Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #330 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:21:14 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk Hát az még egy kicsit korai lenne: Mrs. Durci, Pige, Agica és te. Még csak 4. De gyarapodtok és ez jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:24:51 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk Hát az még egy kicsit korai lenne: Mrs. Durci, Pige, Agica és te. Még csak 4. De gyarapodtok és ez jó Lidérc, Apuchné (bocsi de nem tudom a nevét). Andi_Laci, Sellyke, akik még kapásból eszembe jutott. És akkor még nem beszéltem Johannáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #332 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:27:04 pm » |
|
Sziasztok! Örömmel jelentem be a td-m mellé érkezett egy E28 525ETA! Sajna nincs valami jó állapotban de majd teszünk róla! Bevallom öszintén a benzineshez nem értek,úgyhogy sokat fogok kérdezősködni,de elötte ahogy időm engedi olvasgatok itt a benzinesekről! A segítségeteket előre is köszönöm! Szia Misi! Gratulálok, látom nem tétlenkedtél. Köszi! Még nincs itthon majd ha vége az építkezésnek akkor hozom haza!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:30:03 pm » |
|
Köszi! Még nincs itthon majd ha vége az építkezésnek akkor hozom haza!
Akkor már értem miért nem láttam nálad. Mesélhetnél róla, ne legyél már ilyen szűkszavú. Lécci-lécci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #334 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:31:33 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #335 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:40:41 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Tele a mobile.de 6-osokkal! Csak rá kell mutatnod egyre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:45:47 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:46:19 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk Hát az még egy kicsit korai lenne: Mrs. Durci, Pige, Agica és te. Még csak 4. De gyarapodtok és ez jó Lidérc, Apuchné (bocsi de nem tudom a nevét). Andi_Laci, Sellyke, akik még kapásból eszembe jutott. És akkor még nem beszéltem Johannáról És még nem beszéltünk a titkos női olvasókról /pl: Bubó barátnője, Zsófi/ Én is azért léptem be, mert Indy idegbajt kapott, hogy mindig az ő nevén jelentkeztem be és nem tudta mit olvasott, mit nem. Szóval, MI IS SZERETJÜK, MERT CÁPA!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:47:38 pm » |
|
Johannának van rajta,de már nem sokáig
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #339 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:48:54 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Tele a mobile.de 6-osokkal! Csak rá kell mutatnod egyre! Majdan szíííííípen mosolygok . Nálunk úgyis van egy feles garázs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #340 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:58:12 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #341 Dátum: 2008. augusztus 10. 20:59:16 pm » |
|
Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel
Elmész te a .... ABBA!!! (Ha valaki nem tudná, a fickó idehaza vásárolgat aprópénzért gyári állapotú 7-es cápákat! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:04:39 pm » |
|
Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Jó úton halad, oltsad még!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:05:14 pm » |
|
Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel
Elmész te a .... ABBA!!! (Ha valaki nem tudná, a fickó idehaza vásárolgat aprópénzért gyári állapotú 7-es cápákat! ) Nincs dolgod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #344 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:08:31 pm » |
|
Elmész te a .... ABBA!!! (Ha valaki nem tudná, a fickó idehaza vásárolgat aprópénzért gyári állapotú 7-es cápákat! ) Nincs dolgod? De van! Tudod is, hogy mi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #345 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:11:46 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #346 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:13:38 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Botrányszagot érzek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #347 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:20:11 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Botrányszagot érzek Veszem a poént De emmeg gondolom csak röhög a markában.... evvan, megszoktam ezt terrort hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #348 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:27:35 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Nem holnap jössz ? Neem! Számtalan 'páciens' szorul kezelésre.. hehe Ne tessék önzőzni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:32:01 pm » |
|
Sajna csak ez a kép van egyenlőre! Ha esetleg valaki tud az autórol valamit vagy volt megnézni az ne folytsa magába a véleményét!
kezdetben el akartam menni megnézni, ki tudja alapon, nameg közel is volt. aztán felrakta a képeket..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:33:04 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Nem holnap jössz ? Neem! Számtalan 'páciens' szorul kezelésre.. hehe Ne tessék önzőzni Na, már Ti is fórumon keresztül beszélgettek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #351 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:34:56 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Nem holnap jössz ? Neem! Számtalan 'páciens' szorul kezelésre.. hehe Ne tessék önzőzni Na, már Ti is fórumon keresztül beszélgettek? Nem képes az msn-es kommunikációra...... (a "pill"-en kívűl mást nem látni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #352 Dátum: 2008. augusztus 10. 21:37:10 pm » |
|
gim!
nagyon állati ez az alpina!! helyileg hol fotóztad?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Ágica (Petné)
Vendég
|
|
« Válasz #353 Dátum: 2008. augusztus 10. 22:22:15 pm » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Ííííííííííííííí! Ez csúnya volt.... Nah..kedden hozzám se szólj Nem holnap jössz ? Neem! Számtalan 'páciens' szorul kezelésre.. hehe Ne tessék önzőzni Na, már Ti is fórumon keresztül beszélgettek? Nem képes az msn-es kommunikációra...... (a "pill"-en kívűl mást nem látni) Má hogy a viharba ne. küldtem képet is . tényleg, átküldöm a tali képeit, csináld meg légyszi, h vmi 600kb alatti legyen én hülye vok hozzá..a mostani állapotában túl nagy és nem engedte feltölteni Hehe....a Reining-nél ilyet már nem tanítanak,mi? Gyereknap van, így felraktam ( Nincs mit, 1500,- )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #354 Dátum: 2008. augusztus 10. 22:24:03 pm » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Köszöntelek a női oldalról A végén még külön topikot nyitunk Hát az még egy kicsit korai lenne: Mrs. Durci, Pige, Agica és te. Még csak 4. De gyarapodtok és ez jó Lidérc, Apuchné (bocsi de nem tudom a nevét). Andi_Laci, Sellyke, akik még kapásból eszembe jutott. És akkor még nem beszéltem Johannáról Tényleg Johannát kifelejtettem. Szégyellem is magam. Lidércet felsoroltam, Andi_Laci-ról illetve Sellyke-ről eddig nem tudtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 10. 22:32:56 pm írta Graf Spee »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #355 Dátum: 2008. augusztus 11. 00:01:56 am » |
|
Sziasztok így újoncként bemutatkoznék, Pet barátnője vagyok Ágica. Páran találkozhattatok velem a Campona parkolójában szervezett talin. Remélem nem baj, hogy regisztráltam, max Petnél lehet reklamálni... . Amúgy iszonyat tetszenek a cápák nekem is. Megtekintettem a képeket, kéééészek vagytok, Indy egynéhány felvonásos szövege viszi a pálmát, röhögtem rajta sokat.. Remélem a jövőben majd én is el tudok menni a találkozókra, ha péter úr hajlandó lesz cápá(ka)t vásárolni és az időm is engedi . Jó pihizést mindenkinek,főleg azoknak, akik átvészelték a talit. Pet barátnője? én azt hittem őőőőő.... akkor az a sátrazás Lütyivel, nagy alkotói válság lehetett. "Remélem nem baj, hogy regisztráltam" ..Hát elég nagy baj Csak azért írtam ,hogy idetalálj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 00:11:20 am írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #356 Dátum: 2008. augusztus 11. 00:06:35 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Tele a mobile.de 6-osokkal! Csak rá kell mutatnod egyre! Majdan szíííííípen mosolygok . Nálunk úgyis van egy feles garázs Majd az okmányirodába is rendszámért (Nézd meg a hatos tulajok rendszámtábláit )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #357 Dátum: 2008. augusztus 11. 00:09:50 am » |
|
gim!
nagyon állati ez az alpina!! helyileg hol fotóztad?
A hulladékvas bezúzó elött parkolt... 02-é mellett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #358 Dátum: 2008. augusztus 11. 06:17:12 am » |
|
A topiknyitásban benne vagyok , a cápivásárlás meg nem rajtam múlik, pedig jó lenne.... Ha rám hallgattok, akkor: 1. Kinti autót kell nézni, mert a hazai állományból szépet, rendeset, gondmenteset kifogni = a lehetetlennel 2. Nagyköbcenti, autómata váltóval (lehet köpködni, nekem ez már bejött) Neked melyik tetszik? Nem értek igazából semelyik járgányhoz - fő, hogy guruljon Ami késik nem siet. De már a BMW-t felismeri Pet! Hozd ki Ágicát, itt jónéhány cápának bemutathatod!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
papilio
Vendég
|
|
« Válasz #359 Dátum: 2008. augusztus 11. 07:01:27 am » |
|
közlemény! Ezúton tájékoztatok mindenkit (nem mintha bárkit is érdekelne..) de a korábban jelzett (k)alapjárati prolémáink Dr. Imik E28 belgyógyász főorvos kezelése után teljesen rendbe jöttek. A doktor még piszkálta egy picit a kapcsolódó belső szer(b)eket, / hát vót mit../ és ennek eredményeként javult mindkettőnk életminősége! Még eccer őszinte köszönet és ajánlom az érintetteknek a doktor urat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|