gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 2008. november 17. 16:45:12 pm » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Ha majd körülnézel jobban, rájössz hogy azért jópár embernek van E32/E34/E30 a mellett hogy van/volt/lesz cápia is. Arról nem is beszélve, hogy esélyes hogy fertőződj, mert csúnya ragályos betegség a cápabmw. A hideg mondjuk tényleg kopogtat, de voltak már próbálkozások ilyen esetre is: parkolóházas találkozó... Majd meglátjuk. Az is lehet, hogy addigra a hóval is szembesülünk. De ez sem tudja gátolni a találkozókat. Kösz az elismerést. Remélem raksz fel pár képet a tiedről is majd. (ha van kedved nézd meg az E12-es garázst, ott van a régi E12-m bemutatója) üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 2008. november 17. 17:07:37 pm » |
|
Válaszolnék és igen lesznek képek röviden 96-elején gyógyithatatlan betegség támadott meg a neve BMW a kezdetektől: 2db e-24 e-23ból 3db e-21 2db e-28 1db e-34 2db és jópár szétbontott menthetetlen sajna ugyhogy a fertőzés régi ellenszer nincs MINDENEKELŐTT
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 17. 17:43:02 pm írta Promega »
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 2008. november 17. 17:19:46 pm » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Tényleg ennyire jófejek lennénk? 90% ..oké tudom melyik arányba esem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 2008. november 17. 18:08:30 pm » |
|
ÉSZOSZTÓ!!!!!!Téged márcsak a csákányok miatt kedvellek és kiváncsi vagyok rád-rátok nem úgy ,nem vagyok bumburnyák és a 90%-on belülre esel
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 2008. november 17. 19:03:28 pm » |
|
Tényleg ennyire jófejek lennénk? 90% ..oké tudom melyik arányba esem Szerintem ez nem is kérdés.. Te biztosan a 10%-ba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 17. 19:11:42 pm írta collins »
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 2008. november 17. 20:52:32 pm » |
|
Tényleg ennyire jófejek lennénk? 90% ..oké tudom melyik arányba esem Szerintem ez nem is kérdés.. Te biztosan a 10%-ba! Mivel ilyen tetü vagyok.. megkaptad a waxot papi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 2008. november 17. 20:56:26 pm » |
|
ÉSZOSZTÓ!!!!!!Téged márcsak a csákányok miatt kedvellek és kiváncsi vagyok rád-rátok nem úgy ,nem vagyok bumburnyák és a 90%-on belülre esel Remélem ott tudok lenni . Félig meddig Petté avanzsáltam, ha jön a telefon furgonba be és go a környező országok (szállítás) és lehet ,hogy több napos fuvarok. Svájc, Francia o., Német, Olasz ..stb.. ( Mivel az oktatás most szünetel ) Bízom benne, hogy péntekig nem kapok telefont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1747 Dátum: 2008. november 18. 10:16:46 am » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 2008. november 18. 10:38:04 am » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. Most nézegettem használtautót kéne pestre egy 120GLS elfogó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 2008. november 18. 10:38:20 am » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. Bentó meg Hondával Mondjuk jó helyen volt a hajtása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 2008. november 18. 10:56:34 am » |
|
Most nézegettem használtautót kéne pestre egy 120GLS elfogó 120GLS, kombitrabi, Favorit, vagy Citroen AX-szerű max 100 (nyugati autónál 150)ezer forintért, üzembentartóira:) AZ eredetvizsga plusz átírás fölösleges rablás:( A focus mellett hiányzott, a Cápának a "nyersessége", a Cápa mellett meg hiányzik egy még egyszerűbb autó:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 2008. november 18. 12:04:59 pm » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. 02 mindig megkapja, bármivel is jön
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 2008. november 18. 12:12:53 pm » |
|
Elég nyögvenyelősen indult ez a pénteki randi (itt arra gondolok,hogy sokaknak más elfoglaltsága akadt) dehát család,pénz,rokonság+ez a felturbósitott globalista világ ez van.A lényeg,hogy egyre többen jelentkeznek nem semmi e-39 gyerekek mégvalami esetleg e-nagyonsokadik???Szuper pénteken élő BMW autó kiállitás időutazással egybekötve Mi is szaporodtunk tehát 2db e-28 535 és jómagam e-34 és még próbálkozom a létszámnöveléssel
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 2008. november 18. 12:28:12 pm » |
|
Nem vagyok benne biztos a hogy a mindenáron való létszámnövelés a célja ennek a találkozónak.
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #1754 Dátum: 2008. november 18. 13:18:05 pm » |
|
Félreértesz Csab .Nem tömegekekről irtam csak volt nemrég 1 kirándulás ha jól emlékszem Mátrába???kb 2 hónapja Indy szervezésével szegény lelkes volt de létszám hiányában elmaradt.Nem a mennyiség hanem a "minőség" számit
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 2008. november 18. 14:05:19 pm » |
|
Jaja arra gondolsz, értem! OK!
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 2008. november 18. 19:08:18 pm » |
|
Félreértesz Csab .Nem tömegekekről irtam csak volt nemrég 1 kirándulás ha jól emlékszem Mátrába???kb 2 hónapja Indy szervezésével szegény lelkes volt de létszám hiányában elmaradt.Nem a mennyiség hanem a "minőség" számit Pénz beszél... és mivel még megmaradt valami a lelkesedésből: Nov. 21. (péntek) 19:00-tól CápaBmw standard tali a Felvonulási téren!!! hogy aki most néz be... tudja miről megy a téma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 2008. november 18. 21:54:09 pm » |
|
Szerintem ez nem is kérdés.. Te biztosan a 10%-ba! [/quote] Mivel ilyen tetü vagyok.. megkaptad a waxot papi? [/quote] Még semmit. Holnap hívj adok infót..
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 2008. november 19. 11:32:35 am » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. Az opel volt te hülye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 2008. november 19. 11:41:28 am » |
|
persze. a skodával árokba estél...
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 2008. november 19. 11:53:51 am » |
|
persze. a skodával árokba estél... De legalább elmondhatom magamról, hogy 30 ezerér hugyoztam... te fogadjunk eddig a legtöbb amit ilyen tevékenységért fizettél, az max 100 Ft volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 2008. november 19. 11:58:20 am » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. Az opel volt te hülye... Azt hiszed mindenre kristálytisztán emlékszem? Örülj, hogy egyáltalán tudom, hogy ott voltál, b#zi ruhában.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 2008. november 19. 12:11:16 pm » |
|
Örömmel olvasom (Gim e-12) eljössz minden tiszteletem a cápáké de mi is létezünk!!!A jó az,hogy nekünk is megvan a tipus klubunk csak sok a lóvés kö...g ki ha nem én tisztelet a kivétel akinek nem inge még sorolhatnám.Voltam találkozókon és sajna ez volt a tapasztalatom de a cápások 90%-a akikkel beszéltem a földön járt ezért szeretnék csatlakozni. Egyetlen agájom van jön a nagyon hideg ill ma kezdödött no de a létszám a fontos Ja Gim e-12-nek megnéztem a paripád nagyon pipetto gratula Na ezért lógtam én is a cápásokkal, akkor amikor még nem is volt cápám. A talira szerintem szívesen várnak mindenkit, én pl mindig E39-cel voltam, de az hamarosan megváltozik. 02-es pl legutóbb Skodával jött, mondjuk kapta is az ívet miatta. Az opel volt te hülye... Azt hiszed mindenre kristálytisztán emlékszem? Örülj, hogy egyáltalán tudom, hogy ott voltál, b#zi ruhában. Buzira buziruha való nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztavrosz
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1763 Dátum: 2008. november 19. 12:40:08 pm » |
|
Úgynézki énis kigurulok.. viszem zasszonyt is ha mindenigaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 2008. november 19. 12:45:24 pm » |
|
Én meg nem megyek, kezdem már unni ezt a bandát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 2008. november 19. 13:17:03 pm » |
|
Akkor én se... ha nem lesz verekedés, se rendőrök, akkor unalomba fullad a tali ))))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 2008. november 19. 13:22:58 pm » |
|
Akkor én se... ha nem lesz verekedés, se rend@rök, akkor unalomba fullad a tali )))) Akkor javasolnék egy szlovákiai focimeccset vagy felvonulást - ott van minden, hogy ne unatkozzál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 2008. november 19. 13:31:33 pm » |
|
Akkor én se... ha nem lesz verekedés, se rend@rök, akkor unalomba fullad a tali )))) Akkor javasolnék egy szlovákiai focimeccset vagy felvonulást - ott van minden, hogy ne unatkozzál Azért olyan messzire nem mennék... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 2008. november 19. 21:32:53 pm » |
|
Péntekre nem kell majd behűtenetek a Colát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 2008. november 20. 09:39:57 am » |
|
persze. a skodával árokba estél... De legalább elmondhatom magamról, hogy 30 ezerér hugyoztam... te fogadjunk eddig a legtöbb amit ilyen tevékenységért fizettél, az max 100 Ft volt... Csak mi nem a kapelába járunk hugyozni, buziruha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|