VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2008. augusztus 26. 23:35:32 pm » |
|
11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk)
Csak ne E9-el gyertek, azok már olyan uncsik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2008. augusztus 27. 05:41:49 am » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2008. augusztus 27. 08:18:39 am » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat. Mikorhol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2008. augusztus 27. 14:12:14 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 28. 13:11:46 pm írta Mpower »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2008. augusztus 27. 20:38:23 pm » |
|
Én bringával megyek...
Szíven ütött az avatar / jól írtam ?/ képed Mintha már lett volna v.kinek ilyen a fórumon. Bringával nem lennél egyedül, mert Indy autója jól mutat a foton, de mozogni csak bringával tud
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2008. augusztus 28. 07:31:11 am » |
|
Én bringával megyek...
Szíven ütött az avatar / jól írtam ?/ képed Mintha már lett volna v.kinek ilyen a fórumon. Bringával nem lennél egyedül, mert Indy autója jól mutat a foton, de mozogni csak bringával tud Az anyám... csak szépet tud írni rólam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2008. augusztus 28. 07:38:30 am » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee (anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2008. augusztus 28. 11:58:03 am » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat. Mikorhol? Szeptember 12 - 13-án, a XVI. kerületben, Indy kertjében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2008. augusztus 28. 12:02:21 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 28. 12:56:00 pm írta Lidérc »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2008. augusztus 28. 22:56:55 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat. Mikorhol? Szeptember 12 - 13-án, a XVI. kerületben, Indy kertjében. Idejutást, címet ,majd írok, ha itt az ideje...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2008. augusztus 29. 18:03:45 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat. Nah de jó!! Lesz mit megint majd kiöntenem!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:18:09 pm » |
|
no én megint lelépek 1 hétre, de jövőhétre itthon vagyok a "bulira". a felállást tudjátok, de lekörmölöm még 1x: Szeptember 12.-én este, laza összejövetelű standard-kaja (a csípősségről Mike gondoskodik) duma party, a hangulatért ti feleltek. A rend fenntartásáért meg a két kutya A helyszín még mindíg Bp. 16. ker. A pontos címet ki nem írom egy forumra, még ha ez a kedvenc forumom is Ki rajta van a listán ,majd megkapja priviben jövőhéten ! Ettől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! (Téged is Grafi! ..csak a csajokat most mellőzd ) már ,csak azért is kéne sac/kb tudnunk, hogy hány emberre főzzünk Tudatmódosító szereket mindenki hozhat ,nem hátrány :p (Bentó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:21:29 pm » |
|
no én megint lelépek 1 hétre, de jövőhétre itthon vagyok a "bulira". a felállást tudjátok, de lekörmölöm még 1x: Szeptember 12.-én este, laza összejövetelű standard-kaja (a csípősségről Mike gondoskodik) duma party, a hangulatért ti feleltek. A rend fenntartásáért meg a két kutya A helyszín még mindíg Bp. 16. ker. A pontos címet ki nem írom egy forumra, még ha ez a kedvenc forumom is Ki rajta van a listán ,majd megkapja priviben jövőhéten ! Ettől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! (Téged is Grafi! ..csak a csajokat most mellőzd ) már ,csak azért is kéne sac/kb tudnunk, hogy hány emberre főzzünk Tudatmódosító szereket mindenki hozhat ,nem hátrány :p (Bentó) Lehet hogy jönnek ők is. Még nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:29:08 pm » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:32:02 pm » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%)
Jön még más is ,csak lusták feliratkozni de észben tartom őket is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2008. szeptember 01. 08:42:09 am » |
|
Jön még más is ,csak lusták feliratkozni de észben tartom őket is shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2008. szeptember 01. 11:57:25 am » |
|
Jön még más is ,csak lusták feliratkozni de észben tartom őket is shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. Köszi Indy ezen a héten Szombathelyen van, de a beosztottak dolgoznak : vettük az adást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:45:59 pm » |
|
Most voltunk gárdonyban.. gondolkodóba estem. Nagyobb a hely itt nálunk ennyi embernek + a kocsikat is jobban ellehet helyezni + ha bármi gond van itt azért jobban felvagyok készűlve mindenre. Úgyhogy marad Pestia 16. kerület!!!! (így hűek is maradunk az olcsó benzines talik színvonalához ) Kopasz! ..légy nyugodt ezt ugyanígy eljátszottam pár éve ,mint te. Nekem sem ugrott senki, felfogtam...nem is erőltettem. Én is csak azért mertem ezt most feldobni, mert talán ismer már ennyire a banda. Nem mondom, hogy egy Bogetali szintet szeretnék megütni (nem is tudnék), csak egy jó kaja-pia partyt a kertben , dumcsizással, myvipgirlökkel, cápabmw-kel és a forumos maggal. Lehet, h. ebből sem lesz semmi ..kitudja. Akkor marad egy csomó extrachilis gulyás erre most mit mondjak........egyenlöre én se tudok olyan talit csinálni mint Boge,de ami késik az nem mulik nem is ez a tervem,csak én is szeretnék minél több embert innen megismerni a forumról,de ha soha nem jönel senki akkor nemfogok senkivel találkozni. ennyi befejeztem,aki jön az jön,aki nem az nem. szép napot Szia Kopasz! Úgy is meg lehet ismerni a többieket, hogy Te is elmész találkozókra Ráadásúl a taliknál az sem mindegy, hogy hol lesz. Nyílván a kecskemétiek a kecskeméti talira mennek. Amit Te szervezel, arra a Tatabánya környékén lakók mennel el. Persze más az évenkénti bp-i Nagytali és a Salgó tali. Van aki csak erre megy el és a többivel nem is foglalkozik. A Tiédre is már jelenkeztek páran. A múltkori talid is jól sikerült! Képekkel bizonyítottad, hogy jó hangulatú, klassz tali volt. Mi /Indy, Durci, Bubó, Lidérc/ egy házban lakunk, Petie28 1km-re. Nekünk könnyü összejönni. Üdv: Lidérc Persze vannak, akik messzebbről is elmennek egy talira, és annak, akik közelről se...Mike-nak ez kb 250 km, és csak oda...Én meg van 2 percnyire melózok onnan... )Mármint tőletek..
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:46:51 pm » |
|
Indykém erre én is benevezek,de Petiné még nem tudom mert már suli és tanulása lesz,majd meglátja.
Hozzak gitárt? Esetleg megtanulok... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:48:48 pm » |
|
Kopasz!
Fel a fejjel! Vannak ideális helyek, be kell látni, sajnos BP 20 km-es körzete ideális, annál messzebb csak nagy erőfeszítések árán tudsz talit szervezni. Az, hogy Bogenak sikerül az Boge személyének és 4 éves kitartó munkájának köszönhető. Én meg sem próbálom BAZ megyét, pedig sok minden adott. Amíg vannak a fórumon olyanok (akinek nem inge ....), akik a "falu" másik végére is csak kis túlzással hajlandóak átmenni, addig ne nagyon reménykedj!
Pedig lassan megpróbálhatnád, télen befagy a seggünk odakint.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:51:49 pm » |
|
Csak egy kis családias halállista Gyere azt megtudod... nem garantálom, hogy feldobunk egy manowar lemezt, h. a kedvedbe járjunk, de az este még bármi lehet ,ha Bento ismét előhozakodik az erdélyi torokégetővel Tegnap palackoztam házi nedűt. Viszek, aztán megnézzük melyik üt nagyobbat. Ájjáj....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:54:55 pm » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%) 13.shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. 14.Lütyő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2008. szeptember 01. 18:45:46 pm » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%) 13.shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. 14.Lütyő 15. Collins és Johanna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2008. szeptember 01. 19:27:12 pm » |
|
Jön még más is ,csak lusták feliratkozni de észben tartom őket is shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. Köszi Indy ezen a héten Szombathelyen van, de a beosztottak dolgoznak : vettük az adást köszönöm, látom a 13. számot nem úsztam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2008. szeptember 01. 21:07:29 pm » |
|
Indykém erre én is benevezek,de Petiné még nem tudom mert már suli és tanulása lesz,majd meglátja.
Hozzak gitárt? Esetleg megtanulok... ) Lehet, hogy jobb, mintha énekelnél Már azt hittem, hogy nem akarsz jönni Lányodat hozod? Van két kutya és két macska Gyerekszeretők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2008. szeptember 01. 22:31:15 pm » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%) 13.shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. 14.Lütyő 15. Collins és Johanna
Már kezdtem kétségbe esni hogy nem írjátok be magatokat a halállistába!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2008. szeptember 02. 09:27:31 am » |
|
1. Indy + Durci 2. Mike 3. steffe+ steffené(lehet,de nem biztos,mert gőzöm sincs hogy dolgozik!!)sajna közbe jött egy 2 hónapos kitérő,bocsi!! 4. Graf Spee(anyagiaktól függ) 5. Szisandor + Aniko 6. Pet + Ágica ? 7. Lidérc 8. Bubo 9. Kox 10. bento (szinte biztos, de az lehet, hogy reggelre itthon kell lennem) 11.Mpower+Mpowerné (cápa meglepivel mennénk) 12. GIM (55%) 13.shark 50% Indy kérlek tegyél el nekem egy matricát és mellé a vaxot. 14.Lütyő 15. Collins és Johanna 16. rnie (most akkor jol és mikor?? nekem péntek este OK)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2008. szeptember 02. 09:39:34 am » |
|
no én megint lelépek 1 hétre, de jövőhétre itthon vagyok a "bulira". a felállást tudjátok, de lekörmölöm még 1x: Szeptember 12.-én este, laza összejövetelű standard-kaja (a csípősségről Mike gondoskodik) duma party, a hangulatért ti feleltek. A rend fenntartásáért meg a két kutya A helyszín még mindíg Bp. 16. ker. A pontos címet ki nem írom egy forumra, még ha ez a kedvenc forumom is Ki rajta van a listán ,majd megkapja priviben jövőhéten ! Ettől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! (Téged is Grafi! ..csak a csajokat most mellőzd ) már ,csak azért is kéne sac/kb tudnunk, hogy hány emberre főzzünk Tudatmódosító szereket mindenki hozhat ,nem hátrány :p (Bentó) rnie! Itt a válasz a kérdésedre. Szerintem már du. lesz a szivárgás, ki hogy érkezik. Valakinek krumplit is kell pucolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|