Végre lehet renomét rontani
1-2 hónapja törtétn. kerestem difit, be lett egy ajánlva, kisházas nyitott 3,64, 20 ért. Bele alkudtam mert pofátlan vagyok, végül 15 ért postával el tudta a kedves vevő postázni.... amire vártam 3-4 hetet minimum...
Majd megérkezett és nem 3.64 hanem 3.45... reklamáltam...és legyen oly kedves és vásárolja vissza... mire a válasz adjam tovább
1 héten keresztül minden nap írtam a gyereknek hogy még azon a héten SZOMBATON VISSZA POSTÁZOM
jó öreg fészbukcset mutatja mikor nézik meg a leveledet... minden irományom látta, nem árultam zsákbamacskát...
Jött a szombat postára adtam...
Kövi héten kedden ott volt nála a csomag egyből tudott válaszolni, kb basszam meg h vissza küldtem... nem fogja átvenni... honnan tudja Ő hogy Én nem egy másik difit kültem neki vissza... és különbenis Ő külföldön van.... meg ha egyből mondtam volna h nem jó a difi akkor vissza adja a pénzem....
és végül vissza jött a csomag.. a 15e ből lett végül egy 21e minusz Ő nagysága meg röhög a kis markába....
Kedves Eladó Panyi Roland... hátha valaki éppen üzletelni készül vele... akkor ne tegye vagy nagyobb körültekintéssel tegye azt!
Persze megelőzhető a baj Szombathely -Mezőkövesd-Szombathely.... potyára....
Szabit kivenni elutazni potyára.... hirtelen nem tudok jo opciót a távolságok leküzdésére....
Viszont ha valamit elakarod adni legyen már bennem annyi hogy egy nyamvadt képet csinálok a termékemről amiért cserébe pénzt várok... ezekre vonatkozó kifogásokat baromi nehezen tudom megemészteni....
Jó multkorában e21 recarokat hirdettek, érdeklődtem és kerek perec közölte hogy csak személyes átadás lehetséges, mondom nem probléma de szeretnék képeket látni róla ((BP)). Mire a válasz nem hajlandó képet küldeni, mert Ő már több 10 éve kereskedik össze vissza... akár ebay-en is... és sosem volt probléme... végül nem kaptam képet de lett volna pofája felrángatni Szombathelyről BP-re...Majd Zombi volt olyan kedves és ránézett nekem ezekre az ülésekre.. ami végül állítása szerint nem volt e21 recaro... Szintén potyára pöfögtem volna el 500km-t és 1 napot...
Van még keserűségem tudom folytatni
Pacsi!