Akkor egy kis élménybeszámoló..csak szűkszavakban
inkább a képek
Egerben szerencsére nem untam halálra magam délutánonként, Miskolc már gázosabb volt, mert nem voltak barátok :S De Mike és Feribmw azért meglátogatott és vissza
Egerben a délutánok álltalában szereléssel teltek. Sanya barátom autómentéssel foglalkozik + van egy nagyon profi karosszériás műhelyük. + egy két baromsága..többekközt ez a 400ccm -es Buggy ,mi forgalomba van állítva!!!!
(eladó amúgy)
Természetesen made in taiwan, de már manapság már gyanus is ha valamin nem ez a felirat szerepel
Mivel volt időm ,így időzitettük..mert ősz óta kopogott benne valami és nem erőltették tovább, se a javítást.. így most szétbontottuk.
Hát a blokk kiműtése után a csővázból, szétborítás, majd ránézünk a difire.. :S jajj hát volt látni való, vagy is nem látni való, mert a kúpkerekek fogai hiányoztak..a látni való meg az aljában gyűlt össze reszelék formájában. Nem csodálkoztam ,hogy kattogott és nem mennt
Mi legyen ..új alkatrész 1 hónap, mire meg jön..7700 ft egy komplett difi
de mire ideér.. hát kedves barátunkhoz fordúltunk a 380V CO géphez és kész lett a 100 % "sperr"...tudom gány!!! de 1 hónapig ki nem szarja le. Legalább megy. Összedob..azt go ki próba Egerbe hajnali 2-kor. Hát érdekes volt..itt nem elpattogott a hátulja ,mint egy hegesztett difis bmw-nél..Tolta az elejét ,mint állat. Egy normál kereszteződésben aligbírtam megfordúlni
..de jó volt este végre egy kicsit kikapcsolódni. A legjobb az emberek arca ,mikor meglátják ezt a "szart". A helyi rendőrök is imádják..de hát van papírja mindene, úgy hogy nyasgem.
Másnap kipróbáltuk terepen Dormándon (Egertől 20 km-re az Egri autpálya kihajtó melletti község). Sanya itt lakik és itt van is egy nagyon szép éttermük, ha valaki arra téved térjen be nyugodtan, megéri. Nagyon finomak az ételek! Kultúrált, igényes környezet.. nemzeti érzelmüeknek nem fognak csalódni..Hétvezér Csárda!
Ez itt a reklám helye volt...
Utolsó Egerben töltött délutánomon pedig Boge bácsi invitált egy kis rallyszakasz és E21 ,testközeli bemutatóra a mátrába. Miután belettem szíjazva rendesen és kilettem "oktatva",hogy mihez ne merjek nyúlni..go! Hát az első párkanyar után már fülig ért a szám.
Szegény motorost "sajnáltam" kit a hajtű kanyarban beelőzött a mester, beszúrva keresztbe driftelve előtte. Tuti leűlt és elszívott utánunk egy cigit és elgondolkodott az élet nagy dolgain, remegő kézzel. Amiért mentem, Boge meggyőzött.. így hát kézfogás
A maradék képek meg, mint érdekesség: Valami Pontiac
és az elrettentés: Az új suzuki splash (csobbanás).. minden városban nézhetem ezeket a szarokat, mert ugye a suzuki az egyik sponzor és mindíg kihozza a helyi márkakereskedő a portékáit. Most ez a sláger.. Egerben zöld volt, Miskolcon egy narancssárga.. Mikenek mondtam ,hogy nézzen alá.. hát volt röhögés
Ok egy kis csinibabának járkálni a városba esetleg, de az a futómű..jajj
És, hogy hova jutott a Kamei?
Suzuki tetőcsomagtartót gyárt...