Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #330 Dátum: 2006. május 17. 17:42:34 pm » |
|
Nem kérlek, az lehet, hogy mindenki csinál pár kisebb dolgot, de a munka nagy része minden esetben pár emberen oszlik meg. És nincs is ezzel gond. Sztem. A munkakiosztánál vedd figyelembe, hogy a nagy többség doglozik, tehát nem tud pl. egész nap index fóumot böngészni, és/ vagy kurvafáradt esetleg hozzá, mermonnyuk egész nap követ tört, vagy mittomén. "Egyébként szvsz amikor azt fogjuk kérdezni, hogy ki jelentkezik az első , második, stb. adagért, akkor olyan kuss lesz, hogy öröm lesz nézni." Látod, ezzel a hozzáállásoddal van a baj. Miért feltételezel rosszat olyan emberekről, akiket még nem is ismersz? Nade aki kurvafáradt este munka után, azok egy része miért is siránkozott az index fórumon, hogy kell weblap ? Minket dolgoztatnának, de ők meg "fáradtságra" hivatkozva otthon lábat lógatva néznék, hogy mi hajtunk mint állat ? A társaság többsége már aktivan dolgozik, mindenkinek le kell húznia a napi 8-10-12 óráját, és érdekes, hogy jópáran még a saját szabadidős elfoglalatságuk mellett is tudtak áldozni pl: anyagokat és időt az oldalra. Vagy nézd meg, te is leszervezted a talit, és ez nem kis szó. Szóval minden csak hozzáállás kérdése. A hozzászólás olvasás szétosztással kapcsolatban azért gondolom, amit gondolok, mert egy rakás alkalommal irtuk már, hogy át kellene nézni a hozzászólásokat. Volt egy kósza jelentkező, kb. 1.5 hónapja. Azóta szerinted kaptam e-mailt ezügyben bárkitöl is ? Vagy telefonhívást ? Senki nem vállalta el, hogy csinálja ezt a részt. Amikor még annyi idős voltam mint te, akkor én is anyira idelista voltam mint mr. Sabc De már közel a 30hoz kicsit máshogy látom a dolgokat. Az emberek többsége sosem fog nagy munkákat bevállalni, mindig is más munkájának az erdeményét akarja használni. Gondolj csak arra, hogy jó weboldalból miért van olyan kevés az interneten. Szerintem a weblapoknak ez a természete. Mármint az hogy sokkal több ember a haszonélvezője mint a készítője, és a sok olvasó magasról tesz arra, hogy ki mennyit dolgozott vele. És ez így jó! Nem érdekel, hogy a francia E21 oldal készítője hány napot lógott a munkahelyéről a weblap szerkesztés miatt és kit vert meg az E21 katalógusokért. Nem az én dolgom. Csak az izgat hogy jó-e vagy sem. Sok dolgot tehetek-e magamévá onnan vagy sem. Legfeljebb a végén azt mondom, hogy ezt jól megcsinálták, vagy bénák voltak. Ennyi. A Weblapkészítés egy önzetlen dolog, senki nem fog hálálkodni érte. A weblapunk olyan lesz mint a társaság ill. a cápás közösség. A mi tükrünk lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #331 Dátum: 2006. május 17. 17:44:44 pm » |
|
Nem kérlek, az lehet, hogy mindenki csinál pár kisebb dolgot, de a munka nagy része minden esetben pár emberen oszlik meg. És nincs is ezzel gond. Sztem. A munkakiosztánál vedd figyelembe, hogy a nagy többség doglozik, tehát nem tud pl. egész nap index fóumot böngészni, és/ vagy kurvafáradt esetleg hozzá, mermonnyuk egész nap követ tört, vagy mittomén. "Egyébként szvsz amikor azt fogjuk kérdezni, hogy ki jelentkezik az első , második, stb. adagért, akkor olyan kuss lesz, hogy öröm lesz nézni." Látod, ezzel a hozzáállásoddal van a baj. Miért feltételezel rosszat olyan emberekről, akiket még nem is ismersz? Nade aki kurvafáradt este munka után, azok egy része miért is siránkozott az index fórumon, hogy kell weblap ? Minket dolgoztatnának, de ők meg "fáradtságra" hivatkozva otthon lábat lógatva néznék, hogy mi hajtunk mint állat ? A társaság többsége már aktivan dolgozik, mindenkinek le kell húznia a napi 8-10-12 óráját, és érdekes, hogy jópáran még a saját szabadidős elfoglalatságuk mellett is tudtak áldozni pl: anyagokat és időt az oldalra. Vagy nézd meg, te is leszervezted a talit, és ez nem kis szó. Szóval minden csak hozzáállás kérdése. A hozzászólás olvasás szétosztással kapcsolatban azért gondolom, amit gondolok, mert egy rakás alkalommal irtuk már, hogy át kellene nézni a hozzászólásokat. Volt egy kósza jelentkező, kb. 1.5 hónapja. Azóta szerinted kaptam e-mailt ezügyben bárkitöl is ? Vagy telefonhívást ? Senki nem vállalta el, hogy csinálja ezt a részt. Amikor még annyi idős voltam mint te, akkor én is anyira idelista voltam mint mr. Sabc De már közel a 30hoz kicsit máshogy látom a dolgokat. Az emberek többsége sosem fog nagy munkákat bevállalni, mindig is más munkájának az erdeményét akarja használni. Gondolj csak arra, hogy jó weboldalból miért van olyan kevés az interneten. Szerintem a weblapoknak ez a természete. Mármint az hogy sokkal több ember a haszonélvezője mint a készítője, és a sok olvasó magasról tesz arra, hogy ki mennyit dolgozott vele. És ez így jó! Nem érdekel, hogy a francia E21 oldal készítője hány napot lógott a munkahelyéről a weblap szerkesztés miatt és kit vert meg az E21 katalógusokért. Nem az én dolgom. Csak az izgat hogy jó-e vagy sem. Sok dolgot tehetek-e magamévá onnan vagy sem. Legfeljebb a végén azt mondom, hogy ezt jól megcsinálták, vagy bénák voltak. Ennyi. A Weblapkészítés egy önzetlen dolog, senki nem fog hálálkodni érte. A weblapunk olyan lesz mint a társaság ill. a cápás közösség. A mi tükrünk lesz. Abszolút egyetértek. Juteszembe, te jössz bringával ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #332 Dátum: 2006. május 17. 17:45:35 pm » |
|
Nem kérlek, az lehet, hogy mindenki csinál pár kisebb dolgot, de a munka nagy része minden esetben pár emberen oszlik meg. És nincs is ezzel gond. Sztem. A munkakiosztánál vedd figyelembe, hogy a nagy többség doglozik, tehát nem tud pl. egész nap index fóumot böngészni, és/ vagy kurvafáradt esetleg hozzá, mermonnyuk egész nap követ tört, vagy mittomén. "Egyébként szvsz amikor azt fogjuk kérdezni, hogy ki jelentkezik az első , második, stb. adagért, akkor olyan kuss lesz, hogy öröm lesz nézni." Látod, ezzel a hozzáállásoddal van a baj. Miért feltételezel rosszat olyan emberekről, akiket még nem is ismersz? Nade aki kurvafáradt este munka után, azok egy része miért is siránkozott az index fórumon, hogy kell weblap ? Minket dolgoztatnának, de ők meg "fáradtságra" hivatkozva otthon lábat lógatva néznék, hogy mi hajtunk mint állat ? A társaság többsége már aktivan dolgozik, mindenkinek le kell húznia a napi 8-10-12 óráját, és érdekes, hogy jópáran még a saját szabadidős elfoglalatságuk mellett is tudtak áldozni pl: anyagokat és időt az oldalra. Vagy nézd meg, te is leszervezted a talit, és ez nem kis szó. Szóval minden csak hozzáállás kérdése. A hozzászólás olvasás szétosztással kapcsolatban azért gondolom, amit gondolok, mert egy rakás alkalommal irtuk már, hogy át kellene nézni a hozzászólásokat. Volt egy kósza jelentkező, kb. 1.5 hónapja. Azóta szerinted kaptam e-mailt ezügyben bárkitöl is ? Vagy telefonhívást ? Senki nem vállalta el, hogy csinálja ezt a részt. Amikor még annyi idős voltam mint te, akkor én is anyira idelista voltam mint mr. Sabc De már közel a 30hoz kicsit máshogy látom a dolgokat. Az emberek többsége sosem fog nagy munkákat bevállalni, mindig is más munkájának az erdeményét akarja használni. Gondolj csak arra, hogy jó weboldalból miért van olyan kevés az interneten. Szerintem a weblapoknak ez a természete. Mármint az hogy sokkal több ember a haszonélvezője mint a készítője, és a sok olvasó magasról tesz arra, hogy ki mennyit dolgozott vele. És ez így jó! Nem érdekel, hogy a francia E21 oldal készítője hány napot lógott a munkahelyéről a weblap szerkesztés miatt és kit vert meg az E21 katalógusokért. Nem az én dolgom. Csak az izgat hogy jó-e vagy sem. Sok dolgot tehetek-e magamévá onnan vagy sem. Legfeljebb a végén azt mondom, hogy ezt jól megcsinálták, vagy bénák voltak. Ennyi. A Weblapkészítés egy önzetlen dolog, senki nem fog hálálkodni érte. A weblapunk olyan lesz mint a társaság ill. a cápás közösség. A mi tükrünk lesz. Abszolút egyetértek. Juteszembe, te jössz bringával ugye? Si!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #333 Dátum: 2006. május 17. 18:09:59 pm » |
|
Ehuszonegy:
Egy általános oldallal szemben oké, de egy közösség weblap esetében fontos, hogy mindenki belerakjon valamit.
Egyébként azért mégis fura, hogy az internet felhasználók mindent meg akarnak találni az internetes keresőkkel, de ha alig van aki oldalt csinál manapság, akkor nem értem, hogy miért siránkoznak az emberek, hogy nincs infó a neten. Szerintem fontos infó, hogy ki mennyit dolgozott egy oldallal, és általánosságban attól halad előre az internet hogy vannak emberek, akik kimüvelik magukat egy területen, és megosztják az infókat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2006. május 17. 18:16:27 pm írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
zimpet
Vendég
|
|
« Válasz #334 Dátum: 2006. május 17. 18:40:44 pm » |
|
Srácok!
Szerintem nem kellene ennyire véresen komolyan venni a dolgokat! Ez csak egy weblap, nem egy ország kölcségvetési vitája. Lesz, aki segít és sokan nem. Ezért nem lehet senkire sem haragudni, vagy kritizálni érte. Ha ezt nem tudjuk alaptézisként elfogadni, akkor felesleges a találkoó és a weblap is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #335 Dátum: 2006. május 17. 18:44:44 pm » |
|
Ehuszonegy:
Egy általános oldallal szemben oké, de egy közösség weblap esetében fontos, hogy mindenki belerakjon valamit.
Egyébként azért mégis fura, hogy az internet felhasználók mindent meg akarnak találni az internetes keresőkkel, de ha alig van aki oldalt csinál manapság, akkor nem értem, hogy miért siránkoznak az emberek, hogy nincs infó a neten. Szerintem fontos infó, hogy ki mennyit dolgozott egy oldallal, és általánosságban attól halad előre az internet hogy vannak emberek, akik kimüvelik magukat egy területen, és megosztják az infókat.
Igen ! Erről beszélek. Amid van azt önzetlenül megosztod(ha akarod), azért mert ez Neked is jó(mert közben azzal foglalkozol amivel szeretsz, meg mert közben érzed mennyire jó fej vagy ) meg másoknak is jó. De senkitől nem lehet elvárni, hogy adjon és segítsen. Nyugodj meg, lesznek akik nem fogják sajnálni az energiát, hogy beadjanak a közösbe(pénzt, infót, tudást, időt). Senki ne legyen azért "rossz fej" mert nem ad. Nem tudhatod, miért nem ad és nem is kell ezért senkinek magyarázkodni. Ha nem, hát nem és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #336 Dátum: 2006. május 17. 18:46:50 pm » |
|
Úgy látom itt mindenki nagyon jól látja a helyzetet. Majdnem mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #337 Dátum: 2006. május 17. 18:48:02 pm » |
|
Srácok!
Szerintem nem kellene ennyire véresen komolyan venni a dolgokat! Ez csak egy weblap, nem egy ország kölcségvetési vitája. Lesz, aki segít és sokan nem. Ezért nem lehet senkire sem haragudni, vagy kritizálni érte. Ha ezt nem tudjuk alaptézisként elfogadni, akkor felesleges a találkoó és a weblap is.
Szerintem azért vegyük komolyan, mert amit nem veszünk komlyan az egy lószar lesz, de valóban nem kell itt szétgörcsölni magunkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #338 Dátum: 2006. május 17. 18:48:56 pm » |
|
Srácok!
Szerintem azért vegyük komolyan, mert amit nem veszünk komlyan az egy lószar lesz, de valóban nem kell itt szétgörcsölni magunkat. Persze. SEnki nem mondta, hogy el kell baromkodni. De a vasfegyelmet senki nem szereti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #339 Dátum: 2006. május 17. 18:56:18 pm » |
|
Stasis Soraidat olvasva el sem megyek Nagy vita lenne belőle és mindenki virslit dobálna a másikhoz. Esetleg Malvint... (Ki az a Malvin???) Ne ess át a paci másik oldalára! Nem írtad, hogy jönnél, nem írtad fel magad a listára, de ha mégis jönnél, akkor sajnálnám, ha csak ezért nem jönnél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zimpet
Vendég
|
|
« Válasz #340 Dátum: 2006. május 17. 18:57:12 pm » |
|
Srácok!
Szerintem azért vegyük komolyan, mert amit nem veszünk komlyan az egy lószar lesz, de valóban nem kell itt szétgörcsölni magunkat. Lehet, higy nem jól fejeztem ki magamat. Én sem azt mondom, hogy ne vegyük komolyan, hanem, hogy ne ennyire. Nem kell meglincselni senkit, ha nem akar segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #341 Dátum: 2006. május 17. 19:03:54 pm » |
|
Stasis Soraidat olvasva el sem megyek Nagy vita lenne belőle és mindenki virslit dobálna a másikhoz. Esetleg Malvint... (Ki az a Malvin???) Ne ess át a paci másik oldalára! Miért lenne vita vagy dobálózás ? Elmodja mindenki, hogy mit szeretne, és aki tud segíteni, attól megkérdezzük, hogy milyen területen tudna besegíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2006. május 17. 19:12:33 pm írta stasis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Steam
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 2006. május 17. 19:40:38 pm » |
|
Sabc
Nem írtam fel magam, igaz. Szándékomban áll menni, de tőlem független okok miatt kétséges. Valszeg az uccsó pillanatban dől el, h tudok-e menni. Max nem jut virsli, esetleg Malvinból a maradék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #343 Dátum: 2006. május 17. 19:44:12 pm » |
|
Sabc
Nem írtam fel magam, igaz. Szándékomban áll menni, de tőlem független okok miatt kétséges. Valszeg az uccsó pillanatban dől el, h tudok-e menni. Max nem jut virsli, esetleg Malvinból a maradék.
Ok, várlak sok szeretettel!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
|
« Válasz #344 Dátum: 2006. május 17. 21:11:09 pm » |
|
Szerintem az a lényeg, hogy csinálni kell, nem ragozni. Boge is ezt hangoztatta, mikor elindította ezt az egész lavinát (ha az lesz) De javítson ki valaki, ha tévednék. A görcsölést amúgy én sem szeretem. De jó lenne ha azért sikerülne is valamit alakítani, nem annyira könnyű azért összehozni tényleg. Akarat az kell biztos. Amúgy ha jobban megfigyelem mindenki kezd mindenfélét magára venni, úgyhogy ez csak egy vélemény, ne vegye fel senki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brothaD
Nem elérhető
|
|
« Válasz #345 Dátum: 2006. május 18. 00:46:37 am » |
|
. Amúgy ha jobban megfigyelem mindenki kezd mindenfélét magára venni, úgyhogy ez csak egy vélemény, ne vegye fel senki én egy S-es pólót. de gyorsan le is vettem, mert nem állt annyira jól..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geri.geree
Vendég
|
|
« Válasz #346 Dátum: 2006. május 18. 09:47:34 am » |
|
Hi All ! ! BRRR ! Nagyon szeretnék elmenni, meg is probálok majd bár dolgozom , és necces, de megprobálok ! Ha tudok menni ecccccer csak ott termek, ugyhogy velem ne számoljatok ! Egyébiránt valamiféle multimédia szakon végeztem ugyhogy ha tudok segiteni valamit a weblap kérdésben akkor szivesen , nem vagyok egy nagy Jedi Master de hátha közösen össze lehet hozni valamit !
Sziasztok !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #347 Dátum: 2006. május 18. 11:47:39 am » |
|
Hi All ! ! BRRR ! Nagyon szeretnék elmenni, meg is probálok majd bár dolgozom , és necces, de megprobálok ! Ha tudok menni ecccccer csak ott termek, ugyhogy velem ne számoljatok ! Egyébiránt valamiféle multimédia szakon végeztem ugyhogy ha tudok segiteni valamit a weblap kérdésben akkor szivesen , nem vagyok egy nagy Jedi Master de hátha közösen össze lehet hozni valamit !
Sziasztok !
Üdv a cápások között Egyébkénz a weblap már készülget, inkább anyagokra lenne nagy szükség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #348 Dátum: 2006. május 18. 18:02:16 pm » |
|
Mi lesz, kedves Mester, ha szar idő lesz? Mi beülünk valami fedett helyre, te meg(remélem) szaladgálsz az esőben, miközben forgatod a kolbászokat a roston... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #349 Dátum: 2006. május 18. 19:59:58 pm » |
|
Mi lesz, kedves Mester, ha szar idő lesz? Mi beülünk valami fedett helyre, te meg(remélem) szaladgálsz az esőben, miközben forgatod a kolbászokat a roston... ) Nyugi, megrendeltem a jóidőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #350 Dátum: 2006. május 18. 20:01:49 pm » |
|
Mi lesz, kedves Mester, ha szar idő lesz? Mi beülünk valami fedett helyre, te meg(remélem) szaladgálsz az esőben, miközben forgatod a kolbászokat a roston... ) Nyugi, megrendeltem a jóidőt. Rendben!: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zimpet
Vendég
|
|
« Válasz #351 Dátum: 2006. május 19. 08:30:59 am » |
|
Mi lesz, kedves Mester, ha szar idő lesz? Mi beülünk valami fedett helyre, te meg(remélem) szaladgálsz az esőben, miközben forgatod a kolbászokat a roston... ) Nyugi, megrendeltem a jóidőt. Na jó, elintézem neked, hogy jó idő legyen! Velem meg lehet egyezni........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeneTTon
Vendég
|
|
« Válasz #352 Dátum: 2006. május 19. 11:59:18 am » |
|
Meddig fog tartani az összeröffenés? Kezdésre úgyse érek oda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #353 Dátum: 2006. május 19. 12:00:37 pm » |
|
Gondolom pár óra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 2006. május 19. 12:08:32 pm » |
|
Gondolom pár óra.
részemről estébenyúlós
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brothaD
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 2006. május 19. 13:32:39 pm » |
|
a sör már nálam.[font=Verdana][/font]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 2006. május 19. 13:34:37 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #357 Dátum: 2006. május 19. 19:12:44 pm » |
|
Meddig fog tartani az összeröffenés? Kezdésre úgyse érek oda!
Addig, amig az utolsó ember el nem megy. Várlak téged is sok szeretettel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #358 Dátum: 2006. május 19. 19:43:09 pm » |
|
HOLNAP CÁPA BMW TALI SABCNÁL 2006. 05. 20. 14:00ITINER ITT: http://img.tar.hu/sabc/img/21530274.jpg1. Stasis 2. Begi 3. Fox 4. Miki 24V 5. Ehuszonegy 6. steffe 7. Lütyő 100% 8. Lütyőné(Esther) 9. Zimpet 100% 10. brain 0% saját autó,éljen az eljegyzés uh. tali saja alma, brühü 11. Kox(saját cápa lyukas hátsó toronnyal vagy beférek valahova??) 12. Trabence 30-40% volt eddig de sajna nem fogok tudni menni... 13. Dannert "jók ezek a termékek" 14. sura, feltéve ha pesten leszek 15. BrothaD 80% hogy jövök, de ha igen akkor egy rekesz sörrel - saját otó nem kész 16. Bogeturbo 99%, családval 17. Pet e12 18. Himizoli (YETRO-n aszondtad, jössz ) 19. Sixpack525 20. Ákos72 Porschésoknak beugró egy Porsche! 21. Benetton?? SABC : 06-70/543-3240KEDVES KOLLÉGÁK, KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY AKI MÉG NEM VÉGLEGESÍTETTE A NEVEZÉSÉT, AZ TEGYE MEG!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2006. május 19. 19:45:31 pm írta Sabc »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #359 Dátum: 2006. május 19. 20:58:08 pm » |
|
HOLNAP CÁPA BMW TALI SABCNÁL 2006. 05. 20. 14:00ITINER ITT: http://img.tar.hu/sabc/img/21530274.jpg1. Stasis 2. Begi 3. Fox 4. Miki 24V 5. Ehuszonegy 6. steffe 7. Lütyő 100% 8. Zimpet 100% 9. brain 0% saját autó,éljen az eljegyzés uh. tali saja alma, brühü 10. Kox(saját cápa lyukas hátsó toronnyal vagy beférek valahova??) 11. Trabence 30-40% volt eddig de sajna nem fogok tudni menni... 12. Dannert "jók ezek a termékek" 13. sura, feltéve ha pesten leszek 14. BrothaD 80% hogy jövök, de ha igen akkor egy rekesz sörrel - saját otó nem kész 15. Bogeturbo 99%, családval 16. Pet e12 17. Himizoli (YETRO-n aszondtad, jössz ) 18. Sixpack525 19. Ákos72 Porschésoknak beugró egy Porsche! 20. Benetton?? SABC : 06-70/543-3240KEDVES KOLLÉGÁK, KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY AKI MÉG NEM VÉGLEGESÍTETTE A NEVEZÉSÉT, AZ TEGYE MEG!! A nejem nem tud jönni sajna, mert vendégek jönnek: (Banyek, a sörözés kilőve..: (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|