TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2008. január 03. 08:37:03 am » |
|
Valamikor itt Kecsón is lehetne kicsit csapatni... esetleg ha a csapat kijön hozzám Ágasra este akkor kis Teás pirosaranyoszsíroskenyerescsapatós talit is tudunk csinálni... van egy kicsi platz ahol igaz egyszerre csak 1 kocsi csapathat de legalább van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 03. 08:39:47 am írta TraBence »
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2008. január 03. 15:21:11 pm » |
|
ezek a telivel készűltek..
Bazeeeg!!! Ha ezt tudom, akkor 3 órával később megyek... ráadásul amikor kinn voltam a betonnnak köze nem volt a jéghez
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2008. január 03. 15:23:32 pm » |
|
ezek a telivel készűltek..
Bazeeeg!!! Ha ezt tudom, akkor 3 órával később megyek... ráadásul amikor kinn voltam a betonnnak köze nem volt a jéghez Egyébként amikor jöttem haza, mintha villogott volna nekem egy barna 5ös cápa, nem nagyon figyeltem, hogy E12, vagy E28 volt-e... Nem fórumos kolléga volt? (újszászon)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2008. január 03. 15:31:58 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2008. január 03. 15:37:31 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et Hogyne!!! megyek!!! menjünk!!! reptér betonon találkozzunk!!! mikor???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2008. január 03. 15:38:55 pm » |
|
Én is megpróbálok kirángatni pár embert bár BMW-s ismeretségem sajnos nincs, de a nissan 200sx is megteszi erre a célra.. a ladáról nem is beszélve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bruni
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2008. január 03. 15:45:22 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et Hello Tegnap azért esett egy kis dara is, azért lett jeges a pálya Ja mi haverom ladájával voltunk(fehér kocka, nagy hang, elől hella szúrók) Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2008. január 03. 15:46:32 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et Hello Tegnap azért esett egy kis dara is, azért lett jeges a pálya Ja mi haverom ladájával voltunk(fehér kocka, nagy hang, elől hella szúrók) Üdv. Nem találkoztunk kinn? kék e21-el voltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2008. január 03. 15:49:11 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2008. január 03. 15:52:43 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et Hello Tegnap azért esett egy kis dara is, azért lett jeges a pálya Ja mi haverom ladájával voltunk(fehér kocka, nagy hang, elől hella szúrók) Üdv. és nem 4-en ültetek benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bruni
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2008. január 03. 15:53:37 pm » |
|
Most ilyen a pálya :/ ..de szeriintem estére megint fasza zuzmarás lesz..abból kiindúlva, h. most van minusz 3 fok Hemilton v. valaki, Kanári?..este velem tartassz -é? ..Hívj telin!!! 06203745144 ..szerintem úgy 7-8 körűl ..lehet ,h. öcsém is kihozza a 21-et Hello Tegnap azért esett egy kis dara is, azért lett jeges a pálya Ja mi haverom ladájával voltunk(fehér kocka, nagy hang, elől hella szúrók) Üdv. Nem találkoztunk kinn? kék e21-el voltam... Szia Indyéket láttam, Te nem előbb voltál kint? Tegnap én nem nagyon másztam ki a ladából, mert eredetileg a mekibe indultunk és nem igazán öltöztem fel, csak aztán elkezdett szitálni a hó... ) Ja amúgy DonDrift kollégának jelzem, hogy lesz ma tali, igaz még nem járóképes a Dörmi, de elvan ő az OFF-al is ha van hó Volt amikor 4-en ültünk benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2008. január 03. 15:54:16 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ? tökéletes, remélem nem csak mi ketten/hárman leszünk cápások... kiváncsi lennék pl Kanári gépére...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2008. január 03. 15:55:31 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ? tökéletes, remélem nem csak mi ketten/hárman leszünk cápások... kiváncsi lennék pl Kanári gépére... Felhívom majd telin.. na uff léptem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2008. január 03. 15:55:57 pm » |
|
Szia Indyéket láttam, Te nem előbb voltál kint? Tegnap én nem nagyon másztam ki a ladából, mert eredetileg a mekibe indultunk és nem igazán öltöztem fel, csak aztán elkezdett szitálni a hó... ) Ja amúgy DonDrift kollégának jelzem, hogy lesz ma tali, igaz még nem járóképes a Dörmi, de elvan ő az OFF-al is ha van hó Volt amikor 4-en ültünk benne [/quote]Előbb voltam, de összefutottam egy fehér ladával is, egyszerre indultunk meg két külön földúton befelé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2008. január 03. 15:56:38 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ? tökéletes, remélem nem csak mi ketten/hárman leszünk cápások... kiváncsi lennék pl Kanári gépére... Felhívom majd telin.. na uff léptem! Ok, kint találkozunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2008. január 03. 16:07:41 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ? tökéletes, remélem nem csak mi ketten/hárman leszünk cápások... kiváncsi lennék pl Kanári gépére... Felhívom majd telin.. na uff léptem! Ok, kint találkozunk! Ma nem tudok menni, mert holnap vizsgázom. És 10edikén is. Viszont hétvégére mondanak havat, akkor kéne valami nagy össznépi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2008. január 03. 16:12:29 pm » |
|
19:00 ..a placcon!!! Mátyásföldi reptér.. így jó lesz Hemilton ? tökéletes, remélem nem csak mi ketten/hárman leszünk cápások... kiváncsi lennék pl Kanári gépére... Felhívom majd telin.. na uff léptem! Ok, kint találkozunk! Ma nem tudok menni, mert holnap vizsgázom. És 10edikén is. Viszont hétvégére mondanak havat, akkor kéne valami nagy össznépi! Akkor addig megtankolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
1981 E12 1JZ / 1980 E12 520 / 2000 E39 520d
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2008. január 03. 17:13:19 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2008. január 03. 17:18:08 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? egyelőre Indy, és én biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2008. január 03. 17:40:20 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? egyelőre Indy, és én biztos... + Csirke barátom is kinéz , E36
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2008. január 03. 17:45:40 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? Értjük célzást.. szarok vagyunk.. jól van Bár tegnap rendet tettem ,mert ugye van az ötvenméteres kör ahol megy a drift..de egyszerre csak egy autó! ..ezt mi tudjuk is, de mikor megjön a 17 éves hülyegyerek a swiftel és keresztbecsúszik kézivel /mikor épp valaki nyomja/, hogy ő mien fasza.. nah az olyanokat én elhajtom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2008. január 03. 17:57:50 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? Értjük célzást.. szarok vagyunk.. jól van Bár tegnap rendet tettem ,mert ugye van az ötvenméteres kör ahol megy a drift..de egyszerre csak egy autó! ..ezt mi tudjuk is, de mikor megjön a 17 éves hülyegyerek a swiftel és keresztbecsúszik kézivel /mikor épp valaki nyomja/, hogy ő mien fasza.. nah az olyanokat én elhajtom! Vannak érdekes emberek... Viszont ha nem nagy titok Don, akkor merre jártok mostanában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2008. január 03. 17:59:18 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? Értjük célzást.. szarok vagyunk.. jól van Hopppp!!! Itt vagy csúnyán félreértettél, vagy húzod az agyam!!!!! Bár tegnap rendet tettem ,mert ugye van az ötvenméteres kör ahol megy a drift..de egyszerre csak egy autó! ..ezt mi tudjuk is, de mikor megjön a 17 éves hülyegyerek a swiftel és keresztbecsúszik kézivel /mikor épp valaki nyomja/, hogy ő mien fasza.. nah az olyanokat én elhajtom!
Egész pontosan erre gondolok!! Én ha ki is tévedek, akkor is ált. az az első, h szétnézek, merre hány méter, mi a 'menetrend', és csak aztán kezdek el baszatni keresztbe..... Ma estére mi a terv? Lapjánautózás, vagy dumálás, gangelés, netán ezek szabadon kombinálva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2008. január 03. 18:20:06 pm » |
|
Jóestét Bruni cimborám hívta fel a figyelmem erre a topicra (tnx)! Ha lesz ma este is kis összejövetel, akkor szerintem kinézek a nagggyon-naggggyon OFFal (Vagy valamelyik cimbimmel) Kb 5 éve járok hóautózni a reptérre, mostanában nagyon ritkán, egyre többen ismerik a helyet, egyre többen vannak sajna, egyre több az észnélküli arc .... Pár éve még sokkal jobb volt ... Mostanában másmerre járunk Ha kinéztek többen is akkor szívesen összefutnék 1-2 topictárssal ma este.... Kik lesznek kint ?? Értjük célzást.. szarok vagyunk.. jól van Hopppp!!! Itt vagy csúnyán félreértettél, vagy húzod az agyam!!!!! Bár tegnap rendet tettem ,mert ugye van az ötvenméteres kör ahol megy a drift..de egyszerre csak egy autó! ..ezt mi tudjuk is, de mikor megjön a 17 éves hülyegyerek a swiftel és keresztbecsúszik kézivel /mikor épp valaki nyomja/, hogy ő mien fasza.. nah az olyanokat én elhajtom!
Egész pontosan erre gondolok!! Én ha ki is tévedek, akkor is ált. az az első, h szétnézek, merre hány méter, mi a 'menetrend', és csak aztán kezdek el baszatni keresztbe..... Ma estére mi a terv? Lapjánautózás, vagy dumálás, gangelés, netán ezek szabadon kombinálva Meg sex a bokorban ..de nagyjából ezek..én mondjuk ma nem megyek az "off road" utakon ..csak is a körbe. ..7-re megyek ki.. Gyere..úgy is akarlak faggatni az E12-ről:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 03. 18:22:43 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2008. január 03. 18:35:48 pm » |
|
Úgy tűnik, kinézünk .... (Valszeg haver E30ával leszünk) Indy! Lementettem a számod, ha nem talállak, akkor csörgök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2008. január 03. 20:12:45 pm » |
|
Úgy tűnik, kinézünk .... (Valszeg haver E30ával leszünk) Indy! Lementettem a számod, ha nem talállak, akkor csörgök Az Indyt nem lehet nem megtalálni, mindenhol ott van, csak ott nincs soha ahol lennie kéne!!!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2008. január 03. 20:14:38 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2008. január 03. 20:24:32 pm » |
|
Lejárt a tréler műszakija, de nem vinném ki mert semmi értelme nem volna, száraz úton se lehet vele egyenesen menni! A 18i-vel mentem volna, de délután megnéztem és annak is lejárt a műszakija, basszuskulcs! A kombival meg nem megyek, mert még a végén nekiállnék azzal kilincsel előre menni, azt meg sajnálnám, pedig ha kimennék biztos nem bírnám ki!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2008. január 03. 20:30:53 pm » |
|
Kissé ködös találka volt... Látótávolság az E21 mocitető végéig ért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonDr!ft
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2008. január 03. 20:40:24 pm » |
|
Kissé ködös találka volt... Látótávolság az E21 mocitető végéig ért...
Pontosan így volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|