bivanbi
Vendég
|
|
« Válasz #630 Dátum: 2007. október 02. 21:51:05 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #631 Dátum: 2007. október 02. 21:51:57 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? nem, nem volt még gond vele ... de lehet, hogy most volt itt az ideje ... mindegy ... pont ezért kérdeztem, hogy nálam van-e a gond, mert ha igen (márpedig igen), akkor most nem erőltetem és majd holnap újra próbálom ... remélem holnap már nem lesz gond. köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 2007. október 02. 21:52:31 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet?
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #633 Dátum: 2007. október 02. 21:53:16 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? nem, nem volt még gond vele ... de lehet, hogy most volt itt az ideje ... mindegy ... pont ezért kérdeztem, hogy nálam van-e a gond, mert ha igen (márpedig igen), akkor most nem erőltetem és majd holnap újra próbálom ... remélem holnap már nem lesz gond. köszi. Fblacka: Azóta irtam pár mondatot a hozzászólásomhoz. Azt is olvastad ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #634 Dátum: 2007. október 02. 21:53:52 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet? Megvannak erre neki a megfelelő trükkjei
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #635 Dátum: 2007. október 02. 21:56:06 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet? Megvannak erre neki a megfelelő trükkjei Én is tudni akarom!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #636 Dátum: 2007. október 02. 21:57:22 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet? Megvannak erre neki a megfelelő trükkjei Én is tudni akarom!! Ez nem biztos, hogy jó ötlet, ha ennyire kiváncsi vagy Inkább arról mesélj, hogy jó lett-e a videó ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #637 Dátum: 2007. október 02. 21:58:43 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? nem, nem volt még gond vele ... de lehet, hogy most volt itt az ideje ... mindegy ... pont ezért kérdeztem, hogy nálam van-e a gond, mert ha igen (márpedig igen), akkor most nem erőltetem és majd holnap újra próbálom ... remélem holnap már nem lesz gond. köszi. Fblacka: Azóta irtam pár mondatot a hozzászólásomhoz. Azt is olvastad ? aham ... júpíszís vagyok, nem nagy a forgalmam, hónap eleje van és még sohsem volt ilyen ... viszont egy órája volt kimaradás ... ilyen sem volt még ... úgyhogy szinte biztos, hogy a vonal másik végén volt/ van valami gond ... remélem mielőbb megoldják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #638 Dátum: 2007. október 02. 21:59:40 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet? Megvannak erre neki a megfelelő trükkjei Én is tudni akarom!! Ez nem biztos, hogy jó ötlet, ha ennyire kiváncsi vagy Inkább arról mesélj, hogy jó lett-e a videó ? aztán miért ne legyek kiváncsi??Jön a maffia vagy mi?? A vidijó tetszett nagyon!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #639 Dátum: 2007. október 02. 22:03:51 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? nem, nem volt még gond vele ... de lehet, hogy most volt itt az ideje ... mindegy ... pont ezért kérdeztem, hogy nálam van-e a gond, mert ha igen (márpedig igen), akkor most nem erőltetem és majd holnap újra próbálom ... remélem holnap már nem lesz gond. köszi. Fblacka: Azóta irtam pár mondatot a hozzászólásomhoz. Azt is olvastad ? aham ... júpíszís vagyok, nem nagy a forgalmam, hónap eleje van és még sohsem volt ilyen ... viszont egy órája volt kimaradás ... ilyen sem volt még ... úgyhogy szinte biztos, hogy a vonal másik végén volt/ van valami gond ... remélem mielőbb megoldják. Na jó, feladom, ennél jobban már nem tudok utalgatni. Akkor tessék türelmesen kivárni, amig lejön a videó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #640 Dátum: 2007. október 02. 22:04:56 pm » |
|
Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, en nyertem, 6,7Mbyte/sec-el jott le, asszem ket egesz percig is eltartott es kirajos a divx, van fasza sor6 hang. na meg v12 is azert Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet? Megvannak erre neki a megfelelő trükkjei Én is tudni akarom!! Ez nem biztos, hogy jó ötlet, ha ennyire kiváncsi vagy Inkább arról mesélj, hogy jó lett-e a videó ? aztán miért ne legyek kiváncsi??Jön a maffia vagy mi?? A vidijó tetszett nagyon!! Nem, a mumusok jönnek, és elvisznek Örülök, hogy tetszett a videó anyag. És köszönöm, hogy a filmezéshez odaadtad a kamerát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #641 Dátum: 2007. október 02. 22:06:24 pm » |
|
stasis! elkezdtem átküldeni, de nagyon lassan megy felfele. ha éjfélig nem megy fel, akkor holnap újra kezdem, mert az asztali gépről és nem a laptoporól kezdtem el feltölteni, és nem szeretem ha itt zúg a fejem mellett..
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #642 Dátum: 2007. október 02. 22:07:26 pm » |
|
stasis! elkezdtem átküldeni, de nagyon lassan megy felfele. ha éjfélig nem megy fel, akkor holnap újra kezdem, mert az asztali gépről és nem a laptoporól kezdtem el feltölteni, és nem szeretem ha itt zúg a fejem mellett..
Oké!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #643 Dátum: 2007. október 02. 22:14:04 pm » |
|
Oké! köszi a megértést!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #644 Dátum: 2007. október 02. 22:25:13 pm » |
|
stasis, a videó szerveréről milyen sebességgel lehet tölteni? esetleg ha többen töltenek osztódik a sebesség? esetleg az én netem haldoklik ... ? lényeg, hogy csak 55 kilóval jön ... ez így hat óra még Nálad lesz gubanc, most hogy szóltál, kipróbáltam, 503 kb/s a letöltési sebesség. Itthon én 8 megás ADSL-t használok. A szerver biztos, hogy birja, Magyarország második legnagyobb internetszolgáltatójánál van, úgyhogy birnia kell. A szolgáltatódat már hivtad telefonon ? nem, nem volt még gond vele ... de lehet, hogy most volt itt az ideje ... mindegy ... pont ezért kérdeztem, hogy nálam van-e a gond, mert ha igen (márpedig igen), akkor most nem erőltetem és majd holnap újra próbálom ... remélem holnap már nem lesz gond. köszi. Fblacka: Azóta irtam pár mondatot a hozzászólásomhoz. Azt is olvastad ? aham ... júpíszís vagyok, nem nagy a forgalmam, hónap eleje van és még sohsem volt ilyen ... viszont egy órája volt kimaradás ... ilyen sem volt még ... úgyhogy szinte biztos, hogy a vonal másik végén volt/ van valami gond ... remélem mielőbb megoldják. Na jó, feladom, ennél jobban már nem tudok utalgatni. Akkor tessék türelmesen kivárni, amig lejön a videó a feltételezett előzetes ismeret hiányában szenvedtem, így kérek felmentést butaságból ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #645 Dátum: 2007. október 02. 23:17:00 pm » |
|
Oké! köszi a megértést! első rész felment! a többi majd holnap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #646 Dátum: 2007. október 03. 06:22:29 am » |
|
Oké! köszi a megértést! első rész felment! a többi majd holnap... rendben, már húzom is le!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bivanbi
Vendég
|
|
« Válasz #647 Dátum: 2007. október 03. 08:27:27 am » |
|
Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet?
ah, a NASA lassu. azert csak ennyi, mert a gepemben 100 megas halokartya van. najo viccet felreteve, ha az ember gyakorlatilag a BIX-en ul, akkor a magyar dolgok hamar jonnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #648 Dátum: 2007. október 03. 09:03:43 am » |
|
Boge, Promega, balo77: A ti fotóitokat is elkérhetem ? Fotózott még más is ? Igen, majd küldöm a képeket amint megkapom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
videospromega
Nem elérhető
Mostmár úszkálunk...
|
|
« Válasz #649 Dátum: 2007. október 03. 09:15:19 am » |
|
Boge, Promega, balo77: A ti fotóitokat is elkérhetem ? Fotózott még más is ? csak vidóztam,de ha mondasz egy olyan kodekbeállítást, ami neked bevált az xvidhez (azzal még sosem dolgoztam), akkor elkezdem tömöríteni, és felftp-zem, vagy küldök galambot egy pendrive-val nyersen 6 giga, az olyan fél óra körül van Promega
|
|
|
Naplózva
|
Promega
BMW 315 1982, alpinweiB (O==[][]==O)
Lassanként megjobbítom... nagyonlassanként
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #650 Dátum: 2007. október 03. 10:26:44 am » |
|
Mi a rák van neked??a Nasatól kapod a netet?
ah, a NASA lassu. azert csak ennyi, mert a gepemben 100 megas halokartya van. najo viccet felreteve, ha az ember gyakorlatilag a BIX-en ul, akkor a magyar dolgok hamar jonnek. ..... Vazzzeee .....
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #651 Dátum: 2007. október 03. 10:28:11 am » |
|
Boge, Promega, balo77: A ti fotóitokat is elkérhetem ? Fotózott még más is ? csak vidóztam,de ha mondasz egy olyan kodekbeállítást, ami neked bevált az xvidhez (azzal még sosem dolgoztam), akkor elkezdem tömöríteni, és felftp-zem, vagy küldök galambot egy pendrive-val nyersen 6 giga, az olyan fél óra körül van Promega Privátot fogok erről irni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #652 Dátum: 2007. október 03. 11:19:23 am » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen [/quote] Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 2007. október 03. 14:21:33 pm » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced? [/quote] mert nem láttam még olyan baurt, amely minden izében tetszett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #654 Dátum: 2007. október 03. 14:45:36 pm » |
|
Boge, Promega, balo77: A ti fotóitokat is elkérhetem ? Fotózott még más is ? csak vidóztam,de ha mondasz egy olyan kodekbeállítást, ami neked bevált az xvidhez (azzal még sosem dolgoztam), akkor elkezdem tömöríteni, és felftp-zem, vagy küldök galambot egy pendrive-val nyersen 6 giga, az olyan fél óra körül van Promega Az a kodekbeállítás érdekelne engem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #655 Dátum: 2007. október 03. 15:00:08 pm » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced? mert nem láttam még olyan baurt, amely minden izében tetszett volna... [/quote] Én sem találtam ami tetszett volna... de szerintem 2002tii -t nem gyártottak Baurban csak sima 2002-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 2007. október 03. 15:12:25 pm » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced? mert nem láttam még olyan baurt, amely minden izében tetszett volna... Én sem találtam ami tetszett volna... de szerintem 2002tii -t nem gyártottak Baurban csak sima 2002-t... [/quote] Neki majd gyártanak egyet! Mert szépen kimosolyogja, nem úgy mint Te.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #657 Dátum: 2007. október 03. 15:32:33 pm » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced? mert nem láttam még olyan baurt, amely minden izében tetszett volna... Én sem találtam ami tetszett volna... de szerintem 2002tii -t nem gyártottak Baurban csak sima 2002-t... Neki majd gyártanak egyet! Mert szépen kimosolyogja, nem úgy mint Te. [/quote] mindjárt utánanézek neki azért egy 2002 sem megy rosszul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 2007. október 03. 16:37:01 pm » |
|
köszi Bömbölő:) mikor lesz a következő tali? (nagyon várom már) Sajna még pontosat nem tudok, de számítok Rád (is). Kedves Collins Húga:-) Nem emléxem, hogy hozzájrulásomat adtam volna a fénykép közzétételéhez... Vigyázz, mert beköttetem a Te fejedet is:)))))))))) Nem nem... bárcsak a Collins Húga kötötte volna be az én fejemet is... A lehetőség adott volt, de Te nem kívántál élni vele!!! Ne fürggyé le... ez ágy száxhirdátés ámúgy? ezek után már nem hiszem, h valaha is bekötöm a szemed inkább képet váltok és más 02-es tulaj kocsiját teszem ki addig mig nem a saját 02-esem lesz a képemen Akkor ezek szerintem félreértetted... Sajnálom ha így történt:-( De ha már másét rakod fel, akkor miért nem tényleg egy Baur fényképeét rakod fel ami a kedvenced? mert nem láttam még olyan baurt, amely minden izében tetszett volna... Én sem találtam ami tetszett volna... de szerintem 2002tii -t nem gyártottak Baurban csak sima 2002-t... Neki majd gyártanak egyet! Mert szépen kimosolyogja, nem úgy mint Te. mindjárt utánanézek neki azért egy 2002 sem megy rosszul [/quote] akkor nem ragaszkodom, a 2002tii-hez, sztem egendő lesz a 2002 is. de a Baurról nem szeretnék lemondani, mert ha ugyis csk élményautónak veszem, akkor minimum egy olyan kell, ami nagyon különleges és nem sok embernek van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #659 Dátum: 2007. október 03. 19:04:44 pm » |
|
apicsába,debánom hogy nemmentem de annyi soxép cápa van,hogy a miénk igencsak kilógna a sorból Viktorrrrrr! nem is tudtam h ilyen hosszú a hajad mostmár kb 3 embert tudom h hogy néz ki
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
|