fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2008. január 06. 15:54:08 pm » |
|
Ma este ismét lesz "felvidéki" bünti! Tudom, ez keveseket érint a távolság miatt, de gondoltam nem titkolom el:)
esett ott hav? itt semmi nem lett a beígértből ... Leírhatatlanul jó volt! A brigád java a Mátrát támadta, én maradtam most inkább a környéken, mivel itt is jó volt a táptalaj. A jard iszonyatosan ránk van indulva. A multkori eset kapcsán (volt 7 autó és kb 50 néző), bár azonnal elvonultunk, de ők ezt nem gondolván kijöttek egy tranzit lovaggal "tömegoszlatni". Persze senki sehol, mehettek haza a behívott tartalékosok. Egyébként baleset velünk még soha nem fordult elő. Ha meg bemegyek a városba, mindig van pár nyom, meg 1-2 kidőlt oszlop.... Kérdem én, nem ezeket a fasszopókat kellene elkapni?? Sajna ma ónos f*s hullik, meg jégdara, ez csak bohóckodni jó, az meg nem érdekel. Várok az új hórétegre, ha lesz, szólok! Szerintem fanatikoknak megérhet pár kilometru autókázást. Van pár szabály, ha azt betertja mindenki, akkor nagyon tuti. Aki nem tartja be, azt elzavarjuk: -előfutó és záró is van -a közbensők ész nélkül rúghatják, a gyakorlatilag lezárt pályát -a nézők rádión szólnak az elsőnek a civilekről, jardról, stb. -az előttünk haladót megelőzni tilos, ha lassít, az nem véletlen -ha fényszóró távolságban megyünk egymás mögött, a másikat lámpával nem zavarjuk Mi a fegyelemre mindig törekszünk, így nem volt baj soha! A nézőkkel már igen, egyszer megdobálták hógolyóval a sószóró kocsit, na ebből balhé lett! jó lehetett ... jól hangzik a dolog ... legközelebb szólj, ha eset van ... milyen tempókat mentek amúgy? milyen gumikkal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2008. január 06. 23:43:15 pm » |
|
Ma este ismét lesz "felvidéki" bünti! Tudom, ez keveseket érint a távolság miatt, de gondoltam nem titkolom el:)
esett ott hav? itt semmi nem lett a beígértből ... Leírhatatlanul jó volt! A brigád java a Mátrát támadta, én maradtam most inkább a környéken, mivel itt is jó volt a táptalaj. A jard iszonyatosan ránk van indulva. A multkori eset kapcsán (volt 7 autó és kb 50 néző), bár azonnal elvonultunk, de ők ezt nem gondolván kijöttek egy tranzit lovaggal "tömegoszlatni". Persze senki sehol, mehettek haza a behívott tartalékosok. Egyébként baleset velünk még soha nem fordult elő. Ha meg bemegyek a városba, mindig van pár nyom, meg 1-2 kidőlt oszlop.... Kérdem én, nem ezeket a fasszopókat kellene elkapni?? Sajna ma ónos f*s hullik, meg jégdara, ez csak bohóckodni jó, az meg nem érdekel. Várok az új hórétegre, ha lesz, szólok! Szerintem fanatikoknak megérhet pár kilometru autókázást. Van pár szabály, ha azt betertja mindenki, akkor nagyon tuti. Aki nem tartja be, azt elzavarjuk: -előfutó és záró is van -a közbensők ész nélkül rúghatják, a gyakorlatilag lezárt pályát -a nézők rádión szólnak az elsőnek a civilekről, jardról, stb. -az előttünk haladót megelőzni tilos, ha lassít, az nem véletlen -ha fényszóró távolságban megyünk egymás mögött, a másikat lámpával nem zavarjuk Mi a fegyelemre mindig törekszünk, így nem volt baj soha! A nézőkkel már igen, egyszer megdobálták hógolyóval a sószóró kocsit, na ebből balhé lett! jó lehetett ... jól hangzik a dolog ... legközelebb szólj, ha eset van ... milyen tempókat mentek amúgy? milyen gumikkal? Az átlag a terptől függ. Cered kb 60-as, Mátraszele kb. 100-as. Parád a kettő között lehet. Gumó: Kleber 155/80r13. Ma is voltak kint a brigádból, én nem mentem, szerintem ez a nedves hó nagyon nehéz, tapadós. A többiek visszajöttek, Ők is ezt tapasztalták. Várok friss hóra, ha lesz, szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2008. január 07. 00:02:28 am » |
|
esett ott hav? itt semmi nem lett a beígértből ... Leírhatatlanul jó volt! A brigád java a Mátrát támadta, én maradtam most inkább a környéken, mivel itt is jó volt a táptalaj. A jard iszonyatosan ránk van indulva. A multkori eset kapcsán (volt 7 autó és kb 50 néző), bár azonnal elvonultunk, de ők ezt nem gondolván kijöttek egy tranzit lovaggal "tömegoszlatni". Persze senki sehol, mehettek haza a behívott tartalékosok. Egyébként baleset velünk még soha nem fordult elő. Ha meg bemegyek a városba, mindig van pár nyom, meg 1-2 kidőlt oszlop.... Kérdem én, nem ezeket a fasszopókat kellene elkapni?? Sajna ma ónos f*s hullik, meg jégdara, ez csak bohóckodni jó, az meg nem érdekel. Várok az új hórétegre, ha lesz, szólok! Szerintem fanatikoknak megérhet pár kilometru autókázást. Van pár szabály, ha azt betertja mindenki, akkor nagyon tuti. Aki nem tartja be, azt elzavarjuk: -előfutó és záró is van -a közbensők ész nélkül rúghatják, a gyakorlatilag lezárt pályát -a nézők rádión szólnak az elsőnek a civilekről, jardról, stb. -az előttünk haladót megelőzni tilos, ha lassít, az nem véletlen -ha fényszóró távolságban megyünk egymás mögött, a másikat lámpával nem zavarjuk Mi a fegyelemre mindig törekszünk, így nem volt baj soha! A nézőkkel már igen, egyszer megdobálták hógolyóval a sószóró kocsit, na ebből balhé lett! jó lehetett ... jól hangzik a dolog ... legközelebb szólj, ha eset van ... milyen tempókat mentek amúgy? milyen gumikkal? Az átlag a terptől függ. Cered kb 60-as, Mátraszele kb. 100-as. Parád a kettő között lehet. Gumó: Kleber 155/80r13. Ma is voltak kint a brigádból, én nem mentem, szerintem ez a nedves hó nagyon nehéz, tapadós. A többiek visszajöttek, Ők is ezt tapasztalták. Várok friss hóra, ha lesz, szólok. aha ... hát a 100, az azért hóban már elég meleg ... ott még tuti nem tartok ... a ceredi lehetne esetleg a "világoskék" pályám ... erősen gondolkodtam, hogy veszek egy garesz HK-t, de nincs mire feltenni, talán jövőre ... na mindegy ... így vagy úgy, ha lesz hav, majd csápolok vagy csatlakozok ... meglátjuk ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2008. január 07. 18:45:02 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2008. január 07. 18:47:21 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ... Nálatok csak nem havacska hullik? Mert nálunk ónos a javából..Holnap ismét vicces napnak nézünk elébe..: (
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2008. január 07. 18:48:51 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ... Nálatok csak nem havacska hullik? Mert nálunk ónos a javából..Holnap ismét vicces napnak nézünk elébe..: ( Itt hó! De nemnagyon marad meg! Csak egy kicsit! Asszem megyek is tankolni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2008. január 07. 18:56:46 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ... Nálatok csak nem havacska hullik? Mert nálunk ónos a javából..Holnap ismét vicces napnak nézünk elébe..: ( Itt hó! De nemnagyon marad meg! Csak egy kicsit! Asszem megyek is tankolni.... Annak én is jobban örülnék.... ) Szombaton majdnem nálatok drifteltem a parkolóban, de kiderült, hogy van még mit tanulnom...: (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2008. január 07. 19:00:56 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ... Nálatok csak nem havacska hullik? Mert nálunk ónos a javából..Holnap ismét vicces napnak nézünk elébe..: ( Itt hó! De nemnagyon marad meg! Csak egy kicsit! Asszem megyek is tankolni.... Annak én is jobban örülnék.... ) Szombaton majdnem nálatok drifteltem a parkolóban, de kiderült, hogy van még mit tanulnom...: ( Igen erre néha én is rádöbbenek! És általában igen hirtelen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2008. január 07. 19:02:18 pm » |
|
ne nézzetek ki az ablakon ... Nálatok csak nem havacska hullik? Mert nálunk ónos a javából..Holnap ismét vicces napnak nézünk elébe..: ( Itt hó! De nemnagyon marad meg! Csak egy kicsit! Asszem megyek is tankolni.... Annak én is jobban örülnék.... ) Szombaton majdnem nálatok drifteltem a parkolóban, de kiderült, hogy van még mit tanulnom...: ( Igen erre néha én is rádöbbenek! És általában igen hirtelen... Igen, én számítottam rá, csak arra nem, hogy tükörjég a sarok: ) Látványos volt, és kivülről azt is hihették, hogy mennyire tudok.. ) Belül azért majdnem peluscsere lett belőle.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2008. január 07. 19:38:01 pm » |
|
Nálunk is finom friss hó esik. Este bünti lesz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2008. január 07. 19:40:42 pm » |
|
Itt átment sima esőbe, lévén hogy 2 fok van a nulla fölött..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2008. január 07. 19:41:37 pm » |
|
Itt sajnos eső esik, szerintem ráadásul ónos. Sajnálom Bálint, pedig ha hétvége lenne, most ki tudtam volna gurulni annyira nem vagyok beteg
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2008. január 07. 19:42:42 pm » |
|
Itt átment sima esőbe, lévén hogy 2 fok van a nulla fölött.. Itt is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2008. január 07. 19:44:20 pm » |
|
Belül azért majdnem peluscsere lett belőle.. ) Te viszed a gyereket driftelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2008. január 07. 19:45:43 pm » |
|
Itt átment sima esőbe, lévén hogy 2 fok van a nulla fölött.. Itt is! Itt nem Tehát lehet, hogy megyek ki csúszkálni a HÓBAN.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2008. január 07. 19:53:00 pm » |
|
Belül azért majdnem peluscsere lett belőle.. ) Te viszed a gyereket driftelni? Asszem inkább ő visz engem: ) De ő már nem pelusos: )Én szartam be kishíjján, ő csak röhögött, mint az állat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2008. január 07. 19:54:23 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2008. január 07. 19:55:11 pm » |
|
Te viszed a gyereket driftelni? Asszem inkább ő visz engem: ) De ő már nem pelusos: )Én szartam be kishíjján, ő csak röhögött, mint az állat.. Erre gondoltam én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2008. január 07. 19:58:24 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2008. január 07. 19:59:18 pm » |
|
Hát tegyél bebé.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2008. január 07. 20:00:08 pm » |
|
Hát tegyél bebé.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2008. január 07. 20:01:44 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav) Ilyeneket ne írjál, mint a mit a zárójelbe tettél, mert félreértik: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2008. január 07. 20:03:10 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav) Ilyeneket ne írjál, mint a mit a zárójelbe tettél, mert félreértik: ) Remete szeksz. Eső veri,nap szíjja. Hó meg takarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2008. január 07. 20:09:54 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav) Ilyeneket ne írjál, mint a mit a zárójelbe tettél, mert félreértik: ) Remete szeksz. Eső veri,nap szíjja. Hó meg takarja. uhhh ... ez ütött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2008. január 07. 20:17:55 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav) Ilyeneket ne írjál, mint a mit a zárójelbe tettél, mert félreértik: ) Remete szeksz. Eső veri,nap szíjja. Hó meg takarja. Visszamászok anyámba asszem: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2008. január 07. 21:52:43 pm » |
|
jelentés a 13.-ból: esett, elállt, elolvadt ... nem mintha mentem volna bárhová is, ha megmarad ... holnap, holnapután vizsga Ha lenne valami jóképességű banden húzótengelyre,Én mennék. (A répán még áll a hav) Ilyeneket ne írjál, mint a mit a zárójelbe tettél, mert félreértik: ) Remete szeksz. Eső veri,nap szíjja. Hó meg takarja. ezeket saját kúrfőből szülöd? vagy Bácsborsódon ragadnak rád a dógok?
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2008. január 07. 22:08:04 pm » |
|
ezeket saját kúrfőből szülöd? vagy Bácsborsódon ragadnak rád a dógok? Tréning közben jutnak eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2008. január 08. 07:54:12 am » |
|
ezeket saját kúrfőből szülöd? vagy Bácsborsódon ragadnak rád a dógok? Tréning közben jutnak eszembe. Nem is igaz.... alapból ilyen lökött... Mellesleg éppen azon gondolkodtam hogy minek megyek én el esténként csapatni ha melóba jövet meg menet napi 50km vezetéstechnikai tréninget abszolválok
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2008. január 08. 09:39:19 am » |
|
Mint a rekám mondja : Mert megérdemled..
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2008. január 08. 14:14:25 pm » |
|
Olyan kibaszott jót autóztam egy A6 2,8 Q-val, hogy na. Olyan kezes, írányítható. Hát 4WD az 4WD.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
|