Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2850 Dátum: 2009. február 03. 16:45:58 pm » |
|
De mondom még az évjárata sem stimmel!
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2851 Dátum: 2009. február 03. 19:09:27 pm » |
|
Kárvára nem ugyan az a két autó.Ti vagytok a nagy Magyartanárok Az egyik 1971-es,a másik 1974-es. Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta Toi! Nézd már meg jobban ezt a szart! Még a navigátor neve is látszik valami:Berecz Heni a pilóta meg Szalai István (mindkettő a mobilos képekről). Namost hab a tortán realoem szerint a kocsi:07/1975. Gisti nézd mit írtam az előző hozzászólásom utolsó mondatában:"Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta" [/quote] És te mit írtál az elején? Kijelentőmódban, hogy: "Kárvára nem ugyan az a két autó." Akkor meg ne csodálkozz, ha valaki így reagál. Persze a végén ott volt a kettősség, hogy lehet, hogy nem. Csak akkor döntsd el, most mire is gondolsz! Ehhez nem kell magyar tanár
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2852 Dátum: 2009. február 03. 19:13:39 pm » |
|
Kárvára nem ugyan az a két autó.Ti vagytok a nagy Magyartanárok Az egyik 1971-es,a másik 1974-es. Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta Toi! Nézd már meg jobban ezt a szart! Még a navigátor neve is látszik valami:Berecz Heni a pilóta meg Szalai István (mindkettő a mobilos képekről). Namost hab a tortán realoem szerint a kocsi:07/1975. Gisti nézd mit írtam az előző hozzászólásom utolsó mondatában:"Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta" És te mit írtál az elején? Kijelentőmódban, hogy: "Kárvára nem ugyan az a két autó." Akkor meg ne csodálkozz, ha valaki így reagál. Persze a végén ott volt a kettősség, hogy lehet, hogy nem. Csak akkor döntsd el, most mire is gondolsz! Ehhez nem kell magyar tanár [/quote] De kell de kell de kell.... Tudod ő a GRÉCSI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2853 Dátum: 2009. február 03. 19:15:39 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2854 Dátum: 2009. február 03. 19:50:01 pm » |
|
Kárvára nem ugyan az a két autó.Ti vagytok a nagy Magyartanárok Az egyik 1971-es,a másik 1974-es. Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta Toi! Nézd már meg jobban ezt a szart! Még a navigátor neve is látszik valami:Berecz Heni a pilóta meg Szalai István (mindkettő a mobilos képekről). Namost hab a tortán realoem szerint a kocsi:07/1975. Gisti nézd mit írtam az előző hozzászólásom utolsó mondatában:"Persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugyan az.A paraszt el is írhatta" És te mit írtál az elején? Kijelentőmódban, hogy: "Kárvára nem ugyan az a két autó." Akkor meg ne csodálkozz, ha valaki így reagál. Persze a végén ott volt a kettősség, hogy lehet, hogy nem. Csak akkor döntsd el, most mire is gondolsz! Ehhez nem kell magyar tanár De kell de kell de kell.... Tudod ő a GRÉCSI [/quote] Látod addig osztottam az észt,amíg bebuktam de a két autó akkor sem ugyan az NEMÁM
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2855 Dátum: 2009. február 03. 19:54:34 pm » |
|
Na most frankón mikor megnéztem a két hirdetést,az évjáraton akadtam meg. Ezért gondoltam,hogy más a két autó. Amúgy lekakálom,annyira nem érdekel,csak jó osztani az észt.Reagáltok is rá rendesen
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2856 Dátum: 2009. február 03. 20:07:25 pm » |
|
Na most frankón mikor megnéztem a két hirdetést,az évjáraton akadtam meg. Ezért gondoltam,hogy más a két autó. Amúgy lekakálom,annyira nem érdekel,csak jó osztani az észt.Reagáltok is rá rendesen Ügyesen osztod... különben igazad van, tényleg nem ugyan az a két kocsi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2857 Dátum: 2009. február 03. 20:12:31 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2858 Dátum: 2009. február 03. 20:18:56 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #2859 Dátum: 2009. február 03. 20:58:40 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2860 Dátum: 2009. február 03. 21:38:10 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni! Ja,abból indultam ki,hogy e21 323i(!!) 900 000ft-ért van a használtautó.hu-n,vizsga,zöldkártya,nagykerék,zene,szpojlerek,jó motor,pipec festés,amolyan fizess-égess állapotban.Hosszú hónapok óta,azért gondolom,hogy 750-ért azonnal odaadná a tulaj,ehhez képest csúnyán el van árazva szerintem/számomra,az 1.6-ról ne is beszéljünk.
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2861 Dátum: 2009. február 03. 22:18:43 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni! Ja,abból indultam ki,hogy e21 323i(!!) 900 000ft-ért van a használtautó.hu-n,vizsga,zöldkártya,nagykerék,zene,szpojlerek,jó motor,pipec festés,amolyan fizess-égess állapotban.Hosszú hónapok óta,azért gondolom,hogy 750-ért azonnal odaadná a tulaj,ehhez képest csúnyán el van árazva szerintem/számomra,az 1.6-ról ne is beszéljünk. mr. v12. Azért az e-21 és a 02-ő között nehéz ár/érték arány párhuzamot vonni.A koránál és a mostani darabszámot (állapot) figyelembe véve a 02 jóval drágább.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2862 Dátum: 2009. február 03. 22:27:02 pm » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni! Ja,abból indultam ki,hogy e21 323i(!!) 900 000ft-ért van a használtautó.hu-n,vizsga,zöldkártya,nagykerék,zene,szpojlerek,jó motor,pipec festés,amolyan fizess-égess állapotban.Hosszú hónapok óta,azért gondolom,hogy 750-ért azonnal odaadná a tulaj,ehhez képest csúnyán el van árazva szerintem/számomra,az 1.6-ról ne is beszéljünk. mr. v12. Azért az e-21 és a 02-ő között nehéz ár/érték arány párhuzamot vonni.A koránál és a mostani darabszámot (állapot) figyelembe véve a 02 jóval drágább. Tudom,ezért irtam,hogy "szerintem/számomra".
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2863 Dátum: 2009. február 03. 22:33:10 pm » |
|
Az az e-21 es még 750-ért se fog elmenni.Szerintem 5 kiló körül megy el.Tavaly év elején még ,ha jól emlékszem 1,2 mill. volt. 750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #2864 Dátum: 2009. február 03. 22:45:41 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 2009. február 03. 22:57:47 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
pic
Vendég
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 2009. február 03. 23:02:42 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #2867 Dátum: 2009. február 04. 03:17:56 am » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 2009. február 04. 08:55:26 am » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni! Ja,abból indultam ki,hogy e21 323i(!!) 900 000ft-ért van a használtautó.hu-n,vizsga,zöldkártya,nagykerék,zene,szpojlerek,jó motor,pipec festés,amolyan fizess-égess állapotban.Hosszú hónapok óta,azért gondolom,hogy 750-ért azonnal odaadná a tulaj,ehhez képest csúnyán el van árazva szerintem/számomra,az 1.6-ról ne is beszéljünk. Hogy lehet egy utcai E21 et összehasonlítani egy homológ korabeli teljesen a-z -ig felújított 02-es versenygéppel? Akkor úgy látszik minden hol a világon el van árazva csak nálad nem, ugyanis minden hol nagyjából ennyi az ára... Most arról hogy 1.6 ne beszéljünk, mert ez mellékes hogy hány lóerős, itt nem erről van szó, lehet kapi 60 Le fiat 500 ast vagy steyer puch versenygépet is ennyiért... Persze az hogy te nem vennéd meg ennyiért és hogy a szemedben az autó az 300 Le-nél kezdődik, az még nem jelenti azt hogy nem lehet ennyi az ára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 2009. február 04. 09:01:20 am » |
|
Nincs vele nagy baj,csak el van árazva,úgy 2.5millióval .1.6 124le,mik ellen versenyez? A historicon a saját kategórájával versenyez... és még az is lehet hogy nincs is annyira elárazva... elég pöpecül meg van csinálva a jármű, én láttam élőben... makulátlan munka! Szerintem nincs elárazva. Az árdifferenciára meg az ebay jutalék, a szállítás Németországba, meg egy optimista EUR árfolyam lehet a magyarázat. Mr. nem így gondolta hogy el van árazva, hanem arra, hogy ez a kocsi kb egy millát ér... arra írta hogy 2.5-el el van árazva... Erre írtam hogy nincs elárazva... Én is. Tanulj meg olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 2009. február 04. 09:03:22 am » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 2009. február 04. 10:08:38 am » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Mióta érdekelnek téged a fehér tranzitok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 2009. február 04. 10:14:19 am » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Mióta érdekelnek téged a fehér tranzitok? Na b..meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 2009. február 04. 11:57:20 am » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Mióta érdekelnek téged a fehér tranzitok? Na b..meg mitakarsz,tényleg az áll mögötte
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 2009. február 04. 12:06:33 pm » |
|
750 ért inkább full gyári e-21 et vennék,ami alkalmas az OT-s rendszámhoz. és utána beraknám egy száraz tiszta garázsba.Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni És abban mi a jó? Hogy mi 30 év múlva is gyári állapotú,nincs lakatolva 5 évenként,nincs fújogatva.Csupán ennyi. Ellenben a mindennapi használatuakkal. no érted már. Túloztam,a gumi alkatrészek sajna jó körülmények között is öregszenek,tehát ezt ki kell idővel újra cserélni. Tehát az, hogy 90 évesen is nézegetedheted. Értem. Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 2009. február 04. 12:09:21 pm » |
|
Tessék ! Fekete E21! Tegnap lőttem a kerületben a rákosi úton. Egy autószerviz előtt állt (eddig sosem tűnt fel, hogy ott van egy szerviz, de így ) Annyit sikerült kiderítenem, h. egy öregúré és most vette. De se rendszám ,se semmi. Jó ramaty Hú és ott mögötte éll egy pöpec gép is... az kié nem tudod? Mióta érdekelnek téged a fehér tranzitok? Na b..meg mitakarsz,tényleg az áll mögötte Az b...meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 2009. február 04. 13:02:23 pm » |
|
Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Szerintem meg használni kell, ami van, aztán ha mégis elkopik alólad, megveszed egy olyantól, aki eltette az öreg napjaira:) Az E21, de különösen az E28 is az a kategória, ami kevés kivétellel sosem lesz drága. Talán a 323i, M5, M535i, alpinák, de a legtöbb modell sztem az egy.két millát is csak extrém szép állapotban és alacsony km-rel éri el, majd 40-50 évesen:) Na most 30 év tárolás, karbantartás ennél sokkal többe kerül. Ha csak azt veszed, h a városban egy garázshely két milla, és évi 100.000pluszért ki lehet adni.... Plusz rendszeres folyadékcsere, etc. Az ilyen tömegmodelleknél nincs értelme az elrakásnak, talán 02 Ferrarija kivétel, de ő meg leszarja, azzal jár Tescoba, a múltkor is láttam driftelni a körforgalomban:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 2009. február 04. 13:15:14 pm » |
|
Mielőtt túl lenne poénkodva Jelenleg 33 vagyok ezt összeadod a 30-al az=63 ha jól számoltam.Nálad ez miért 90 Szerinted ciki 63-rom évesen egy gyári cápával hétvégén kocsikázni? szerintem nem Te akkor mi a tökömnek az a sok Ot-s autó.Szerinted mindennapi használatra.Nem hinném Egyébként azt írtam:"Alábakolni,letakarni és a lehető legritkábban elővenni" A legritkábban szerinted mit takar Szerintem meg használni kell, ami van, aztán ha mégis elkopik alólad, megveszed egy olyantól, aki eltette az öreg napjaira:) Az E21, de különösen az E28 is az a kategória, ami kevés kivétellel sosem lesz drága. Talán a 323i, M5, M535i, alpinák, de a legtöbb modell sztem az egy.két millát is csak extrém szép állapotban és alacsony km-rel éri el, majd 40-50 évesen:) Na most 30 év tárolás, karbantartás ennél sokkal többe kerül. Ha csak azt veszed, h a városban egy garázshely két milla, és évi 100.000pluszért ki lehet adni.... Plusz rendszeres folyadékcsere, etc. Az ilyen tömegmodelleknél nincs értelme az elrakásnak, talán 02 Ferrarija kivétel, de ő meg leszarja, azzal jár Tescoba, a múltkor is láttam driftelni a körforgalomban:) Sőt hallottam hogy a BRFK adatbázisában van egy fotó amelyen rögzítette egy trafi 70-el lakott területen. Szóval megy a csekk
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 2009. február 04. 13:30:02 pm » |
|
Kell venni e30 333i-t az most olcsó és ritka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 2009. február 04. 13:35:55 pm » |
|
Kell venni e30 333i-t az most olcsó és ritka délafrikait vagy építettet? a délafrikai az nem jobbkormányos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|