Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #210 Dátum: 2006. május 11. 20:00:22 pm » |
|
titirítitii.....  Nem tűnik rossznak, de az E28-as tükrök, és a tetőcsomagtartó elgondolkodtat..:  ( Nameg, hogy te küldted be a képet..  ) Az nem E28 tükör, volt gyárilag E23-on is. Amúgy nem értem mire gondolsz.  Azt hittem, hogy akkor még tombolt a krómláz...Nomeg nagyon hasonló az E28-éhoz.. Arra gondolok, hogy talán nem véletlenül küldted a képet, úgy értem, nemcsak megláttad a kocsit az utcán...  )Kapis?? Hátööö.....  Hamarosan minden kiderül. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 2006. május 11. 20:07:37 pm » |
|
titirítitii.....  Nem tűnik rossznak, de az E28-as tükrök, és a tetőcsomagtartó elgondolkodtat..:  ( Nameg, hogy te küldted be a képet..  ) Az nem E28 tükör, volt gyárilag E23-on is. Amúgy nem értem mire gondolsz.  Azt hittem, hogy akkor még tombolt a krómláz...Nomeg nagyon hasonló az E28-éhoz.. Arra gondolok, hogy talán nem véletlenül küldted a képet, úgy értem, nemcsak megláttad a kocsit az utcán...  )Kapis?? Hátööö.....  Hamarosan minden kiderül.   ::DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 2006. május 11. 22:27:22 pm » |
|
Lehetséges, de nem gyárilag  Az ilyen bézs középkonzolokat nekem szokás adni  Ha végre megérkezik Dannert alkatrészkocsija, abban bézs a konzol. Pet neked meg van fekete konzolom elvileg... Aham..Mesélj csak erről az alkatrészkocsiról...... semmi extra, bézs belsőtér vmi noname 2 első üléssel, jó karosszériacuccok, sportracsingsztrítrészing rugók, gátlók, m kormány, kék üvegezés. ezzel sztem ki is fújt, nem akarom megváltani vele a világot, egy-két dolgot átrakok, aztán vágom kifele  Na jó.Ha bontod, és lesznek képek innen-onnan, és persze lehet belőle hiénázni, szólj.. csemegézni majd lehet belőle, de csak utánam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 2006. május 11. 22:29:11 pm » |
|
Lehetséges, de nem gyárilag  Az ilyen bézs középkonzolokat nekem szokás adni  Ha végre megérkezik Dannert alkatrészkocsija, abban bézs a konzol. Pet neked meg van fekete konzolom elvileg... Aham..Mesélj csak erről az alkatrészkocsiról...... semmi extra, bézs belsőtér vmi noname 2 első üléssel, jó karosszériacuccok, sportracsingsztrítrészing rugók, gátlók, m kormány, kék üvegezés. ezzel sztem ki is fújt, nem akarom megváltani vele a világot, egy-két dolgot átrakok, aztán vágom kifele  Oppá, milyen moci van benne? hát mondjuk, h semilyen. de ha arra gondolsz, mien volt hajdanán, hát 20-as
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeneTTon
Vendég
|
 |
« Válasz #214 Dátum: 2006. május 12. 07:30:09 am » |
|
titirítitii.....  Nem tűnik rossznak, de az E28-as tükrök, és a tetőcsomagtartó elgondolkodtat..:  ( Nameg, hogy te küldted be a képet..  ) Az nem E28 tükör, volt gyárilag E23-on is. Amúgy nem értem mire gondolsz.  Azt hittem, hogy akkor még tombolt a krómláz...Nomeg nagyon hasonló az E28-éhoz.. Arra gondolok, hogy talán nem véletlenül küldted a képet, úgy értem, nemcsak megláttad a kocsit az utcán...  )Kapis?? Hátööö.....  Hamarosan minden kiderül.   ::DD Nem akarok beleszólni, tényleg szépnek tűnik a gép, de a hegyesorrú heteseken szerintem csak krómtükör volt. A tompánál hozták be a műanyag tükröt. Én inkább az orrát találom gyanúsnak. Ilyen hátsó lökhárító szerintem a tompaorrú cápán volt, a hegyesnek másmilyen van. Lényeg a lényeg, szerintem a tükör stimmel, de az orra cserélve van korábbi típusra! Aztán lehet, hogy nem jól tudom megint...! Történt már ilyen. Mikori a gép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeneTTon
Vendég
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 2006. május 12. 07:36:32 am » |
|
titirítitii.....  Nem tűnik rossznak, de az E28-as tükrök, és a tetőcsomagtartó elgondolkodtat..:  ( Nameg, hogy te küldted be a képet..  ) Az nem E28 tükör, volt gyárilag E23-on is. Amúgy nem értem mire gondolsz.  Azt hittem, hogy akkor még tombolt a krómláz...Nomeg nagyon hasonló az E28-éhoz.. Arra gondolok, hogy talán nem véletlenül küldted a képet, úgy értem, nemcsak megláttad a kocsit az utcán...  )Kapis?? Hátööö.....  Hamarosan minden kiderül.   ::DD Nem akarok beleszólni, tényleg szépnek tűnik a gép, de a hegyesorrú heteseken szerintem csak krómtükör volt. A tompánál hozták be a műanyag tükröt. Én inkább az orrát találom gyanúsnak. Ilyen hátsó lökhárító szerintem a tompaorrú cápán volt, a hegyesnek másmilyen van. Lényeg a lényeg, szerintem a tükör stimmel, de az orra cserélve van korábbi típusra! Aztán lehet, hogy nem jól tudom megint...! Történt már ilyen. Mikori a gép? Ja még valami! Szerintem nem volt még az executive kiviteleken sem színre fújt tükör. Sima fekete volt mindegyik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 2006. május 12. 09:24:02 am » |
|
Ez a hetes is mándoki apánké volt régen valamikor, ez nem túl sok jóval kecsegtet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeneTTon
Vendég
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 2006. május 12. 09:27:17 am » |
|
Ez a hetes is mándoki apánké volt régen valamikor, ez nem túl sok jóval kecsegtet  Ha tényleg Mándoki gép, akkor azzal tényleg óvatosan!!!! Az a pali kőkemény dolgokat csinált a 745-ösével is. Arról már beszéltünk egyszer-kétszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Vendég
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 2006. május 12. 09:37:13 am » |
|
Amgy mi a helyzet? Hogy vannak a vasak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 2006. május 12. 15:48:28 pm » |
|
titirítitii.....  Nem tűnik rossznak, de az E28-as tükrök, és a tetőcsomagtartó elgondolkodtat..:  ( Nameg, hogy te küldted be a képet..  ) Az nem E28 tükör, volt gyárilag E23-on is. Amúgy nem értem mire gondolsz.  Azt hittem, hogy akkor még tombolt a krómláz...Nomeg nagyon hasonló az E28-éhoz.. Arra gondolok, hogy talán nem véletlenül küldted a képet, úgy értem, nemcsak megláttad a kocsit az utcán...  )Kapis?? Hátööö.....  Hamarosan minden kiderül.   ::DD Nem akarok beleszólni, tényleg szépnek tűnik a gép, de a hegyesorrú heteseken szerintem csak krómtükör volt. A tompánál hozták be a műanyag tükröt. Én inkább az orrát találom gyanúsnak. Ilyen hátsó lökhárító szerintem a tompaorrú cápán volt, a hegyesnek másmilyen van. Lényeg a lényeg, szerintem a tükör stimmel, de az orra cserélve van korábbi típusra! Aztán lehet, hogy nem jól tudom megint...! Történt már ilyen. Mikori a gép? Ja még valami! Szerintem nem volt még az executive kiviteleken sem színre fújt tükör. Sima fekete volt mindegyik. Igen, valszeg az orra régebbire van cserélve, mert a belseje is az újabb fajta. Nemtom, milyen évjárat. Foxxal már kiveséztük, hogy valszeg mándokis, bár elég érdekes lenne, mert gödöllőn áll 2 éve egy helyben, de ennyi pénzért sztem jóaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zimpet
Vendég
|
 |
« Válasz #220 Dátum: 2006. május 13. 19:30:28 pm » |
|
Keresem még mindíg a 524td turbó gumicsövét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 2006. május 14. 11:10:04 am » |
|
EMBEREK, LÁTTA MÁR VALAKI HASZNÁT ENNEK A KERES-KÍNÁL TOPIKNAK, MERT ÉN AZT LÁTOM, HOGY A KURRENS DOLGOKAT KERESIK A KOLLÉGÁK, AMIK ÁLT. SENKINEK NINCSENEK, AMIBŐL MEG DUNÁT LEHET REKESZTENI, AZ MEG A KUTYÁNAK SE KELL....
én még mindig keresek fekete kesztyűtartókilincset, de egy rühes lópokrócot nem vetett még senki emberfia ajánlatul... :I
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 2006. május 14. 11:27:03 am » |
|
EMBEREK, LÁTTA MÁR VALAKI HASZNÁT ENNEK A KERES-KÍNÁL TOPIKNAK, MERT ÉN AZT LÁTOM, HOGY A KURRENS DOLGOKAT KERESIK A KOLLÉGÁK, AMIK ÁLT. SENKINEK NINCSENEK, AMIBŐL MEG DUNÁT LEHET REKESZTENI, AZ MEG A KUTYÁNAK SE KELL....
én még mindig keresek fekete kesztyűtartókilincset, de egy rühes lópokrócot nem vetett még senki emberfia ajánlatul... :I
Begi! Lópokrócom nekem sincs, viszont kilincsem se..Mit szeretnél helyette? Kompromisszumkészség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 2006. május 14. 11:27:39 am » |
|
Egyébként nekem is kellene egy köténylemez td-re....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 2006. május 14. 11:34:08 am » |
|
nem szemrehányásképpen mondtam, csak egy észrevétel volt, még ha mindenki másnak feltűnt már korábban, rajtam kívül.  Esetleg szép veséd nincs, amiről nincs lepattogva a króm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 2006. május 14. 11:47:24 am » |
|
nem szemrehányásképpen mondtam, csak egy észrevétel volt, még ha mindenki másnak feltűnt már korábban, rajtam kívül.  Esetleg szép veséd nincs, amiről nincs lepattogva a króm? De van, csak kocsin..Illetve itt van Brothájé is, igaz ez E12-re való...  ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 2006. május 14. 12:05:29 pm » |
|
Jó, akkor keresek első ütközőt, szépet gumival vagy anélkül, meg motortetőre emblémát, béjemvéset...  of course
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 2006. május 14. 12:07:10 pm » |
|
Najóvammá, ne halmozd az élvezeteket...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 2006. május 14. 18:58:37 pm » |
|
nem szemrehányásképpen mondtam, csak egy észrevétel volt, még ha mindenki másnak feltűnt már korábban, rajtam kívül.  Esetleg szép veséd nincs, amiről nincs lepattogva a króm? Nekem van egy,és látom nagyon levagy törve ezért neked adom,egy nagy köszönömért,a talin átveheted(nem az a zsir állapot,de még egybe van!) 
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Begi
Vendég
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 2006. május 14. 19:22:59 pm » |
|
Nagyon örülnék neki, mert az enyém elég vacakul néz ki!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jocek
Vendég
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 2006. május 14. 20:27:00 pm » |
|
Üdv!
Keresek (belülről nézve) bal első gólyalábat sérülésmentes állapotban E21 320-hoz
Kösz előre is
Jocek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 2006. május 14. 20:29:01 pm » |
|
Üdv!
Keresek (belülről nézve) bal első gólyalábat sérülésmentes állapotban E21 320-hoz
Kösz előre is
Jocek
Évjárat is kellene, mert volt valami váltás, azt hiszem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jocek
Vendég
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 2006. május 14. 20:40:14 pm » |
|
Na ja! 1982 júliusi Meg kellene rugó is, de olyan amilyen benne volt! Sajna eltört az egyik így most valami puha sz..r van benne  Megpróbálom leírni: a rugó anyagának keresztmetszette változó, illetve a tekercsrugó átmérője is változó Enyhe szögben dőlő kúpot kell elképzelni. Az egyik talán még megvan, majd lemérem és leírom a paramétereit, ha az segít Remélem így már ok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 2006. május 14. 20:54:37 pm » |
|
Na ja! 1982 júliusi Meg kellene rugó is, de olyan amilyen benne volt! Sajna eltört az egyik így most valami puha sz..r van benne  Megpróbálom leírni: a rugó anyagának keresztmetszette változó, illetve a tekercsrugó átmérője is változó Enyhe szögben dőlő kúpot kell elképzelni. Az egyik talán még megvan, majd lemérem és leírom a paramétereit, ha az segít Remélem így már ok Nekem elméletileg van, de nem tudom melyik oldali, a héten valamikor megnézem..A gólyaláb mennyire kell kompletten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 2006. május 14. 20:58:13 pm » |
|
Na, csak hogy legyen idevágó témám is: keresek ilyet E28-hoz:
Nem, nem a tetőablakot, hanem elé a légterelőt...
|
|
|
|
Jocek
Vendég
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 2006. május 15. 19:20:44 pm » |
|
Nekem elméletileg van, de nem tudom melyik oldali, a héten valamikor megnézem..A gólyaláb mennyire kell kompletten? Elég a csupasz gólyaláb is. De ha van rajta féktárcsa stb csapágy az sem baj Jocek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 2006. május 16. 20:11:46 pm » |
|
Srácok,
Légyszives próbáljatok arra rászokni, hogyha kérdezni akarsz vagy üzenni akatsz valamit az alkatrészt kereső cápás kollégának, akkor privát üzenetben tegyétek. Ehhez kattins az hozzászólást író nevére, majd kattins a 'Privát üzenet küldése ennek a tagnak' szövegre.
A továbbiakban a chat jellegü, vagy az alkatrészt keresőhöz intézett és a topikba beírt kérdéseket a topik átláthatósága érdekében törölni fogom.
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jocek
Vendég
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 2006. május 17. 18:05:18 pm » |
|
A továbbiakban a chat jellegü, vagy az alkatrészt keresőhöz intézett és a topikba beírt kérdéseket a topik átláthatósága érdekében törölni fogom.
Köszönöm!
Ok Főni  Jocek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tourist
Vendég
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 2006. május 17. 22:09:49 pm » |
|
02-hez keresek első automata öveket mindkét oldalra.
üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|