02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1980 Dátum: 2008. december 17. 11:35:38 am » |
|
Nem unjátok? De, egy picit. De itt legalább vannak érvek - ellenérvek. + nem anyázzuk egymást. Egyelőre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1981 Dátum: 2008. december 17. 11:49:33 am » |
|
Nem unjátok? De, egy picit. De itt legalább vannak érvek - ellenérvek. + nem anyázzuk egymást. Pedig az anyázás sokkal izgibb.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1982 Dátum: 2008. december 17. 11:56:40 am » |
|
Nem unjátok? De, egy picit. De itt legalább vannak érvek - ellenérvek. + nem anyázzuk egymást. Pedig az anyázás sokkal izgibb. http://capabmw.anyad.hu Topikok: - Anyád - A te anyád - Technikai segítség: Hogyan tudnánk jobban leanyázni a másikat. - Offtopic: Mitől kupé a kupé. - Garázs: ki hányféle jelzőt gyüjtött már a másik anyjára (dokumentálva) Ez szar vót... Mindegy ma van idén az uccsó munkanapom
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1983 Dátum: 2008. december 17. 11:58:29 am » |
|
Nem unjátok? De, egy picit. De itt legalább vannak érvek - ellenérvek. + nem anyázzuk egymást. Pedig az anyázás sokkal izgibb. http://capabmw.anyad.hu Topikok: - Anyád - A te anyád - Technikai segítség: Hogyan tudnánk jobban leanyázni a másikat. - Offtopic: Mitől kupé a kupé. - Garázs: ki hányféle jelzőt gyüjtött már a másik anyjára (dokumentálva) Ez szar vót... Mindegy ma van idén az uccsó munkanapom Ja, ez az. Szerintem pihenj egy kicsit!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #1984 Dátum: 2008. december 17. 12:06:26 pm » |
|
Viszont a bónuszkérdésed megválaszolásával várhattál volna, mert válaszoltam volna rá, csak ki kellett szaladnom...
Most of the early SLs were sold with both the removable hard top and a soft top in the so-called "Coupe/Roadster" configuration, but there was also a "California Coupe" version available that came with the removable hardtop but no soft top. In these models, the soft top well (between the passenger compartment and trunk) is removed, and a drop-down bench seat is installed in its place. The rear seat is small and not very useful, so these 2+2 models are rare but not especially sought after today.
oszt hova szaladtál, a wikipediára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1985 Dátum: 2008. december 17. 12:46:54 pm » |
|
Viszont a bónuszkérdésed megválaszolásával várhattál volna, mert válaszoltam volna rá, csak ki kellett szaladnom...
Most of the early SLs were sold with both the removable hard top and a soft top in the so-called "Coupe/Roadster" configuration, but there was also a "California Coupe" version available that came with the removable hardtop but no soft top. In these models, the soft top well (between the passenger compartment and trunk) is removed, and a drop-down bench seat is installed in its place. The rear seat is small and not very useful, so these 2+2 models are rare but not especially sought after today.
oszt hova szaladtál, a wikipediára? Tudtam hogy ez lesz a reagálásod... Ez valóban ott van... és valóban csak most néztem tényleg utána, de ez már egy régebbi téma volt nálam, ugyanis egy OT-s találkozón volt egy pali akinek volt egy ilyen pagodája, és ő váltig állította hogy az övének soha nem is volt vászonteteje, mert ez egy amerikai kivitel, és hogy csak oda gyártottak ilyet, amibe padot raktak hátulra a vászontető helyére... Aztán feledésbe is merült az egész, de most hogy felhoztad a témát, gondoltam utána nézek hogy nehogy baromságot írjak... Szóval kicsit várhattál volna, mert akkor magyarul írom, és nem kopizom be a szöveget... Azért kopiztam csak be, mert hülyén nézett volna ki, ha rámondom hogy ezt én is tudtam volna, miután lelőtted a poént... Csak ugye te annyira szeretted volna megmutatni hogy mennyire okos is vagy, hogy nem bírtál várni mondjuk csak egy fél órát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1986 Dátum: 2008. december 17. 12:52:25 pm » |
|
Nem unjátok? De, egy picit. De itt legalább vannak érvek - ellenérvek. + nem anyázzuk egymást. Pedig az anyázás sokkal izgibb. Te már csak tudod... ittasan bográcsozás közben... BUZI E ANYÁD? Először nem is értettem, hogy miért pont anyám..., miért nem a fater inkább, de aztán rádhagytam, mert láttam hogy hülye vagy....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1987 Dátum: 2008. december 17. 14:03:20 pm » |
|
Jogos, rosszul értelmeztem a kérdésedet. Próbáltam értelmesebbnek gondolni. Így a válasz: azért szűkebb, mert a kagyló forma miatt az utas seggének és hátának rendelkezésére álló hely lényegesen kisebb (SZŰKEBB!!!) mint az E21 lapos ülésén. Pesze ha a logikádat követem, egy Isettához képest óriás a beltér, tehát az Isetta egy igazi coupé... Jó lenne ha a kérdések amiket felteszünk értelmesek lennének... aha. Well Done! Ezzel megfogtál. És az E9? tudtommal az nem kagylósított. Jön egy újabb érv erre is, csak várd ki! A személyeskedés már kialakulóban (nem nálad). Jó lesz ez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1988 Dátum: 2008. december 17. 14:24:33 pm » |
|
Jogos, rosszul értelmeztem a kérdésedet. Próbáltam értelmesebbnek gondolni. Így a válasz: azért szűkebb, mert a kagyló forma miatt az utas seggének és hátának rendelkezésére álló hely lényegesen kisebb (SZŰKEBB!!!) mint az E21 lapos ülésén. Pesze ha a logikádat követem, egy Isettához képest óriás a beltér, tehát az Isetta egy igazi coupé... Jó lenne ha a kérdések amiket felteszünk értelmesek lennének... aha. Well Done! Ezzel megfogtál. És az E9? tudtommal az nem kagylósított. Jön egy újabb érv erre is, csak várd ki! A személyeskedés már kialakulóban (nem nálad). Jó lesz ez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #1989 Dátum: 2008. december 17. 15:40:09 pm » |
|
Multkor valahol téma volt a kombi kupé mittudoménmi.
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1990 Dátum: 2008. december 17. 16:38:20 pm » |
|
Szerencsére,csak 3 db készült Olyan ,mint egy büdös bogár pásszát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1991 Dátum: 2008. december 17. 18:39:35 pm » |
|
Na szóval!!
Holnap eltünök 4 hónapra,ugyhogy mindenki örülhet!! Ha minden igaz akkor lesz kinnt netem,ugyhogy fogok majd jelentkezni!! Mindenki vigyázzon magára és a kocsijára!!! Nekem a kaszni nem készült el,de tavaszra majdcsak meglesz!!!
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet mindenkinek!!
steffe
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1992 Dátum: 2008. december 17. 18:47:38 pm » |
|
Na szóval!!
Holnap eltünök 4 hónapra,ugyhogy mindenki örülhet!! Ha minden igaz akkor lesz kinnt netem,ugyhogy fogok majd jelentkezni!! Mindenki vigyázzon magára és a kocsijára!!! Nekem a kaszni nem készült el,de tavaszra majdcsak meglesz!!!
steffe
Pedig hidd el, nekünk jobb lett volna ha olyan helyre mész, ahol nincs net...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1993 Dátum: 2008. december 17. 20:23:39 pm » |
|
Steffe! Rendesen viselkedj nehogy ott tatrsanak a lányok!
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1994 Dátum: 2008. december 17. 23:59:14 pm » |
|
Na szóval!!
steffe
Pedig hidd el, nekünk jobb lett volna ha olyan helyre mész, ahol nincs net... http://www.youtube.com/watch?v=XUbGy3jlo3I&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 2008. december 18. 07:28:24 am » |
|
Szerencsére,csak 3 db készült Olyan ,mint egy büdös bogár pásszát Szerintem Audi Coupe.. csak ez jó helyen hajt, és normális méretű a csomagtartó Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 2008. december 18. 09:08:40 am » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. meg tegyél fel gyári vonóhorgot. Ladákra szokták ezt a borzalmat tenni... mért mi baj avval a horoggal?nemértem nekem megfelel Az baze, hogy ha gyári horgot teszel rá, akkor egyrészt nem úgy néz ki hátulról, mint egy kőműves ezerötös Ladája, másrészt elfér a kipufogódob is. Jó az a teszkós borzalom vég valszeg nem, de azért nem is kár... Hát ez a kép meg mikor készült a kocsimról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 2008. december 18. 10:39:55 am » |
|
fenyőfa szállitmányozás a fa hossza 2.60cm hallod, azzal a kályhával csinálj már valamit, ez így elég szarul néz ki. meg tegyél fel gyári vonóhorgot. Ladákra szokták ezt a borzalmat tenni... mért mi baj avval a horoggal?nemértem nekem megfelel Az baze, hogy ha gyári horgot teszel rá, akkor egyrészt nem úgy néz ki hátulról, mint egy kőműves ezerötös Ladája, másrészt elfér a kipufogódob is. Jó az a teszkós borzalom vég valszeg nem, de azért nem is kár... az tény,hogy igy másképp néz ki.na de..mi a rákot csinájjak vele ha ezt rakták fel anno? lecseréni nemfogom azt elhiheted,minek?ez van azt kész,akinek nemteccik az ne nézze Épp mondani akartam, hogy hozzádvágok egyet ingyen ha kell, csak össze kell túrnom a darabokat a padláson, de ha neked azis jó, akkor nem erőltetem. akkor má nem is jóóó dobhatod nyugottan elfogadom 8)köszi nemharagszok meg érte Jólvan, hamarosan felkommandózok a padlásra, és összetúrom a horgot. Amelyik kocsiról tettem be a képet, a JOX rendszámú, az arról származó horognak meg kell lennie valahol. Azt aszontad adod a kocsihoz. Úgyhogy akkor én adom De közben legalább rájöttem, hogy ki vagy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 18. 10:55:24 am írta FoX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 2008. december 18. 18:36:07 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 19. 09:13:29 am írta Zottya »
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
Zottya
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 2008. december 18. 18:38:52 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Zoli
"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."
47°20'20.57"N 18°58'4.30"E
tel:+36 20 4468504
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator
Nem elérhető
"BMWéhes"
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 2008. december 18. 18:45:15 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 2008. december 18. 19:51:16 pm » |
|
Hú nagyon ott van.Egyszer voltam kinn a Hungaroringen a gyorsulási versenyen,ott volt egy ezüst audi összkerekes és ugyanígy viselkedett persze nem ezzel az idővel,de minden váltásnál a kaszni majdnem súrolta a flasztert. Kiséretként 5 hengeres turbó motorhang igen magas decibel tartományba üvöltött
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 2008. december 19. 00:37:45 am » |
|
Hú nagyon ott van.Egyszer voltam kinn a Hungaroringen a gyorsulási versenyen,ott volt egy ezüst audi összkerekes és ugyanígy viselkedett persze nem ezzel az idővel,de minden váltásnál a kaszni majdnem súrolta a flasztert. Kiséretként 5 hengeres turbó motorhang igen magas decibel tartományba üvöltött Szégyen gyalázat, áterzem ezt az 5 hemgeres feelinget, nekem is megvan régről amíg a tanulóvezető csajok oda nem baszták egy oszlopjoz. Viszont előtte milyen szépen üvöltött leszakadt rendszerrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S_1
Vendég
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 2008. december 19. 01:15:23 am » |
|
Hú nagyon ott van.Egyszer voltam kinn a Hungaroringen a gyorsulási versenyen,ott volt egy ezüst audi összkerekes és ugyanígy viselkedett persze nem ezzel az idővel,de minden váltásnál a kaszni majdnem súrolta a flasztert. Kiséretként 5 hengeres turbó motorhang igen magas decibel tartományba üvöltött Szégyen gyalázat, áterzem ezt az 5 hemgeres feelinget, nekem is megvan régről amíg a tanulóvezető csajok oda nem baszták egy oszlopjoz. Viszont előtte milyen szépen üvöltött leszakadt rendszerrel. mivan? öthengerturbóval oktattál? legalább benzinessel? vagy volvód volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2004 Dátum: 2008. december 19. 08:28:51 am » |
|
Hú nagyon ott van.Egyszer voltam kinn a Hungaroringen a gyorsulási versenyen,ott volt egy ezüst audi összkerekes és ugyanígy viselkedett persze nem ezzel az idővel,de minden váltásnál a kaszni majdnem súrolta a flasztert. Kiséretként 5 hengeres turbó motorhang igen magas decibel tartományba üvöltött Szégyen gyalázat, áterzem ezt az 5 hemgeres feelinget, nekem is megvan régről amíg a tanulóvezető csajok oda nem baszták egy oszlopjoz. Viszont előtte milyen szépen üvöltött leszakadt rendszerrel. mivan? öthengerturbóval oktattál? legalább benzinessel? vagy volvód volt? Audista
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dénes
--Óvóbácsi--
Administrator