Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2008. február 01. 19:53:17 pm » |
|
Pedig előbb v. utóbb fogsz ifjú titán!!!
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2008. február 01. 20:15:42 pm » |
|
Soha sem lesz 7-esem ..öreg padavan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2008. február 01. 20:29:00 pm » |
|
Soha sem lesz 7-esem ..öreg padavan sose mondd hogy sose..Én se hittem volna, hogy valaha lesz..De ha egyszer kipróbálsz egy jót, akkor elgondolkodsz szerintem.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2008. február 01. 21:52:14 pm » |
|
Megnyugtatás képpen mondom, hogy idén is lesz Salgótali!!! A helyszín még képlékeny, mert vettem egy telket, ahol majd lakni kívánok. Ez egy csendes hely, nem biztos, hogy odaköltözés előtt jó ötlet bulit tartani, de ez még megbeszélem a leendő szomszédaimmal. A céges helyszín vész esetére természetesen rendelkezésre áll, de nincs kedvem megint vívni a faszfej rendőrnővel és a mégfaszfejebb fővámos férjével. Nem véletlenül nem *-tam, mert ez van, faszfejek. ők laknak a legtávolabb a bulitól és persze ők hívták a jardot. Érdekes, a tábortűzhöz legközelebb lakó (15m), a helyi tótum-faktum (megyei közgyűlés elnöke), de ki se büfögött, hogy csendesebben mááá! Na ennyit arról, ki milyen ember. Pedig nekem politikailag "ellenségem", de emberileg jó fej!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2008. február 01. 21:57:54 pm » |
|
Megnyugtatás képpen mondom, hogy idén is lesz Salgótali!!! A helyszín még képlékeny, mert vettem egy telket, ahol majd lakni kívánok. Ez egy csendes hely, nem biztos, hogy odaköltözés előtt jó ötlet bulit tartani, de ez még megbeszélem a leendő szomszédaimmal. A céges helyszín vész esetére természetesen rendelkezésre áll, de nincs kedvem megint vívni a faszfej rendőrnővel és a mégfaszfejebb fővámos férjével. Nem véletlenül nem *-tam, mert ez van, faszfejek. ők laknak a legtávolabb a bulitól és persze ők hívták a jardot. Érdekes, a tábortűzhöz legközelebb lakó (15m), a helyi tótum-faktum (megyei közgyűlés elnöke), de ki se büfögött, hogy csendesebben mááá! Na ennyit arról, ki milyen ember. Pedig nekem politikailag "ellenségem", de emberileg jó fej! Nagyon nem is voltun k hangosak szerintem..Persze feri horkolása engem is zavart: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2008. február 01. 22:02:52 pm » |
|
Nem volt extrém a buli, csak az a helyzet, ha 10-20 ember beszélget, az amúgy síricsendben, az nagyon hallatszik, főleg ha részegek és jól érzik magukat. Ezzel számolni kell. mindez hadján, ha pl tél van és nem 1millió fok mint legutóbb , amikor mindenki kinyitja az ablakot éjjel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2008. február 01. 22:09:11 pm » |
|
Nem volt extrém a buli, csak az a helyzet, ha 10-20 ember beszélget, az amúgy síricsendben, az nagyon hallatszik, főleg ha részegek és jól érzik magukat. Ezzel számolni kell. mindez hadján, ha pl tél van és nem 1millió fok mint legutóbb , amikor mindenki kinyitja az ablakot éjjel. Értem..Szóval csináljunk egy téli talit is? ) Úgyis kevés az évi egy nagy: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2008. február 01. 22:09:55 pm » |
|
Nem volt extrém a buli, csak az a helyzet, ha 10-20 ember beszélget, az amúgy síricsendben, az nagyon hallatszik, főleg ha részegek és jól érzik magukat. Ezzel számolni kell. mindez hadján, ha pl tél van és nem 1millió fok mint legutóbb , amikor mindenki kinyitja az ablakot éjjel. Banyek! Voltak részegek is?? )Pet-en kivül is? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2008. február 01. 22:37:25 pm » |
|
Nem volt extrém a buli, csak az a helyzet, ha 10-20 ember beszélget, az amúgy síricsendben, az nagyon hallatszik, főleg ha részegek és jól érzik magukat. Ezzel számolni kell. mindez hadján, ha pl tél van és nem 1millió fok mint legutóbb , amikor mindenki kinyitja az ablakot éjjel. Banyek! Voltak részegek is?? )Pet-en kivül is? ) jajj mááár. este még nem volt vajom... Dehogynem: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2008. február 06. 00:23:42 am » |
|
Nem volt extrém a buli, csak az a helyzet, ha 10-20 ember beszélget, az amúgy síricsendben, az nagyon hallatszik, főleg ha részegek és jól érzik magukat. Ezzel számolni kell. mindez hadján, ha pl tél van és nem 1millió fok mint legutóbb , amikor mindenki kinyitja az ablakot éjjel. Banyek! Voltak részegek is?? )Pet-en kivül is? ) jajj mááár. este még nem volt vajom... Dehogynem: ) láttál volna másnap este szloviban bulizni... Pet Te nagyot alakíthattál! Állandóan csak ezt olvasom. Pedig itt teljesen szerény vagy meg normális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2008. április 18. 10:13:50 am » |
|
Megnyugtatás képpen mondom, hogy idén is lesz Salgótali!!! A helyszín még képlékeny, mert vettem egy telket, ahol majd lakni kívánok. Ez egy csendes hely, nem biztos, hogy odaköltözés előtt jó ötlet bulit tartani, de ez még megbeszélem a leendő szomszédaimmal. A céges helyszín vész esetére természetesen rendelkezésre áll, de nincs kedvem megint vívni a faszfej rendőrnővel és a mégfaszfejebb fővámos férjével. Nem véletlenül nem *-tam, mert ez van, faszfejek. ők laknak a legtávolabb a bulitól és persze ők hívták a jardot. Érdekes, a tábortűzhöz legközelebb lakó (15m), a helyi tótum-faktum (megyei közgyűlés elnöke), de ki se büfögött, hogy csendesebben mááá! Na ennyit arról, ki milyen ember. Pedig nekem politikailag "ellenségem", de emberileg jó fej! Hogy haladsz a szomszédokkal? Van már valami elképzelés dátumot illetően?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2008. április 18. 10:53:28 am » |
|
Megnyugtatás képpen mondom, hogy idén is lesz Salgótali!!! A helyszín még képlékeny, mert vettem egy telket, ahol majd lakni kívánok. Ez egy csendes hely, nem biztos, hogy odaköltözés előtt jó ötlet bulit tartani, de ez még megbeszélem a leendő szomszédaimmal. A céges helyszín vész esetére természetesen rendelkezésre áll, de nincs kedvem megint vívni a faszfej rendőrnővel és a mégfaszfejebb fővámos férjével. Nem véletlenül nem *-tam, mert ez van, faszfejek. ők laknak a legtávolabb a bulitól és persze ők hívták a jardot. Érdekes, a tábortűzhöz legközelebb lakó (15m), a helyi tótum-faktum (megyei közgyűlés elnöke), de ki se büfögött, hogy csendesebben mááá! Na ennyit arról, ki milyen ember. Pedig nekem politikailag "ellenségem", de emberileg jó fej! Hogy haladsz a szomszédokkal? Van már valami elképzelés dátumot illetően? Hasznos lenne tudni, mikor lesz idén a tali! Nekiállok összerakni a 6ost...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2008. április 18. 10:59:07 am » |
|
CSináljunk egy listát!!! 1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik )
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2008. április 18. 11:15:13 am » |
|
CSináljunk egy listát!!! 1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK)
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2008. április 18. 11:52:13 am » |
|
CSináljunk egy listát!!! 1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2008. április 18. 11:57:04 am » |
|
CSináljunk egy listát!!! 1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) Mér lenne julius,csak nem megint szül Bogené??
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2008. április 18. 12:05:42 pm » |
|
CSináljunk egy listát!!! 1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően) 4. collins (június 26-tól érek rá!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 18. 13:25:32 pm írta collins »
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2008. április 18. 13:55:43 pm » |
|
1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően) 4. collins (június 26-tól érek rá!) 5. Promega (még bizonytalan a dolog)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2008. április 18. 13:57:56 pm » |
|
1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően) 4. collins (június 26-tól érek rá!) 5. Promega (még bizonytalan a dolog) 6. Trabence (jelenleg 37,34% esély van rá)
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2008. április 18. 17:46:17 pm » |
|
1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően) 4. collins (június 26-tól érek rá!) 5. Promega (még bizonytalan a dolog) 6. Trabence (jelenleg 37,34% esély van rá) 7. Lütyő(pedig építkezünk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2008. április 18. 21:41:33 pm » |
|
A helyszín még bizonytalan, de az időpont már tuti. Augusztus 8.-9., azaz péntek szombat.
A program körvonalakban:
08.08. Érkezés gyakorlatilag bármikor, én az egész napot erre szánom. A renitensek (ha a tavalyiból indulok ki) már dél körül tarjániában lopják a napot, de a többség ráér megérkezni 4-5 felé.
17-18 óra tájékában már a többség meg szokott érkezni, egymás új és régi kocsijának a mustrája, némi mesékkel fűszerezve eltarthat egész este nyolcig, amikor is már javában rotyog a kaja Májki tepsijében és Boge présében.
20-22 Eszement zabálás ném italozással egybekötve (ekkor már Pet biztosan kóma lesz), aminek a szokásos vetítés a vége. Mindennemű BMW-s kép és film megtekintése. Várok jól összeállított talis videjókat, autóépítési projekt képeket-videjókat, drift és egyéb autóversenyeket, stb.
A buli rendszerint 2-4 óra között véget ér, ekkor már a renitensek is eldőlnek....vagy a jard jön:)
08.09.
Kelés (nem a lábujjakon), 9-10 között. Májki reggelije, ami bőséges és ki kell hogy tartson kora délutánig, majd fakultatív programok, pl. féktárcsa hajító verseny, váltó szétszedő-összerakó verseny, stb.
12-13 között irány egy kis túra. A környékbeli várak felfedezése, némi gyaloglással, fotózás meseszép helyeken, konkrétan a Mesevölgyben.
15-16 ebédelés a Salgó hotelben, ami szintén jó fotós ponton van.
Kaja után ki merre lát, avagy irány-Horány!
Eső esetén inkább az autózásra helyezzük a hangsúlyt, a vártúra ugrik.
Térkép és egyéb képek később!!
Mindenkit szeretettel várok!
Belépés díjtalan, kaja és minimál pija van, de aki nagy szomjúsággal rendelkezik, az hozon magával némi ampullát!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 18. 22:42:07 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2008. április 18. 21:54:28 pm » |
|
Kihagytad, hogy Fox, miután nem figyelt földrajz órán, nem tudja merre van Tarján és Miskolcról visszafordulván 20 órakkor megérkezik, de 15 feles után 22-kor már mereven fekszik a vonóhorga alatt. Istenem, de jó buli volt tavaly.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2008. április 18. 21:56:06 pm » |
|
Kihagytad, hogy Fox, miután nem figyelt földrajz órán, nem tudja merre van Tarján és Miskolcról visszafordulván 20 órakkor megérkezik, de 15 feles után 22-kor már mereven fekszik a vonóhorga alatt. Istenem, de jó buli volt tavaly. Azért Begi is kitett magáért...mondjuk jó navigátora volt:))) A 120 KM-es BP-i távolságból csináltak 230-at
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2008. április 18. 21:57:20 pm » |
|
A helyszín még bizonytalan, de az időpont már tuti. Augusztus 8.-9., azaz péntek szombat. A program körvonalakban: 08.08. Érkezés gyakorlatilag bármikor, én az egész napot erre szánom. A renitensek (ha a tavajiból indulok ki) már dél körül tarjániában lopják a napot, de a többség ráér megérkezni 4-5 felé. 17-18 óra tájékában már a többség meg szokott érkezni, egymás új és régi kocsijának a mustrája, némi mesékkel fűszerezve eltarthat egész este nyolcig, amikor is már javában rotyog a kaja Májki tepsijében és Boge présében. 20-22 Eszement zabálás ném italozással egybekötve (ekkor már Pet biztosan kóma lesz), aminek a szokásos vetítés a vége. Mindennemű BMW-s kép és film megtekintése. Várok jól összeállított talis videjókat, autóépítési projekt képeket-videjókat, drift és egyéb autóversenyeket, stb. A buli rendszerint 2-4 óra között véget ér, ekkor már a renitensek is eldőlnek....vagy a jard jön:) 08.09. Kelés (nem a lábújakon), 9-10 között. Májki reggelije, ami bőséges és ki kell hogy tartson kora délutánig, majd fakultatív programok, pl. féktárcsa hajító verseny, váltó szétszedő-összerakó verseny, stb. 12-13 között irány egy kis túra. A környékbeli várak felfedezése, némi gyaloglással, fotózás meseszép helyeken, konkrétan a Mesevölgyben. 15-16 ebédelés a Salgó hotelben, ami szintén jó fotós ponton van. Kaja után ki merre lát, avagy irány-Horány! Eső esetén inkább az autózásra helyezzük a hangsúlyt, a vártúra ugrik. Térkép és egyéb képek később!! Mindenkit szeretettel várok! Belépés díjtalan, kaja és minimál pija van, de aki nagy szomlyúsággal rendelkezik, az hozon magával némi ampullát!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 18. 22:07:25 pm írta Boge »
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2008. április 18. 21:58:51 pm » |
|
Kicsit átalakitottam Boge,ha nem baj!! Jók ezek a szmájlik!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2008. április 18. 22:04:05 pm » |
|
Kicsit átalakitottam Boge,ha nem baj!! Jók ezek a szmájlik!!!
Nagyon király lett!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2008. április 18. 22:35:41 pm » |
|
Már csak az a kérdés, hogy pont kijön -e nekem ..remélem Bár lehet ,hogy addigra csak motorral tudnék menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2008. április 18. 23:20:10 pm » |
|
Már csak az a kérdés, hogy pont kijön -e nekem ..remélem Bár lehet ,hogy addigra csak motorral tudnék menni Nem baj majd Fox azzal is alkot:D Na erről mesélj,mert ezt nem vágom ...kellemtlenséget meg nem szeretnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2008. április 19. 00:06:13 am » |
|
Már csak az a kérdés, hogy pont kijön -e nekem ..remélem Bár lehet ,hogy addigra csak motorral tudnék menni Nem baj majd Fox azzal is alkot:D Na erről mesélj,mert ezt nem vágom ...kellemtlenséget meg nem szeretnék csak a fotó kedvéért odaállt a motor mellé és hülyéskedett. Ja azt fel is ült,azt a motor jobbra volt kitámasztva,de neki sikerült balra eldölni vele,Zolka legnagyobb örömére!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2008. április 19. 08:45:06 am » |
|
1. steffe+ steffené(ha ráér és jól viselkedik ) 2. Mike (amennyiben a találkozó nem júliusban lesz, augusztus már OK) 3. Bömbölő (időponttól függően) 4. collins (június 26-tól érek rá!) 5. Promega (még bizonytalan a dolog) 6. Trabence (jelenleg 37,34% esély van rá) 7. Lütyő(pedig építkezünk) 8. Pet( ígyekszem majd hazakólbászolni) 9. Gisti +Fia+?
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
|