VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 2008. június 21. 23:40:16 pm » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 21. 23:49:16 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 2008. június 21. 23:54:29 pm » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet NEkem kivételesen jó lenne júli 18.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 2008. június 22. 00:44:52 am » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet NEkem kivételesen jó lenne júli 18. Akkor támogatom az ötletet!!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 2008. június 22. 00:57:20 am » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet NEkem kivételesen jó lenne júli 18. Akkor támogatom az ötletet!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Imik-e-28
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 2008. június 22. 08:48:53 am » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet "..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.." Ezt nem hagyhattad ki.... Amúgy támogatom az ötletet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 2008. június 22. 15:05:41 pm » |
|
1. Indy+Indyné már 21-el 2. Bubo+Bubóné már 21-el 3. Steffe 4. Imike28 5. Petie28 + Petiné 6. collinsék 7. Graf Spee 8. Kox
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 2008. június 22. 15:19:49 pm » |
|
te Graf! a számlát küldték kecskeméttel kapcsolatban?
Jah. 30 rugó. sajnálom, tényleg. a lényeg h megvan a jogsid! Nem gond. Köszi. Hát másra is el tudtam volna költeni azt a 30 ezret. (egyébként a jogsim nem volt veszélyben 72-vel kaptak le valójában) A gond csak azzal volt, hogy az üzembentartó (anyum) nevére jött a csekk ki. Attól eltekintve, hogy saját zsebből fizettem be volt otthon jó nagy affér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 2008. június 22. 15:36:29 pm » |
|
Indy... Az éjszakai képeket mikor átmentünk a FElvonulási Térre mért nem tetted fel... Visszaolvastam megvannak Ja mellesleg a keménymag éjfélkor indult haza... Nekem pl tovább tartott kikecmeregni a nagyfaluból mit onnan haza Mondjuk befelé sem volt egyszerű
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 22. 15:57:40 pm írta TraBence »
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 2008. június 22. 15:53:33 pm » |
|
A legjobb az volt, hogy mire vissza értünk a városligeti sétából addigra mindenki eltünt, úgyhogy elindultunk haza. Jól esett volna ha valaki felhív, hogy nem elmentetek haza hanem át mentetek a felvonulási térre. Mondjuk a Bence felhívott úgy egy jó félóra mulva, amikor már a hekket zabáltuk a római parton.
Ez Lütyő lelkén szárad mert én mikor átmentünk mondtam neki hogy csörögjön rád... Aztán fél óra mulva ismét eszembe jutott hogy ti sétálni mentetek és akkor mikor rákérdeztem és azt mondta nem csörgött akkor csörögtem rád...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 2008. június 22. 16:27:48 pm » |
|
Indy... Az éjszakai képeket mikor átmentünk a FElvonulási Térre mért nem tetted fel... Visszaolvastam megvannak Ja mellesleg a keménymag éjfélkor indult haza... Nekem pl tovább tartott kikecmeregni a nagyfaluból mit onnan haza Mondjuk befelé sem volt egyszerű Szerintem azért tették a következő talit a Felvonulás térre /lehet, hogy már nem ez a neve/ hogy ne tévedj el Időpont: Július 18 péntek du.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 2008. június 22. 19:12:57 pm » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet Mehetün k! Viszont most a csajokkal jövök(rendesen le lettem b*szva, hogyitthonhagytam őket)...Így viszont ha a kisebbik nyűgös lesz, korábban el kell jönnünk...Remélem lesznek még lyányok rajtuk kivül is. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 2008. június 22. 19:13:57 pm » |
|
Indy... Az éjszakai képeket mikor átmentünk a FElvonulási Térre mért nem tetted fel... Visszaolvastam megvannak Ja mellesleg a keménymag éjfélkor indult haza... Nekem pl tovább tartott kikecmeregni a nagyfaluból mit onnan haza Mondjuk befelé sem volt egyszerű Má haza is értél?? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 2008. június 22. 19:15:06 pm » |
|
A legjobb az volt, hogy mire vissza értünk a városligeti sétából addigra mindenki eltünt, úgyhogy elindultunk haza. Jól esett volna ha valaki felhív, hogy nem elmentetek haza hanem át mentetek a felvonulási térre. Mondjuk a Bence felhívott úgy egy jó félóra mulva, amikor már a hekket zabáltuk a római parton.
Ez Lütyő lelkén szárad mert én mikor átmentünk mondtam neki hogy csörögjön rád... Aztán fél óra mulva ismét eszembe jutott hogy ti sétálni mentetek és akkor mikor rákérdeztem és azt mondta nem csörgött akkor csörögtem rád... Ne kamuzz, bammeg! Azt kérdezted, hívtam-e Viktort. Erre mondtam, hogy nem....Közbe átnavigáltam a sort, mert egy pözsós majdnem továbbment... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 2008. június 22. 20:34:41 pm » |
|
Sziasztok! Én csak 10 óra után értem ki a felvonulásira (sajna nem is a cápimma :(l), úgyhogy lemaradtam. Sajna eddig még egyetlen talin sem voltam, mert mindig közbe jött valami! Jó lenne, ha a nyáron lenne még ilyen StandardTali! Lesz még... tőlünk függ Akkor : lehet ,h. korai ,de : Július 18 (péntek) a mostanitól egy hónapra és a Boge tali előtt 2-3 héttel. és azért,mert még itthon is vagyok Felvonulási téren a két emlékmű között /hova most is átvonúltunk a Hősök teréről/ ..itt már nincsenek térfigyelő kamik, lehet parkolni, bandázni ..gázpedálom beragadt Imike28-at jáccani a macskakövön.. hmmm? Akkor mégeccer: Július 18 (péntek) felvonulási tér Vagy érdektelenség végett elhal az ötlet Mehetün k! Viszont most a csajokkal jövök(rendesen le lettem b*szva, hogyitthonhagytam őket)...Így viszont ha a kisebbik nyűgös lesz, korábban el kell jönnünk...Remélem lesznek még lyányok rajtuk kivül is. ) A mostaniról lemaradtam, mert nem volt mivel menni , de remélem Indy, vagy Bubó -be bekéreckedhetek és vállalom a bbiszitter szerepet Csajok biztos lesznek, mert már máshol is zúgolódnak, hogy kihagyjátok Őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 2008. június 22. 21:09:18 pm » |
|
Jó buli lehetett!! Nekem tecc a következő helyszín, ha nem kell melóznom, akkor usgyi! De mi volt ez a sok terhes ember?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 2008. június 22. 21:16:39 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 2008. június 22. 21:17:42 pm » |
|
Ráveszem Aputyut is, hogy sétáltassa meg a 6-ost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 2008. június 22. 21:23:41 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Bolasch
Vendég
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 2008. június 22. 21:55:58 pm » |
|
Csak jelezném: július 18. péntek nekem is tetszik, ott leszek, ha a hátamon is kell kivinnem a Cápit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 2008. június 22. 22:31:55 pm » |
|
Ráveszem Aputyut is, hogy sétáltassa meg a 6-ost. De jó. Nekem persze nem jó az időpont.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 2008. június 23. 01:10:09 am » |
|
Ráveszem Aputyut is, hogy sétáltassa meg a 6-ost. De jó. Nekem persze nem jó az időpont. de te más vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 2008. június 23. 05:54:58 am » |
|
Jó buli lehetett!! Nekem tecc a következő helyszín, ha nem kell melóznom, akkor usgyi! De mi volt ez a sok terhes ember? Szólj, ha szeretnél ott lenni a szülésnél.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 2008. június 23. 07:26:50 am » |
|
A hősök terén, úgy este 9, fél 10 -ig... míg az ignises minirend@rök be nem szóltak.. hát itt a csapat fele eltünt ,mint a kámfor Azért valljuk be, ha minden rend@r ilyen normális lenne, semmi gond se volna... Ne kiabáld el. Lehet hogy nem véletlenül voltak normálisak. Sajnos térfigyelő kamerák elég jól ránk láttak. Semmi olyat nem tettünk, amit ne láthattak volna.. A tisztánlátás miatt... amennyiben a kamerás rendszer rendszámfelismerője folyamatosan észleli a járművet a tiltott helyen, akkor automatikusan (emberi beavatkozás nélkül) készíti a határozatot a szabálysértésről. (Minimál ár 30 ezer ruppó). Aztán hogyha mégis valami miatt indokolt volt valakinek ott állni, akkor lehet a határozat és a csekk kézhez vétele után fellebbezni.... Ki is volt az a látássérült aki azt mondta NO para ott állni? Mellesleg szerintem hivatkozzunk műszaki hibára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 2008. június 23. 12:37:01 pm » |
|
A hősök terén, úgy este 9, fél 10 -ig... míg az ignises minirend@rök be nem szóltak.. hát itt a csapat fele eltünt ,mint a kámfor Azért valljuk be, ha minden rend@r ilyen normális lenne, semmi gond se volna... Ne kiabáld el. Lehet hogy nem véletlenül voltak normálisak. Sajnos térfigyelő kamerák elég jól ránk láttak. Semmi olyat nem tettünk, amit ne láthattak volna.. A tisztánlátás miatt... amennyiben a kamerás rendszer rendszámfelismerője folyamatosan észleli a járművet a tiltott helyen, akkor automatikusan (emberi beavatkozás nélkül) készíti a határozatot a szabálysértésről. (Minimál ár 30 ezer ruppó). Aztán hogyha mégis valami miatt indokolt volt valakinek ott állni, akkor lehet a határozat és a csekk kézhez vétele után fellebbezni.... Ki is volt az a látássérült aki azt mondta NO para ott állni? Mellesleg szerintem hivatkozzunk műszaki hibára. Persza a buszoknak lehet ügye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 2008. június 23. 12:37:40 pm » |
|
Ráveszem Aputyut is, hogy sétáltassa meg a 6-ost. De jó. Nekem persze nem jó az időpont. Megérdemled! Mi a ráknak utazgatsz annyit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 2008. június 23. 12:38:40 pm » |
|
Jó buli lehetett!! Nekem tecc a következő helyszín, ha nem kell melóznom, akkor usgyi! De mi volt ez a sok terhes ember? Szólj, ha szeretnél ott lenni a szülésnél.. ) Mindenképpen! Apróbb ajándékokat hálapénzként elfogadok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 2008. június 23. 13:35:40 pm » |
|
Nagyon baba volt a találka. Sohha a büdös életbe nem szervezek 2 programot többet egymásra, mert épp amikor kezdtem belejönni akkor jött a teló, hogy húzás mert a parti hamarosan startol. Azt már nem is mondom, hogy nem volt akkor szám, hogy megérte ott hagyni a talit, főleg hogy látom, éjfélig játszottátok. Pozitív oldala is van az ott töltött 20 percnek, asszonykám aki eddig nem nagyon rajongott a régi bmw-ért egész rákapott az E21-re, uh. a többi már csak idő kérdése. Júli. 18. jó. Uh. megyünk, semmi más programot nem szervezünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 2008. június 23. 13:50:50 pm » |
|
Nagyon baba volt a találka. Sohha a büdös életbe nem szervezek 2 programot többet egymásra, mert épp amikor kezdtem belejönni akkor jött a teló, hogy húzás mert a parti hamarosan startol. Azt már nem is mondom, hogy nem volt akkor szám, hogy megérte ott hagyni a talit, főleg hogy látom, éjfélig játszottátok. Pozitív oldala is van az ott töltött 20 percnek, asszonykám aki eddig nem nagyon rajongott a régi bmw-ért egész rákapott az E21-re, uh. a többi már csak idő kérdése. Júli. 18. jó. Uh. megyünk, semmi más programot nem szervezünk. elvileg énis ott tudok lenni. Csak ne legyen megállni ill várakozni tilos tábla, vagy ha van szóljatok hogy időben "leeshessen" a rendszám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 2008. június 23. 17:41:58 pm » |
|
Nagyon baba volt a találka. Sohha a büdös életbe nem szervezek 2 programot többet egymásra, mert épp amikor kezdtem belejönni akkor jött a teló, hogy húzás mert a parti hamarosan startol. Azt már nem is mondom, hogy nem volt akkor szám, hogy megérte ott hagyni a talit, főleg hogy látom, éjfélig játszottátok. Pozitív oldala is van az ott töltött 20 percnek, asszonykám aki eddig nem nagyon rajongott a régi bmw-ért egész rákapott az E21-re, uh. a többi már csak idő kérdése. Júli. 18. jó. Uh. megyünk, semmi más programot nem szervezünk. elvileg énis ott tudok lenni. Csak ne legyen megállni ill várakozni tilos tábla, vagy ha van szóljatok hogy időben "leeshessen" a rendszám. Bejáratotott hely Felvon. tér a két emlékmű között.. nincs tábla, s ha sikerűl jól állnunk, akkor a zöld felét foglaljuk el. Cápák a macskakövön, aki akar meg megy a zöldbe ücsörögni. Sanyiékból kiindúlva .. még is más érzés, mint a Hősökterén ülni a flaszteren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirke 325i
Vendég
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 2008. június 23. 19:22:36 pm » |
|
JÓ VOLT A TALI CSAK BEJÖTTEK VALAMI "KÖCSÖGÖK" TÍPUSIDEGEN AUTÓVAL VALAMI KÉK SZAR VOLT TETEJÉN, MEG VALAMI "B*ZI" FELIRAT AZ OLDALÁN, VALAMI "RENDETLENSÉG" VAGY MI A F*SZ?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|