Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2007. május 01. 13:51:42 pm » |
|
No akkor értesítem a nagyérdeműt, hogy nejem augusztus 17.-re van kiírva, ami azt jelenti, hogy egy hónappal előtte kellene megtartani a bulit. Hirtelen a JÚLIUS 20-21, avagy 21-22 hétvégét néztem ki. Érkezés az első nap du. 4-6 között, progi a szokásos, másnap megkiséreljük a szlovenszko túrát (aki nem hoz rendes okmányt, azt tökönrúgom:)))), ha nincs ilyen szerve, akkor popsincsapom:)))) A részletes programokról, kajáról, piáról, térképről, stb. majd még később!
Kaja, ahogy megbeszéltük? Italt is hozol?(Jó szokás szerint) )) Italt amúgy is hoztam volna, ezt mondani sem kell, viszont van egy jó ötletem a kajára is. Csak Boge válaszára várok, hogy szervezhetem-e.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
zimpet
Vendég
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2007. május 03. 05:28:05 am » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2007. május 03. 05:56:24 am » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 Mi történt Zimpet kkolléga??
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2007. május 03. 06:23:06 am » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 Zimpet Hátha addig sikerül megjavítani, vagy egy másikat beújítani... vagy lejössz valakivel. Hm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2007. május 03. 08:07:48 am » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 18.) tasi misi 100% Zimpet Hátha addig sikerül megjavítani, vagy egy másikat beújítani... vagy lejössz valakivel. Hm?
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2007. május 03. 19:31:57 pm » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2007. május 06. 16:49:39 pm » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 Zimpet! Gyere le velem!!Úgyis van mit megbeszélnünk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2007. május 06. 16:51:04 pm » |
|
Boge!
Szóval egy dátum kellene, mikor is lesz a tali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2007. május 06. 21:15:25 pm » |
|
No akkor értesítem a nagyérdeműt, hogy nejem augusztus 17.-re van kiírva, ami azt jelenti, hogy egy hónappal előtte kellene megtartani a bulit. Hirtelen a JÚLIUS 20-21, avagy 21-22 hétvégét néztem ki. Érkezés az első nap du. 4-6 között, progi a szokásos, másnap megkiséreljük a szlovenszko túrát (aki nem hoz rendes okmányt, azt tökönrúgom:)))), ha nincs ilyen szerve, akkor popsincsapom:)))) A részletes programokról, kajáról, piáról, térképről, stb. majd még később!
Lütyő! Már írtam:) Programokról később. Kérek 1-2 hét időt, mert most nagyon el vagyok havazva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2007. május 06. 21:24:15 pm » |
|
Lütyő! Már írtam:) Programokról később. Kérek 1-2 hét időt, mert most nagyon el vagyok havazva. oké, csak a topic címe még mindig augusztus 3.-a...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2007. május 07. 06:28:11 am » |
|
Lütyő! Már írtam:) Programokról később. Kérek 1-2 hét időt, mert most nagyon el vagyok havazva. oké, csak a topic címe még mindig augusztus 3.-a... Nem egészen. Augusztus....... 3. Salgótali Csak az a helyzet hogy nem augusztusban lesz:) Tehát részben jogos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2007. május 07. 09:25:42 am » |
|
Lütyő! Már írtam:) Programokról később. Kérek 1-2 hét időt, mert most nagyon el vagyok havazva. oké, csak a topic címe még mindig augusztus 3.-a... Nem egészen. Augusztus....... 3. Salgótali Csak az a helyzet hogy nem augusztusban lesz:) Tehát részben jogos. Lütyő Név megváltoztatva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2007. május 11. 17:08:17 pm » |
|
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW Hm. Én még azt sem tudom holnap mi lesz, de ha addigra visszaérek a bahamákról, és a nyúújórki üzleti utamat se adigra teszik akkor valószinü hogy ott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
AYT E21
cápi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2007. május 14. 19:25:44 pm » |
|
Szuper! Ez az időpont végre nekem is jó. Bár vasam nem lesz, a lényeg, hogy ott lehetek.
|
|
|
Naplózva
|
m10b20 L-jet
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2007. május 14. 22:30:06 pm » |
|
Szuper! Ez az időpont végre nekem is jó. Bár vasam nem lesz, a lényeg, hogy ott lehetek. Ha eszel fizetned kell ...nekem akár van pénzed akár nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
AYT E21
cápi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2007. május 15. 18:32:41 pm » |
|
Szuper! Ez az időpont végre nekem is jó. Bár vasam nem lesz, a lényeg, hogy ott lehetek. Ha eszel fizetned kell ...nekem akár van pénzed akár nincs. Enni is fogok, inni is fogok, és ÉN fizetek is. Sőt, ha kell, Boge új gyermekét is megkeresztelem. Azért nem kell fizetnie senkinek.
|
|
|
Naplózva
|
m10b20 L-jet
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2007. május 16. 14:31:58 pm » |
|
Útlevél kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2007. május 16. 14:47:48 pm » |
|
Útlevél kell?
Neked erkölcsi bizonyítvány is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brain
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2007. május 16. 17:12:32 pm » |
|
Útlevél kell?
Neked erkölcsi bizonyítvány is! jóvanna, edjik sincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AYT E21
cápi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2007. május 17. 07:29:02 am » |
|
Útlevél kell?
Szlovákiába bármilyen személyivel átengednek. (A jogsi nem elég nekik!)
|
|
|
Naplózva
|
m10b20 L-jet
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2007. május 17. 07:45:44 am » |
|
Útlevél kell?
Szlovákiába bármilyen személyivel átengednek. (A jogsi nem elég nekik!) Jogsi nem elég. Személyi vagy útlevél.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2007. május 17. 09:49:46 am » |
|
Útlevél kell?
Szlovákiába bármilyen személyivel átengednek. (A jogsi nem elég nekik!) ha nem az enyem akkor is?
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2007. május 17. 10:02:30 am » |
|
Útlevél kell?
Szlovákiába bármilyen személyivel átengednek. (A jogsi nem elég nekik!) ha nem az enyem akkor is? Jó, csak hasonlítson rád. Én vittem a multkor egy Lengyel hippi stoppost Szlovákiába, aki kopasz volt és köldökig érő befont szakálla. Igen ám, de az utlevelébe 5 éves kép volt még derékig érő befont rasztás hajjal volt és borotválkozott. Na abból lett a kavarodás ám. Végül átengedték.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2007. május 18. 21:22:16 pm » |
|
Akkor lássuk a programokat és az időrendet.
2007.07.20. Péntek!
16.00.-tól érkezés, az igért embereknek autózás a fehérkével 18.00-tól tábortűz megrakása 20.00-tól kaja 21.00-tól vetítés 23.00-tól további kaják és piák kifulladásig
2007.07.21. Szombat:
8.00-tól reggeli ébredések 9.00-tól féktárcsa hajítások és egyéb vicces vetélkedők, esetleg a viságrádihoz hasonló tesztlap kitöltése 10.00-tól egymás cápáinak mustrája 11.00-tól indulás a szlovák túrára (iratok nélkül megjelenni tilos!!!!!!!!!!!) 13.00 keresünk egy kajáldát szloviban 15.00-tól visszavonulás egy várhoz, gyönyörködni a panorámában (nem kell gyalogolni hozzá tele hassal) végül érzékeny búcsú
Eső esetén van egy kis baj, ugyanis a műhely és az előtető már a múlté, megpróbálok szerezni egy big sátrat, arra az esetre, ha jön az égi áldás.
Mivel a várható létszám elég magas, ezért az eddigi kajálás szokást már nem tudom tartani. Idén is fogok csinálni csöpögtetős kenyér hegyeket, így senki nem fog éhesen lefeküdni, de az igazi atrakció Mike-tól várható. Némi baksis ellenében hibátlan vacsit fog prezentálni. Ami az italozást illeti, jópár üveg finomságot viszek idén is, de az sem baj, ha a társaság egy része is így tesz:) Szóval éhen és szomjan nem hal senki, de ha valaki tök részeg szeretne lenni, az hozzon magával valami itókát.
A higéniás dolgok úgy működnk mint tavaly: bent van vizesblokk: wc, mosdók, tusoló.....de a vörös lomposokat kérném a fűben prezentálni:) Szállás van a környéken olcsón, de aludni lehet a kocsiban, sátorban, kinek merre szimpatikus.
Térkép azoknak, akik még nem voltak felénk:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2007. május 19. 12:52:42 pm » |
|
A kajáról annyit hogy különféle állítokat részeit fogjuk forró vasakra dobálni megfelelő növények kiegészítésével.
A költségek összegét csak ott tudom megmondani, mert a hozzávaló sallangot úgyis csak aznep délután fogom megvenni, de nem kell fosni nem lesz drága. Szeretném 1 rongy környékén tartani a fejenkénti kajapénzt.
Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek, viszont ehhez előtte 1 héttel tudnom kell, hogy pontosan hány ember jön. Előre kérem jelezni.
Szóval ez az utolsó lista, kérem, hogy aki hoz magával asszonyt, az is jelezzen.:
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW Hm. Én még azt sem tudom holnap mi lesz, de ha addigra visszaérek a bahamákról, és a nyúújórki üzleti utamat se adigra teszik akkor valószinü hogy ott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
manóka21
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2007. május 19. 14:01:36 pm » |
|
A kajáról annyit hogy különféle állítokat részeit fogjuk forró vasakra dobálni megfelelő növények kiegészítésével.
A költségek összegét csak ott tudom megmondani, mert a hozzávaló sallangot úgyis csak aznep délután fogom megvenni, de nem kell fosni nem lesz drága. Szeretném 1 rongy környékén tartani a fejenkénti kajapénzt.
Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek, viszont ehhez előtte 1 héttel tudnom kell, hogy pontosan hány ember jön. Előre kérem jelezni.
Szóval ez az utolsó lista, kérem, hogy aki hoz magával asszonyt, az is jelezzen.:
1.) Ice ----> 100% 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!! 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló !!! 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!) 9.)Brájen (valamivel biztos ) 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?! 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW Hm. Én még azt sem tudom holnap mi lesz, de ha addigra visszaérek a bahamákról, és a nyúújórki üzleti utamat se adigra teszik akkor valószinü hogy ott leszek.
Ha beférünk a keretbe mennénk mi is (2fő)? Manner
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2007. május 19. 14:39:01 pm » |
|
Akkor egy friss lista. Eddig Boge, Steffe, Coroner és Manner jelezte, hogy hoz utánfutót. Akkor 25 fő eddig. Alakulunk. 1.) Ice 2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja 4.) Steffe és lehet Steffené 5.) Tibor ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%, 8.) Karell 9.) Brájen 10.) Trabence jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee - 13.) Apa és a bot. (Miki 24V) 14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.) zimpet R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW 21.) Manner + 1 fő
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
manóka21
Vendég
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2007. május 19. 15:11:55 pm » |
|
Az nagy gond ha nem cápá val megyünk(még nincs teljesen rendben)(e-36 328)? Ui:van 3hely, ha kellene kilehet használni!!!Bp.és környéke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2007. május 19. 15:13:12 pm » |
|
Az nagy gond ha nem cápá val megyünk(még nincs teljesen rendben)(e-36 328)? Ui:van 3hely, ha kellene kilehet használni!!!Bp.és környéke
Nem gond. Én sem azzal megyek.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
manóka21
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2007. május 19. 15:14:39 pm » |
|
Nem gond. Én sem azzal megyek. Ja és mikor is lessz ez a tali? Bocs egy kicsit figyelmetlen vagyok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|