Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010. április 13. 16:44:24 pm » |
|
Ha valaki érti az orosz nyelvet,hámozza már ki legyen kedves,hogy mi történt a trakesszal. Ha jól értettem,a háborúban süllyedt el,csak mondom,hogy a festésén egy rozsdafolt sincs,láthatóan,ahogy húzza a másik dózer,még működik a kormánykuplung,bevallom,ahogy mosták,azt hittem be is röffentik.... http://www.youtube.com/watch?v=xL2Qr4Xcvtc&feature=related#Azt mutatják, hogy a Pszkov melletti mocsárból húzták ki a második világháborúban elsüllyedt tüzérségi vontatót, amelyről azt hitték, hogy tank.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010. április 13. 18:03:46 pm » |
|
A "Pannoniában" a blokk : Suzuki DR 400 SM
Nekem spec nem tetszik, mert egy cafe racer számomra lapos! Ez úgy néz ki, mint a 15 évvel ezelőtt gyártott Aprilia Moto 6.5 , amit gyorsan le is vettek a gyártásból, mert bűn ronda lett és nem vette senki.
Fú egy DRZ-t elfogadnék. Régebben imádtam motorozni, elég sok az elhagyatott sáros útszakasz a közelünkben...
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010. április 13. 18:42:41 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010. április 13. 19:40:21 pm » |
|
Igen így kell a gyerekkort totál átugrani egy gyerekkel. Amíg a többiek legóznak, addig vezetni tanul, aztán majd lesz belőle egy elmebeteg felnőtt, mint Jacko.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010. április 13. 19:52:16 pm » |
|
Nem értek veled egyet. Ha a gyerek ezt akarja, csinálja. Valószínűleg látta apukát keresztben csapatni és erre ő is rászokott. Meglátásaim szerint minél korábban elkezdi, annál jobb lehet, mert gyerekkorban még hatványozottan tanul az ember. (Én pl motocrossozni szerettem volna, csak nem volt rá $.)
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010. április 13. 19:59:20 pm » |
|
Igen így kell a gyerekkort totál átugrani egy gyerekkel. Amíg a többiek legóznak, addig vezetni tanul, aztán majd lesz belőle egy elmebeteg felnőtt, mint Jacko. hátazért én elviseltem volna 8 évesen a lego helyett...
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010. április 13. 20:00:21 pm » |
|
Nem értek veled egyet. Ha a gyerek ezt akarja, csinálja. Valószínűleg látta apukát keresztben csapatni és erre ő is rászokott. Meglátásaim szerint minél korábban elkezdi, annál jobb lehet, mert gyerekkorban még hatványozottan tanul az ember. (Én pl motocrossozni szerettem volna, csak nem volt rá $.)
Személyes tapasztalataim alapján ha valamit fiatalon erőltetnek a gyerekre és az határozza meg az életét az sosem egészséges. Most a focival, kosárlabdával ne jöjjön senki, azt együtt tanulja a társaival. Ha 8 évesen így megy, akkor nem tegnap kezdte és semmiképp sem magától. Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy 6-7 évesen csak úgy elleste az apjától.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Thommy
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010. április 13. 20:01:14 pm » |
|
Ha a kölök akarja, akkor nincs is vele semmi gond, de általában a szülők akarják, szokták hajszolni a gyereket. Így persze még jobb lesz és a szülő elmondhatja magáról, hogy az ő fia már 17 évesen világbajnok rallys és tényleg semmi gyerekkora nincs. Amúgy tényleg jól tolja a kis srác.
|
|
|
Naplózva
|
Thommy
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010. április 13. 21:12:15 pm » |
|
Személyes tapasztalataim alapján ha valamit fiatalon erőltetnek a gyerekre és az határozza meg az életét az sosem egészséges. Most a focival, kosárlabdával ne jöjjön senki, azt együtt tanulja a társaival. Ha 8 évesen így megy, akkor nem tegnap kezdte és semmiképp sem magától. Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy 6-7 évesen csak úgy elleste az apjától.
Engem sem kényszerített senki, hogy motorozzak, én akartam (kb már mikor 5-6 éves voltam, de sajnos 9 éves koromig nem engedtek, mert nem ért le a lábam ), ha lett volna több cash, akkor tuti versenyeztem is volna...
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
wolfgangAM
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010. április 13. 21:48:12 pm » |
|
Exfőnökömék példája pl kiváló erre. újgazdag (igen gazdag) szülők egyetlen gyermeke, neme: fiú, kora: most 12 év. A gyerek okos intelligens, felnőtteket meghazudtolóan udvarias tud lenni, értelmes, jó humorú. Óvodás kora óta úszni járatják, amióta iskolás, versenyszerűen. Eleinte nagyon jók voltak az eredményei. Mostanra az eredmények alábbmaradtak, ellenben hetente 8 (igen, nyolc) edzésre jár. Meg persze zongorázik, focizik a suliban. Játszani otthon játszik, egyedül. (de kb akkora a szobája,mint a mi házunk mindenestől, van benne 4 ágy pl...). Kiskorától fogva kocsival hordják mindenhova, ez pl abból is látszik, hogy nemes egyszerűséggel nem tud rendesen járni. A nyarakat persze mindig is táborokban töltötte. Mindene megvan, de gyerek sosem volt. mindig felnőttek között volt, a saját kortársaival nemnagyon játszott (az iskolástársak derogáltak a szülőknek, a "jóbarátaik" gyerekei sem voltak elég jók). Ezen a nyáron volt 1 hét, amikor nekem kellett vele foglalkoznom, és teljesen jól megvoltunk, amíg nem kellett edzésre vinnem,. kiderült, hogy már nem szeret úszni, megunta, nem tetszik neki. a szülei pedig közölték vele, hogy oké, válasszon mást, de a csapatsportok ki vannak zárva. Így lehet mintafelnőttet nevelni egy 12 éves gyerekből. Pedig amúgy nagyon jófej kissrác!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010. április 14. 06:55:09 am » |
|
Ismerek én is ilyet. Normális felnőtt sosem lesz belőlük, jobb esetben csak merev, depressziós emberekké, rosszabb esetben egyetemen lövöldöző állatokká vállnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 14. 08:37:20 am írta collins »
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010. április 14. 07:17:29 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010. április 14. 07:23:10 am » |
|
Exfőnökömék példája pl kiváló erre. újgazdag (igen gazdag) szülők egyetlen gyermeke, neme: fiú, kora: most 12 év. A gyerek okos intelligens, felnőtteket meghazudtolóan udvarias tud lenni, értelmes, jó humorú. Óvodás kora óta úszni járatják, amióta iskolás, versenyszerűen. Eleinte nagyon jók voltak az eredményei. Mostanra az eredmények alábbmaradtak, ellenben hetente 8 (igen, nyolc) edzésre jár. Meg persze zongorázik, focizik a suliban. Játszani otthon játszik, egyedül. (de kb akkora a szobája,mint a mi házunk mindenestől, van benne 4 ágy pl...). Kiskorától fogva kocsival hordják mindenhova, ez pl abból is látszik, hogy nemes egyszerűséggel nem tud rendesen járni. A nyarakat persze mindig is táborokban töltötte. Mindene megvan, de gyerek sosem volt. mindig felnőttek között volt, a saját kortársaival nemnagyon játszott (az iskolástársak derogáltak a szülőknek, a "jóbarátaik" gyerekei sem voltak elég jók). Ezen a nyáron volt 1 hét, amikor nekem kellett vele foglalkoznom, és teljesen jól megvoltunk, amíg nem kellett edzésre vinnem,. kiderült, hogy már nem szeret úszni, megunta, nem tetszik neki. a szülei pedig közölték vele, hogy oké, válasszon mást, de a csapatsportok ki vannak zárva. Így lehet mintafelnőttet nevelni egy 12 éves gyerekből. Pedig amúgy nagyon jófej kissrác! Pont ezért is írtam, hogy ha a gyerek akarja!!! A szülők pedig elég felelőtlenek-4
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010. április 14. 07:27:03 am » |
|
csakazértis leírom mert ezexerint ezért vagyok gyagyás 5évesen kezdtem Asztaliteniszezni, 4évesen sakkozni, 8évesen kosarazni, 8évesen zongorázni (mondjuk ezt épp apám erőltette, de később beláttam hogy kár volt abbahagyni) Nem voltam egy Kocsis Zoltán, sem egy Michael Jordan, sem egy Valdner és sem egy Fischer, de jó dolog volt szerintem (gyk: a 4 név: 1. zongozista, 2. kosaras, 3. Asztaliteniszes 4. Sakkozó és mellesleg a kedvenceim ha még így sem tiszta ott a gugli )
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010. április 14. 07:59:34 am » |
|
Eddig is tudtuk, hogy nem vagy normális.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 14. 08:38:02 am írta collins »
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2010. április 14. 08:17:41 am » |
|
én is tudtam
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2010. április 14. 10:42:26 am » |
|
csakazértis leírom mert ezexerint ezért vagyok gyagyás 5évesen kezdtem Asztaliteniszezni, 4évesen sakkozni, 8évesen kosarazni, 8évesen zongorázni (mondjuk ezt épp apám erőltette, de később beláttam hogy kár volt abbahagyni) Nem voltam egy Kocsis Zoltán, sem egy Michael Jordan, sem egy Valdner és sem egy Fischer, de jó dolog volt szerintem (gyk: a 4 név: 1. zongozista, 2. kosaras, 3. Asztaliteniszes 4. Sakkozó és mellesleg a kedvenceim ha még így sem tiszta ott a gugli ) Bázzeg, a gugli szerint Kocsis Zoltán nem is zongozista.. ))))
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Thommy
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2010. április 14. 20:34:24 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Thommy
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2010. április 14. 20:53:15 pm » |
|
Alap vidi..
De nem a gépezet anyagával van baj. Hanem ,hogy ennyi ,degenerált, töketlen , debíl van abban az országban. 5 percet kellett volna lapátolni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M.Norbi
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2010. április 14. 21:01:50 pm » |
|
Alap vidi..
De nem a gépezet anyagával van baj. Hanem ,hogy ennyi ,degenerált, töketlen , debíl van abban az országban. 5 percet kellett volna lapátolni..
Ok de 1 cápit kilométereken át lehetne rángatni a hó tetején és jó eséllyel 1ben maradna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010. április 14. 21:29:37 pm » |
|
egyetértek... Most egy amcsi cégnél vagyok de hogy ezek milyen kiba mocskosul sötétek
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010. április 15. 06:57:50 am » |
|
Pedig Kiskunhalas nem is amiban van...
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010. április 15. 07:46:11 am » |
|
www.lifefitness.comMellesleg a cég meg Kiskőrösön van
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010. április 15. 07:47:23 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010. április 15. 12:11:10 pm » |
|
Ok de 1 cápit kilométereken át lehetne rángatni a hó tetején és jó eséllyel 1ben maradna.
Hátsó vonószemmel cápit sem rángatsz sokáig ekkora hóban. E21-et legalábbis nem. 10-ből 5 E21 hátsó vonószeme már nyomtalanul lerohadt a helyéről, nem hinném, hogy sokat bír az a szar a pótkeréktálca alján, Hiába van vagy 20 ponttal odaheggesztve. Az sajnos egy újabb konstrukciós hiba. Szerencsére kismillió más hely van egy cápa alján, amire bizalommal lehet kötni 3 tonnás terepjárót Amúgy szerintem a történet nem arról szólt, hogy Sztív benézte a hóbuckát, és hívta Bobit meg Dzséjt, hogy ugyan szedjék már ki óvatosan... Szerintem tesztelték a terepjárót, és bizonyított
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010. április 15. 12:29:18 pm » |
|
a terepjáró nyilván baszott erős, a kocsi meg lehet, h hátulról törve volt, és a javításnál a hegesztések nem sikeredtek olyan erősre. mindenesetre dícséretes munka ez az "autómentés"
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Dávid
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2010. április 15. 12:31:34 pm » |
|
Nekem úgy tűnt, hogy leszakadt a vonószem, és beleakadt a lökőbe. Szerintem csak a műanyagot szaggatta le, meg ami ahhoz volt rögzítve. Aztán lehet, hogy vitte az egész hátfalat
|
|
|
Naplózva
|
\CO=\\ \==O O \ ...Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog...
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2010. április 15. 13:03:46 pm » |
|
Szerintem meg csak simán a műanyag lökhárítóra kötötték a vontatókötelet...
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
wolfgangAM
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2010. április 15. 13:08:15 pm » |
|
Najónajó, de emberünk nem is kifele kormányozta azt a szerencsétlen autót... (vagy én vagyok vaksi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|