Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009. Május 04. 23:18:13 » |
|
Megérkeztek a hátsó tárcsák is, bármelyik nap itt lesznek a betétek is.
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009. Május 04. 23:20:32 » |
|
Dobtam bele 2 újszerű hátsó lámpát is, az előzőekből a gondos tulaj miatt kiolvadt a foglalat. 
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009. Május 04. 23:23:25 » |
|
Eltüntettük a ködlámpák helyeit is, egyelőre downgrade, nem ködlámpát vettem. De azért jobb így, mint üresen.
Egyelőre ennyi, a napokban féktárcsa csere, közben vadászgatok sperr diffire.
|
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009. Május 17. 19:19:43 » |
|
Azóta felkerültek az új tárcsák+betétek, így már megállni is tudok.  Most jön egy olajcsere, 271.000 van az órában, 14e-t tettem eddig bele 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009. Május 17. 21:16:18 » |
|
Mennyi benzint kér/100km?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009. Május 17. 21:33:28 » |
|
Azóta felkerültek az új tárcsák+betétek, így már megállni is tudok.  Most jön egy olajcsere, 271.000 van az órában, 14e-t tettem eddig bele  OIL van? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009. Május 18. 12:22:21 » |
|
Azóta felkerültek az új tárcsák+betétek, így már megállni is tudok.  Most jön egy olajcsere, 271.000 van az órában, 14e-t tettem eddig bele  OIL van?   Jófajta madárlátta oil került bele.  Pont elég lett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2009. Május 18. 12:25:33 » |
|
Mennyi benzint kér/100km?
Kb 10-12l között járok vele, általában nem túl papásan. Gázból is ennyit kajál, viszont egy kicsit rosszabbul megy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopter
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009. Május 22. 15:02:56 » |
|
Szia Agyas!
Ugyanolyan kocsink lett! Én is vettem egy 525i 24V-t az 520i helyett amit majdnem megvettél tőlem. Az enyém is benzin-gázos és az enyémből is hiányzik a ködlámpa, megírhatnád, hogy hol szereztél takarót rá.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2009. Május 23. 09:33:36 » |
|
Szia Agyas!
Ugyanolyan kocsink lett! Én is vettem egy 525i 24V-t az 520i helyett amit majdnem megvettél tőlem. Az enyém is benzin-gázos és az enyémből is hiányzik a ködlámpa, megírhatnád, hogy hol szereztél takarót rá.
Szeva!  Látom csak nem bírtad ki hátsókerekes nélkül  És hogy tetszik a 25i? Milyen a 20ashoz képest? A tiéd milyen színű? A gáz mióta van benne? Nyithatnál neki naplót  A ködlámpa takarót egy sráctól vettem a poweren, teljesen véletlen akadtam rá. Én szeretnék az enyémbe előbb-utóbb szép ködpilácsot, ha addig ráér, szólok majd. Amúgy elég kevés E34 volt gyárilag ködlámpa nélküli, de azért biztos lehet találni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopter
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009. Május 25. 09:37:01 » |
|
Szia Agyas!
Szeva!  Látom csak nem bírtad ki hátsókerekes nélkül  És hogy tetszik a 25i? Milyen a 20ashoz képest? A tiéd milyen színű? A gáz mióta van benne? Nyithatnál neki naplót  A ködlámpa takarót egy sráctól vettem a poweren, teljesen véletlen akadtam rá. Én szeretnék az enyémbe előbb-utóbb szép ködpilácsot, ha addig ráér, szólok majd. Amúgy elég kevés E34 volt gyárilag ködlámpa nélküli, de azért biztos lehet találni  Az borítékolható volt, hogy nem bírom sokáig a béemvétlenséget, de hogy ennyire azt még én se gondoltam volna  Nem akarok naplót nyitni, mert nem ez a "végleges" kocsim. Nem is marad nagyon sokáig, ha minden a terveim szerint alakul (természetesen BMW-lesz helyette, többet nem kisérletezek mással). Fehér színű, injektoros gázcucc van benne, nem tudom mióta de a tartály 2013-ig jó benne. Gázzal kb. olyan mint a huszas volt benzinnel, benzinnel meg vadállat  Viccesen kevés pénzből vettem, ahhoz képest nagyon egyben van, meg tele van mindenféle extrákkal (pl.: nagyboard, tempomat, klíma, elektromos gerinctámaszos ülés, meg ilyen finomságok). Azt hiszem én sem szarozok a ködlámpatakaróval, inkább veszek bele ködlámpát.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009. Június 07. 08:30:46 » |
|
Szia Agyas!
Szeva!  Látom csak nem bírtad ki hátsókerekes nélkül  És hogy tetszik a 25i? Milyen a 20ashoz képest? A tiéd milyen színű? A gáz mióta van benne? Nyithatnál neki naplót  A ködlámpa takarót egy sráctól vettem a poweren, teljesen véletlen akadtam rá. Én szeretnék az enyémbe előbb-utóbb szép ködpilácsot, ha addig ráér, szólok majd. Amúgy elég kevés E34 volt gyárilag ködlámpa nélküli, de azért biztos lehet találni  Az borítékolható volt, hogy nem bírom sokáig a béemvétlenséget, de hogy ennyire azt még én se gondoltam volna  Nem akarok naplót nyitni, mert nem ez a "végleges" kocsim. Nem is marad nagyon sokáig, ha minden a terveim szerint alakul (természetesen BMW-lesz helyette, többet nem kisérletezek mással). Fehér színű, injektoros gázcucc van benne, nem tudom mióta de a tartály 2013-ig jó benne. Gázzal kb. olyan mint a huszas volt benzinnel, benzinnel meg vadállat  Viccesen kevés pénzből vettem, ahhoz képest nagyon egyben van, meg tele van mindenféle extrákkal (pl.: nagyboard, tempomat, klíma, elektromos gerinctámaszos ülés, meg ilyen finomságok). Azt hiszem én sem szarozok a ködlámpatakaróval, inkább veszek bele ködlámpát. Kopter, Akkor legalább képet rakj fel  Kellemesen extrás darab lehet... az enyém elég fapados, kisklíma, kisboard, no sibeda, lemezfelni, no ködlámpa...de sperr van  De ez is relatíve olcsó volt... Most cseréltem 2 hátsó gólyalábat, egy első lengőkart, hátsó kerékcsapágyat, főtengely szimeringet, kinyomócsapágyat, így már egész tűrhető a gép az úton 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopter
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009. Június 08. 10:18:32 » |
|
Rakok majd képet, de most még le van szedve a hátsó lökös (van rajta egy repedés, ma lesz kész). Szerencsére a futóműhöz nekem nem kell hozzányúlni, az előző tulaj megcsináltatta. Az önindítót cseréltem benne, a gyertyákat, akkut, meg a bal hátsó ajtón a kis háromszögablakot mert a nagyeszűek csak így tudták kinyitni amikor lemerült az akksi. Már csak a ködlámpákat kéne megvennem, meg egy klímahűtőt és kész. A sperr az én szememben többet ér mint a legtöbb kényelmi extra, de az enyémben sajnos nincs.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. Július 11. 19:23:10 » |
|
Rég írtam ide. De hát a napi igáslóval annyi minden történik, hogy felesleges lenne itt krónikázni.
A hétvégén kicseréltem a gyertyákat, meg nemrég belekerült a 303000. km is. Kimostam a pollenszűrőt (egy fura textiles betét van benne, remélem így is hatékony annyira, mint a papír...), elképesztő mennyiségű korom jött ki belőle...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. Július 15. 14:56:08 » |
|
Rég írtam ide. De hát a napi igáslóval annyi minden történik, hogy felesleges lenne itt krónikázni.
A hétvégén kicseréltem a gyertyákat, meg nemrég belekerült a 303000. km is. Kimostam a pollenszűrőt (egy fura textiles betét van benne, remélem így is hatékony annyira, mint a papír...), elképesztő mennyiségű korom jött ki belőle...
Miii kimostad a pollen szűrőt  ezt nem írtad komolyan  800ft-ért vettem és 5 perc alatt kicseréltem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
530i v8
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. Július 15. 15:53:10 » |
|
Miii kimostad a pollen szűrőt  ezt nem írtad komolyan  800ft-ért vettem és 5 perc alatt kicseréltem  Hol tudsz annyiért? 4300 alatt nemtaláltam sehol.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lecs520
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. Július 15. 16:36:13 » |
|
Hol tudsz annyiért? 4300 alatt nemtaláltam sehol.
A Lángba 2600 rendes áron armafiltbe ( k320/160.25 a cikkszáma ) ebből még kedvezményt is kérhetsz . A Bárdiba szintén 2600 ( ba08356124 cikksz. )
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 15. 16:52:27 írta lecs520 »
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. Július 15. 20:33:01 » |
|
Hol tudsz annyiért? 4300 alatt nemtaláltam sehol.
Riegel autósbolt 22.ker 2008 augusztusában,emlékeim szerint Török gyártmány volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
530i v8
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. Július 15. 23:35:06 » |
|
Miii kimostad a pollen szűrőt  ezt nem írtad komolyan  800ft-ért vettem és 5 perc alatt kicseréltem  De, komolyan írtam  Nem az árát sajnálom, hanem kíváncsi vagyok, hogy a textiles okosság ami benne van, így működik-e. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. Július 15. 23:35:52 » |
|
Riegel autósbolt 22.ker 2008 augusztusában,emlékeim szerint Török gyártmány volt.
Nem mondod komolyan, hogy 2 éve nem cseréltél pollenszűrőt??? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. Július 16. 19:46:26 » |
|
Nem mondod komolyan, hogy 2 éve nem cseréltél pollenszűrőt???  Egy hobbi autóban minek cseréljem olajcserénként  nem bevesárlóautónak vettem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
530i v8
|
|
|
fura
Nem elérhető
"önzáró differenciálmű "
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. Július 25. 18:39:44 » |
|
tetszik a vasad agyas  .sajnos a közös e21 vásárlásunk elakadt az elado hibájábol.de találtam másikat.ezt már egyedül is megbirtam venni.na mind1.feketébe jobban tetszene az ülésed
|
|
|
|
|
Naplózva
|
06705284515
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. Július 29. 23:53:52 » |
|
tetszik a vasad agyas  .sajnos a közös e21 vásárlásunk elakadt az elado hibájábol.de találtam másikat.ezt már egyedül is megbirtam venni.na mind1.feketébe jobban tetszene az ülésed Már gondolkodtam rajta, de végül sötétbarna festéket vettem. Már csak neki kellene állni lefesteni! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|