VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 2008. április 17. 22:57:20 pm » |
|
BOLDOG 23. SZÜLETÉSNAPOT ÖCSÉM!!! még ma írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 2008. április 17. 22:57:55 pm » |
|
Egy két kép erről a "pici" szerelvényről ,miről meséltem :
sorry ,sajna nem tudtam lekicsinyíteni. laptopin nincs még fent a progim :S
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Te hogy vagy ebben ennyire biztos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 2008. április 17. 23:00:35 pm » |
|
Boldog 23.megszületésed napját kívánom!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 2008. április 17. 23:04:43 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné...
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 2008. április 17. 23:06:58 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Te csak ismerkedj 02 vel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 2008. április 17. 23:11:47 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Te hogy vagy ebben ennyire biztos? Mert tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 2008. április 17. 23:20:58 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 2008. április 17. 23:25:12 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! No comment!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 2008. április 17. 23:25:41 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! jah jah ..pedofil állat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 2008. április 17. 23:28:40 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be...
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 2008. április 17. 23:28:59 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! jah jah ..pedofil állat! Olyan hülék vagytok!! Te beszélsz Indy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 2008. április 17. 23:37:24 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be... Jaj szegényke!! Elég ha bevillantod a BMW-t a suli előtt és tapadnak!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 2008. április 17. 23:39:04 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be... Jaj szegényke!! Elég ha bevillantod a BMW-t a suli előtt és tapadnak!! Jaja, csak fárasztó eltolni odáig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 2008. április 17. 23:47:45 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be... Jaj szegényke!! Elég ha bevillantod a BMW-t a suli előtt és tapadnak!! Jaja, csak fárasztó eltolni odáig... Hát akkor majd mint a klipekben a kis formás seggű félmeztelen csajok fogják betolni neked a terepre!! Lehet hogy még így jössz talira is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 2008. április 17. 23:52:21 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be... Jaj szegényke!! Elég ha bevillantod a BMW-t a suli előtt és tapadnak!! Jaja, csak fárasztó eltolni odáig... Hát akkor majd mint a klipekben a kis formás seggű félmeztelen csajok fogják betolni neked a terepre!! Lehet hogy még így jössz talira is.... Azért fas*a, hogy egy kamion szerelvénytől indúlva jutottunk el idáig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 2008. április 17. 23:54:55 pm » |
|
Hát szép!! Egy kisebb mordáj!! Ha jani ilyen picike a géphez képest!!Én mekkora lehetek? minél közelebb állsz a fotóshoz annál nagyobb Biztos vagy te ebben? miért, nem logikus? Hát csak rám kell nézni és a méretarányomra!! És mindjárt nem látsz semmi logikát benne!! Ha közel ha távol én törpe vagyok!! Pont jó kis benzintyúk méretvagy a hátsóülésre Nem vagyok benzintyúk!! És én nemérem be a hátsó üléssel!! És ki kérem magamnak!! jobban szereted a motorháztetőn csinálni? A benzintyúk motoros körökben értendő..így a motor hátsó üléséről volt szó ..nem szereti amúgy Velem szeretné... Aki baszni akar az,mennyen szobára,te meg Kox mennyé ismerkedni az általános iskolába!!! Oda már nem engednek be... Jaj szegényke!! Elég ha bevillantod a BMW-t a suli előtt és tapadnak!! Jaja, csak fárasztó eltolni odáig... Hát akkor majd mint a klipekben a kis formás seggű félmeztelen csajok fogják betolni neked a terepre!! Lehet hogy még így jössz talira is.... Azért fas*a, hogy egy kamion szerelvénytől indúlva jutottunk el idáig Hova jut a világ!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 2008. április 17. 23:59:35 pm » |
|
Hova jut a világ!! Ide ,ha az ilyen kis Koxok is beleszólnak.. pedofilia, gépháztetőn való erőszak, és iskolák előtti szatírkodás. Megfejelve, holmi nemműködő, tologatós játékautóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 2008. április 18. 00:00:49 am » |
|
Hova jut a világ!! Ide ,ha az ilyen kis Koxok is beleszólnak.. pedofilia, gépháztetőn való erőszak, és iskolák előtti szatírkodás. Nah te meg se szólaljál!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 2008. április 18. 00:05:53 am » |
|
Hova jut a világ!! Ide ,ha az ilyen kis Koxok is beleszólnak.. pedofilia, gépháztetőn való erőszak, és iskolák előtti szatírkodás. Megfejelve, holmi nemműködő, tologatós játékautóval. Tudok élni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 2008. április 18. 00:11:02 am » |
|
Hova jut a világ!! Ide ,ha az ilyen kis Koxok is beleszólnak.. pedofilia, gépháztetőn való erőszak, és iskolák előtti szatírkodás. Megfejelve, holmi nemműködő, tologatós játékautóval. Hát valakinek ez jön be...és a matchbox!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 2008. április 18. 05:48:35 am » |
|
Hát, nézzétek, ez nehéz kérdés. valahol, én úgy érzem, hogy ha valaki ma Magyarországon azt mondja, hogy "kérek szépen egy tökéletes, gyári, vagy annál jobb állapotú Charger R/T-t", akkor bizony ki köll csengetni azt a huszast. Lehet, hogy sokkal olcsóbban is KI LEHET HOZNI (egyébként eddig mindenki ezt mondta rá, és el is hiszem!) de aki nem maga reszel, az bakker virítsa a lóvét! Én megértem, hogy az RPM ennyit kért, még akkor is ha mondjuk 15-ből mindennel megvoltak. Ezért a munkáért és minőségért JÁR ennyi haszon. Ők nem az a buzi barbár szintjén vannak, aki a collinséknál az előtetőt felépítette kétoldali ragasztószalaggal. Na térjünk a lényegre Indy!. Mennyiből lehetne Arankába egy amcsi V8-at bepottyantani, nem kell nagy Mopar, elég mondjuk valami törpeblokk is, 4 liter körül és lehet kézi szivatós, karbis, is. Jó nem flathead, de tényleg alap.
Ne haragudj, de én azért erősen kételkedek ezen állításodat illetően: Itt egy tökéletes állapotú, a festését kivéve FULL eredeti, ha a festése nem zavar csak beleülsz és mész vele: http://www.hasznaltauto.hu/1127238_dodge_charger_1972Egyébként az Amcsi kocsikhoz az alkatrészek nem drágák, ha találsz egy jó beszállítót. ez pariban sincs az rpm-es chargerrel. egyrészt az még szép formájú, ez már nem. másrészt az nagyon igényes, ez meg nem.. Graf! Megint új ajtókat nyitogatsz...miket nem is fognak kinyitni neked. Ne hasonlíts egy 72-es chargert egy a masculcar korszak ikonjaként számottartott aútóhoz!!! Azért ,mert u.a a neve! Volt 66-os charger is, szánalmasan nézett ki-nem is lett siker. Nem hijába mozognak olyan árakon a 68-69-es modellek, még akár a 70 -es modellek is. Egy R/T -ről meg ne is beszéljünk. Épp ezért emeltem ki én is az irományomban ,mikor Csab-nak írtam a galaxiról, hogy nem egy kategória. Mint ahogy a 71-től készűlt chargerek sem.. Aminek kulzusza van (ami ráadásúl kezdetétől fogva máig tart), az drágább is lesz! Ismét rossz példával "dobálóztál"! Arról nem is beszélve ,hogy ennek a kocsinak az árában már benne van a hazahozatal, forgalombahelyezés, vám, + nem kevés nyereség... Ezeket leszámítva pedig szart sem ér! Ha ezeket ,hozzáadjuk, akkor ,igen esetleg annyi ,mint egy kint lévő 68-as charger..és a hazahozatal..stb-ről még nem is beszéltünk. Tehát itt is eltértél a "jó" példáddal. Lehetséges, hogy van vmi abban amit írtál. De a szállítás igen érdekes. Egy barátom dolgozott kinn amcsiknál és vett ezt azt. Egy egész konténert foglalt le és 80 ezer forintért behozta neki hollandiába a hajó. A vám, hogy mennyi volt azt pontosan nemtudom, mert sokmindent hozott. Nah mindegy a lényeg az, hogy bármennyire is szép 20 millát sose fognak neki adni azért a chargerért akármelyik évjáratban készült. Kezdetben ez az autó is amiről kitettem a linket 10 millió fölötti árral mozgott. Szóval sztem nem kell elmondani semmit. Azért kérnek a másikért 20 milliót, mert úgy vannak vele, hogyha nagyon kell vkinek, akkor vigye, nekem tökmindegy ittmarad-e vagy elmegy. Majd ha el akarja adni és komolyan el akarja adni... na majd akkor kíváncsi leszek mennyit fog érte kérni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 2008. április 18. 07:23:20 am » |
|
Inkább azt mondd meg, hogy az ehhez hasonlóakat hova töltsem fel??? a meleg vw-sok oldalára, átütő siker lesz!
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 2008. április 18. 07:32:21 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 2008. április 18. 07:38:01 am » |
|
Hát, nézzétek, ez nehéz kérdés. valahol, én úgy érzem, hogy ha valaki ma Magyarországon azt mondja, hogy "kérek szépen egy tökéletes, gyári, vagy annál jobb állapotú Charger R/T-t", akkor bizony ki köll csengetni azt a huszast. Lehet, hogy sokkal olcsóbban is KI LEHET HOZNI (egyébként eddig mindenki ezt mondta rá, és el is hiszem!) de aki nem maga reszel, az bakker virítsa a lóvét! Én megértem, hogy az RPM ennyit kért, még akkor is ha mondjuk 15-ből mindennel megvoltak. Ezért a munkáért és minőségért JÁR ennyi haszon. Ők nem az a buzi barbár szintjén vannak, aki a collinséknál az előtetőt felépítette kétoldali ragasztószalaggal. Na térjünk a lényegre Indy!. Mennyiből lehetne Arankába egy amcsi V8-at bepottyantani, nem kell nagy Mopar, elég mondjuk valami törpeblokk is, 4 liter körül és lehet kézi szivatós, karbis, is. Jó nem flathead, de tényleg alap.
Ne haragudj, de én azért erősen kételkedek ezen állításodat illetően: Itt egy tökéletes állapotú, a festését kivéve FULL eredeti, ha a festése nem zavar csak beleülsz és mész vele: http://www.hasznaltauto.hu/1127238_dodge_charger_1972Egyébként az Amcsi kocsikhoz az alkatrészek nem drágák, ha találsz egy jó beszállítót. ez pariban sincs az rpm-es chargerrel. egyrészt az még szép formájú, ez már nem. másrészt az nagyon igényes, ez meg nem.. Graf! Megint új ajtókat nyitogatsz...miket nem is fognak kinyitni neked. Ne hasonlíts egy 72-es chargert egy a masculcar korszak ikonjaként számottartott aútóhoz!!! Azért ,mert u.a a neve! Volt 66-os charger is, szánalmasan nézett ki-nem is lett siker. Nem hijába mozognak olyan árakon a 68-69-es modellek, még akár a 70 -es modellek is. Egy R/T -ről meg ne is beszéljünk. Épp ezért emeltem ki én is az irományomban ,mikor Csab-nak írtam a galaxiról, hogy nem egy kategória. Mint ahogy a 71-től készűlt chargerek sem.. Aminek kulzusza van (ami ráadásúl kezdetétől fogva máig tart), az drágább is lesz! Ismét rossz példával "dobálóztál"! Arról nem is beszélve ,hogy ennek a kocsinak az árában már benne van a hazahozatal, forgalombahelyezés, vám, + nem kevés nyereség... Ezeket leszámítva pedig szart sem ér! Ha ezeket ,hozzáadjuk, akkor ,igen esetleg annyi ,mint egy kint lévő 68-as charger..és a hazahozatal..stb-ről még nem is beszéltünk. Tehát itt is eltértél a "jó" példáddal. Lehetséges, hogy van vmi abban amit írtál. De a szállítás igen érdekes. Egy barátom dolgozott kinn amcsiknál és vett ezt azt. Egy egész konténert foglalt le és 80 ezer forintért behozta neki hollandiába a hajó. A vám, hogy mennyi volt azt pontosan nemtudom, mert sokmindent hozott. Nah mindegy a lényeg az, hogy bármennyire is szép 20 millát sose fognak neki adni azért a chargerért akármelyik évjáratban készült. Kezdetben ez az autó is amiről kitettem a linket 10 millió fölötti árral mozgott. Szóval sztem nem kell elmondani semmit. Azért kérnek a másikért 20 milliót, mert úgy vannak vele, hogyha nagyon kell vkinek, akkor vigye, nekem tökmindegy ittmarad-e vagy elmegy. Majd ha el akarja adni és komolyan el akarja adni... na majd akkor kíváncsi leszek mennyit fog érte kérni. még mindig nemérted. az a 20 milla nemcsak azért annyi,mert igényesen van megcsinálva,hanem mert kultuszautó is...
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 2008. április 18. 08:34:06 am » |
|
BOLDOG 23. SZÜLETÉSNAPOT ÖCSÉM!!! [/quote] Isten éltessen! ( de k*rva irigy vagyok)
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 2008. április 18. 08:44:20 am » |
|
Ne haragudj, de én azért erősen kételkedek ezen állításodat illetően: Itt egy tökéletes állapotú, a festését kivéve FULL eredeti, ha a festése nem zavar csak beleülsz és mész vele: http://www.hasznaltauto.hu/1127238_dodge_charger_1972Egyébként az Amcsi kocsikhoz az alkatrészek nem drágák, ha találsz egy jó beszállítót. ez pariban sincs az rpm-es chargerrel. egyrészt az még szép formájú, ez már nem. másrészt az nagyon igényes, ez meg nem.. Graf! Megint új ajtókat nyitogatsz...miket nem is fognak kinyitni neked. Ne hasonlíts egy 72-es chargert egy a masculcar korszak ikonjaként számottartott aútóhoz!!! Azért ,mert u.a a neve! Volt 66-os charger is, szánalmasan nézett ki-nem is lett siker. Nem hijába mozognak olyan árakon a 68-69-es modellek, még akár a 70 -es modellek is. Egy R/T -ről meg ne is beszéljünk. Épp ezért emeltem ki én is az irományomban ,mikor Csab-nak írtam a galaxiról, hogy nem egy kategória. Mint ahogy a 71-től készűlt chargerek sem.. Aminek kulzusza van (ami ráadásúl kezdetétől fogva máig tart), az drágább is lesz! Ismét rossz példával "dobálóztál"! Arról nem is beszélve ,hogy ennek a kocsinak az árában már benne van a hazahozatal, forgalombahelyezés, vám, + nem kevés nyereség... Ezeket leszámítva pedig szart sem ér! Ha ezeket ,hozzáadjuk, akkor ,igen esetleg annyi ,mint egy kint lévő 68-as charger..és a hazahozatal..stb-ről még nem is beszéltünk. Tehát itt is eltértél a "jó" példáddal. Lehetséges, hogy van vmi abban amit írtál. De a szállítás igen érdekes. Egy barátom dolgozott kinn amcsiknál és vett ezt azt. Egy egész konténert foglalt le és 80 ezer forintért behozta neki hollandiába a hajó. A vám, hogy mennyi volt azt pontosan nemtudom, mert sokmindent hozott. Nah mindegy a lényeg az, hogy bármennyire is szép 20 millát sose fognak neki adni azért a chargerért akármelyik évjáratban készült. Kezdetben ez az autó is amiről kitettem a linket 10 millió fölötti árral mozgott. Szóval sztem nem kell elmondani semmit. Azért kérnek a másikért 20 milliót, mert úgy vannak vele, hogyha nagyon kell vkinek, akkor vigye, nekem tökmindegy ittmarad-e vagy elmegy. Majd ha el akarja adni és komolyan el akarja adni... na majd akkor kíváncsi leszek mennyit fog érte kérni. De ki mondta, hogy el akarja adni? Csak arról volt szó, hogy ennyibe van, nem arról hogy eladó.
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 2008. április 18. 10:25:22 am » |
|
Ne haragudj, de én azért erősen kételkedek ezen állításodat illetően: Itt egy tökéletes állapotú, a festését kivéve FULL eredeti, ha a festése nem zavar csak beleülsz és mész vele: http://www.hasznaltauto.hu/1127238_dodge_charger_1972Egyébként az Amcsi kocsikhoz az alkatrészek nem drágák, ha találsz egy jó beszállítót. ez pariban sincs az rpm-es chargerrel. egyrészt az még szép formájú, ez már nem. másrészt az nagyon igényes, ez meg nem.. Graf! Megint új ajtókat nyitogatsz...miket nem is fognak kinyitni neked. Ne hasonlíts egy 72-es chargert egy a masculcar korszak ikonjaként számottartott aútóhoz!!! Azért ,mert u.a a neve! Volt 66-os charger is, szánalmasan nézett ki-nem is lett siker. Nem hijába mozognak olyan árakon a 68-69-es modellek, még akár a 70 -es modellek is. Egy R/T -ről meg ne is beszéljünk. Épp ezért emeltem ki én is az irományomban ,mikor Csab-nak írtam a galaxiról, hogy nem egy kategória. Mint ahogy a 71-től készűlt chargerek sem.. Aminek kulzusza van (ami ráadásúl kezdetétől fogva máig tart), az drágább is lesz! Ismét rossz példával "dobálóztál"! Arról nem is beszélve ,hogy ennek a kocsinak az árában már benne van a hazahozatal, forgalombahelyezés, vám, + nem kevés nyereség... Ezeket leszámítva pedig szart sem ér! Ha ezeket ,hozzáadjuk, akkor ,igen esetleg annyi ,mint egy kint lévő 68-as charger..és a hazahozatal..stb-ről még nem is beszéltünk. Tehát itt is eltértél a "jó" példáddal. Lehetséges, hogy van vmi abban amit írtál. De a szállítás igen érdekes. Egy barátom dolgozott kinn amcsiknál és vett ezt azt. Egy egész konténert foglalt le és 80 ezer forintért behozta neki hollandiába a hajó. A vám, hogy mennyi volt azt pontosan nemtudom, mert sokmindent hozott. Nah mindegy a lényeg az, hogy bármennyire is szép 20 millát sose fognak neki adni azért a chargerért akármelyik évjáratban készült. Kezdetben ez az autó is amiről kitettem a linket 10 millió fölötti árral mozgott. Szóval sztem nem kell elmondani semmit. Azért kérnek a másikért 20 milliót, mert úgy vannak vele, hogyha nagyon kell vkinek, akkor vigye, nekem tökmindegy ittmarad-e vagy elmegy. Majd ha el akarja adni és komolyan el akarja adni... na majd akkor kíváncsi leszek mennyit fog érte kérni. De ki mondta, hogy el akarja adni? Csak arról volt szó, hogy ennyibe van, nem arról hogy eladó. ott a pont!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 2008. április 18. 10:53:02 am » |
|
Most néztem a garaget és az E12 elött készűlt kocsikat. Vagy is egyet, Apuch...azt gondolkodtam (bár fájt) . Valami hiánycikk. Exchibionista barátunk 02 (bár már leállt az -e féle avatarképeivel).. nincs naplója? Csinálhatnál! Telenyomhatnád pl. ilyen happy boysos, könyöklünk a verdán képekkel, mint legutóbb osztottál meg a nagyérdemüvel! ..a siker nem is maradt el "ki, nem buzi a képen?" Most mit bohóckodjak ilyen marhaságokkal? Ott van a taglistában két kép a kocsiról, oszt kész... Engem nem a képek, hanem a sztori érdekelne... elég régen űzöd te ezt a "majdnem cápázást" , láttál már egy s mást, én már csak tudom... Melyik sztorira gondolsz? Én mindig csak majdnem cápás voltam, mert a mostani sem az...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 2008. április 18. 11:32:09 am » |
|
Inkább azt mondd meg, hogy az ehhez hasonlóakat hova töltsem fel??? Huuu wazze.... kemény Hova? Ahhoz 15 évvel kéne visszamenni az időben, s találni egy forumot..mi nem vet ki a sorai közűl A rózsaszín, ugye nálad meghatározó árnyalat ..valld be ,azért a 02-re jobban buknak a cicafiúk (mint a mellékelt képek is mutatják) ..itt még ,mint madmax a magányos hős nyomod, eléggé lejtmenetre ítélve szerencsére a gatyádat, azért nem áldoztad fel teljesen a kocsi oltárán ..de szerencsére váltottál Amúgy ,zsír a kép! Sorry a commentekért, de ki kellett írnom ,mi volt számomra a kép áthallása Kicsit olyan feehling, mintha a Moszkva tér c. fimből lenne egy részlet NAGYON JÓ!!!!! Még ilyet! Itt még új volt a nadrág 1988 at írunk... ja csak hozzáteszem, hogy akkor ez az uv rózsaszín és az uv zöld volt a surfos divat... nyugatról kaptam, eredeti quiksilver volt... a golfos képre már kifakult... Nem tehetek róla, akkoriban mindig ez volt rajtam, lerohaszthatatlan volt rólam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 2008. április 18. 11:42:21 am » |
|
Itt még új volt a nadrág 1988 at írunk... ja csak hozzáteszem, hogy akkor ez az uv rózsaszín és az uv zöld volt a surfos divat... nyugatról kaptam, eredeti quiksilver volt... a golfos képre már kifakult... Nem tehetek róla, akkoriban mindig ez volt rajtam, lerohaszthatatlan volt rólam... Ezt a képet egyszer már feltetted. Akkor is hányingerem lett. Ha mégegyszer felteszed élek a moderátori jogaimal.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
|