bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #720 Dátum: 2007. december 23. 18:55:12 pm » |
|
Hősök terén leparkolunk, elmegyünk jól bebaszni , aztán csúszkálunk a műjégen, közben felszedünk pár 17 éves csajt utána 18+ majd este elköszönünk egymástól és go home
mikor? mikor?
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #721 Dátum: 2007. december 23. 22:27:53 pm » |
|
Hősök terén leparkolunk, elmegyünk jól bebaszni , aztán csúszkálunk a műjégen, közben felszedünk pár 17 éves csajt utána 18+ majd este elköszönünk egymástól és go home
nem csalódtam benned pet!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #722 Dátum: 2007. december 23. 22:29:48 pm » |
|
nem csalódtam benned pet! Tud szervezni a manus.. ) Mi lenne ha a legközelebbi talit(ami asszem ottalvós lenne) Pet szervezné? Azonkivül, hogy orgia... )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #723 Dátum: 2007. december 23. 22:34:21 pm » |
|
nem csalódtam benned pet! Tud szervezni a manus.. ) Mi lenne ha a legközelebbi talit(ami asszem ottalvós lenne) Pet szervezné? Azonkivül, hogy orgia... ) ottalvós? ki akar ilyen esti programokon aludni? Most te értesz félre...Nem a programokon kell aludni...Utánna: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #724 Dátum: 2007. december 23. 23:02:29 pm » |
|
Esetleg (tudom hogy nem vagyok Pesti,de Gistivel erősítenénk a tábort biztosan) lehetne arról szó hogy egy címet kapjunk? ?? Petet kérdezd ezt a talit jobb lesz ha rábízzuk! Vigyázz! Gistinek több hozzátartozója is látogatja az oldalt. Lehet h féltenék a korizástól!
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #725 Dátum: 2007. december 23. 23:11:39 pm » |
|
nem csalódtam benned pet! Tud szervezni a manus.. ) Mi lenne ha a legközelebbi talit(ami asszem ottalvós lenne) Pet szervezné? Azonkivül, hogy orgia... ) ottalvós? ki akar ilyen esti programokon aludni? Most te értesz félre...Nem a programokon kell aludni...Utánna: ) így már más Esetleg (tudom hogy nem vagyok Pesti,de Gistivel erősítenénk a tábort biztosan) lehetne arról szó hogy egy címet kapjunk? ?? cím??? hát az ott van: hősök tere! ha nem akarunk kimaradni (NEEEEEM!!), akkor a "mikor" a jó kérdés!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #726 Dátum: 2007. december 23. 23:31:55 pm » |
|
nem csalódtam benned pet! Tud szervezni a manus.. ) Mi lenne ha a legközelebbi talit(ami asszem ottalvós lenne) Pet szervezné? Azonkivül, hogy orgia... ) ottalvós? ki akar ilyen esti programokon aludni? Most te értesz félre...Nem a programokon kell aludni...Utánna: ) így már más Esetleg (tudom hogy nem vagyok Pesti,de Gistivel erősítenénk a tábort biztosan) lehetne arról szó hogy egy címet kapjunk? ?? cím??? hát az ott van: hősök tere! ha nem akarunk kimaradni (NEEEEEM!!), akkor a "mikor" a jó kérdés! Amilyen barmok vagyunk, télleg hősöktere lesz belőle..azt tom,hogy a világítást éjjfélkor kapcsolják le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #727 Dátum: 2007. december 24. 00:12:46 am » |
|
Lécci a találkozós topic ne legyen chat, meg off, meg ilyesmi. Próbáljunk a témánál maradni. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #728 Dátum: 2007. december 24. 09:58:29 am » |
|
Lécci a találkozós topic ne legyen chat, meg off, meg ilyesmi. Próbáljunk a témánál maradni. Köszönöm!
Nehéz lesz, de próbáljuk meg! Nyomás a másik topicba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #729 Dátum: 2007. december 24. 16:47:10 pm » |
|
És ezt pont Indynek akarod elmagyarázni akinek még a barátnői is transzvesztiták?
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #730 Dátum: 2007. december 24. 17:53:47 pm » |
|
És ezt pont Indynek akarod elmagyarázni akinek még a barátnői is transzvesztiták?
Ne offoljuk szét a topicot..és lelehet zizzenni a témáról Azé me meleg vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #731 Dátum: 2007. december 24. 22:13:02 pm » |
|
Én nem támogatom a bevásárlóközpont parkolókat, ridegek, unalmasak, és hidegek, főleg télen, ja és sötétek nappal is. Lehetne világosban egy tali, valami olyan hely közelében, ahova be is birunk ülni legalább egy teára, ha már átfagytunk. Tudom, ilyen lehetőség a bevásárlóközpontokban is van, de én ha tehetem elkerülöm őket.
Hát téli találka szempontjából igazad van. Akkor tényleg nagy a hideg. Az ötleted tetszetős, de tudsz valami helyet mondani? Ahol Beginerel voltunk egyszer Dorogon egy téli talin az nem volt rossz hely, a kocsik is befértek a kertbe, és volt is ott valami ismerőse. Amúgy most nincs 5letem, de ha megeröltetem magam biztos lenne. akkor erőltesd léci Csak jelezném, hogy ha a rendszeres budapesti talit elvisszük Dorogra, akkor az már nem lesz budapesti tali, és a fele ember megint csak nem fog el menni! Ha dorogra vagy más nem budapesti helyszinre rendeztek talit akkor nyittassatok promegával egy új topikot neki! Igazad van, már másféle taliban gondolkodtam. A kamapóna nekem kb 5x olyan messze van, olyan mintha nem is budapesten lenne, hanem valahol vidéken, talán azért mert még diósd is közelebb lenne. Jóvammá, nekem Diósd is tökéletes: ) Sőt, Viktorrnak is közelebb lenne..Viszont ott legfeljebb az Interspar parkolója ami jó lenne..Vagy Érden a Stop Shop.. Csak példának mondtam, osan solymáron is van, és nem ott kajáznak a rendőrök, mégse javasolnék ilyen sivár helyszínt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kutya
Vendég
|
|
« Válasz #732 Dátum: 2007. december 25. 09:59:43 am » |
|
Talán még a város szíve a legjobb. Hősök tere vagy Felvonulási tér. Az tényleg Bp. És így nincs vita. Csak az a baj, hogy parkoló lett a felvonulási tér és nem biztos, hogy elférünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #733 Dátum: 2007. december 25. 10:17:16 am » |
|
Talán még a város szíve a legjobb. Hősök tere vagy Felvonulási tér. Az tényleg Bp. És így nincs vita. Csak az a baj, hogy parkoló lett a felvonulási tér és nem biztos, hogy elférünk.
Nomeg az elmúlt hónapot eseményeit figyelembe véve, nem tartom kizártnak, hogy ahoz, hogy közterületen összejöjjünk 20-30 autóval, lehet hogy engedélyt kell kérnünk a helyi erőktöl...Egy bevásárlóközpont ennyiből jó, vagy az ilyen helyíek, ahol van nagy parkoló, mert legfeljebb azt mondjuk, hogy a bótba megyünk..Trabis körökben volt pár ilyen tali, aminek a megnevezése:véletlenegyidőbenarrajártunk találkozó volt... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #734 Dátum: 2007. december 25. 11:56:17 am » |
|
Meg kéne figyelni, hogy mennyire szokott hely lenni. Egyszer volt egy találka a felvonulásin, csak már nem emléxem melyik tali előtt, de jó sokan voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #735 Dátum: 2007. december 25. 12:59:22 pm » |
|
Meg kéne figyelni, hogy mennyire szokott hely lenni. Egyszer volt egy találka a felvonulásin, csak már nem emléxem melyik tali előtt, de jó sokan voltunk. A dorogi előtt. Ott teszteltük Brotha piros 518-asát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #736 Dátum: 2007. december 25. 13:41:05 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #737 Dátum: 2007. december 25. 17:26:25 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az..
|
|
|
Naplózva
|
Öreg autó szivatóval indul...
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #738 Dátum: 2007. december 25. 18:32:45 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az.. Mi lenne ,ha velük együtt tartanánk? ..valami új ..már unom ezeket a tetves 40.000-es cápákat nézegetni Mármint csatlakoznánk hozzájuk..biztos ott is van egy két öregúr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #739 Dátum: 2007. december 25. 19:07:05 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az.. Mi lenne ,ha velük együtt tartanánk? ..valami új ..már unom ezeket a tetves 40.000-es cápákat nézegetni Mármint csatlakoznánk hozzájuk..biztos ott is van egy két öregúr Már láttam olyat, hogy kiment "cápa" vendégként. Nem történt semmi baja, bár megfontolt, érett cápás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #740 Dátum: 2007. december 25. 20:13:01 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az.. Mi lenne ,ha velük együtt tartanánk? ..valami új ..már unom ezeket a tetves 40.000-es cápákat nézegetni Mármint csatlakoznánk hozzájuk..biztos ott is van egy két öregúr Már láttam olyat, hogy kiment "cápa" vendégként. Nem történt semmi baja, bár megfontolt, érett cápás volt. Ez egy burkolt célzás volt? nem értettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #741 Dátum: 2007. december 25. 20:15:41 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az.. Mi lenne ,ha velük együtt tartanánk? ..valami új ..már unom ezeket a tetves 40.000-es cápákat nézegetni Mármint csatlakoznánk hozzájuk..biztos ott is van egy két öregúr Már láttam olyat, hogy kiment "cápa" vendégként. Nem történt semmi baja, bár megfontolt, érett cápás volt. Ez egy burkolt célzás volt? nem értettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #742 Dátum: 2007. december 25. 21:49:30 pm » |
|
a mercedes youngtimers pl. x keddenként tartja ott a találkozóját (felvonulási) és eddig nem volt afférjuk. bmw-sekre sem harapnak szerintem Ez így van...viszont akkor a kedden, meg a "nagy nemzeti ünnepeken" kívül kell időpontot kilesni. A csillagosok az 56-os emlékmű melletti parkolót járatták be, ott több hely is van, szerintem ők is szoktak szép napokon csapatni, ez-az.. Mi lenne ,ha velük együtt tartanánk? ..valami új ..már unom ezeket a tetves 40.000-es cápákat nézegetni Mármint csatlakoznánk hozzájuk..biztos ott is van egy két öregúr "bal kezét ökölbe szorítja, és a középső ujját kinyújtva megköszöni a kedvességét".. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #743 Dátum: 2007. december 28. 20:35:20 pm » |
|
Hol legyen akkor az a bizniszelős, ócsó tali akkor 19.-én, vagy mikor? ..Most ne Budán, hanem Pesten! Nem a benzin miatt..a változatosság végett!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #744 Dátum: 2007. december 28. 20:47:53 pm » |
|
Hol legyen akkor az a bizniszelős, ócsó tali akkor 19.-én, vagy mikor? ..Most ne Budán, hanem Pesten! Nem a benzin miatt..a változatosság végett!!!!!!
támogatom a zötletet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #745 Dátum: 2007. december 28. 22:01:51 pm » |
|
támogatom a zötletet Akkor járjon is az agyad, ne csak támogasd!!! Környékünkön gondolkodom, de ez sok embernek már kiesik..de ahogy az örstől megy gödöllőre ki a 3-as út, ott van egy esso kút /Budapest határa/ és ott lenne egy jó kis parkoló..durván cinkotához közel. A másik a pólus parkoló.. Vagy még télleg a felvonulási tér..estleg a közlekedési múzeum mögött..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 28. 22:13:56 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #746 Dátum: 2007. december 28. 22:22:02 pm » |
|
Következő tali: Január 19. szombat
Helyszínre ötleteket kérünk! Terv: Pest!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #747 Dátum: 2007. december 28. 22:25:50 pm » |
|
támogatom a zötletet Akkor járjon is az agyad, ne csak támogasd!!! nehezet kértél ... Vác fele van egy OBI meg még nem tudom mi ... rohadt nagy parkoló ... ... de egyébként én jobban támogatnék valami beülős dolgot, legalábbis a téli szezon idején, mert ez így nem jó ... szétfagyni ... vagy kényes vagyok? ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #748 Dátum: 2007. december 28. 22:28:43 pm » |
|
Mit szólna a csapat a Lurdi parkolójához. Van egy zárt, viszonylag meleg része az épület alatt, ami szombatonként annyira nincs is telítve. Meg ha a csapatnak van kedve felmenni melegedni valamelyik kávézóba, az sem akadály...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #749 Dátum: 2007. december 28. 22:35:39 pm » |
|
Mit szólna a csapat a Lurdi parkolójához. Van egy zárt, viszonylag meleg része az épület alatt, ami szombatonként annyira nincs is telítve. Meg ha a csapatnak van kedve felmenni melegedni valamelyik kávézóba, az sem akadály... Én támogatom az ötletet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|