lajospapa41
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2730 Dátum: 2010. december 26. 10:23:23 am » |
|
Kedves Dénes !
Elnézésedet kérem,de teljesen járatlan vagyok még ezen a Fórumon,csak próbálkozom. Előre is köszönöm a segítségeteket. Lajospapa41
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2732 Dátum: 2010. december 26. 11:54:46 am » |
|
Kedves Dénes !
Elnézésedet kérem,de teljesen járatlan vagyok még ezen a Fórumon,csak próbálkozom. Előre is köszönöm a segítségeteket. Lajospapa41
Szia! Picit eltévedtél, ha lehet akkor a kérdéseidet ide írd: http://capabmwforum.hu/index.php/topic,1231.2760.html
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
lajospapa41
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2733 Dátum: 2010. december 26. 12:00:14 pm » |
|
Kellemes Karácsonyt,minden Cápásnak ! Árvai Lajos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riggs
Vendég
|
 |
« Válasz #2734 Dátum: 2010. december 26. 12:19:35 pm » |
|
toi, némi iróniával vegyített szarkazmust vélek felfedezni e sorok közt....... Most tedd a szívedre a kezed: tényleg nem hiányozna...? Hát dehogynem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
 |
« Válasz #2735 Dátum: 2010. december 26. 14:07:20 pm » |
|
Dehogynem hiányozna  elvégre egy megtévedt krómhuszár rajongó aki valójában a nejlon felé tendál csak még nem meri bevallani magának sem  Azért írkálom a baromságaimat,mert mi szeressük egymást 
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2736 Dátum: 2010. december 26. 16:19:36 pm » |
|
Kedves Fórumozók ! 70 éves vagyok ,de nem vagyok profi számítógépes  . Szeretnék segítséget kérni,hogy kell elindítanom ,ha valamit szeretnék megosztani Veletek. Egyelőre még csak azt tudom,hogy kell hozzászólni a a levelekhez. Előre is köszönöm a segítséget. Üdvözlettel : Árvai Lajos Üdvözöljük a fórumon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2737 Dátum: 2010. december 26. 16:32:57 pm » |
|
Boldog Karácsonyt mindenkinek így utólag! Önhibámon kívül kizártam magam 2 napra a fórumról egy emailcím változtatás miatt. "Kösz" Gim és kösz Promega, hogy visszahoztál az élőhalottak sorából!  Nincsmit  De azért remélem komolyan nem engem hibáztatsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #2738 Dátum: 2010. december 26. 16:51:01 pm » |
|
Nincsmit  De azért remélem komolyan nem engem hibáztatsz. Nem csuklottál?  Ezen része, nincs jól megálmodva a fórum motorjának. Ha nem ismerek modit személyesen és nem tudom felhívni, hogy what a fuck, akkor szerintem várhattam volna egy kis időt mire valaki visszaír ,hogy elfogadtuk a módosítást és újra aktív a belépőd. Most nem szidok senkit. Sőt köszönöm, hogy megoldotta aki benne volt. Tudom, hogy hiányoztam nektek, mint egy falat kenyér. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2739 Dátum: 2010. december 26. 19:41:41 pm » |
|
Nem csuklottál?  ... De. De azt hittem mástól van... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
 |
« Válasz #2741 Dátum: 2010. december 26. 22:20:37 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #2742 Dátum: 2010. december 26. 22:27:19 pm » |
|
Az van az elején is TE! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
 |
« Válasz #2743 Dátum: 2010. december 26. 22:36:14 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #2744 Dátum: 2010. december 26. 22:44:59 pm » |
|
Tökéletesen jellemez téged! Ugyanaz, de mégsem jó! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2745 Dátum: 2010. december 27. 21:26:56 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #2746 Dátum: 2010. december 27. 22:44:45 pm » |
|
Legalább arra vette volna a fáradságot a paraszt, hogy egy fehér pléddel kitakarja a hátteret , esetleg feltegye egy asztalra a földről a kapák közül. Bár annak aki megveszi, sz.tem édes mindegy , úgy sem ez fogja érdekelni. Mindegy. Ez igényesség kérdése + meg, hogy - hogy teszi amit tesz.
A hemöreájt pedig üt. Mindenen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
 |
« Válasz #2747 Dátum: 2010. december 28. 04:08:23 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2749 Dátum: 2010. december 28. 10:56:24 am » |
|
Bizony-bizony, volt ilyen. Nem is tudom hol hallottam (láttam a képeket) már róla. Talán a városi kisautók vonzatában jött elő valahol. (tv, újság, internet - nem emlékszem már) Mondjuk azért tegyük hozzá, elég viccesen néznek ki ezek az autók, de a lényeg hogy volt ilyen is.... akár lehetne ma komoly autógyárunk, a mérnök gárda (ész, leleményesség, találékonyság) meg lett volna hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
 |
« Válasz #2750 Dátum: 2010. december 28. 11:06:12 am » |
|
Mérnök gárda lett volna, és jelenleg is van hozzá. Természetesen megfelelő fizetésért külföldiek is jönnének, én a "színes" bandákat bírom, jó nemzetközi csoporttal együtt dolgozni. A magyar oktatás, mérnökképzés nagyon sok olyan mérnököt adott a világnak, akik egy-egy sarkalatos pontján a fejlesztéseknek mert álmodni, nagyot újított, nagyot lépett előre; rengeteg okos, hasznos dolgot találtak ki, és ma is sok autógyárnál dolgozik itthon tanult mérnök. Itthon nincsenek megbecsülve -kevés számú kivétel van persze-, alul vannak értékelve minden téren. Egy szó mint száz, nem jó itthon mérnöknek lenni. Most hirtelen Dr. Anisits Ferencet említeném meg. Nélküle nem itt tartana a dízelmotor gyártás, a BMW dízelek sem biztos, hogy ennyire jók lennének. Pedig csak egy szolnoki srác volt, mezőgazdász gépész diplomával...
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2751 Dátum: 2010. december 28. 11:48:34 am » |
|
Nekem is Anisits Ferenc (BMW 30D) jutott egyből eszembe a téma kapcsán. Bele sem merek gondolni hogy ha lett volna - lenne autógyártásunk és ezek a fejlesztések, újítások amiket um. a Magyar fejlesztők adtak az autóiparnak (különböző cégeknél) akkor hol tarthatna ma ez az ágazat itthon. Bár azt tegyük hozzá, hogy azért kiindulási alapok és fejlesztésre szánt anyagi háttér sem árt - hiába a tehetség ha nincs meg a keret - és ez az, amit sosem tudtak volna biztosítani... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
 |
« Válasz #2752 Dátum: 2010. december 28. 12:51:43 pm » |
|
Nézd Gim, ez a magyar szöveg a 2. vh után jött. Nincs pénz. Ez nem magyarázat bassza meg, hanem egy kurva kifogás! Rohadtul unom már, hogy egy szaros egyetemen jelen van a "kis Magyarország". Pontosan tudod ki lop, kb. mennyit, mégse tudsz tenni semmit, látod ki nem való a helyére, mindenkinek nyilvánvaló, mégis ott marad. Ennyi. Pont ez van országos viszonylatban is, nagy politika terén is. Nem igaz, hogy nincs pénz, kapásból tudnék sorolni olyan dolgokat, ahol milliárdok lettek elköltve bárki számára láthatóan fölöslegesen. Ne menjünk ebbe bele, mindenki csak felhúzza magát, de azt kimerem jelenteni, hogy ebben az országban nagyon, nagyon sok pénz van. Kérdés hol. Kiknél. Na és miért náluk. 
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
 |
« Válasz #2753 Dátum: 2010. december 28. 13:32:19 pm » |
|
Nyugodj meg, ne húzd fel magad az ünnepek között. és lásd hogy ue. írtam: "fejlesztésre szánt anyagi háttér". Tehát ebben pont azt akartam jelezni, hogy ha lenne is pénz, nem fordítanak rá. Lazítsál! Béke van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
 |
« Válasz #2754 Dátum: 2010. december 28. 15:22:06 pm » |
|
Nyugodj meg, ne húzd fel magad az ünnepek között. és lásd hogy ue. írtam: "fejlesztésre szánt anyagi háttér". Tehát ebben pont azt akartam jelezni, hogy ha lenne is pénz, nem fordítanak rá. Lazítsál! Béke van.  Épp akartam Collinst vigasztalni,hogy azért az utóbbi 20év költségvetéseiben,találnék könnyen egy busz,teherautó,vasuti jármű gyárra valót,csak át kellet volna csoportosítani az autópályákról,állami támogatásokról bank konszolidációkból,utóbb az eu-s pénzekből. Lehetséges,hogy beleférne egy-két saját erőmű,de talán pár kátyú,ne adj isten némi közösségi közlekedés is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
 |
« Válasz #2755 Dátum: 2010. december 28. 15:32:00 pm » |
|
MR! Ezt az oldalt javaslom neked szemezgetésre! http://www.carsinbarns.com/index.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
 |
« Válasz #2756 Dátum: 2010. december 28. 15:44:13 pm » |
|
Hurrá! Mit is kell nézni,ezeken a romokon? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gagus
Moderátor
Nem elérhető
Csak az M30 adhat erőt!
|
 |
« Válasz #2757 Dátum: 2010. december 28. 16:24:47 pm » |
|
Hurrá! Mit is kell nézni,ezeken a romokon?  Van közte néhány menthető, vagy garázsos, és ha kinn leszel... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
 |
« Válasz #2758 Dátum: 2010. december 28. 17:22:02 pm » |
|
Van közte néhány menthető, vagy garázsos, és ha kinn leszel...  Köszi,de NEM megyek ki,mán' kifutottam az időmből,ehhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|