M5swap
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2015. január 23. 21:28:28 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 10. 06:26:56 am írta Promega »
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2015. január 24. 13:02:20 pm » |
|
Mennyibe kerülhet onnan egy hazaút?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MR.V12
Nem elérhető
Üzemképtelenítő
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2015. január 24. 13:45:41 pm » |
|
Bazz,510 000 km után is milyen jól néz ki ,az otthoniakban akkor mennyi km lehet? http://ww3.autoscout24.de/classified/258629635?asrc=st
|
|
|
Naplózva
|
"...súlyosan gyengeelméjű,a debilitás határán áll,iq-ja 20-30 közé tehető..." "...fuss Forrest,fuss..." "Vigyázat,sárkány van nálam,és nem félek használni!" "...átkozott Coimbrák..." Ne vitatkozz jó tündér,a kívánság,az kívánság,térdelj csak le szépen
|
|
|
M5swap
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2015. január 24. 14:59:16 pm » |
|
Repjegy+transzfer+verdával hazaút - nem kevés. Angliából már hoztam ugyanígy lábon 2 autót, ugyanannyi lehet Spanyolo-ból is, azaz nagyságrendileg 2 kiló, persze sok függ attól, hogy repülővel meddig jutsz és onnan hogyan tovább. Ha lenne olyan 8-as tréler, mint Angliából, akkor 90e+ áfából meg lehetne úszni - az Integralekat pl. már így hozattam. Mennyibe kerülhet onnan egy hazaút?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2015. január 24. 23:48:52 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2015. január 25. 00:15:06 am » |
|
Olvastam a posztját, aranyos... de plusz 2 ajtó egy kislánynak nagyon sok De elgondolkodtató!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 25. 00:19:27 am írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2015. január 25. 00:21:19 am » |
|
Ertem en, hogy nem lehet a szerelemmel mit tenni, na de na Ezt szerintem el tudod hozni 8 kiloert. Nem a kasztnival kell szarakodnod, amire gyakorlatilag 5k-1 M kozott fogsz kolteni egy 400 ezres E21-nel... Igen, 18. En vezettem, kutya baja. Nem egy raketa, de teljesen jol mozgatja a bodet a gep, tehat egy 200D-hez kepest bizony raketa megiscsak
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2015. január 25. 00:56:21 am » |
|
Ertem en, hogy nem lehet a szerelemmel mit tenni, na de na Ezt szerintem el tudod hozni 8 kiloert. Nem a kasztnival kell szarakodnod, amire gyakorlatilag 5k-1 M kozott fogsz kolteni egy 400 ezres E21-nel... Igen, 18. En vezettem, kutya baja. Nem egy raketa, de teljesen jol mozgatja a bodet a gep, tehat egy 200D-hez kepest bizony raketa megiscsak Gondolkozok! Van még időm, még befolynak a pénzek.... meglátjuk mi marad a kínálatból addig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sam8888
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2015. január 25. 11:43:43 am » |
|
Repjegy+transzfer+verdával hazaút - nem kevés. Angliából már hoztam ugyanígy lábon 2 autót, ugyanannyi lehet Spanyolo-ból is, azaz nagyságrendileg 2 kiló, persze sok függ attól, hogy repülővel meddig jutsz és onnan hogyan tovább. Ha lenne olyan 8-as tréler, mint Angliából, akkor 90e+ áfából meg lehetne úszni - az Integralekat pl. már így hozattam.
HOGYMI?! Van több db Integrale-d?! Fotókat + infót!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
2 ajtó 4 kerék 6 henger
|
|
|
M5swap
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2015. január 25. 12:19:19 pm » |
|
2 db 8V, mindkettő komplett, a fehér itt van, a pirosról holnap majd rakok fel fotókat, ha érdekel. Illetve egy 1300 Gt Junior. Mindhárom projekt autó, papíros. A HF-ek Angliából jöttek, a fehérben 91.000 km van. Műszakilag elvileg rendben, kasznizni, fényezni kell, ill. egy műszaki átvizsgálás és nagyszervíz. Na meg némi beltéri munka. A piros gatyább állapotban van. A Junior Németo-ból jött, 98% komplett, teljes restaurálás kell. HOGYMI?! Van több db Integrale-d?! Fotókat + infót!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 25. 12:28:48 pm írta M5swap »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2015. január 25. 12:19:58 pm » |
|
Ertem en, hogy nem lehet a szerelemmel mit tenni, na de na Ezt szerintem el tudod hozni 8 kiloert. Nem a kasztnival kell szarakodnod, amire gyakorlatilag 5k-1 M kozott fogsz kolteni egy 400 ezres E21-nel... Igen, 18. En vezettem, kutya baja. Nem egy raketa, de teljesen jol mozgatja a bodet a gep, tehat egy 200D-hez kepest bizony raketa megiscsak Nem értem miért kéne e28 -at vennie, ha egyszer e21 -et szeretne? Értem én hogy sokkal jobb állapotút kapni belőle olcsóbban, de ennyi erővel vehtne suzuki swiftet is, mert abból ennyiért tengernyi hibátlan példány van. Ki kell várni egy jó E21 -et, esetleg ha nem jön össze, akkor még mindíg szóba jöhet egy kislámpás e30 kupé, mert ha jól tudom az is felmerült korábban. Én sem engednék a 2 ajtóból, Nikinek egyértelműen az állna jól!
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
szamitogepandris
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2015. január 25. 18:52:25 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
moneytoo
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2015. január 25. 19:44:38 pm » |
|
Repjegy+transzfer+verdával hazaút - nem kevés. Angliából már hoztam ugyanígy lábon 2 autót, ugyanannyi lehet Spanyolo-ból is, azaz nagyságrendileg 2 kiló, persze sok függ attól, hogy repülővel meddig jutsz és onnan hogyan tovább. Ha lenne olyan 8-as tréler, mint Angliából, akkor 90e+ áfából meg lehetne úszni - az Integralekat pl. már így hozattam.
Hoztam Spanyolból autót lábon, igaz hogy nem is egyedül voltam, meg hazafele nem egyenest jöttünk,hanem megnéztünk jó pár dolgot. Ilyen trélert nem találtam. Ha a repjegyet időben lefoglalod kb. 25e. Ha szállíttatni akarod, akkor nekem elég sokat mondtak -ezért is hoztuk lábon. A szállások kb. 15e per éj (2 főre) és ebben volt kaja is nem lebujban. Az út 3500km, a spanyol autópálya drága, a francia kevésbé de a benzin itt volt a legdrágább. A spanyolok, franciák nem beszélnek angolul csak anyanyelvükön. Szóval érdemes akkor már körbenézni, nagyon nagyon sok szép dolog van arra fele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szamitogepandris
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2015. január 26. 13:51:23 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mrteo
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2015. január 26. 14:26:09 pm » |
|
Most már csak 400,minimum 200. Azért is tettem fel, hátha valakinek tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2015. január 26. 16:06:31 pm » |
|
Nem értem miért kéne e28 -at vennie, ha egyszer e21 -et szeretne? Értem én hogy sokkal jobb állapotút kapni belőle olcsóbban, de ennyi erővel vehtne suzuki swiftet is, mert abból ennyiért tengernyi hibátlan példány van. Ki kell várni egy jó E21 -et, esetleg ha nem jön össze, akkor még mindíg szóba jöhet egy kislámpás e30 kupé, mert ha jól tudom az is felmerült korábban. Én sem engednék a 2 ajtóból, Nikinek egyértelműen az állna jól! Suzuki a modellezős autó, olyan már van... de én is ragaszkodok a cuki 21-hez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2015. január 26. 16:11:27 pm » |
|
Tudom, elmentem meglesni... folyamatosan beszélek a gazdival, 500-ért elvihetem nagyon jó kiállású, és szép a belseje... tökéletesre lehetne csinálni még kb 200 ezer ráköltésével. Ha megvár, akkor elviszem... ezért került le a hahuról is Csodás a szín és minden Plusz egy komplett motor és egy halom alkatrész Szívemhez, eddig ő a befutó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2015. január 26. 19:41:12 pm » |
|
5 kiloert mar eleg jo ajanlat a csinositas raer, a 2 kilot pattintsd el a technikara, el kel az majd, meglatod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2015. január 26. 20:30:44 pm » |
|
Főleg az lesz, hf gép-műhelyezve van, csövek újak, de új hajtókarcsapágy kell, beállítás, bmw olaj... a motor az első! Aztán jöhetnek az apróságok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 26. 21:31:37 pm írta collins »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2015. január 26. 21:32:12 pm » |
|
Fek-futomu. Rendes gumik. Aztan a hajtaslanc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2015. január 28. 00:38:48 am » |
|
Fek-futomu. Rendes gumik. Aztan a hajtaslanc. Yes Sir
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
H.Laura
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2015. január 28. 08:04:58 am » |
|
Tudom, elmentem meglesni... folyamatosan beszélek a gazdival, 500-ért elvihetem nagyon jó kiállású, és szép a belseje... tökéletesre lehetne csinálni még kb 200 ezer ráköltésével. Ha megvár, akkor elviszem... ezért került le a hahuról is Csodás a szín és minden Plusz egy komplett motor és egy halom alkatrész Szívemhez, eddig ő a befutó Szia ! Nem szeretnék bele dumálni , de ez egy nagy rakás sz.... ! Tömören fogalmazva , szép piros az alma , csak belülről rohadt !!! Ismerem az autót . A fordítóról leesett lakatolás közben ! a tetőn 2 cm töltőanyag van . Beázik az ajtóknál .. reped a festék.. A kihegesztések nem lelkiismeretesen lett elvégezve . a fényezés egy okádék. réfestettek a rozsdára 2év és az egész fényezés leesik .. ha kirakod az esőre akkor elég fél év hozzá ( nem is ez az alv@zsz@m szerinti eredeti színe ) A jelenleg benne lévő motor 4 darabból lett összerakva , és most sem tökéletes . bontott hengerfej , garázsban alkoholista szerelő állítgatja kapuváron ... pfff A belső kárpitot egy ismerős készítette az rendben van . az az egy dolog ami normálisan elvan készítve az autón . Ezt újra szét kellene szedni üres bódéra aztán előről kezdeni mindent ! 1 millió nem takarja be ! Ráadásul meg sem éri ! De természetes a Te döntésed !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szamitogepandris
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2015. január 28. 11:48:44 am » |
|
( nem is ez az alv@zsz@m szerinti eredeti színe )
Azt hol lehet megnézni hogy alv@zsz@m szerint mi az eredeti színe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Niki
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2015. január 28. 12:30:45 pm » |
|
Szia ! Nem szeretnék bele dumálni , de ez egy nagy rakás sz.... !
Tömören fogalmazva , szép piros az alma , csak belülről rohadt !!!
Ismerem az autót . A fordítóról leesett lakatolás közben ! a tetőn 2 cm töltőanyag van . Beázik az ajtóknál .. reped a festék.. A kihegesztések nem lelkiismeretesen lett elvégezve . a fényezés egy okádék. réfestettek a rozsdára 2év és az egész fényezés leesik .. ha kirakod az esőre akkor elég fél év hozzá ( nem is ez az alv@zsz@m szerinti eredeti színe ) A jelenleg benne lévő motor 4 darabból lett összerakva , és most sem tökéletes . bontott hengerfej , garázsban alkoholista szerelő állítgatja kapuváron ... pfff A belső kárpitot egy ismerős készítette az rendben van . az az egy dolog ami normálisan elvan készítve az autón .
Ezt újra szét kellene szedni üres bódéra aztán előről kezdeni mindent ! 1 millió nem takarja be ! Ráadásul meg sem éri !
De természetes a Te döntésed !
Köszönöm a segítséged! Jó egy hozzáértő hölgyet is a csapatban tudni Nem gondoltam, hogy felrakták volna fordítóra... nem egy olyan minőségű felújításnak tünt... de vannak róla képek, szívesen megmutatom neked is. Ott látszik hogy milyen, de a minőség tény, hogy nem restaurálás szintű csak egy egyszerű mezei lakat... mellyel meghosszabbították a kocsi életét... de nem újjá építették A motort sajnos nem hallottam, mert törődést igényel... de tény a tetőt, és a motorházat fújni kell ami legalább 100 ezer, még a motorra is kb úgy számoltam. Sajnos, nem nagy a kínálat Rendes tőled és persze mindenkitől, hogy a segít! Küldöm a képeket, ha adsz egy mailt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2015. január 28. 16:55:35 pm » |
|
Ha így gondolkodunk... (Anno én is így csináltam ) Akkor Ile 50e-res cápája még akár simán befutó is lehet
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
DD_one
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2015. január 28. 19:47:36 pm » |
|
Szeretem mert Ős cápa! Mostanában nem voltam túl aktív, gondoltam bedobom h éppen min dolgozom... Üdv mindenkinek! (bocs a gyenge minőségű képért)
|
|
|
Naplózva
|
e28 524TD, e28 535i?
|
|
|
H.Laura
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2015. január 28. 19:59:24 pm » |
|
2000 CS Szinte mindegyik már a gyárból úgy gurult ki , hogy rozsdált itt -ott ! Kitartást hozzá !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kzolee
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2015. január 28. 20:27:17 pm » |
|
Az a legkisebb baja, de szerintem az elejére zacskót kell húzni, a motortérben meg sosem volt eredetileg rendes motor... Kevés Bajor van ami ennyire nem tetszik, ez az egyik.
|
|
|
Naplózva
|
1985 E28 530i
|
|
|
DD_one
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2015. január 28. 20:27:40 pm » |
|
2000 CS Szinte mindegyik már a gyárból úgy gurult ki , hogy rozsdált itt -ott ! Kitartást hozzá !!! Köszönöm! Jövőhéten megy a fényezőhöz, ha minden jól megy a tervek szerint májusra elkészül, utána jöhet a következő, bár ahhoz még hiányzik pár apróság...
|
|
|
Naplózva
|
e28 524TD, e28 535i?
|
|
|
DD_one
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2015. január 28. 20:29:45 pm » |
|
Az a legkisebb baja, de szerintem az elejére zacskót kell húzni, a motortérben meg sosem volt eredetileg rendes motor... Kevés Bajor van ami ennyire nem tetszik, ez az egyik. hehe az orra nekem se tetszik, de az nagyon tetszik h ennyire ritka, összesen 12ezer készült belőle ha jól tudom, és ebből most 2db nálunk parkol Jah és a motorról meg csak annyit h azért egy 2.0 m10 két 40es solexel annyira nem szar...
|
|
|
Naplózva
|
e28 524TD, e28 535i?
|
|
|
|