picur
Vendég
|
|
« Válasz #660 Dátum: 2007. december 18. 20:05:01 pm » |
|
Nagyon jók a képek látom Cápa 730 tesztelted a kissebb kategóriát is csak nem ilyet veszel a lányodnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #661 Dátum: 2007. december 18. 20:51:40 pm » |
|
következő találkozó január 19. szombat?
Ha megígéred hogy ott leszel.............. ha rajtam múlik ott leszek! Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /3-es út mellett/ az fasza /kerepestarcsai korháznál, ha így jobb/..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 19. 11:44:58 am írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #662 Dátum: 2007. december 18. 23:23:45 pm » |
|
Nagyon jók a képek látom Cápa 730 tesztelted a kissebb kategóriát is csak nem ilyet veszel a lányodnak? Na elég. Nem kell piszkálni. Az E12 mindig is nagyon tetszett nekem. Haverom hozott a Taljánoktól egy gyönyörűt,nagyon kevéske kilóméterrel. Időutazás volt vezetni ezt az a utót.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 18. 23:27:00 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Kutya
Vendég
|
|
« Válasz #663 Dátum: 2007. december 19. 10:41:31 am » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #664 Dátum: 2007. december 19. 11:46:52 am » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #665 Dátum: 2007. december 19. 12:05:41 pm » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki ... te vandál te ... ez nem a drifter fórum
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kutya
Vendég
|
|
« Válasz #666 Dátum: 2007. december 19. 12:14:43 pm » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki Csak vigyázz, mert megsértet a gyülekezési törvényt (vagy mi a rákot). Túl sokan lennénk egy helyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #667 Dátum: 2007. december 19. 13:55:22 pm » |
|
Nagyon jók a képek látom Cápa 730 tesztelted a kissebb kategóriát is csak nem ilyet veszel a lányodnak? Na elég. Nem kell piszkálni. Az E12 mindig is nagyon tetszett nekem. Haverom hozott a Taljánoktól egy gyönyörűt,nagyon kevéske kilóméterrel. Időutazás volt vezetni ezt az a utót. Ez nagyon komoly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #668 Dátum: 2007. december 19. 17:35:14 pm » |
|
Nagyon jók a képek látom Cápa 730 tesztelted a kissebb kategóriát is csak nem ilyet veszel a lányodnak? Na elég. Nem kell piszkálni. Az E12 mindig is nagyon tetszett nekem. Haverom hozott a Taljánoktól egy gyönyörűt,nagyon kevéske kilóméterrel. Időutazás volt vezetni ezt az a utót. Aztamindenit. Mintha új lenne. Ami benne van kilométerügyileg az semmi. Szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #669 Dátum: 2007. december 19. 21:44:25 pm » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki Azt azért nem mondanám. Nekem még az autómat is átkutattaták a fakabátok a mátásföldin, 2 rendőrautó is kinn volt.
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #670 Dátum: 2007. december 20. 00:32:40 am » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki Azt azért nem mondanám. Nekem még az autómat is átkutattaták a fakabátok a mátásföldin, 2 rendőrautó is kinn volt. Hát nem tom... Nekem még nem volt ilyen esetem, max csak az irigykedő pofájukon tudok, szánakozva röhögni ..de ha ott áll legalább 10 cápa bmw..mit tud tenni? Oda fog jönni Robotzsaruskodni? ..nem hiszem, hogy kiröhögtetnék magukat ..bár amilyen fas*ok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kutya
Vendég
|
|
« Válasz #671 Dátum: 2007. december 20. 11:56:44 am » |
|
Nekem sem volt még ilyen esetem, hogy pörgés-forgás közben odajött volna a szerv és tette volna a rambót. 2 éve a pólusnál még egy bkv busz is bejött pörögni a havon. Azonnal kiürült a parkoló Szóval én benne lennék egy reptéri balhéban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #672 Dátum: 2007. december 20. 12:30:40 pm » |
|
Én pörögtem már a felvonulási téren úgy, hogy egy járőrkocsi is beszállt! De nem villogott és szirénázott, mielőtt valaki leütné a labdát!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #673 Dátum: 2007. december 20. 13:02:00 pm » |
|
Én pörögtem már a felvonulási téren úgy, hogy egy járőrkocsi is beszállt! De nem villogott és szirénázott, mielőtt valaki leütné a labdát! A reptéren akkor nálunk lehetne egy ilyet ..könnyű idetalálni is ..ha komoly az érdeklődés nyomatok képeket, meg térképet ..de tök jó lenne a kövi talit ott tartani..ok egy lélek sincs, de akkor már vinnék videot is De van egy nem elhanyagolható tényező: HÓ Jahh ,holnap fotózom is..úgy is megyek a felle... azt majd lehet mérlegelni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 20. 13:05:22 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #674 Dátum: 2007. december 20. 13:03:48 pm » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 20. 13:07:23 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #675 Dátum: 2007. december 20. 15:22:22 pm » |
|
Ott lesz.. több mentsége már nem lesz ... Nem túl korai? ..én is már gondolkodtam rajta, de most már ne campona legyen! Valami más!!! Majd nézek én is helyet..ami lehetőleg fedett Most had legyünk mi ocsóbenzinesek Az auchan parkoló ,csömörön /7-es út mellett/ az fasza..van egy olyan része emi kurva nagy és nem is használják! ki van világítva ezerrel..csak nem fedett..de senki nem lő le minket ha elkezdünk esetleg driftelni /ok tudom ez a veszély nem fenyeget minket/ .. de gondolkodom fedetten..és ami nem mélygarázs és ahol van élet is.. 7-es út 3-as út. Nehogy v.ki érd környékén keresse csömört De jó ötlet Indy. Legalább nem kell szopókázni a városon át. És lehet, hogy így odaérek időben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..télleg..már belekavarodtam a camponaba, mert az van arra 3as út! ..vagy ott a mátyásföldi reptér..a senkiföldje..full sima és havas ..ott tudnánk egymást szórakoztatni..és szintén nem szól senki Azt azért nem mondanám. Nekem még az autómat is átkutattaták a fakabátok a mátásföldin, 2 rendőrautó is kinn volt. Hát nem tom... Nekem még nem volt ilyen esetem, max csak az irigykedő pofájukon tudok, szánakozva röhögni ..de ha ott áll legalább 10 cápa bmw..mit tud tenni? Oda fog jönni Robotzsaruskodni? ..nem hiszem, hogy kiröhögtetnék magukat ..bár amilyen fas*ok Nos a Camponát énse támogatom annyira. A biztonságiőr már az első rendezvény idején is feljött körülnézni mert ugyan driftelgeett pár ember, azt kitudja hogy mi volt a második talin. Én sajnos nem, mert pont egy nappal ezelőtt adta meg magát az üzemanyagszűrőm a cápiban. Hát Bevásárlóközpontok parkolói sztem jó találkahelyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #676 Dátum: 2007. december 20. 15:27:53 pm » |
|
Nos a Camponát énse támogatom annyira. A biztonságiőr már az első rendezvény idején is feljött körülnézni mert ugyan driftelgeett pár ember, azt kitudja hogy mi volt a második talin. Én sajnos nem, mert pont egy nappal ezelőtt adta meg magát az üzemanyagszűrőm a cápiban. Hát Bevásárlóközpontok parkolói sztem jó találkahelyek.
Nekem a Campona is bevásárlóközpont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #677 Dátum: 2007. december 20. 15:50:26 pm » |
|
Nos a Camponát énse támogatom annyira. A biztonságiőr már az első rendezvény idején is feljött körülnézni mert ugyan driftelgeett pár ember, azt kitudja hogy mi volt a második talin. Én sajnos nem, mert pont egy nappal ezelőtt adta meg magát az üzemanyagszűrőm a cápiban. Hát Bevásárlóközpontok parkolói sztem jó találkahelyek.
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem is az. Egyébként énis tudnék javasolni találkahelyet. De az már hivatalosan nem Pesten van, de ott van a szélén. A Váci óton kell kifelé jönni Pestről Dunakeszi felé, és a 2/b-re rátérni, majd azthiszem rögtön az első lehetőségnél letérni és balra és onnan már mindenki odatalálna. A helyszín: Auchan Dunakeszi parkolója. Hatalmas parkoló és sztem bővn lesz hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #678 Dátum: 2007. december 20. 16:01:51 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #679 Dátum: 2007. december 20. 16:02:53 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... persze hogy Neked hozzá kell fűzni valamit
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #680 Dátum: 2007. december 20. 16:04:18 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Akkor mi a t*köm, melegbár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #681 Dátum: 2007. december 20. 16:13:35 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Akkor mi a t*köm, melegbár? Akkor 02-es is eljött volna tutira: )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #682 Dátum: 2007. december 20. 16:19:52 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Akkor mi a t*köm, melegbár? Akkor 02-es is eljött volna tutira: ) Miért 02-es meleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #683 Dátum: 2007. december 20. 16:34:15 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Akkor mi a t*köm, melegbár? Akkor 02-es is eljött volna tutira: ) Miért 02-es meleg? Az avatarát elnézve az lehet..De ez titok,nehogy megtudja valaki.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #684 Dátum: 2007. december 20. 18:19:46 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... persze hogy Neked hozzá kell fűzni valamit Én úgy értelmeztem azt hogy a bevásárlóközpontok jó találkahelyek, hogy a Campona is bevásárlóközpont és elég jó, mert van hely bőven. A mási,, hogy nem én vetettem fel azt az ötletet hogy máshol tartsuk a következő találkát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #685 Dátum: 2007. december 20. 20:30:27 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Akkor mi a t*köm, melegbár? Akkor 02-es is eljött volna tutira: ) Miért 02-es meleg? A következő talin,ha mindketten ott lesztek,akkor fény derülhet erre-arra. Legjobb esetben nem történik semmi kompromitáló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TurbóDénes
Vendég
|
|
« Válasz #686 Dátum: 2007. december 20. 20:32:51 pm » |
|
Nekem a Campona is bevásárlóközpont. Nekem meg nem az... a Campona az nem bevásárlóközpont... Hanem szatócs bolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető