnálak és a jó társaság Salgótarjánig nem vállalnám a trélerhúzást az e28-al ugye megérted Persze,de ha egy pipec Bmw-t kellene elhoznod olcsóért,akkor messzebb is eltrélereznél. Ez van,pedig jó lett volna
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2009. március 24. 17:40:56 pm » |
|
ha addigra végzek velük, akkor nem lesz rossz hangulatom nem a vizsgáktól fog függeni a hangulatod, hanem a Bento féle kerítés szaggatótól és a kisérőitől idén korábban is szeretnék érkezni,mert mire legutóbb odaértem,már mindenki végignyalta a kerítésszaggatót,és utólag kellett felzárkóznom hozzájuk A verseny autóval mész,mert akkor talán lemegyek ha viszel egy tesztkört azt max trélerrel vinném de hidd el , közel se megy olyat mint a v8 viszont ha 1x eljössz versenyre,leginkább edzésre,akkor viszlek természetesen Na haggyuk már a v8-at,kb ugyan az mint a sor nagy 3,5-ös.Akkor javasolnám a trélert,a többletfogyasztást ellensúlyozza a pia amivel itatnálak és a jó társaság Salgótarjánig nem vállalnám a trélerhúzást az e28-al ugye megérted most,mért? >:Delvigyem neked? gyenge az e-28???vagy mi ha Toi,menni akar vel,szolj neki majd leviszi ö a v8-al >:Daz csak elbirja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|