stasis
Vendég
|
|
« Dátum: 2007. szeptember 10. 13:38:52 pm » |
|
Ott lesz Agyas és bob 732i. Bővebb infó Agyastól kérhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2007. szeptember 10. 14:59:51 pm » |
|
Tehát ha valaki jönni szeretne:
Szept. 15. szombat. Monorierdő Időpont: délelőtt 10-11 óra. Pár óra dumálás, kajálás, sörözés.
Utcanevet nem érdemes írnom, úgysem találja meg senki max GPSsel. Ha jön valaki hívjon a 20-413-7013on.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2007. szeptember 10. 23:43:19 pm » |
|
Szept. 15. szombat. Monorierdő Időpont: délelőtt 10-11 óra. Pár óra dumálás, kajálás, sörözés.
Utcanevet nem érdemes írnom, úgysem találja meg senki max GPSsel. Ha jön valaki hívjon a 20-413-7013on.
Akkor most hányan is lesztek pontosan? Picur is jön meg aqz e12? Mert már nagyon kíváncsi vagyok Elképzelhető, hogy jó az időpont, de még nem élem bele magam teljesen. Mindenesetre ma, ill. tegnap levizsgázott a gépsárkány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2007. szeptember 11. 07:25:20 am » |
|
Akkor most hányan is lesztek pontosan? Picur is jön meg aqz e12? Mert már nagyon kíváncsi vagyok Elképzelhető, hogy jó az időpont, de még nem élem bele magam teljesen. Mindenesetre ma, ill. tegnap levizsgázott a gépsárkány! Igen, ha minden jól megy Picur is eljön az E12vel. Gratula a vizsgához Hamarosan élőben is látjuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2007. szeptember 11. 07:48:40 am » |
|
Akkor most hányan is lesztek pontosan? Picur is jön meg aqz e12? Mert már nagyon kíváncsi vagyok Elképzelhető, hogy jó az időpont, de még nem élem bele magam teljesen. Mindenesetre ma, ill. tegnap levizsgázott a gépsárkány! Igen, ha minden jól megy Picur is eljön az E12vel. Gratula a vizsgához Hamarosan élőben is látjuk? Hogyne, eddig se dugdostam senki elől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2007. szeptember 11. 16:52:13 pm » |
|
Hali mindenkinek! Agyasnak köszi a segitseget! Minden erdeklödöt szeretettel varunk! Azert ilyen gyors ez az egesz mert en nem tudok tul hosszu tavon tervezni a malohejem miadt! üdv bob
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2007. szeptember 13. 20:08:24 pm » |
|
Egyébként Monorierdő a hely neve (ilyen település nincs), vagy monori erdő ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2007. szeptember 14. 07:57:21 am » |
|
Egyébként Monorierdő a hely neve (ilyen település nincs), vagy monori erdő ?
Igen, Monorierdő a hely neve, és bizony van ilyen település!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2007. szeptember 15. 18:38:56 pm » |
|
A képeket kérem szépen majd ide : stasis@capabmw.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2007. szeptember 15. 21:04:29 pm » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2007. szeptember 15. 21:26:00 pm » |
|
Ja és Agyas köszi neked is hogy szóltál kár lett volna kihagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2007. szeptember 15. 22:36:09 pm » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2007. szeptember 16. 00:54:08 am » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
burek10
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2007. szeptember 16. 05:37:00 am » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2007. szeptember 16. 11:16:56 am » |
|
Dejó, hogy Agyas tegnap reggel 9kor, amikor hívtam, azt mondta, hogy még senki nem jelzett vissza, tehát senki nem jön el. Honnan került elő akkor 3 ember, aki Agyason kivül eljött a talira ?
És gondolom senki sem csinált fotókat ill. videót, ugye ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. szeptember 16. 11:25:17 am írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2007. szeptember 16. 19:19:12 pm » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!! Azt remélem én is,hogy legközelebb a Cápival jöttök, mert szívesen megnézném élőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2007. szeptember 16. 19:37:49 pm » |
|
Én csak azt nem értem,hogy miért 22.ére van irva a taLI,amikor most volt!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2007. szeptember 16. 19:58:52 pm » |
|
Én csak azt nem értem,hogy miért 22.ére van irva a taLI,amikor most volt!!! Szerintem csak elírás, de a hozzászólások között pl.:Agyaséban 15-e volt meg tudtommal már a legelején 15-éről volt szó a 22-e fel sem merült, de lehet, hogy rosszak az információim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2007. szeptember 16. 21:14:25 pm » |
|
Az időutazó konferenciát elhalasztották holnapról tegnapra. Ez annyira gyönyörű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2007. szeptember 17. 07:56:04 am » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!! Na csak gépközelbe kerültem! Burek Örülök, hogy eljöttetek! Talán így majd valamelyik nagytalira is eljöttök a gépsárkánnyal Picur Neked külön köszönöm, hogy megjelentél a privát dolgaid és annak ellenére, hogy nagyon bizonytalanra mondtad a résztvételt. Pettya Örülök, hogy megismertük a szép gépedet! Bob Neked meg a lebonyolítást, a finom kaját és a többit köszönöjük. Reméljük, lesz még több ilyen baráti tali. Előbb utóbb szlalompályát is csinálunk majd a kertben Képeket este tudok felrakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2007. szeptember 17. 07:59:55 am » |
|
Én csak azt nem értem,hogy miért 22.ére van irva a taLI,amikor most volt!!! A topik címei rendszeresen változnak, nem igazán értem miért. Annyira kis dolgot akartunk csinálni, hogy még saját topikot sem nyitottam neki. Na ez volt a baj, mert Stasis sajnos félreértette az időpontot, de mindig is 15.-éről volt szó, a Szeretem mert cápában is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2007. szeptember 17. 18:37:21 pm » |
|
Üdv.Mindenkinek! Sikeressen haza ertünk! Nagyon szivessen mindent! Örültem hogy jobb lett a vartnal,es en köszönöm hogy megtiszteltetek! Az idöponttal nem tudom mi törtent? Agyas a folytatasrol termeszetessen lehet szo a kerti szlalommal egyben! bob 732i
Agyas! 535i e34 mar biztos mert elhoztam ma! kepeket holnap!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2007. szeptember 17. 19:19:00 pm » |
|
Üdv.Mindenkinek! Sikeressen haza ertünk! Nagyon szivessen mindent! Örültem hogy jobb lett a vartnal,es en köszönöm hogy megtiszteltetek! Az idöponttal nem tudom mi törtent? Agyas a folytatasrol termeszetessen lehet szo a kerti szlalommal egyben! bob 732i
A szlalomot poénnak szántam Remélem kafa az 535i
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2007. szeptember 17. 19:41:02 pm » |
|
1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2007. szeptember 17. 19:56:35 pm » |
|
2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2007. szeptember 17. 20:20:53 pm » |
|
Képek jöhetnek minden mennyiségben . Véletlenül nem úgy 11 és dél között mentetek az M0-áson az M1 felé? Igaz csak egy pillanatra, de mintha titeket láttalak volna a szép cápival.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. szeptember 17. 20:31:40 pm írta picur »
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2007. szeptember 17. 21:19:56 pm » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!! Na csak gépközelbe kerültem! Burek Örülök, hogy eljöttetek! Talán így majd valamelyik nagytalira is eljöttök a gépsárkánnyal Picur Neked külön köszönöm, hogy megjelentél a privát dolgaid és annak ellenére, hogy nagyon bizonytalanra mondtad a résztvételt. Pettya Örülök, hogy megismertük a szép gépedet! Bob Neked meg a lebonyolítást, a finom kaját és a többit köszönöjük. Reméljük, lesz még több ilyen baráti tali. Előbb utóbb szlalompályát is csinálunk majd a kertben Képeket este tudok felrakni. Nem tartozol köszönettel örültem, hogy ott lehettem mégha nem is tudtam kikapcsolni teljesen a problémákat a fejemből azért tényleg nagyon jó volt. Bocsi, hogy nem részleteztem a gondjaimat nem bizalmatlanság vagy ilyesmi csak nem akartam róla beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2007. szeptember 18. 07:36:10 am » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!! Na csak gépközelbe kerültem! Burek Örülök, hogy eljöttetek! Talán így majd valamelyik nagytalira is eljöttök a gépsárkánnyal Picur Neked külön köszönöm, hogy megjelentél a privát dolgaid és annak ellenére, hogy nagyon bizonytalanra mondtad a résztvételt. Pettya Örülök, hogy megismertük a szép gépedet! Bob Neked meg a lebonyolítást, a finom kaját és a többit köszönöjük. Reméljük, lesz még több ilyen baráti tali. Előbb utóbb szlalompályát is csinálunk majd a kertben Képeket este tudok felrakni. Nem tartozol köszönettel örültem, hogy ott lehettem mégha nem is tudtam kikapcsolni teljesen a problémákat a fejemből azért tényleg nagyon jó volt. Bocsi, hogy nem részleteztem a gondjaimat nem bizalmatlanság vagy ilyesmi csak nem akartam róla beszélni. Persze, értem. Csak későn kapcsoltam, te kezdő cápás! Szar, mikor nem tud hozzászólni az ember, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2007. szeptember 18. 16:50:24 pm » |
|
Csak visszatértem Bob mégegyszer köszönöm neked és a családodnak a tali megszervezését és lebonyolítását én nagyon jól éreztem magam és jó volt megismerni a többieket is és látni szép cápákat. Remélem lesz ismétlése a dolognak. mi az, már 22-e van? Vissza a jövőbe Köszönjük mi is Bob-nak és Agyas-nak, hogy belecsöppenhettünk a találkozóba, örülök, hogy pár embert megismerhettem, legközelebb talán mi is BMW-vel leszünk! Mégegyszer köszi!! Na csak gépközelbe kerültem! Burek Örülök, hogy eljöttetek! Talán így majd valamelyik nagytalira is eljöttök a gépsárkánnyal Picur Neked külön köszönöm, hogy megjelentél a privát dolgaid és annak ellenére, hogy nagyon bizonytalanra mondtad a résztvételt. Pettya Örülök, hogy megismertük a szép gépedet! Bob Neked meg a lebonyolítást, a finom kaját és a többit köszönöjük. Reméljük, lesz még több ilyen baráti tali. Előbb utóbb szlalompályát is csinálunk majd a kertben Képeket este tudok felrakni. Nem tartozol köszönettel örültem, hogy ott lehettem mégha nem is tudtam kikapcsolni teljesen a problémákat a fejemből azért tényleg nagyon jó volt. Bocsi, hogy nem részleteztem a gondjaimat nem bizalmatlanság vagy ilyesmi csak nem akartam róla beszélni. Persze, értem. Csak későn kapcsoltam, te kezdő cápás! Szar, mikor nem tud hozzászólni az ember, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!