Hát akkor határozd meg az időt, és a helyet.
Csak az a baj hogy nem tudom még hogy én ott leszek-e... de ha igen akkor gondolom kezdés előtt 10 perccel kéne talizni a főbejáratnál...
Mindjárt megnézem mikor van kezdés...
www.drifter.hu azt ugyan hogy mikor kezdődik nem találtam meg de!! Lehet nézőnek is regisztrálni és akkor 800 helyett 500Ftért kapsz jegyet
Első Magyar Drift Verseny
2006.05.06 Zora
Kecskemét, Gokart stadion.
Program:
08.30: kapunyitás (nézőknek is)
08.00-09.30: nevezők gépátvétele és regisztráció
08.30-11.00: szabadedzés; legfeljebb 2-3 autó lehet a pályán, folyamatos bemelegítési lehetőség biztosítása az indulóknak
11.00-12.00: Szünet; Streetfighter motoros bemutató
12.00-14.00: 1. forduló; 1+2 pontozott kör teljesítése/versenyző
14.00-14.30: Szünet; Rally bemutató a versenypályán a legismertebb hazai pilótákkal
15.00-17.00: 2. forduló
17.00-17.30: Szünet; A SkyEurope Airlines Hungary Kft. felajánlásával két oda-vissza repülőjegy kerül kisorsolása a nézők közül!
17.30: eredményhirdetés, díjátadás, valamint a nézők közül kisorsolásra kerül 3 személy, akiknek lehetőségük nyílik belülről is átélni a drift élményét.
18.00-18.30: Az első három helyezett néhány perces "drift-taxizásra" viszi a szerencsés nyerteseket.
19.00: A rendezvény várható befejezése
A pontozó bírók és az eddig meghívott "sztárvendégek": Szabó Gergő, Holczer Dániell, Bessenyey Zoltán, Turán Frigyes, Balázs Öcsi, Varga "cig@ny" Zoltán rallye versenyzők, Bazsó Gábor, Kőváry Barna, Árpa Attila
--------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!
Oldalunk bal oldalán lévő kis logóra való kattintással lehetőség van a versenyre való nevezésre, valamint a nézők kedvezményes belépőjegy biztosítása melletti előjelentkezésére.
A versenykiírás pdf formátumban letölthető: >itt<
Nevezési díj:
- Egyesületi tagoknak ingyenes
- Külsős nevezőknek 6.000,- Ft.
Belépőjegy:
- Kedvezményes 500,- Ft.
- Előjelentkezés nélkül 800,- Ft.
Mindenki várunk szeretettel!
Üdvözlettel:
A szervezők