02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 2008. július 31. 08:40:47 am » |
|
Ezen az oldalon van egy két olyan hozzászólás, melyeket eygszerűen válaszra sem méltatok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 2008. július 31. 09:11:54 am » |
|
Ezen az oldalon van egy két olyan hozzászólás, melyeket eygszerűen válaszra sem méltatok...
Hát ezért hoztam a kólát meg a kukoricát???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 2008. július 31. 09:12:39 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #213 Dátum: 2008. július 31. 09:29:46 am » |
|
áruló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 2008. július 31. 10:15:07 am » |
|
Uraim! Valakinek esetleg? Öreglányra vettem de elnéztem egy számot és nekem kicsit nagy:
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 2008. július 31. 11:14:06 am » |
|
Elképzelhető hogy érdekel, vagy bebőröztetem az enyimeimet... még gondolkodok...
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 2008. július 31. 11:47:21 am » |
|
Elképzelhető hogy érdekel, vagy bebőröztetem az enyimeimet... még gondolkodok...
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 31. 11:50:16 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #217 Dátum: 2008. július 31. 12:02:16 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 31. 12:04:22 pm írta Sabc »
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 2008. július 31. 12:10:29 pm » |
|
Akarsz beszélni róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 2008. július 31. 12:21:07 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. Hát ha valaki szereti a szenvedést,kedves egészségére ! De azt ne találd ki,hogy egy bőr,vagy műbőr ülésbe nem izzadsz jobban bele mint egy szellőzésképes szövetülésbe ! Az azért elég vicces lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 2008. július 31. 12:23:26 pm » |
|
Van aki a kényelmes fotelokat sem szereti, inkább valami szűk ülésbe szereti magát bepréselni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 2008. július 31. 12:25:17 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 2008. július 31. 12:32:34 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! Steffe ! Küldök privátot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 2008. július 31. 12:47:49 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Télen nem használom, októbertől áprilisig nem használom, úgyhogy ez kilőve... Nyáron meg ráterítek egy törölközőt annál a két három alkalomnál amikor beleülök 35 fokban... a többi meg semleges...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 2008. július 31. 12:50:17 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Ezt különben nem értem... miért is égsz oda??? Amikor otthagyod a napon, akkor mindegy hogy van benne klíma vagy nincs, így is meg úgyis beleégsz ha beülsz nem??? Ha meg már egyszer sikerült beülnöd, akkor meg már nem égsz oda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 2008. július 31. 12:51:27 pm » |
|
Van aki a kényelmes fotelokat sem szereti, inkább valami szűk ülésbe szereti magát bepréselni. Értettem!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 2008. július 31. 12:58:29 pm » |
|
Van aki a kényelmes fotelokat sem szereti, inkább valami szűk ülésbe szereti magát bepréselni. Értettem!!! Fenyegetsz vazze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 2008. július 31. 13:12:53 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Ezt különben nem értem... miért is égsz oda??? Amikor otthagyod a napon, akkor mindegy hogy van benne klíma vagy nincs, így is meg úgyis beleégsz ha beülsz nem??? Ha meg már egyszer sikerült beülnöd, akkor meg már nem égsz oda... Arra értettem,amikor beülsz elég kellemetlen. De igazán menet közben egyfolytában hozzátapadsz az üléshez,a támlához. Szerintem nincsen semmi baj egy ízléses szövetkárpittal borított üléssel. Nem véletlenül készített bőr-szövet kombinált üléseket a BMW cég. Alapvetően bőrös ülések,de a középrészen,az ülőkén és a háttámlán is szövetkárpit van. Nem csak a költségcsökkentő megoldás volt a cél,hanem a praktikum is. Az E23-ban,E24-ben is volt ilyen gyári bőr-szövet kombinált ülés. Ha azokba a felsőkategóriás autókba jók voltak,szerintem nincs velük semmi baj. Egy bőr belső a luxust,a felsőbbséget éreztetei amikor kényelmesen terpeszkedsz benne. Ez vitán felül áll. De nefelejtsük el a hátrányait sem ! Ha nincsen klímád nagyon kellemetlen is tud lenni !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 31. 13:14:46 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #228 Dátum: 2008. július 31. 13:27:43 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 2008. július 31. 13:31:54 pm » |
|
Arra értettem,amikor beülsz elég kellemetlen. De igazán menet közben egyfolytában hozzátapadsz az üléshez,a támlához. Szerintem nincsen semmi baj egy ízléses szövetkárpittal borított üléssel. Nem véletlenül készített bőr-szövet kombinált üléseket a BMW cég. Alapvetően bőrös ülések,de a középrészen,az ülőkén és a háttámlán is szövetkárpit van. Nem csak a költségcsökkentő megoldás volt a cél,hanem a praktikum is. Az E23-ban,E24-ben is volt ilyen gyári bőr-szövet kombinált ülés. Ha azokba a felsőkategóriás autókba jók voltak,szerintem nincs velük semmi baj. Egy bőr belső a luxust,a felsőbbséget éreztetei amikor kényelmesen terpeszkedsz benne. Ez vitán felül áll. De nefelejtsük el a hátrányait sem ! Ha nincsen klímád nagyon kellemetlen is tud lenni ! Szeretne egy jó bőrhöz tapadni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 2008. július 31. 13:44:37 pm » |
|
Arra értettem,amikor beülsz elég kellemetlen. De igazán menet közben egyfolytában hozzátapadsz az üléshez,a támlához. Szerintem nincsen semmi baj egy ízléses szövetkárpittal borított üléssel. Nem véletlenül készített bőr-szövet kombinált üléseket a BMW cég. Alapvetően bőrös ülések,de a középrészen,az ülőkén és a háttámlán is szövetkárpit van. Nem csak a költségcsökkentő megoldás volt a cél,hanem a praktikum is. Az E23-ban,E24-ben is volt ilyen gyári bőr-szövet kombinált ülés. Ha azokba a felsőkategóriás autókba jók voltak,szerintem nincs velük semmi baj. Egy bőr belső a luxust,a felsőbbséget éreztetei amikor kényelmesen terpeszkedsz benne. Ez vitán felül áll. De nefelejtsük el a hátrányait sem ! Ha nincsen klímád nagyon kellemetlen is tud lenni ! Szeretne egy jó bőrhöz tapadni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 2008. július 31. 14:10:46 pm » |
|
Na végre.. ) (3)
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 2008. július 31. 14:13:37 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Ezt különben nem értem... miért is égsz oda??? Amikor otthagyod a napon, akkor mindegy hogy van benne klíma vagy nincs, így is meg úgyis beleégsz ha beülsz nem??? Ha meg már egyszer sikerült beülnöd, akkor meg már nem égsz oda... Ha van egy kis eszed, amikor beleülnél a 80 fokos kocsiba, beröffented, bekapcsolod a klímát pár percig, és nem süt szét a bőrülés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 2008. július 31. 14:19:32 pm » |
|
Na végre.. ) (3) ez csak pillanatnyi bódottág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 2008. július 31. 14:23:56 pm » |
|
Na végre.. ) (3) ez csak pillanatnyi bódottág. De mi már örülünk azoknak is: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 2008. július 31. 14:51:15 pm » |
|
Na végre.. ) (3) ez csak pillanatnyi bódottág. De mi már örülünk azoknak is: ) Ritka pillanatok egyike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #236 Dátum: 2008. július 31. 16:32:29 pm » |
|
Lidl -ben volt most szellőzős üléshuzat.. csatlakozni a szivargyújtóra, a 12 voltos ventilátor ott zümmög a töködnél, azt tolja a hátadmögé a levcsit. 4000 ft volt ,ha jól emlékszem. Vitáztok itt... ez kell nektek! Amúgy a műbőrhöz télleg oda lehet kozmálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #237 Dátum: 2008. július 31. 16:36:45 pm » |
|
Lidl -ben volt most szellőzős üléshuzat.. csatlakozni a szivargyújtóra, a 12 voltos ventilátor ott zümmög a töködnél, azt tolja a hátadmögé a levcsit. 4000 ft volt ,ha jól emlékszem. Vitáztok itt... ez kell nektek! Amúgy a műbőrhöz télleg oda lehet kozmálni kerestem is nektek egy igényes darabot http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=1313&cikk=unas_510084
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 2008. július 31. 16:40:14 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen... Ne bassz!!!Mi probléma??
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 2008. július 31. 16:41:01 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! Steffe ! Küldök privátot. Értem én,de nem jött semmi!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
|