Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2009. március 28. 12:32:01 pm » |
|
Csak 1 kérdés. Előreláthatólag lesz mivel kimennem a talira a Vespán kívül. De ha mégsem, akkor be tudnék valaki mellé társulni aki kihozna, meg hazahozna? (ha persze Sződliget útbaesne az illetőnek, vagy csak egy kis kerülő lenne )
Szerintem hozzám beférsz..Persze nem tom Pet velem jön-e tradicionálisan, nomeg ha igen mennyi sört hoz...Viszont az alvás még kérdéses, hogy a kocsiba lesz-e, vagy sátorban..
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2009. március 28. 14:22:35 pm » |
|
Vinném a perputtyomat. Gyerekek nyugodtan alvása megoldható? (még picik 6 és 3 évesek) Nagyon metál szokott lenni a este? Vidámnak nevezném..Bár az alkohol megteszi a hatását(kinél mennyi, és mennyire), hála istennek nem tudok olyat köztünk, aki ne tudna normális módon ellenni egy kis vérrel az ereiben...Szóval szerintem nem gáz a csapat. a "nem gáz"-nál azért sokkal jobb , én is gondolkodtam rajta, hogy elhozom a családot, (gyerekek 5 és 7 évesek) de a 2 napos talikat megtartom fiús programnak. Én is így gondolom, de a feleségemet nem tudom magamról levakarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2009. március 28. 14:27:43 pm » |
|
Vinném a perputtyomat. Gyerekek nyugodtan alvása megoldható? (még picik 6 és 3 évesek) Nagyon metál szokott lenni a este? Vidámnak nevezném..Bár az alkohol megteszi a hatását(kinél mennyi, és mennyire), hála istennek nem tudok olyat köztünk, aki ne tudna normális módon ellenni egy kis vérrel az ereiben...Szóval szerintem nem gáz a csapat. a "nem gáz"-nál azért sokkal jobb , én is gondolkodtam rajta, hogy elhozom a családot, (gyerekek 5 és 7 évesek) de a 2 napos talikat megtartom fiús programnak. Én is így gondolom, de a feleségemet nem tudom magamról levakarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2009. március 28. 18:55:43 pm » |
|
Király Boge, ott leszünk! Bár lehet, hogy "vizsgáim" lesznek...de én baromira leszarom Csak ezt néha beírom, h. kéressem magam, pedig már baromira lejárt lemez Ha minden igaz pont itthon vagyok, de ha nem akkor majd kénytelen lesz kollega velem cserélni, s lenyomni 2 hetet Van ami előrébb való! Remélem most már végre öcsémnek is összejön! + Nem szeretnék még egyszer a kocsijával menni A hangerővel (kisgyermekek) nincs gond Pic... amíg meg nem jön 02 (mert jön ). Onnantól kezdve füldugót a fülükbe, mert fejlődési rendellenességek fognak fellépni a későbbiek során Kemény mag rúllzz!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2009. március 31. 17:58:37 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikóE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2009. március 31. 18:27:49 pm » |
|
Kopasz ilyen beszolások és nem engednek be a Boge-ék a területre! viszont bövült a csapat még 2fővel Mikó+barátnője(Anita),de szombaton érkezünk nem ott alvósra. Már várom!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2009. március 31. 20:46:13 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2009. március 31. 21:43:04 pm » |
|
mennyit vigyek ?? hehe van idekinnt minden extáááááááááááásy : 50cent/db blablabla Csak légszűrővel és 3000-es fordulaton jöhetsz be!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2009. április 01. 07:08:45 am » |
|
mennyit vigyek ?? hehe van idekinnt minden extáááááááááááásy : 50cent/db blablabla Azt tedd fel magadnak! Tiszta természetes dolgokat hozz!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2009. április 01. 12:25:09 pm » |
|
mennyit vigyek ?? hehe van idekinnt minden extáááááááááááásy : 50cent/db blablabla Azt tedd fel magadnak! Tiszta természetes dolgokat hozz! Esetleg guminő estére?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2009. április 01. 12:35:33 pm » |
|
mennyit vigyek ?? hehe van idekinnt minden extáááááááááááásy : 50cent/db blablabla Azt tedd fel magadnak! Tiszta természetes dolgokat hozz! Esetleg guminő estére? midenki magabol indul ki..
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2009. április 01. 14:54:40 pm » |
|
mennyit vigyek ?? hehe van idekinnt minden extáááááááááááásy : 50cent/db blablabla Azt tedd fel magadnak! Tiszta természetes dolgokat hozz! Esetleg guminő estére? midenki magabol indul ki.. Sanyi,milyen guminő javítalak,gumi fiúúúú
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
laci4
Vendég
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2009. április 01. 20:38:51 pm » |
|
Sziaztok!Csatlakoznek a talihoz.En es valoszinü plusz egy fö.Ha lehetseges akkor fahaz.Majd le tudnatok irni pontosan hol is van ez mert meg nem jartam arra.Elöre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2009. április 01. 20:48:38 pm » |
|
Sziaztok!Csatlakoznek a talihoz.En es valoszinü plusz egy fö.Ha lehetseges akkor fahaz.Majd le tudnatok irni pontosan hol is van ez mert meg nem jartam arra.Elöre is köszi
Odaírtalak a listára az átláthatóság végett.. Még mi se voltunk ott, a topic elejénél Boge leírta merre van, de szerintem többen fognak egy kupacban érkezni, biztos össze lehet hozni valami konvojfélét..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2009. április 01. 20:50:40 pm » |
|
http://www.tarjantabor.hu/A fórum főoldalán a hírek rovatban fent megjelenik, hogy Boge tali infó, arra kattincs rá, de addig is itt a tábor weblapja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #105 Dátum: 2009. április 01. 21:04:15 pm » |
|
Odaírtalak a listára az átláthatóság végett.. Még mi se voltunk ott, a topic elejénél Boge leírta merre van, de szerintem többen fognak egy kupacban érkezni, biztos össze lehet hozni valami konvojfélét.. ..az olajkályhák a sor végén mennek természetesen...
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 2009. április 01. 21:10:01 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #107 Dátum: 2009. április 01. 21:17:50 pm » |
|
Íme a tábor oldala és azon belül is a térkép. Természetesen a tali előtt legalább 1 hónappal sokkal bővebb infókat dobok fel, hogy gond nélkül ide lehessen találni. Előzetesen annyit, hogy Bp-et az M3-on elhagyva mindössze 2-szer kell elfordulni: 1. az M3-ról a 21-es főútra 2. a 21-es főútról a gyermektábor kb 100m hosszú bevezető utcájába:) szóval jó bonyolult:) http://www.tarjantabor.hu/index.cgi?act=cms&cid=11
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 2009. április 01. 21:24:23 pm » |
|
Odaírtalak a listára az átláthatóság végett.. Még mi se voltunk ott, a topic elejénél Boge leírta merre van, de szerintem többen fognak egy kupacban érkezni, biztos össze lehet hozni valami konvojfélét.. ..az olajkályhák a sor végén mennek természetesen... Ahoz utol kell őket érni ám: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 2009. április 01. 21:25:46 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Részemről hús hússal,meg egy kis sör, meg hús.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 2009. április 01. 22:39:15 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Mike-al beszéltük, hogy a szokásos legyen a menü. Tehát a lightos füstöscsülkös bablgyulyás. Boge és Bogené mit fog készíteni, azt még nem tudjuk. Az biztos mi Mike-al telifőzünk a bográcsot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #111 Dátum: 2009. április 02. 03:09:01 am » |
|
Íme a tábor oldala és azon belül is a térkép. Természetesen a tali előtt legalább 1 hónappal sokkal bővebb infókat dobok fel, hogy gond nélkül ide lehessen találni. Előzetesen annyit, hogy Bp-et az M3-on elhagyva mindössze 2-szer kell elfordulni: 1. az M3-ról a 21-es főútra 2. a 21-es főútról a gyermektábor kb 100m hosszú bevezető utcájába:) szóval jó bonyolult:) http://www.tarjantabor.hu/index.cgi?act=cms&cid=11Az E21-es főúton kell jönni Talán menni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
1981 E12 1JZ / 1980 E12 520 / 2000 E39 520d
|
|
« Válasz #112 Dátum: 2009. április 02. 06:47:09 am » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #113 Dátum: 2009. április 02. 09:40:04 am » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba Na Tavaris konjec
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 2009. április 02. 12:17:11 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #115 Dátum: 2009. április 02. 16:34:03 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Mike-al beszéltük, hogy a szokásos legyen a menü. Tehát a lightos füstöscsülkös bablgyulyás. Boge és Bogené mit fog készíteni, azt még nem tudjuk. Az biztos mi Mike-al telifőzünk a bográcsot. nekem teccik a babgulyás ;)jó sok kartófen legyen benne ;Degy kérésem lehetne,ha lehet ne legyen csípős,mert nembííííííííírom ;)köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #116 Dátum: 2009. április 02. 16:36:28 pm » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba sajnálom :-|de viszont irigyellek is,mert én még nemvoltam soha Moszkvába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 2009. április 02. 17:25:44 pm » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba Legalább hazafalé Csajkával jöhetsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 2009. április 02. 19:23:49 pm » |
|
Megkérném a szakácsokat,hogy ha lehet akkor irják le a menüt!!! Milyen hús lesz??És hogy mennyire fog kijönni egy főnek!! Szerintem ez fontos lenne,mert akkor a listába mindeki betudná irni kére kaját és hogy mennyit,és tud kalkulálni az árral!!! Ja és nem utolsó sorban a szakácsok sem a főzés előtt 10 perccel tudják,meg,hogy 5 adaggal kevesebb van!!! Előre is köszi a megértést!! Mike-al beszéltük, hogy a szokásos legyen a menü. Tehát a lightos füstöscsülkös bablgyulyás. Boge és Bogené mit fog készíteni, azt még nem tudjuk. Az biztos mi Mike-al telifőzünk a bográcsot. nekem teccik a babgulyás ;)jó sok kartófen legyen benne ;Degy kérésem lehetne,ha lehet ne legyen csípős,mert nembííííííííírom ;)köszi Mike-t nem kell addig a közelébe engedni, amíg el nem készül, és akkor nem kúrja el, mint a feri.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 2009. április 02. 19:25:54 pm » |
|
Bassszamegbasszamegbassszameg! Már vagy két éve elhatároztam, hogy el kell jussak egy Salgótalira Bogéhoz és készítenem kell egy jóféle XPROVID múúvit az eseményről (biztos örülne a brigád). . . Nem is állna távol a profiltól mivel extrém sportokkal foglalkozunk, és tudtommal extrém ivászat nem távoli a csapattól Tintásan pedig elég jó formában szoktam lenni Eddig sajna mindig volt valami verseny, vagy forgatás a tali időpontjában és ez eléggé úgy tűnik, hogy idén sem lesz másként Nagy valószínűséggel Moszkvában leszünk, így még esély sincs rá, hogy "esteleugrungegypárórácskáranéhánysöritalerejéig" büdöspics@ba Legalább hazafalé Csajkával jöhetsz Épp ma láttam a nulláson egymás után két kombi volgát német rendszámmal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|