TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #480 Dátum: 2009. január 09. 09:42:21 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Szerintem tavaly megmutattad... Idén ha esetleg nem vállalod akkor lehet próbálkozni überelni ami nem lesz egyszerű...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #481 Dátum: 2009. január 09. 09:50:39 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Kössél már belém! Neked előbb-utóbb úgyis lesz cápád, rád azért haragudnánk, ha nem jönnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 2009. január 09. 10:04:22 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Igazoltan jöhetsz már technikával is.Hivatkozz rám nyugodtan, vagy szólj, és elviszlek..Vagy cserélünk kocsit egy időre.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #483 Dátum: 2009. január 09. 10:16:05 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Köszi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #484 Dátum: 2009. január 09. 10:32:00 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Köszi Agy jössz te még az én utcámba Méghogy Cápásra,na na ki a tököm kíváncsi ezekre a öreg elavult,tákot Bmw-re Vicceltem ,de tényleg itt javítanálak NEM CSAK Cápa,hanem Bmw tavaszköszöntő öszejövetel. Így jobban hangzana Nem
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 2009. január 09. 10:41:42 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Köszi Agy jössz te még az én utcámba Méghogy Cápásra,na na ki a tököm kíváncsi ezekre a öreg elavult,tákot Bmw-re Vicceltem ,de tényleg itt javítanálak NEM CSAK Cápa,hanem Bmw tavaszköszöntő öszejövetel. Így jobban hangzana Nem Hát nem érted??? Pont az volt a baj tavaly is, hogy tele volt sok büdös paraszttal, akik nem cápákkal mentek oda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #486 Dátum: 2009. január 09. 10:42:30 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Kössél már belém! Neked előbb-utóbb úgyis lesz cápád, rád azért haragudnánk, ha nem jönnél. Te tudsz valamit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #487 Dátum: 2009. január 09. 10:43:27 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Igazoltan jöhetsz már technikával is.Hivatkozz rám nyugodtan, vagy szólj, és elviszlek..Vagy cserélünk kocsit egy időre.. ) Hát most nem biztos hogy jól járnál az enyémmel.... futómű, fék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #488 Dátum: 2009. január 09. 10:46:45 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Köszi Agy jössz te még az én utcámba Méghogy Cápásra,na na ki a tököm kíváncsi ezekre a öreg elavult,tákot Bmw-re Vicceltem ,de tényleg itt javítanálak NEM CSAK Cápa,hanem Bmw tavaszköszöntő öszejövetel. Így jobban hangzana Nem Hát nem érted??? Pont az volt a baj tavaly is, hogy tele volt sok büdös paraszttal, akik nem cápákkal mentek oda... Egyébként feltételezem arra való volt a célzás, hogy csak az itt fórumozóknak legyen a tali....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #489 Dátum: 2009. január 09. 12:13:35 pm » |
|
Köszi Tibi akkor én is büdös paraszt voltam.A Bmw az Bmw mit játszod a búrád.Azt megértem ha azt mondod,hogy a rendezvényre ne álhasson be aki nem Bmw-vel érkezik,hanem lenne számukra kijelölt parkolórész az ok. Hülyén néz ki a sok Bmw között egy tököm tudja mi igaz. Még valami v. csak 02, e-3, e-9, e-12, e-21, e-23, e-24, e-28 mehet be és a többi új is,de csak azért mert Cápafórumos.Na haggyál már mi van veled veletek És én mint büdös paraszt nagyon jól éreztem magam.Változatos programok kivülállóként jól szervezetnek tünt. Köszönöm Viktornak. A renitens parasztot aki túlhergeli magát el kell távolítani. Még annyit időmérős szlalom.Na ott is volt egy két Bmw-s faszkalap aki a gumiégetésen kívül nem nagyon csinált mást,és kurvára nem tünt fel neki,hogy a bójákat húzza maga alatt. No akkor hol voltál Tibi lerendezhetted volna
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #490 Dátum: 2009. január 09. 13:59:56 pm » |
|
Köszi Tibi akkor én is büdös paraszt voltam.A Bmw az Bmw mit játszod a búrád.Azt megértem ha azt mondod,hogy a rendezvényre ne álhasson be aki nem Bmw-vel érkezik,hanem lenne számukra kijelölt parkolórész az ok. Hülyén néz ki a sok Bmw között egy tököm tudja mi igaz. Még valami v. csak 02, e-3, e-9, e-12, e-21, e-23, e-24, e-28 mehet be és a többi új is,de csak azért mert Cápafórumos.Na haggyál már mi van veled veletek És én mint büdös paraszt nagyon jól éreztem magam.Változatos programok kivülállóként jól szervezetnek tünt. Köszönöm Viktornak. A renitens parasztot aki túlhergeli magát el kell távolítani. Még annyit időmérős szlalom.Na ott is volt egy két Bmw-s faszkalap aki a gumiégetésen kívül nem nagyon csinált mást,és kurvára nem tünt fel neki,hogy a bójákat húzza maga alatt. No akkor hol voltál Tibi lerendezhetted volna Nyugszi van haver! Vannak dogok, amiket látom te nem tudsz!!! Most azért nem foglak lebaszni, a stílus miatt, mert nem tudhattad a következőket: 1. Évek óta megy itt a fórumon a téma, hogy most a 02 az cápa vagy nem cápa. Nem cápa, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy én nyertem a múltkori talin a "Legszebb nem cápa BMW" díjat. Szóval oklevelem van róla hogy nem cápa. 2. Ezért írtam Agyasnak baromságból, hogy köszi, mert ha csak cápások, akkor én sem mehetek... 3. Legnagyobb mértékben magamra céloztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #491 Dátum: 2009. január 09. 14:14:01 pm » |
|
Köszi Tibi akkor én is büdös paraszt voltam.A Bmw az Bmw mit játszod a búrád.Azt megértem ha azt mondod,hogy a rendezvényre ne álhasson be aki nem Bmw-vel érkezik,hanem lenne számukra kijelölt parkolórész az ok. Hülyén néz ki a sok Bmw között egy tököm tudja mi igaz. Még valami v. csak 02, e-3, e-9, e-12, e-21, e-23, e-24, e-28 mehet be és a többi új is,de csak azért mert Cápafórumos.Na haggyál már mi van veled veletek És én mint büdös paraszt nagyon jól éreztem magam.Változatos programok kivülállóként jól szervezetnek tünt. Köszönöm Viktornak. A renitens parasztot aki túlhergeli magát el kell távolítani. Még annyit időmérős szlalom.Na ott is volt egy két Bmw-s faszkalap aki a gumiégetésen kívül nem nagyon csinált mást,és kurvára nem tünt fel neki,hogy a bójákat húzza maga alatt. No akkor hol voltál Tibi lerendezhetted volna Nyugszi van haver! Vannak dogok, amiket látom te nem tudsz!!! Most azért nem foglak lebaszni, a stílus miatt, mert nem tudhattad a következőket: 1. Évek óta megy itt a fórumon a téma, hogy most a 02 az cápa vagy nem cápa. Nem cápa, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy én nyertem a múltkori talin a "Legszebb nem cápa BMW" díjat. Szóval oklevelem van róla hogy nem cápa. 2. Ezért írtam Agyasnak baromságból, hogy köszi, mert ha csak cápások, akkor én sem mehetek... 3. Legnagyobb mértékben magamra céloztam... :408:Mester bocsánat,és köszönöm,hogy nem baszol le.A részedről azt sérelmeztem,hogy beleestem a parasztok csoportjába bocs,hogy nem tetszett.Még egyszer A többi vau mindenkinek.Röviden aki Bmw-vel gyün az be a többi közé. Aki mással tipli a kijelölt parkolóba. Aki túlszerepeli magát a Bmw-vel elküldeni gondolom közös döntéssel. Aki 02 v. e-21v. e.34 vagy bármivel jön ok. A Bmw az Bmw.Van különbség.Nincs.Ezeknek a szelektív parkolását kéne megoldani,de engem ez sem érdekel csak mint ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #492 Dátum: 2009. január 09. 14:19:45 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #493 Dátum: 2009. január 09. 19:53:25 pm » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Igazoltan jöhetsz már technikával is.Hivatkozz rám nyugodtan, vagy szólj, és elviszlek..Vagy cserélünk kocsit egy időre.. ) Hát most nem biztos hogy jól járnál az enyémmel.... futómű, fék Szerintem aki ott volt tavaly, értette mire gondolok. Leírni nem fogom, nem fogok senkire mutogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #494 Dátum: 2009. január 09. 22:22:58 pm » |
|
Már a talit boncolgatva tavaly a fórumon, beírtam, hogy inkább cápásítani kéne. Bár ott burkoltabban fejeztem ki. Jöttek is a sérelmek. De megpróbálom magam kulturáltabban kifejezni, mint 02. Érdekes módon, nem cápások kezdtek el gumit égetni, s tesco parkoló stílusban jáccadozni az időmérő után. Ha már eredményt nem tudtak felmutatni ,s egy pályát végigvinni hibátlanul, időről nem beszélve (Tisztelet a kivételnek! ), akkor már valahogy kompenzálni kell, s megmutatni ,hogy én sokkal nagyobb Jani vagyok! Az ilyen takarodjon a jó édes .....! Amikor a lehetőség meg adott volt beég. Ezt nem cápások művelték! Ezért az utalás, hogy "cápásítani kéne" a talit! S nem félre érteni, hogy nekem e34, e ...mit tom mim van, már köcsög vagyok és tetű. Nagyon jól tudjátok, hogy nem erről van szó! Más ként nem is írhatnátok erre a fórumra, mert nem cápa? Egyenrangú itt mindenki, tök mind1 ,hogy cápa-nem cápa! S ne kezdjük megint azt a vitát, hogy nem lehet égetni? De lehet, csak a csapat nagyobb része tisztában volt azzal, hogy ez a tali miről is szól. Sajnos ezt nem lehet kiszűrni. Erre mondom én, hogy a tali a cápabmwforum tagjai közt legyen inkább publikus. Természetesen jöhet más is, de a személyért a meghívó "felel". Cápa 730 szavaival élve: Ha egy közösség tagja, akkor a közösségért is felel! Az más, ha ezt nem képes megérteni, esetleg "megsejteni". Ha már vendég, mit is illik! Viktor előtt meg le a kalappal! S ez nem az ő hibája (de ezt már akkor is írtam) ! Egy emberként lehetetlen mindenért felelni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 09. 22:32:19 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #495 Dátum: 2009. január 10. 11:35:42 am » |
|
El lehet kezdeni szervezni a következőt Promega Viktort kérjük a mikrofonhoz Sz.tem nincs az a pénz Te tudsz valamit! Most akkor mutassa meg valaki más, hogyan kell ezt jól csinálni! Jelentkezzen, akinek nem tetszett a tali. Szerintem az idei talit csak cápásra kellene szervezni. Értem. Akkor pl. én maradjak otthon. Igazoltan jöhetsz már technikával is.Hivatkozz rám nyugodtan, vagy szólj, és elviszlek..Vagy cserélünk kocsit egy időre.. ) Hát most nem biztos hogy jól járnál az enyémmel.... futómű, fék Még gondolkodom, mi legyen a cserealap.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #496 Dátum: 2009. január 10. 22:10:22 pm » |
|
Trabant?....
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 2009. január 10. 22:18:41 pm » |
|
Trabant?....
Azt ugyan oda nem adom.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #498 Dátum: 2009. január 10. 23:47:23 pm » |
|
Már a talit boncolgatva tavaly a fórumon, beírtam, hogy inkább cápásítani kéne. Bár ott burkoltabban fejeztem ki. Jöttek is a sérelmek. De megpróbálom magam kulturáltabban kifejezni, mint 02. Érdekes módon, nem cápások kezdtek el gumit égetni, s tesco parkoló stílusban jáccadozni az időmérő után. Ha már eredményt nem tudtak felmutatni ,s egy pályát végigvinni hibátlanul, időről nem beszélve (Tisztelet a kivételnek! ), akkor már valahogy kompenzálni kell, s megmutatni ,hogy én sokkal nagyobb Jani vagyok! Az ilyen takarodjon a jó édes .....! Amikor a lehetőség meg adott volt beég. Ezt nem cápások művelték! Ezért az utalás, hogy "cápásítani kéne" a talit! S nem félre érteni, hogy nekem e34, e ...mit tom mim van, már köcsög vagyok és tetű. Nagyon jól tudjátok, hogy nem erről van szó! Más ként nem is írhatnátok erre a fórumra, mert nem cápa? Egyenrangú itt mindenki, tök mind1 ,hogy cápa-nem cápa! S ne kezdjük megint azt a vitát, hogy nem lehet égetni? De lehet, csak a csapat nagyobb része tisztában volt azzal, hogy ez a tali miről is szól. Sajnos ezt nem lehet kiszűrni. Erre mondom én, hogy a tali a cápabmwforum tagjai közt legyen inkább publikus. Természetesen jöhet más is, de a személyért a meghívó "felel". Cápa 730 szavaival élve: Ha egy közösség tagja, akkor a közösségért is felel! Az más, ha ezt nem képes megérteni, esetleg "megsejteni". Ha már vendég, mit is illik! Viktor előtt meg le a kalappal! S ez nem az ő hibája (de ezt már akkor is írtam) ! Egy emberként lehetetlen mindenért felelni Ez nagyon szép volt.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #499 Dátum: 2009. január 11. 10:17:21 am » |
|
Trabant?....
Azt ugyan oda nem adom.. ) csak egy kis segítség 1. E24 Alpina B7 2. E12 Apina B7 3. E21 Alpina B6 (persze mind jó állapotban papírozva)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 2009. január 11. 11:43:40 am » |
|
Trabant?....
Azt ugyan oda nem adom.. ) csak egy kis segítség 1. E24 Alpina B7 2. E12 Apina B7 3. E21 Alpina B6 (persze mind jó állapotban papírozva) Értettem..Ezek közül monentán egyik sincs, és ha egyszer lesz is, akkor is csak az E12 jöhet szóba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #501 Dátum: 2009. január 11. 11:56:35 am » |
|
Trabant?....
Azt ugyan oda nem adom.. ) csak egy kis segítség 1. E24 Alpina B7 2. E12 Apina B7 3. E21 Alpina B6 (persze mind jó állapotban papírozva) Értettem..Ezek közül monentán egyik sincs, és ha egyszer lesz is, akkor is csak az E12 jöhet szóba... mondjuk egy ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 2009. január 11. 11:57:50 am » |
|
Trabant?....
Azt ugyan oda nem adom.. ) csak egy kis segítség 1. E24 Alpina B7 2. E12 Apina B7 3. E21 Alpina B6 (persze mind jó állapotban papírozva) Értettem..Ezek közül monentán egyik sincs, és ha egyszer lesz is, akkor is csak az E12 jöhet szóba... mondjuk egy ilyen? Na jó, egye fene: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 2009. január 11. 12:03:21 pm » |
|
...bár szerintem nehéz választani ha mellette áll egy csinos E21
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 2009. január 11. 12:12:31 pm » |
|
...bár szerintem nehéz választani ha mellette áll egy csinos E21 Én hamar eldöntöm...E12!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #505 Dátum: 2009. január 11. 12:24:39 pm » |
|
február 10-én ebben a kereskedésben fogok nyálat csorgatni!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 2009. január 11. 12:27:07 pm » |
|
Tehát 11.-én itt is leszel az E12-vel?Oké, átugrok érte valamikor, neked úgyis az E21 kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #507 Dátum: 2009. január 11. 12:37:41 pm » |
|
felismerted? Zuzwill
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #508 Dátum: 2009. január 11. 12:47:42 pm » |
|
Lütyő, félreértettél valamit. Nem vagy vagy, hanem és kapcsolat. Tehát ezekért oda-adom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #509 Dátum: 2009. január 11. 13:18:45 pm » |
|
Lütyő, félreértettél valamit. Nem vagy vagy, hanem és kapcsolat. Tehát ezekért oda-adom. Odaadnád te bármelyikért !: )Vigyázz,ismerlek: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|