tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2007. április 05. 21:23:46 pm » |
|
1. g+ asszonypajtás 2. Gyurew+asszonyság?----időponthoz alkalmazkodik 3 fblacka - gyorsan felíratkozom, bár még azt sem tudom mivel mennék és mivel egyetempista vagyok a 19-20.-t támogatom ... 4. FoX támogatok mindent, legyen minél hamarabb, a tuningfesztiválra nem vagyok kíváncsi. 5. Nemközösségi Boogie - Előfordulásom várható. Csatlakoznék Foxhoz: időpont mindegy, tuningfesztivált kihagynám. 6. Stasis - még nem tudom, hogy mivel 7. Tasi misi 524TD
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
tasi.misi
Nem elérhető
Ezüstnyíl!
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2007. április 05. 21:25:22 pm » |
|
1. g+ asszonypajtás 2. Gyurew+asszonyság?----időponthoz alkalmazkodik 3 fblacka - gyorsan felíratkozom, bár még azt sem tudom mivel mennék és mivel egyetempista vagyok a 19-20.-t támogatom ... 4. FoX támogatok mindent, legyen minél hamarabb, a tuningfesztiválra nem vagyok kíváncsi. 5. Nemközösségi Boogie - Előfordulásom várható. Csatlakoznék Foxhoz: időpont mindegy, tuningfesztivált kihagynám. 6. Stasis - még nem tudom, hogy mivel 7. Tasi misi 524TD
A tuningfesztivál engem sem érdekel!
|
|
|
Naplózva
|
Tasi 20-492-0318
|
|
|
gyurew
Vendég
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2007. április 06. 09:25:18 am » |
|
Lütyő!!!Neked nincs kedved erősiteni a nemközösségi oldalt;-)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2007. április 06. 09:38:51 am » |
|
Lütyő!!!Neked nincs kedved erősiteni a nemközösségi oldalt;-)?
Még nem tudom, valamikor májusban lesz a másik szivemcsücske tipus találkozója is, és az nekem kötelező..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2007. április 09. 09:59:47 am » |
|
Pontosan eldőlt már, májusban mikor lesz a tali? 12.-én Trabitalálkozóra megyek, ha az utánna levő hétvége, akkor oké lehet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
g
Nem elérhető
Az ördög jobb és bal keze
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2007. április 10. 13:50:52 pm » |
|
Pontosan eldőlt már, májusban mikor lesz a tali? 12.-én Trabitalálkozóra megyek, ha az utánna levő hétvége, akkor oké lehet..
19.-20.-án lesz a tali
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
g
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2007. április 10. 13:54:23 pm » |
|
Íme a menü szombat délre Uraim... Jó volna, ha megegyeznénk, hogy melyiket válasszuk, meg lassan fixálni kéne a létszámot...
I. Menü: Aperitif
Gyöngytyúkleves házi tésztával
Magyaros bivalytokány pásztortarhonyávall
Idényjellegű friss saláta
Mákoskalács
2 dl bor (vörös és fehér)
Ásványvíz
Kávé
Ebéd: 5200 Ft/fő áfa-s ár
Kínálás: 800 Ft/fő áfa-s ár
Pusztakocsikázás: 2.100 Ft/fő áfa-s ár
Pásztormúzeum: 550 Ft/fő áfa-s ár
Összesen: 8.650 Ft/fő áfa-s ár
Le: 10 % engedmény 865 Ft/fő áfa-s ár
7.785 Ft/fő áfa-s ár
II. Menü Aperitif
Bográcsgulyás
Debreceni csirkemell zöldséges rizzsel
Ízes fánk
Ásványvíz
Kávé
Ebéd: 5.400 Ft/fő áfa-s ár
Összesen: 8.850 Ft/fő áfa-s ár
Le: 10 % engedmény 885 Ft/fő áfa-s ár
7.965 Ft/fő áfa-s ár
III. Menü Aperitif
Kondásleves (mangalica sertésből, zöldbabbal, tarhonyával)
Királyok csirkecombja burgonyapürével
Csárdáspalacsinta (meggyes-mákos töltelékkel)
Ásványvíz
Kávé
7965 Ft/fő áfa-s ár
IV. Menü Aperitif
Tárkonyos bivalyraguleves
Tanyasi sertésborda serpenyős burgonyával
Gazdaasszonyszelet vagy ízesfánk
Ásványvíz
Kávé
Ebéd: 5400.- Ft/fő áfa-s ár
7.965 Ft/fő áfa-s ár
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
g
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2007. április 10. 13:56:04 pm » |
|
Indítok az ebédről is egy szavazást...
g - IV-es menü
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
g
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2007. április 10. 13:56:59 pm » |
|
Íme a menü szombat délre Uraim... Jó volna, ha megegyeznénk, hogy melyiket válasszuk, meg lassan fixálni kéne a létszámot...
I. Menü: Aperitif
Gyöngytyúkleves házi tésztával
Magyaros bivalytokány pásztortarhonyávall
Mákoskalács
Ásványvíz
Kávé
Ebéd: 5200 Ft/fő áfa-s ár
Összesen: 8.650 Ft/fő áfa-s ár
Le: 10 % engedmény 865 Ft/fő áfa-s ár
7.785 Ft/fő áfa-s ár
II. Menü Aperitif
Bográcsgulyás
Debreceni csirkemell zöldséges rizzsel
Ízes fánk
Ásványvíz
Kávé
7.965 Ft/fő áfa-s ár
III. Menü Aperitif
Kondásleves (mangalica sertésből, zöldbabbal, tarhonyával)
Királyok csirkecombja burgonyapürével
Csárdáspalacsinta (meggyes-mákos töltelékkel)
Ásványvíz
Kávé
7965 Ft/fő áfa-s ár
IV. Menü Aperitif
Tárkonyos bivalyraguleves
Tanyasi sertésborda serpenyős burgonyával
Gazdaasszonyszelet vagy ízesfánk
Ásványvíz
Kávé
Ebéd: 5400.- Ft/fő áfa-s ár
7.965 Ft/fő áfa-s ár
Természetesen a programok lejönnek ezekből az árakból, ha nincs rá igény...
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
g
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2007. április 10. 14:06:47 pm » |
|
A szállás árlistája:
ÁRJEGYZÉK 2007 ELŐ/UTÓSZEZON
Előszezon: 2007. Január 2 – Május 31. Utószezon: 2007. Szeptember 1 - December 29.
SZÁLLÁSKATEGÓRIA A Szálláslehetőségek ismertetése HUF / Éj FAHÁZ (A,B) A1-A5 A11-A20 B1-B15
Faház, 4 emeletes ágy 8 fő részére ........8.850 Ft faház, 2 emeletes ágy, 4 fő részére ........ 4.420 Ft faház, 2 emeletes ágy, 4 fő részére ........ 3.950 Ft
MOTEL (C) C1,C2
C3-C10 **(EGÉSZ ÉVBEN NYITVA!) apartman, 2 hálószoba, galéria 2 ággyal, TV, zuhanyzó, felszerelt konyha, 6 fő részére...11.700 Ft szoba zuhanyzóval, 2 fő részére ............ 5.990 Ft pótágy ..................................... 950 Ft
BUNGALÓ (D) D1,D2,D3,D8 D4,D5,D6,D7 D9
szoba zuhanyzó nélkül, 3 fő részére ........ 5.430 Ft szoba közös zuhanyzóval, 3 fő részére ...... 5.990 Ft apartman, 3 hálószoba, zuhanyzó, étkező, felszerelt konyha, 5 fő részére .... 9.960 Ft pótágy ..................................... 950 Ft
NYARALÓ (E) E1-E6
E7
apartman, 3 hálószoba, zuhanyzó, étkező, felszerelt konyha, 5 fő részére... 10.750 Ft apartman zuhanyzóval, teakonyha 4 fő részére... 8.400 Ft pótágy .................................... 950 Ft
SÁTOR: Sátor 2 fő + sátor/éj...................... 1.600 Ft Sátorhely/éj ............................... 370 Ft szállásdíj/fő .............................. 560 Ft gyerekek (6-12 év).......................... 400 Ft diák, nyugdíjas ............................ 450 Ft
EGYÉB LEHETŐSÉGEK: Napi belépődíj medencehasználattal felnőtteknek.......... 560 Ft gyerekeknek (6-12)........... 350 Ft diák, nyugdíjas......... 390 Ft személygépkocsi parkolási díj/nap ......... 350 Ft kocsi mosás ............................... 550 Ft kutya/nap ................................. 540 Ft mosógéphasználat/program .................. 600 Ft kerékpár használat/óra ..................... 400 Ft
AZ ÁRAK AZ IDEGENFORGALMI ADÓT NEM TARTALMAZZÁK! IDEGENFORGALMI ADÓ: 200 Ft/fő/éj **20% plusz költséget számítunk fel fűtésdíjként október – április között ill. igény szerint
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
g
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2007. április 10. 14:08:23 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ősállat...
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2007. április 10. 17:22:59 pm » |
|
19.-20.-án lesz a tali Akkor lehet.. ) Erősíteni kell a nemközösségi oldalt.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2007. április 10. 17:25:29 pm » |
|
19.-20.-án lesz a tali Akkor lehet.. ) Erősíteni kell a nemközösségi oldalt.. ) Bár azért elég erős az úgyérzem, de sose lehetünk eléggé nemközösségiek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2007. április 10. 17:27:07 pm » |
|
19.-20.-án lesz a tali Akkor lehet.. ) Erősíteni kell a nemközösségi oldalt.. ) Bár azért elég erős az úgyérzem, de sose lehetünk eléggé nemközösségiek. Várjá még, lehet addigra fórumon kivüli is leszek, ha ez így halad tovább.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2007. április 10. 17:29:10 pm » |
|
19.-20.-án lesz a tali Akkor lehet.. ) Erősíteni kell a nemközösségi oldalt.. ) Bár azért elég erős az úgyérzem, de sose lehetünk eléggé nemközösségiek. Várjá még, lehet addigra fórumon kivüli is leszek, ha ez így halad tovább.. ) Akkor leszel csak igazán nemközösségi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Vendég
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2007. április 10. 17:30:57 pm » |
|
19.-20.-án lesz a tali Akkor lehet.. ) Erősíteni kell a nemközösségi oldalt.. ) Bár azért elég erős az úgyérzem, de sose lehetünk eléggé nemközösségiek. Várjá még, lehet addigra fórumon kivüli is leszek, ha ez így halad tovább.. ) Akkor leszel csak igazán nemközösségi! Ne adjál tippeket.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyurew
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2007. április 11. 00:25:58 am » |
|
A vasárnapi ebédre(május 20.) én a Paripa csárdát javaslom.
Svédasztalos ebéd, általában 2-3 féle leves 6-7 féle főétel(jellemzően magyaros, de van sok inyenc falat), 2-3 féle desszert.Korlátlan fogyasztás 2500 ft/fő+az ital.
Fontos lenne itt is mihamarabb tudni a létszámot, mert úgy talán tudok egy kis kedvezményt is intézni, illetve akkor úgy foglalnánk asztalt, esetleg külön termet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joco
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2007. április 13. 09:07:37 am » |
|
Helló mindenkinek! Én miskolci cápás vagyok,és lehet,hogy engem is érdekelne ez a debreceni tali,mert még nem voltam ilyesmin sajna. Ha minden jól megy én akkor tuti ott leszek,és még 1 cápást megpróbálok majd elhívni. De volna 1 kérdésem! Van 1-2 haverom és nekik semmi közük a cápához,de nekem jó lenne ha jönnének.(persz nem cápával) Mi a véleményetek ezzel kapcs.-ban??? :-O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2007. április 13. 09:18:57 am » |
|
Helló mindenkinek! Én miskolci cápás vagyok,és lehet,hogy engem is érdekelne ez a debreceni tali,mert még nem voltam ilyesmin sajna. Ha minden jól megy én akkor tuti ott leszek,és még 1 cápást megpróbálok majd elhívni. De volna 1 kérdésem! Van 1-2 haverom és nekik semmi közük a cápához,de nekem jó lenne ha jönnének.(persz nem cápával) Mi a véleményetek ezzel kapcs.-ban??? :-O Szia, Ez idáig egyik találkozón se okozott gondot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyurew
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2007. április 13. 09:21:23 am » |
|
Helló mindenkinek! Én miskolci cápás vagyok,és lehet,hogy engem is érdekelne ez a debreceni tali,mert még nem voltam ilyesmin sajna. Ha minden jól megy én akkor tuti ott leszek,és még 1 cápást megpróbálok majd elhívni. De volna 1 kérdésem! Van 1-2 haverom és nekik semmi közük a cápához,de nekem jó lenne ha jönnének.(persz nem cápával) Mi a véleményetek ezzel kapcs.-ban??? :-O Szia! Jöjjenek Ők is, talán sikerül megfertőzni őket;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joco
Vendég
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2007. április 13. 11:17:40 am » |
|
Örülök,hogy így vagytok vele! Arra hogy ők is elkapják ezt a "kórt" sajna nem sok az esély,de nem baj,mert elég ha találkozok én 1 pár sorstársammal. Nekem az lesz maga a kánaán! A mielőbbi viszlát mindenkinek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyurew
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2007. április 18. 09:02:53 am » |
|
Hölgyek, Urak!
Szeretném, ha jövő hétvégéig, tehát április 29-ig körvonalazódna, hogy ki tud jönni, hol szeretne aludni és mit szeretne enni!!! Fontos lenne, mert le kell foglalnunk a szállást, asztalokat stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2007. április 18. 10:22:28 am » |
|
gyurew:
Pls kalkulálj egy végső árat, hogy mennyi lenne fejenként. Ha egy kb. 10 ezerből kijönne, akkor az még össze tudnám kaparni.
Budapestről jövő urak: benzinköltségbe beszállással be lehet valakihez ülni utasként ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2007. április 18. 10:27:51 am » |
|
gyurew:
Pls kalkulálj egy végső árat, hogy mennyi lenne fejenként. Ha egy kb. 10 ezerből kijönne, akkor az még össze tudnám kaparni.
Budapestről jövő urak: benzinköltségbe beszállással be lehet valakihez ülni utasként ?
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stasis
Vendég
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2007. április 18. 10:32:23 am » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2007. április 18. 10:34:54 am » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe Rendben, ahogy neked jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2007. április 18. 20:15:23 pm » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe Rendben, ahogy neked jó. Há minnyá elérzékenyülök itten!!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
sotee
Vendég
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2007. április 19. 10:45:49 am » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe Rendben, ahogy neked jó. Há minnyá elérzékenyülök itten!!!! aggyak pézsét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2007. április 19. 10:49:12 am » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe Rendben, ahogy neked jó. Há minnyá elérzékenyülök itten!!!! aggyak pézsét? Azé ilyenkó láccik hogy azé van összetartás.Nem? Szép gesztus vót Boogie-tú hogy fölajáta. Én is kérek pézsét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2007. április 19. 13:59:27 pm » |
|
gyurew:
Stasis, tudom hogy nem mindig vagyunk jóban, de hozzám akár anélkül is, egy plusz fenéktől nem fogyaszt többet a kocsi. Ijesztő a tudat, hogy közösségi vagyok. Szia, Oké, köszönöm ! Azért pár ezrest majd adok akkor is, én igy érzem magamat jól, ha beadok valamennyit a benzinbe Rendben, ahogy neked jó. Há minnyá elérzékenyülök itten!!!! aggyak pézsét? Azé ilyenkó láccik hogy azé van összetartás.Nem? Szép gesztus vót Boogie-tú hogy fölajáta. Én is kérek pézsét. BESZAROK. Ezt nem hiszem el. Ez igen Srácok.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
|