Megnéztem. Szerintem nagyon egyben van a kocsi, nincs felújítva, de szépen karban van tartva. Rendszeresen használja a gazdája, aki kimondottan szimpatikus, veteránozik, de főleg Mercikkel foglalkozik. Ha nekem kéne most e12, én mindenképpen elgondolkoznék rajta.
Pár elem volt fényezve, a motorháztető eléggé elüt a többitől és kissé narancsos is. Az első hátsó lökhárítókon van egy-egy mély karc, az első egyik oldala lóg is, illetve hiányzik belőle az egyik gumicsík. Van hozzá 14-es alufelni is, használhatóak, de fényezés rájuk férne.
Belül szép, pár esztétikai hiányosság van, semmi komoly. Hiányzik az egyik ajtóbehúzó krómos takaró bigyója, a vezetőülés törött, egy kb. 6 centis repedés a műszerfalon. Szőnyegek szépek, tiszták. Ajtókat kicsit igazgatni kellene, eléggé csapkodósak most.
Nem vezettem, csak utasként mentünk egy kört. A motor szépen egyenletesen, halkan jár, az automata váltó nem rángat, szépen vált. Kellemesen nyugisan gurul, enyém sokkal hangosabb, nyersebb. Motortere rendezett, egy kis olajpára a kartergázcsőnél.
Ha valakit komolyan érdekel egy szép tákolásmentes e12, szerintem érdemes megnézni.
Pár kép:
Ha esetleg valaki megnézi, számoljon már be légyszi róla privátba. Én is kíváncsi vagyok rá. De miért nem kell senkinek, már egy jó ideje hirdeti.