VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2007. november 14. 21:24:21 pm » |
|
Még, Még, Még! Johanna? mit hallok tőled? .. Megírhatnád már a részvételi listát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 2007. november 14. 21:31:31 pm » |
|
Még, Még, Még! Johanna? mit hallok tőled? .. Megírhatnád már a részvételi listát Indy, tudom, h minden vágyad megirni kezd csk el...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2007. november 15. 08:35:41 am » |
|
Budapesti standard találkozók - Második tali: dec.16 vasárnap Campona /06203745144/ ..ha már addigra úgy sem "áll" a forum..
Részvételi lista:
Indy + Indiné
Ha meg áll, akkor él még az ősfórum, ahol talit ugyanúgy lehet egyeztetni, mindössze a többi topik fog kárba veszni, én ezt sajnálom: az autóépítős, szerelgetős, adok-veszek... erre meg talán valaki össze tud dobni egy egyszerűbb motort...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2007. november 17. 18:33:51 pm » |
|
Részvételi lista:
Indy + Indiné collins& húga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2007. november 17. 18:53:49 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2007. november 17. 19:00:40 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2007. november 17. 19:10:49 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2007. november 17. 20:03:52 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB
Nem elérhető
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2007. november 17. 20:57:54 pm » |
|
Részvételi lista:
Indy + Indiné collins& húga BB
Van 4,5 liter alig 5.000km-t használt motorolajam. Elviszem, hátha megveszi valaki...
|
|
|
Naplózva
|
E21 320/6 1982; F650ST 1997; E39 530d 2002; K1200R 2006
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2007. november 17. 21:02:34 pm » |
|
Részvételi lista:
Indy + Indiné collins& húga BB
Van 4,5 liter alig 5.000km-t használt motorolajam. Elviszem, hátha megveszi valaki...
Hozzad wazze!!! Majd testvériesen elosztjuk! azzal is növeljük a kocsik értékét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #610 Dátum: 2007. november 18. 00:40:03 am » |
|
Úgy néz ki hogy én is megyek, stasis pedig beül mellém, mert még nincs kész a kocsija...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2007. november 18. 07:49:25 am » |
|
Részvételi lista:
Indy + Indiné collins& húga BB Graf Spee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 2007. november 18. 09:31:40 am » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent:
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2007. november 18. 10:25:23 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2007. november 18. 10:59:37 am » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #615 Dátum: 2007. november 18. 11:00:02 am » |
|
Részvételi lista:
Indy + Indiné collins& húga BB Graf Spee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #616 Dátum: 2007. november 18. 12:13:06 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 2007. november 18. 15:41:00 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 2007. november 18. 15:43:43 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #619 Dátum: 2007. november 18. 15:46:18 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! hmmm... Gisti, van is egy ötletem bizniszelnivalóra mondjuk az a szerszámkészlet... tudok rá vevőt, de sztem Te is tudnál, ha nagyon akarnál! és abból még1 hazaútra is futtja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #620 Dátum: 2007. november 18. 15:47:06 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! hmmm... Gisti, van is egy ötletem bizniszelnivalóra mondjuk az a szerszámkészlet... tudok rá vevőt, de sztem Te is tudnál, ha nagyon akarnál! Attól szerintem nagyon nem akarna megszabadulni! Ráadásul az nem is igazi bontott cucc!!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #621 Dátum: 2007. november 18. 18:52:16 pm » |
|
Ja Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! [/quote Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! Ja b*szki úgy könnyű! De mennyivel jobb összetarhálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #622 Dátum: 2007. november 18. 23:30:40 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak! A bizniszelős talira viszont én hívlak meg.. írd fő magad fejkendő!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 2007. november 19. 06:16:36 am » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak! A bizniszelős talira viszont én hívlak meg.. írd fő magad fejkendő!! Csak ha veszel valamit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 2007. november 19. 08:41:13 am » |
|
Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! hmmm... Gisti, van is egy ötletem bizniszelnivalóra mondjuk az a szerszámkészlet... tudok rá vevőt, de sztem Te is tudnál, ha nagyon akarnál! és abból még1 hazaútra is futtja! Annyit nem adok érte, hogy haza tudjon menni Pécsre. Legfeljebb meghívom hozzánk, azt ütök fel neki egy sátrat, az autóját meg berakom a fűtött garázsba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 19. 18:14:18 pm írta Bömbölő »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 2007. november 19. 20:42:00 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Indy, vmit elfelejtettél.... mi lesz az alkatrészbizniszeléssel? Ja és a benzines buli? Bár már valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent: Benzines buli..standard néven indúlt, de benzines, alkatrészbizniszelős bulivá avanzsált ..mit jelent? kérdezd meg ,majd stasist , 02 úgy is hozza ..de itt az önfeláldozáson van a hangsúly, h. áldozol pár litert azért ,hogy eljössz.. csórók vagyunk nézd el.. ezért kellenek ezek a bulik ..Viktor üresben gurúl le a camponáig..kicsit bizniszel, maj abból a pénzből tankó ócsó benzint..majd hazamegy és dörzsöli a tenyerét, h. milyen jó volt ez a buli ,most is kihasználtam őket ..röviden erről szól Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! Az autódért nagy duzzogva adok két vonatjegyre valót,hogy legalább haza tudj menni. Mert én már csak ilyen jóindulatú vagyok. A jó szívemnek nem tudok parancsolni.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #626 Dátum: 2007. november 19. 21:35:33 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak! A bizniszelős talira viszont én hívlak meg.. írd fő magad fejkendő!! Csak ha veszel valamit! kéne egy elakadásjelző kapcs..télleg!!! /8 lábú/ köszi.. jöhetsz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 2007. november 19. 21:41:49 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak! A bizniszelős talira viszont én hívlak meg.. írd fő magad fejkendő!! Csak ha veszel valamit! kéne egy elakadásjelző kapcs..télleg!!! /8 lábú/ köszi.. jöhetsz.. Nincs és kész! Megsértődtem, nem is megyek! Olyat kérjél ami van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 2007. november 20. 08:30:41 am » |
|
Baszki Indy nelem nem pár liter volt hanem pár tízliter akkor most összedoblyátok vagy mi? Lóf"szt! Hozzál bizniszelni valót, és ha jól csinálod lesz neked is miből haza menned! Az autódért nagy duzzogva adok két vonatjegyre valót,hogy legalább haza tudj menni. Mert én már csak ilyen jóindulatú vagyok. A jó szívemnek nem tudok parancsolni. Ide tessék hamuzni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #629 Dátum: 2007. november 20. 15:43:41 pm » |
|
Részvételi lista:
még talán Viktor is lejön, mert közel van a bázisához de ha meg kevesen vagyunk..családiasra vesszük..átjöttök, főzünk egyet v. valami Nem tudom még hogy lessz-e pénzem benzinre, ezért még nem mertem fel írni magam, de majd viszek le néhány elbizniszelendő alkatrészt, és akkor csak össze jön valahogy! Kemény dió.. belátom és ,hogy van az,hogy eljöttél Bicskére..? nem áll ez össze nekem ..itt komoly ellentmondások vannak.. Meghívtak! A bizniszelős talira viszont én hívlak meg.. írd fő magad fejkendő!! Csak ha veszel valamit! kéne egy elakadásjelző kapcs..télleg!!! /8 lábú/ köszi.. jöhetsz.. Nincs és kész! Megsértődtem, nem is megyek! Olyat kérjél ami van! sor 6 2800 ccm? van? ..sajna lekell,hogy mondjak majd róla :/ mert van lefoglalózva egy motorom Ő az ..320 Le 2,6 100km/h 7,5 200km/h ..ha minden jól megy ez évben már ezzel megyek kunmadarasra és még hátravan egy kis tartozásom..:/ de nem mondtam még le v.mi bigblockrol a 21-be ..most kicsit nagyképüsködtem ..de a cápám szar mert nem otés ..így egálba lehetek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 20. 16:23:49 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|