gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #480 Dátum: 2010. július 10. 13:29:49 pm » |
|
Ez tényleg jó! A képek ilyeneket nem mesélnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
|
« Válasz #481 Dátum: 2010. július 10. 14:44:37 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #482 Dátum: 2010. július 10. 17:25:25 pm » |
|
Kitettél magadért!! Jó volt olvasni...mi h volt..+ a képek együtt a kető tök jó így h nem voltam ott.. mégis át jött az az egész hangulata a bulinak:) Grat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 10. 17:31:35 pm írta Mrs.Durci »
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #483 Dátum: 2010. július 10. 17:40:22 pm » |
|
Indy! Ez állat volt, öröm olvasni a beleélésedet. Az ilyen emberekért (is) csinálom!! És nem hagyom abba! Amiből tanultam: -a videókra jobban rákészülök, mert a laptop valamiért nem tudta kezelni a youtube-videókat én meg arra alapoztam:( -megkérem Zsiráfot, hogy cenzúrázza a videó kommenteket, kevesen bírták hallgatni -a kemény magtól nem fogadok el igazolt távollétet, hiányoztak -trükkösebb jövő évi útvonal, több útvesztővel -2-2 serleg a versenyzőknek, mert szegény naviknak nem maradt -pontosabb időmérés, bár ne feledd, mondtam hogy a lapozós számít, minden más csak tájékoztató Egyéb reagálás az irományra: A Medves Hotel hirtelen jött, már nem tudtam beleírni, de jogos...másfelől meg nem, mert mindenhol ki volt táblázva, csak nem kellett volna annyira sietni A kiszállás elsősorban az alkatrész felismerésnél volt fontos, de a feltevés jogos. Bár tudomásom szerint más ilyen jellegű versenyeken sem lehet, de hát ne igyuk olyan forrón a kását. Viszont a frissítő pontokon kiszálhattatok volna, de a legtöbben ezt kihagyták és az ellenőrző pontok elején dekkoltak. Így persze hogy tumultus volt. Amiben tanácstalan vagyok: A legtöbben idő előtt értek oda, ami jogos, mert nekem is nehezemre esett anno 50-el gurulni a falvakban. Ha rövidebbre veszem az időt és abból indulok ki, hogy a kresz szerint mindenki odaér, ha nem kavar el, akkor mi lesz ha elkavarnak?? Mindenki eszeveszetten nyomni fogja, hogy odaérjen. Ezt nem szeretném. Próbálok jövőre speciál szakasznak egy zárt pályát (ezt nehéz lesz ingyen, mondjuk úgy hogy kizárt), itt kiélheti mindenki a sebesség adta örömöket, a többi pedig inkább tájékozódós, trükközös lesz....de majd meglátom. Mindenesetre 80%-ban új útvonalat szeretnék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsiráf
Nem elérhető
|
|
« Válasz #484 Dátum: 2010. július 10. 18:19:03 pm » |
|
Indy! Ez állat volt, öröm olvasni a beleélésedet. Az ilyen emberekért (is) csinálom!! És nem hagyom abba! Amiből tanultam: -a videókra jobban rákészülök, mert a laptop valamiért nem tudta kezelni a youtube-videókat én meg arra alapoztam:( -megkérem Zsiráfot, hogy cenzúrázza a videó kommenteket, kevesen bírták hallgatni -a kemény magtól nem fogadok el igazolt távollétet, hiányoztak -trükkösebb jövő évi útvonal, több útvesztővel -2-2 serleg a versenyzőknek, mert szegény naviknak nem maradt -pontosabb időmérés, bár ne feledd, mondtam hogy a lapozós számít, minden más csak tájékoztató Egyéb reagálás az irományra: A Medves Hotel hirtelen jött, már nem tudtam beleírni, de jogos...másfelől meg nem, mert mindenhol ki volt táblázva, csak nem kellett volna annyira sietni A kiszállás elsősorban az alkatrész felismerésnél volt fontos, de a feltevés jogos. Bár tudomásom szerint más ilyen jellegű versenyeken sem lehet, de hát ne igyuk olyan forrón a kását. Viszont a frissítő pontokon kiszálhattatok volna, de a legtöbben ezt kihagyták és az ellenőrző pontok elején dekkoltak. Így persze hogy tumultus volt. Amiben tanácstalan vagyok: A legtöbben idő előtt értek oda, ami jogos, mert nekem is nehezemre esett anno 50-el gurulni a falvakban. Ha rövidebbre veszem az időt és abból indulok ki, hogy a kresz szerint mindenki odaér, ha nem kavar el, akkor mi lesz ha elkavarnak?? Mindenki eszeveszetten nyomni fogja, hogy odaérjen. Ezt nem szeretném. Próbálok jövőre speciál szakasznak egy zárt pályát (ezt nehéz lesz ingyen, mondjuk úgy hogy kizárt), itt kiélheti mindenki a sebesség adta örömöket, a többi pedig inkább tájékozódós, trükközös lesz....de majd meglátom. Mindenesetre 80%-ban új útvonalat szeretnék! Indy,nagyon jó volt olvasn,gratulálok a müvedhez. Boge,mehetek jövöre is, megigérem befogom a pofám.léci. Mindenkitöl elnézést,a kommentekért,a nótákért,meg minden másért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
|
« Válasz #485 Dátum: 2010. július 10. 18:59:11 pm » |
|
Ugyan már Aranyoskám! Majd kapsz egy szép bögrét a vadásznak, és jó lesz. Szerintem a befőttesüvel volt a gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #486 Dátum: 2010. július 10. 19:23:14 pm » |
|
BESZÁMOLÓ vagy olyasféle. ... .. . Vártam már Nagyon jó volt felidézni és olvasni ui: Igen, Mátéról elég "meleg" képek készültek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #487 Dátum: 2010. július 10. 20:50:32 pm » |
|
Indy! Tuti lett a beszámoló! Remélem jövőre nem füstölöm tele az utat előtted
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 -1978 E12 520/6 -1979 E12 520/6 -1980 E28 525e
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #488 Dátum: 2010. július 10. 21:22:09 pm » |
|
Wow! Kösz, hogy leírtad az élményeimet! "Pic! Ha még egyszer megmered fogni párom formás fenekét! Szmiagollá foglak visszasorvasztani egész életedbe! S mondogathatod, hogy: „Gazdám!”.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #489 Dátum: 2010. július 10. 21:24:49 pm » |
|
Indy,nagyon jó volt olvasn,gratulálok a müvedhez.
Boge,mehetek jövöre is, megigérem befogom a pofám.léci.
Mindenkitöl elnézést,a kommentekért,a nótákért,meg minden másért.
Nagy színfolt voltál Jövőre is gyere!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #490 Dátum: 2010. július 10. 21:25:42 pm » |
|
Wow! Kösz, hogy leírtad az élményeimet! "Pic! Ha még egyszer megmered fogni párom formás fenekét! Szmiagollá foglak visszasorvasztani egész életedbe! S mondogathatod, hogy: „Gazdám!”. Milyen smucig egy alak...szörnyű!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #491 Dátum: 2010. július 10. 21:50:31 pm » |
|
Milyen smucig egy alak...szörnyű!!!
Amúgy ezzel semmi gondom, ha én is odamehetek párjaitokhoz, majd büntetlenül markolhatok a fenekükbe! Ha kérdezik "ez mi volt?", csak annyit fogok mondani, beszéljétek meg a pasijaitokkal! Bár már látom, hogy nagyon fog menni a következő talin a seggfogós téma. Témázunk? Én nagyon májerúl tudok témázni! Emilióóóó....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 10. 21:55:55 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #492 Dátum: 2010. július 10. 22:21:34 pm » |
|
Amúgy ezzel semmi gondom, ha én is odamehetek párjaitokhoz, majd büntetlenül markolhatok a fenekükbe! Ha kérdezik "ez mi volt?", csak annyit fogok mondani, beszéljétek meg a pasijaitokkal! Bár már látom, hogy nagyon fog menni a következő talin a seggfogós téma. Témázunk? Én nagyon májerúl tudok témázni! Emilióóóó.... Figyu,ha az én pároméval kezded,akkor rövid lesz a beszámolód...... Köszönjük a beszámolót,sajnos családi betegség nálunk a kézfogás,főleg a faternál-egy láda sör után -,jövőre,egy új év,egy új remény!
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #493 Dátum: 2010. július 11. 06:37:15 am » |
|
Amúgy ezzel semmi gondom, ha én is odamehetek párjaitokhoz, majd büntetlenül markolhatok a fenekükbe! Ha kérdezik "ez mi volt?", csak annyit fogok mondani, beszéljétek meg a pasijaitokkal! Bár már látom, hogy nagyon fog menni a következő talin a seggfogós téma. Témázunk? Én nagyon májerúl tudok témázni! Emilióóóó.... Az ki volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 2010. július 11. 08:13:55 am » |
|
BESZÁMOLÓ vagy olyasféle.
Nincsenek írói ambícióim, csak szerettem volna kicsit felidézni, ill. bemutatni azoknak, kik kimaradtak a buliból, hogy (az én szemszögemből ), hogy is zajlott le ez a találkozó.
Hallottam olyat, hogy valaki nem hajlandó elolvasni 19 oldalt. Én ezt rátok bízom.
Jó szórakozást.
Azért átfuthattad volna, mielőtt publikálod Amúgy zsír, köszi
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #495 Dátum: 2010. július 11. 11:01:51 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #496 Dátum: 2010. július 11. 14:45:48 pm » |
|
De úgy látom hiba volt kihagyni az utóbbi hszekből a jelet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SikuE28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 2010. július 11. 16:05:16 pm » |
|
Szuper összefoglaló volt Indy! Jó volt újra felidézni a talit! Még egyszer köszönet mindenkinek a szervezésért ! Jövőre ha tudok bármiben én is szívesen segítek ! Videóval kapcsolatban : Kamera sokunknak van, neten elküldhetjük egy ügyes kezű videó szerkesztőnek aztán az összeadott anyagból tuti fain videó sül ne ki! De akár Dondrift is tudna segíteni ebben, ők azért már elég profi szinten űzik a videózást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #498 Dátum: 2010. július 11. 18:33:16 pm » |
|
Egyébként tényleg nagyon elfoglalt lehettem az út során, hiszen észre sem vettem, hogy Hatvan után már 6an ültünk az M535i-ben
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 2010. július 11. 18:36:28 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #500 Dátum: 2010. július 11. 18:48:08 pm » |
|
Egyébként tényleg nagyon elfoglalt lehettem az út során, hiszen észre sem vettem, hogy Hatvan után már 6an ültünk az M535i-ben Töltsd le újra. Az a gond, hogy közben már vagy 5 javított verzió lett. Ahogy átolvastam frissítettem. Elkapkodtam a felrakást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #501 Dátum: 2010. július 11. 19:08:35 pm » |
|
BESZÁMOLÓ vagy olyasféle.
Nincsenek írói ambícióim, csak szerettem volna kicsit felidézni, ill. bemutatni azoknak, kik kimaradtak a buliból, hogy (az én szemszögemből ), hogy is zajlott le ez a találkozó.
Hallottam olyat, hogy valaki nem hajlandó elolvasni 19 oldalt. Én ezt rátok bízom.
Jó szórakozást.
Indy! Gondolom rólam volt szó, nos letöltöttem, valamikor dec 24-31 között lesz egy kis szabim, akkor majd belekezdek.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #502 Dátum: 2010. július 11. 19:32:58 pm » |
|
Indy! Gondolom rólam volt szó, nos letöltöttem, valamikor dec 24-31 között lesz egy kis szabim, akkor majd belekezdek. És mikor hozod már azt a szájonbasz@tt blokkot??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsiráf
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 2010. július 11. 20:30:35 pm » |
|
Egyébként tényleg nagyon elfoglalt lehettem az út során, hiszen észre sem vettem, hogy Hatvan után már 6an ültünk az M535i-ben Az hogy elfoglalt voltál azt tuti,most már értem miért kellet a steffének annyi százas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 2010. július 12. 00:42:27 am » |
|
És mikor hozod már azt a szájonbasz@tt blokkot?? Jövő hét.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #505 Dátum: 2010. július 12. 07:26:27 am » |
|
Jövő hét. Melyik év?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 2010. július 12. 08:52:50 am » |
|
Melyik év? Amelyik évben elkészül a 2 csillapítós E21.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #507 Dátum: 2010. július 12. 09:06:15 am » |
|
Amelyik évben elkészül a 2 csillapítós E21. Serintem Boge addig nem szeretne várni a motorra.
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #508 Dátum: 2010. július 16. 14:16:32 pm » |
|
A híresztelés igaz a siroki fekete mérős Dawo-ról. Csillagszem most kapta meg a levelet a bemérésről. Mivel előtte mentem, gondolom lassan én is kapok. Bár eléggé vissza van hajtva a rendszámom a lökös alá. Itt a művészi fotó a közigbirsag.hu-ról. Ki van előtte?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 16. 14:25:37 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #509 Dátum: 2010. július 16. 14:28:37 pm » |
|
A híresztelés igaz a siroki fekete mérős Dawo-ról. Csillagszem most kapta meg a levelet a bemérésről. Mivel előtte mentem, gondolom lassan én is kapok. Bár eléggé vissza van hajtva a rendszámom a lökös alá. Itt a művészi fotó a közigbirsag.hu-ról. Ki van előtte? Szopjanak lovat a köcsögök!!!! (ez város volt, vagy mennyi volt a limit? - a 73km/h viszonylatában)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|