fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2008. június 30. 23:33:34 pm » |
|
na így nem esik le a rendszám... amúgy ez mi, pobeda vagy warszawa? (előtte volga m21)
Warsawa. Pobedából nem volt lépcsőshátú. Meg nem ilyen a hűtőmaszkja sem. Egyébként ebből a dögből sztem nagyon fasza hotrodot lehetne faragni, olyan formája van. Prog ültetni, topchop, szép belsőt neki, lakkfekete fényt, krómokat fossápolírozni, valami szép felnit rá, alá valami normálisabb futóművet, és valami ordenáré V8-as erőművet az elejébe, aztán hadszóljon. ilyesmi designra gondolsz? http://www.skaczacawarszawa.pl/prywatnie/2.htm(persze fagyitölcséres virágok nélkül) Ilyesmire, persze csak nagy vonalakban. ez elég szép darab, de tragikusan állnak azok a lengőkarok ... amúgy tetszik, szép a tető vonala ... Boogie: szigorúan "hazai" vényolcat bele ... vétek lenne amcsit. nameg a matt-fekete fényezés az alap ... lehet kéne egy látványtervet csinálni, hogyan is nézne ki egy igazi kelet-európai szoci-rod ... hmmm ZIL V8-at? Te normális vagy, mondd?! aminek a normája 60 liter menetben? téged mióta érdekel a fogyasztás? ... ha lenne annyim, hogy megépítsek egy ilyen rodot, akkor nagy ívben tennék a fogyasztására ... hátul egy fürdőkádba tankolnám a naftát és matt-fekete gumikacsák uszkálnának benne ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #601 Dátum: 2008. július 03. 00:26:18 am » |
|
na így nem esik le a rendszám... amúgy ez mi, pobeda vagy warszawa? (előtte volga m21)
Warsawa. Pobedából nem volt lépcsőshátú. Meg nem ilyen a hűtőmaszkja sem. Egyébként ebből a dögből sztem nagyon fasza hotrodot lehetne faragni, olyan formája van. Prog ültetni, topchop, szép belsőt neki, lakkfekete fényt, krómokat fossápolírozni, valami szép felnit rá, alá valami normálisabb futóművet, és valami ordenáré V8-as erőművet az elejébe, aztán hadszóljon. ilyesmi designra gondolsz? http://www.skaczacawarszawa.pl/prywatnie/2.htm(persze fagyitölcséres virágok nélkül) Ilyesmire, persze csak nagy vonalakban. ez elég szép darab, de tragikusan állnak azok a lengőkarok ... amúgy tetszik, szép a tető vonala ... Boogie: szigorúan "hazai" vényolcat bele ... vétek lenne amcsit. nameg a matt-fekete fényezés az alap ... lehet kéne egy látványtervet csinálni, hogyan is nézne ki egy igazi kelet-európai szoci-rod ... hmmm ZIL V8-at? Te normális vagy, mondd?! aminek a normája 60 liter menetben? téged mióta érdekel a fogyasztás? ... ha lenne annyim, hogy megépítsek egy ilyen rodot, akkor nagy ívben tennék a fogyasztására ... hátul egy fürdőkádba tankolnám a naftát és matt-fekete gumikacsák uszkálnának benne ... nálam még mindíg ez viszi a prémet... http://www.ladaparts.ru/hotrods.php ..s ha már ez egy bmw forum vagy mi, maradjunk a v12-nél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2008. július 03. 08:36:31 am » |
|
Ja egy 850-re van építve az egész. Elég szépen megoldották.
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2008. július 03. 09:08:45 am » |
|
van már új vörzsön, amely az új M6-ra épül ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2008. július 03. 09:11:34 am » |
|
van már új vörzsön, amely az új M6-ra épül ... Az nem is szép, mert megmaradt a hatos szélvédőkerete, ami kurvára nem illik a formához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2008. július 03. 09:26:24 am » |
|
van már új vörzsön, amely az új M6-ra épül ... Az nem is szép, mert megmaradt a hatos szélvédőkerete, ami kurvára nem illik a formához. ja ... gondolom a tető miatt, mivel az is bömös ... nem mondanám, hogy így csúnya, de valóban lehet, hogy nagyobbat mutatna egy rodosabb, alacsonyabb és meredekebb szélvédővel ... én mondjuk a kerekektől hányok speciel ... http://www.englishrussia.com/?p=329645ci motor van benne álíltólag ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2008. július 03. 09:54:43 am » |
|
van már új vörzsön, amely az új M6-ra épül ... Az nem is szép, mert megmaradt a hatos szélvédőkerete, ami kurvára nem illik a formához. ja ... gondolom a tető miatt, mivel az is bömös ... nem mondanám, hogy így csúnya, de valóban lehet, hogy nagyobbat mutatna egy rodosabb, alacsonyabb és meredekebb szélvédővel ... én mondjuk a kerekektől hányok speciel ... http://www.englishrussia.com/?p=329645ci motor van benne álíltólag ... Thunderbird
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2008. július 12. 00:43:47 am » |
|
nálam még mindíg ez viszi a prémet... http://www.ladaparts.ru/hotrods.php ..s ha már ez egy bmw forum vagy mi, maradjunk a v12-nél [/quote] A VOLGA COUPÉ nekem nagyon tetszik. Szivesen eljátszanék vele. A POBJEDA nekem sok,nem bírom ezeket a futurisztikus formákat. Szerintem egy autó legyen autó és ne akarjon úgy kinézni,mint egy űrhajó!
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2008. július 12. 12:33:03 pm » |
|
A VOLGA COUPÉ nekem nagyon tetszik. Szivesen eljátszanék vele. A POBJEDA nekem sok,nem bírom ezeket a futurisztikus formákat. Szerintem egy autó legyen autó és ne akarjon úgy kinézni,mint egy űrhajó! [/quote] A Volga nekem is bejön. A Pobjeda belűlről nem annyira tetszik, de kívülről még sztem nem olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2008. július 27. 22:29:34 pm » |
|
Sikerült öregbíteni a márka hírnevét az idei Gyöngyösi Veterán Találkozón (kategória III. helyezett és női legjobb versenyző különdíjat is BMW tulajdonos nyerte meg)
|
|
|
Naplózva
|
Öreg autó szivatóval indul...
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #610 Dátum: 2008. július 27. 22:40:11 pm » |
|
Sikerült öregbíteni a márka hírnevét az idei Gyöngyösi Veterán Találkozón (kategória III. helyezett és női legjobb versenyző különdíjat is BMW tulajdonos nyerte meg)
Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2008. július 28. 20:59:59 pm » |
|
Ma fotóztam. Nagyon jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #612 Dátum: 2008. július 28. 21:17:22 pm » |
|
Mi a manó?! Milyen Volvó ez?? KELL NEKEM!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2008. július 28. 21:29:50 pm » |
|
Mi a manó?! Milyen Volvó ez?? KELL NEKEM!! Én úgy tudom, hogy p1800. Ilyen volt az angyal sorozatban csak lépcsősfarú és fehér.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 28. 21:32:42 pm írta Bubo E21 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2008. július 28. 21:37:38 pm » |
|
Volt más is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #615 Dátum: 2008. július 28. 22:46:11 pm » |
|
Az "Angyal Volvo" kombi változata. XVI.ker. SAAB szervíz. Nézegettem én is a múltkor,mikor arra gurultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #616 Dátum: 2008. július 29. 07:14:09 am » |
|
Mi a manó?! Milyen Volvó ez?? KELL NEKEM!! Én úgy tudom, hogy p1800. Ilyen volt az angyal sorozatban csak lépcsősfarú és fehér. Ja-ja! A kópét azt ismerem, de ilyen szép "halottaskocsit" még nem láttam soha!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 2008. július 29. 10:17:36 am » |
|
Ráadásul amerikai kivitel macskaszemekkel... fenomenális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 2008. július 29. 13:07:50 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #619 Dátum: 2008. július 29. 13:25:54 pm » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 2008. július 29. 14:50:35 pm » |
|
Vissza is tértek ehez a formához...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #621 Dátum: 2008. július 30. 12:09:58 pm » |
|
Úbazzeg!
Az a volga kupé... de közel áll...
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #622 Dátum: 2008. július 31. 03:21:27 am » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 2008. július 31. 08:24:28 am » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 2008. július 31. 08:41:40 am » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #625 Dátum: 2008. július 31. 09:32:04 am » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv... Amit meg nem bírtam felfogni. Az űlés nem állítható, hanem atom fix.. csak a háttámla mozgatható. Minden "full extra", de az ülés gyárilag nem mozog Kicsivagy? Vegyél Bufálót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 2008. július 31. 14:15:09 pm » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv... Amit meg nem bírtam felfogni. Az űlés nem állítható, hanem atom fix.. csak a háttámla mozgatható. Minden "full extra", de az ülés gyárilag nem mozog Kicsivagy? Vegyél Bufálót A kispóccki se jobb..Azon meg a háttámla fix..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 2008. július 31. 14:31:51 pm » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv... Amit meg nem bírtam felfogni. Az űlés nem állítható, hanem atom fix.. csak a háttámla mozgatható. Minden "full extra", de az ülés gyárilag nem mozog Kicsivagy? Vegyél Bufálót A kispóccki se jobb..Azon meg a háttámla fix.. Érdekes a kettő összehasonlítása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 2008. július 31. 14:44:43 pm » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv... Amit meg nem bírtam felfogni. Az űlés nem állítható, hanem atom fix.. csak a háttámla mozgatható. Minden "full extra", de az ülés gyárilag nem mozog Kicsivagy? Vegyél Bufálót A kispóccki se jobb..Azon meg a háttámla fix.. Érdekes a kettő összehasonlítása Pedig nem vonnék semmiféle párhuzamot köztük...A kispócckit egy ipari hulladéknak tartom, ellenben az ami vasakat csípem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 2008. augusztus 01. 09:33:20 am » |
|
JAAAAJJJJJ ! Ez az autó az érdemes még költeni rá ? ? ? Kategóriába sorolható. Nagyon kell szeretni hozzá,hogy egyáltalán belenyúljon valaki. Mindenesetre férfias bevállalás. Csak halkan megjegyezném,szerintem sokkal jobb állapotú alapot is vehetett volna ennyi zsetonért. De hát a szerelem,mint tudjuk vak. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá Zsoltinak ! Eccer kész lesz.. csak olyan ,mint én. Mindenbe belevág és utána jön egy másik projeckt Amúgy van egy másik Galaxie is, ami már előbb jött A kettőből lesz egy.. A 20 colos felniket le sem fotózta Winkler Figyeljétek a KÉTPONTOS BIZTONSÁGI ÖVET Akkoriban egy csomó kocsiban még nem is volt öv... Amit meg nem bírtam felfogni. Az űlés nem állítható, hanem atom fix.. csak a háttámla mozgatható. Minden "full extra", de az ülés gyárilag nem mozog Kicsivagy? Vegyél Bufálót A kispóccki se jobb..Azon meg a háttámla fix.. Érdekes a kettő összehasonlítása Pedig nem vonnék semmiféle párhuzamot köztük...A kispócckit egy ipari hulladéknak tartom, ellenben az ami vasakat csípem. Nem kéne inkább a szádat befogni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|