KicsiRiggs
Vendég
|
|
« Válasz #4050 Dátum: 2011. május 19. 12:44:36 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #4051 Dátum: 2011. május 19. 16:16:45 pm » |
|
Bangle siebener: 0:18; 1:11; 1:17; ~1:50. kicsit ráérek....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 19. 16:21:42 pm írta gim_e12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
KicsiRiggs
Vendég
|
|
« Válasz #4053 Dátum: 2011. május 19. 17:46:28 pm » |
|
sasSam vagy Gim te meg télleg unatkozhattál... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #4054 Dátum: 2011. május 19. 20:46:54 pm » |
|
Szóval,na. Onnan kezdem,hogy 4hetet beksiben voltam,a mellső végtagi üzemzavarom miatt.Ez idő alatt tulajdonképpen megállt az idő a bányában,hogy nem voltam ott,nem kellett semmit sem utántölteni,kicserélni,megjavítani,kipucoválni. Szerintük....... Eddig nem is lenne semmi érdekes,mert csak én vagyok olyan ökör,hogy úgy bánok a munkaeszközeimmel,mintha a sajátjaim lennének,vagyis minden időben meg van javítgatva,fel van töltögetve,ki van cserélgetve/pucoválva. Gondolom senki sem sem sejti,hogy a szigetlakók kevésbé padánsak....... Azt is megszoktam már,hogy senkit sem lehet értelmes munka végzésére rávenni,kb. annyi müszaki érzékkel rendelkeznek,mint egy szúnyog,így már az sem új,hogy mindent nekem kell megcsinálni,ami nem a lazsálásról szól. De nem is baj,mert legalább meg van csinálva. A mostani kaland azért kicsit feszegette a határokat,nem akarom túl hosszúra nyújtani,a lényeg,hogy alig 1.5éve szóltam,hogy morog a csapágy a tranyóban,napi 0.5mls-t megy,raggel le,ebédidőben fel,este megint fel a gödörből a szerszámokkal,na ok,majd lesz hozzá csapágy,szólt az ige a vezértől.Csak nem jött,mondom nagyon morog,ok,ok,mindjárt jön,eltelt 1 év,nem jött.Elkezdtek tárcsa darabok kipotyogni az elejéből ,azóta is azokon járunk keresztül,na,addig-addig,hogy már be-beakadt a kerék tolatáskor. Beksibből rátelefonáltam dzsoni emberemre,hogy állítsa kész tények elé a főnököt,szedje szét a tranyót,hogy ne tudjon menni,arra már csak vesz csapágyat a debil.Hát dzsoni srác azóta sem lett a meló hőse,baszott rá,nehogy má csináljon valamit,munkaidő alatt . Mivé lenne a világ..... Beszéljenek a képek,éppen csak lekopott a tárcsa az agyról,pöppet az agy is eldarálódott,a szimmering futónál ,a belső csapágy nyomokban sem fellelhető,a fékbetét szintén zenész,a dugattyúk kiesve,a nyeregben himbilimbiznek .Csak miheztartás végett egy kép a tranyóban uralkodó állapotról,és az üzemi körülményekről. Végül a happy end,bepöccenős lettem,szétkaptam,hónom alá kaptam a céges csekk füzetet,céges dzsippre kaptam,elmentem a bontóba,és jól megvettem kemény 50€-ért a bontott holmit,majd installáltam,végül nászéjszaka fílingel kenőanyagot tettem az egyik ujjamra,és bejuttattam a kenőanyagot ,majd megkupakoltam....... Működik.......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 19. 21:05:06 pm írta MR.V12 »
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
kzolee
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4055 Dátum: 2011. május 19. 21:12:59 pm » |
|
Mossátok le azért néha....
|
|
|
Naplózva
|
1985 E28 530i
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
|
« Válasz #4056 Dátum: 2011. május 19. 21:18:54 pm » |
|
Dzsoni jól rendet rakott a szerszámosban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #4057 Dátum: 2011. május 19. 21:19:31 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4058 Dátum: 2011. május 19. 21:28:34 pm » |
|
Azért a tízkillás befigyel.
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #4059 Dátum: 2011. május 19. 21:36:10 pm » |
|
Azért a tízkillás befigyel. Hol,te??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
|
« Válasz #4060 Dátum: 2011. május 20. 04:18:28 am » |
|
+ ukrán frontot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
|
« Válasz #4061 Dátum: 2011. május 20. 18:39:20 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4062 Dátum: 2011. május 20. 18:46:49 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #4063 Dátum: 2011. május 22. 14:25:48 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4064 Dátum: 2011. május 22. 14:50:34 pm » |
|
Ne sértegesd a földművelőket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kzolee
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4065 Dátum: 2011. május 23. 07:45:14 am » |
|
A Második Világháború előtt a németek és a szovjetek éppen aláírták a Molotov-Ribbentrop paktumot Lengyelország felosztásáról. Az ezt követő fogadáson Molotov elvtársnak nagyon megtetszik a németek titkárnője, úgyhogy oda is ül mellé és tölt a hölgynek egy pohár pezsgőt. A hölgy elmosolyodik és megissza a pezsgőt. Molotov elvtárs megint tölt és megfogja a nő térdét. A hölgy megint elmosolyodik és megissza a pezsgőt. Molotov elvtárs megint tölt egy kis pezsgőt és keze följebb csúszik a hölgy combján. A hölgy megint elmosolyodik, megissza a pezsgőt, majd odahajol Molotov elvtárshoz és a fülébe súgja: - A szeme se rebbenjen meg Molotov elvtárs, amikor a tökömhöz ér, nehogy lebuktasson! Szergej vagyok a szovjet hírszerzéstől!
|
|
|
Naplózva
|
1985 E28 530i
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #4066 Dátum: 2011. május 23. 08:14:07 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4067 Dátum: 2011. május 23. 09:56:03 am » |
|
Ezt az agyalágyult idiótát.... nagyon lazára van állítva a bálázó... "normális" beállítás esetén nem nagyon szaladgálna a mutatvány után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #4068 Dátum: 2011. május 23. 16:01:20 pm » |
|
No comment:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #4069 Dátum: 2011. május 23. 16:03:41 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4070 Dátum: 2011. május 23. 18:39:20 pm » |
|
Szóval,na. Onnan kezdem,hogy 4hetet beksiben voltam,a mellső végtagi üzemzavarom miatt.Ez idő alatt tulajdonképpen megállt az idő a bányában,hogy nem voltam ott,nem kellett semmit sem utántölteni,kicserélni,megjavítani,kipucoválni. Szerintük....... Eddig nem is lenne semmi érdekes,mert csak én vagyok olyan ökör,hogy úgy bánok a munkaeszközeimmel,mintha a sajátjaim lennének,vagyis minden időben meg van javítgatva,fel van töltögetve,ki van cserélgetve/pucoválva. Gondolom senki sem sem sejti,hogy a szigetlakók kevésbé padánsak....... Azt is megszoktam már,hogy senkit sem lehet értelmes munka végzésére rávenni,kb. annyi müszaki érzékkel rendelkeznek,mint egy szúnyog,így már az sem új,hogy mindent nekem kell megcsinálni,ami nem a lazsálásról szól. De nem is baj,mert legalább meg van csinálva. A mostani kaland azért kicsit feszegette a határokat,nem akarom túl hosszúra nyújtani,a lényeg,hogy alig 1.5éve szóltam,hogy morog a csapágy a tranyóban,napi 0.5mls-t megy,raggel le,ebédidőben fel,este megint fel a gödörből a szerszámokkal,na ok,majd lesz hozzá csapágy,szólt az ige a vezértől.Csak nem jött,mondom nagyon morog,ok,ok,mindjárt jön,eltelt 1 év,nem jött.Elkezdtek tárcsa darabok kipotyogni az elejéből ,azóta is azokon járunk keresztül,na,addig-addig,hogy már be-beakadt a kerék tolatáskor. Beksibből rátelefonáltam dzsoni emberemre,hogy állítsa kész tények elé a főnököt,szedje szét a tranyót,hogy ne tudjon menni,arra már csak vesz csapágyat a debil.Hát dzsoni srác azóta sem lett a meló hőse,baszott rá,nehogy má csináljon valamit,munkaidő alatt . Mivé lenne a világ..... Beszéljenek a képek,éppen csak lekopott a tárcsa az agyról,pöppet az agy is eldarálódott,a szimmering futónál ,a belső csapágy nyomokban sem fellelhető,a fékbetét szintén zenész,a dugattyúk kiesve,a nyeregben himbilimbiznek .Csak miheztartás végett egy kép a tranyóban uralkodó állapotról,és az üzemi körülményekről. Végül a happy end,bepöccenős lettem,szétkaptam,hónom alá kaptam a céges csekk füzetet,céges dzsippre kaptam,elmentem a bontóba,és jól megvettem kemény 50€-ért a bontott holmit,majd installáltam,végül nászéjszaka fílingel kenőanyagot tettem az egyik ujjamra,és bejuttattam a kenőanyagot ,majd megkupakoltam....... Működik....... Akkor ott se rózsás a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4071 Dátum: 2011. május 24. 06:34:42 am » |
|
6 fokra állítsd be! Azt olvastam, hogy így gyakorolják a földön az űrhajósok a súlytalanságban alvást és állítólag amikor megszokják, sokkal kipihentebben ébrednek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4072 Dátum: 2011. május 24. 09:30:17 am » |
|
Ilyent latott mar valaki ?? Kinai Vedenegyven!
|
|
|
|
KicsiRiggs
Vendég
|
|
« Válasz #4073 Dátum: 2011. május 24. 13:23:17 pm » |
|
Szánalmas... Mint az IPhone helyett az IOrange
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4074 Dátum: 2011. május 24. 17:41:04 pm » |
|
Szánalmas... Mint az IPhone helyett az IOrange
De legalabb olyan jo mint a Wede40. Komolyan. 3 EUR-ert lehet hozzajutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KicsiRiggs
Vendég
|
|
« Válasz #4075 Dátum: 2011. május 24. 17:51:30 pm » |
|
Ha olyan jó akk no problem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4076 Dátum: 2011. május 24. 17:55:16 pm » |
|
Ha olyan jó akk no problem Tudja amire vettem,erre tartottam otthon a WD-t is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4077 Dátum: 2011. május 24. 18:02:35 pm » |
|
Más. Délelőtt 11-kor éktelen zajra kaptam fel a fejem. tudtam mi az,kaptam a kis Pana Lumix-om és rohantam kifelé. Gyakorlatoztak a srácok,sajnos a két kép között nem telt el ~2mp de rohadt gyorsak voltak... Ezek érzéketlenek a gravitációra,az tuti,amilyen figurákat levertek itt,az botrányos,néha azt hittem a földre esnek. Egyébként elég nagy a forgalom itt,mivel a legdélebbi NATO bázis,így innen mennek fenntartani Líbiát. Van itt F16-F18-Eurofighter-VC10 tanker-C130-C17Globemaster-AWACS-A310Polar (amit még nem sikerült lekapnom) Szóval napi 24 órában ingyen repülőnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #4078 Dátum: 2011. május 24. 19:11:44 pm » |
|
Más. Délelőtt 11-kor éktelen zajra kaptam fel a fejem. tudtam mi az,kaptam a kis Pana Lumix-om és rohantam kifelé. Gyakorlatoztak a srácok,sajnos a két kép között nem telt el ~2mp de rohadt gyorsak voltak... Ezek érzéketlenek a gravitációra,az tuti,amilyen figurákat levertek itt,az botrányos,néha azt hittem a földre esnek. Egyébként elég nagy a forgalom itt,mivel a legdélebbi NATO bázis,így innen mennek fenntartani Líbiát. Van itt F16-F18-Eurofighter-VC10 tanker-C130-C17Globemaster-AWACS-A310Polar (amit még nem sikerült lekapnom) Szóval napi 24 órában ingyen repülőnap. Jól tetted ,hogy lekaptad őket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #4079 Dátum: 2011. május 24. 20:11:22 pm » |
|
Jól tetted ,hogy lekaptad őket! Pff... Na ilyeneket nem látok,de ha igen,akkor csak Neked lekapom őket is. ...még párat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|