kiscápa
Vendég
|
|
« Válasz #480 Dátum: 2007. augusztus 04. 21:30:39 pm » |
|
Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #481 Dátum: 2007. augusztus 06. 17:01:40 pm » |
|
Kedves Boge! Bocsi, hogy most küldöm az országos gratulációt, de most értem haza a nyaralásból és egyből cuppantam rá a fórumra. Örömmel látom, hogy gyarapodtatok. Minden szerettednek jó egészséget kívánok! nevelj belőle olyan jó embert mi Te és a feleséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #482 Dátum: 2007. augusztus 06. 17:23:27 pm » |
|
Ismét köszönöm mindenkienk a jókívánságokat és a gratulációkat. Nagyon kis édes az új jövevény, eszik és alszik. Egyenlőre abszolút nyugtunk van Tőle. A "nagytesó" is jól viseli, érdeklődik felőle, nézegeti, beszél róla. Tök jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #483 Dátum: 2007. augusztus 06. 20:15:58 pm » |
|
Bocs a kesesert! gratulalok es a legjobbakat az egesz csaladnak! bob.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #484 Dátum: 2007. augusztus 13. 13:18:01 pm » |
|
Nagyon-nagyon sok Boldogságot és főleg egészséget az egész családnak, különösen az új jövevénynek! Remélem sok örömötök lesz benne - vele!
Gartula anyukának és neked is! Jók legyetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 2007. augusztus 15. 16:42:22 pm » |
|
Hogyan tudok Zip-et beszúrni? A találkozó képei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #486 Dátum: 2007. augusztus 15. 16:57:54 pm » |
|
Hogyan tudok Zip-et beszúrni? A találkozó képei.
Inkább küldd el a címemre a képeket: stasis@capabmw.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papilio
Vendég
|
|
« Válasz #487 Dátum: 2007. augusztus 16. 11:47:09 am » |
|
Boge ! Én is gratulálok a kis farmotoroshoz ! Édi pofa !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #488 Dátum: 2007. augusztus 16. 17:39:28 pm » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #489 Dátum: 2007. augusztus 16. 19:27:00 pm » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: ) Csak Pet-et kell kinthagynunk:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #490 Dátum: 2007. augusztus 17. 17:41:45 pm » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: ) Csak Pet-et kell kinthagynunk:) képes házhozszállítást kérni extra feltétekkel.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #491 Dátum: 2007. augusztus 17. 17:42:27 pm » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: ) Csak Pet-et kell kinthagynunk:) NEM NEM NEEEEEM én leszek a főkostoló. Ha majd ízlik a sör akkor ihatunk belőle, ha nem ízlik akkor addig iszok míg nem ízlik. Boge, nézd a jó oldalát . amíg iszom csöndben vagyok Az énektudásomat a következő talira tartogatom Akkor jövőre a céges kocsimmal hozlak a raktérben.. ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #492 Dátum: 2007. augusztus 18. 08:34:08 am » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: ) Csak Pet-et kell kinthagynunk:) NEM NEM NEEEEEM én leszek a főkostoló. Ha majd ízlik a sör akkor ihatunk belőle, ha nem ízlik akkor addig iszok míg nem ízlik. Boge, nézd a jó oldalát . amíg iszom csöndben vagyok Az énektudásomat a következő talira tartogatom Akkor jövőre a céges kocsimmal hozlak a raktérben.. )) rendben feltéve ha sört szállítasz majd Sajnos azt nem nagyon szállítják hűtve, de fagyasztva tutira nem..De hozhatsz magaddal: ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #493 Dátum: 2007. augusztus 18. 21:52:03 pm » |
|
Boge4 Asszem találtam a legközelebbi talira egy jó éttermet!: ) Csak Pet-et kell kinthagynunk:) NEM NEM NEEEEEM én leszek a főkostoló. Ha majd ízlik a sör akkor ihatunk belőle, ha nem ízlik akkor addig iszok míg nem ízlik. Boge, nézd a jó oldalát . amíg iszom csöndben vagyok Az énektudásomat a következő talira tartogatom Akkor jövőre a céges kocsimmal hozlak a raktérben.. )) rendben feltéve ha sört szállítasz majd Sajnos azt nem nagyon szállítják hűtve, de fagyasztva tutira nem..De hozhatsz magaddal: )) rendben Mindenesetre A brigád, aki matricázza kocsimat, már árul ilyet:))) Van is a városban 1-2 kocsin:)))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 2007. augusztus 21. 14:23:20 pm » |
|
Szerintem: Fürödjenek azok, akik lusták vakaródzni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #495 Dátum: 2007. november 08. 20:54:17 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 08. 21:11:24 pm írta collins »
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Coroner
Vendég
|
|
« Válasz #496 Dátum: 2007. november 15. 23:04:53 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 2007. november 15. 23:15:47 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. inkább alkohol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Coroner
Vendég
|
|
« Válasz #498 Dátum: 2007. november 15. 23:18:36 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. inkább alkohol Najó akkor kisrészt cápa vér is szorul a szesz mellé, így már jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 2007. november 15. 23:19:44 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. inkább alkohol Najó akkor kisrészt cápa vér is szorul a szesz mellé, így már jó? így már egész pontos a diagnózis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #500 Dátum: 2007. november 16. 16:52:50 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. szép darab! ma láttam eddigi legszebb E30-amat.. majd teszek be képeket.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Coroner
Vendég
|
|
« Válasz #501 Dátum: 2007. november 16. 22:55:03 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. szép darab! ma láttam eddigi legszebb E30-amat.. majd teszek be képeket. Köszönöm, igyekszem megtartani jelenlegi relatíve jó állapotában még sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 2007. november 17. 11:24:19 am » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. Én azt hittem végig, hogy neked egy 507-ed van... csalódtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 2007. november 17. 16:49:13 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. Én azt hittem végig, hogy neked egy 507-ed van... csalódtam... Dannertnek meg egy piroshetese mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Coroner
Vendég
|
|
« Válasz #504 Dátum: 2007. november 18. 22:29:50 pm » |
|
bááázmeg!! nagyon jó a video csak most találtam meg a gépen, bár még anno töltöttem le.. legjobb (többek közt) Himizolinak az a része, amikor a kalmopirin álomra kifejtett jótékony hatását ecseteli ki: Zoli ül.. nyugszik ki volt az E30-cal? Én voltam az a gaz, de becsület szóra cápa vér van az ereimben. Én azt hittem végig, hogy neked egy 507-ed van... csalódtam... Nincs sajnos, de rajta vagyok az ügyön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|