| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3180 Dátum: 2008. augusztus 14. 16:00:48 pm » |  | 

Csak hogy legyen ellenpélda ott van például egy távolsági busz ami kis falumon keresztül megy Dombóvárról Kecsóra hirtelen nem tudom melyik volántársaság... Asszony mesélte egyszer hogysofőr  látta hogy pici feleségem 3 gyerekkel áll a buszmegállóban és épp csukja össze a babakocsit hogy fel tudjanak szállni... Erre ő leszállt és szépen felsegítette kiccsaládom a buszra ... Anya meg is lepődött...  Sajnos az ő  fajtája kiveszőfélben van. Ha segíteni akarok valakinek,először csak értetlenül néz rám. Sajnos annyira elszoktak a nők ebben a fene nagy egyenjogúságban attól, hogy valaki minden hátsó szándék nélkül segíteni akar nekik,hogy rögtön gyanakodni kezdenek. |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 14. 16:02:40 pm írta Cápa730 » |  Naplózva | 

BMW ÜBER ALLES !       06-30-264-5107  06-1-284-2905 |  |  | 
	| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3181 Dátum: 2008. augusztus 14. 18:57:06 pm » |  | 

SEGÍTSÉG KELLENE !Van valakinek ismerőse aki szalagfűrészeléssel foglalkozik ?
 Rönkfát kellene felnagyolni.
 Az ötleteket privátra kérném !

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| steffe 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3182 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:06:54 pm » |  | 

Dolgoztam egy helyen Velencén,és a tetőtérben találtam egy két igazi retró cuccot!! A primet a 89.7dik havi eredeti orosz vákumcsomagolásos króm lada(zsiguli) visszapillantótükör vitte!!!        A 2dik legjobb az eredeti környezetkimélő tárcsafékbetét a maga 398ft árával(novi új,én bontottam fel a csomagot!!!        Volt még egy pár darab novi új,bontatlan Magneti Marelli gyertya!! Volt 3 darab igazi cseszkó Pal Super gyertya!! Volt még egy kulcsos tankbetöltő is,nem tudom milyen kocsihoz volt,de ez is tiszta új,én bontottam ki a csomagolást!!! Meg volt egy alig használt 1mx1m-es tetőcsomagtartó is!!   |  
						| 
								| 
 |  
								|  |  Naplózva | 

steffe |  |  | 
	| 
			| 

| Lidérc 
								E21 Brothers mother  Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3183 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:35:47 pm » |  | 

Hát igen... egy esetleges balesetnél nem kétséges a továbbhaladási sorrend. Ugyanez a helyzet az 1-es és a 4-6 os vonalán. Persze a többi vonalon is előfordul ilyenmi csak ott nem túl gyakori. Ahogy megnéztem a videót, a balesetek nagy része elkerülhető lett volna  PL: a fekete pick-up fékez a kereszteződés elött a belső sávban= 100% hogy befordul  a fehér személyautó a belső sávban sokkal lassabban megy, mint a többi a külső sávban- szintén gyanús a fekete autón a külső sávban már látszott, h valamit akar de ezt elkerülni szinte lehetetlen talán a csengővel. a fekete terepjárón látszott, h bizonytalan, én nem mertem volna ennyivel menni a kereszteződés felé max 20 km/h+csengő a fehér kisbusz elött egy hosszú csengetés kellett volna akkor talán figyel a sofőrje. A többit elkerülni kb annyi az esély, minthogy szülöiértekezletet tartanak az árvaházban.. Ja és nem beszélve arról, h ha villamossal vészfékezel akkor még ott vannak az utasok is akik többnyire nem kapaszkodnak.. Mesélték, h a körúton vészfékezett a villamos-a balesetet elkerülte, de pár utas megsérült.. mami lerepült az ülésről -bordatörés. 3 ember egymásra esett volt ott minden a combnyaktöréstől kezdve kissrác nem kapaszkodott, elörerepült 3-5 métert és a combino vezetőfülkéjénél középen van egy függőlegesen elhelyezett zöld korlát, na azt fejelte le szegény- szétnyílt a feje.Te villamosvezető is voltál? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lidérc 

| 
								|  | « Válasz #3184 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:38:40 pm » |  | 

Ez három éve volt Fűzfőn.Folyamatosan szállítgattuk az érdelkődőket.
 Volt egy nagy üres füves rész,ott kergetőztünk egy GAZ 69-essel.

Léciléci szólj, ha legközelebb lesz ilyen      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lidérc 

| 
								|  | « Válasz #3185 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:40:27 pm » |  | 

Dolgoztam egy helyen Velencén,és a tetőtérben találtam egy két igazi retró cuccot!! A primet a 89.7dik havi eredeti orosz vákumcsomagolásos króm lada(zsiguli) visszapillantótükör vitte!!!        A 2dik legjobb az eredeti környezetkimélő tárcsafékbetét a maga 398ft árával(novi új,én bontottam fel a csomagot!!!        Volt még egy pár darab novi új,bontatlan Magneti Marelli gyertya!! Volt 3 darab igazi cseszkó Pal Super gyertya!! Volt még egy kulcsos tankbetöltő is,nem tudom milyen kocsihoz volt,de ez is tiszta új,én bontottam ki a csomagolást!!! Meg volt egy alig használt 1mx1m-es tetőcsomagtartó is!!  Lehet, hogy egy OT-s Ladát is építesz?    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| VA E21 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #3186 Dátum: 2008. augusztus 15. 00:05:20 am » |  | 

Ezért szerettem a 131-es ZIL-t vezetni.  Meg a haver 9 tonnás 1941-es katonal féllánctalpasát.       V6 Ditroit diesel,7 mm-es páncéllemez az egész. Van ám bennük biztonságérzet.    Ennyire ismerik a tükröt... nem is értették hogy kerűlt oda a villamos. Nekem is van egy két ilyen videom, csak motorbalesetekből     A szitu u.e. ,csak ott volt ,hogy elment az autós.. itt legalább nem tud a paraszt ,mert kiflibe hajlik a kocsi      Megérdemlik!!!!! Többet se üljön autóba!  Ez a féllánctalpas izgat! Csak nem a német?    ? Nem Germán, ez egy Combat M2-es Halftrack amerikai cucc. Kb. így néz ki.  http://www.o5m6.de/m2.html Ez európai kivitel,benzines.  A haveromét afrikában tették partra 1941-ben. Az a kivitel Ditroit diesel V6 a lelkem,de bármekkora hidegben mindenféle izzítás nélkül szó szerint pöccre indul. Nem is hallod meg az önindítót,már jár a motor. Elöl gumikerék hátul gumilánctalp.  Ha emlékszel a Kelly hőseire abban van kettő ilyen amivel nyomul a kis csapat. Amerikai autó találkozókon,katonai rendezvényeken szoktam néha vezetgetni.   A múlt évben egy gyereknapi rendezvényen vett részt a cucc. A kisebbik lányom Boglárka -12 éves volt akkor-ő is vezette a Haltrackot.   A lány első önnálló vezetési élménye egy II.világháborús,jelenleg kb.7 tonnás harcjármű.   (Teljes fegyverzetben lenne kb.9 tonna.) Azt mondta hozzuk haza.         De hová raknám ?        Péter ,ne nekem magyarázd...ami 2. vh. azt én vágom      Az M2-ből imádnak a filmesek, német halftrackokat kreálni    Lásd. pl. Kelly hősei.. nem csak az a kettő volt benne. Mikor a csapat rámegy az aknamezőre... Értesítik a német parancsnokságot, elindúl az őrjárat. A háttérben van 3 M2-es német kamuflázzsal is    Bár a halálom a T34 -es aljú tigrisek     ..ok jobb ,mint a semmi.    Sajnos a 2. vh-ús német harcjárművek kuriózumszámba mennek.    De ettől függetlenűl bemutathatsz ,majd a barátodnak   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 15. 00:12:38 am írta Indy » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| I-scream 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3187 Dátum: 2008. augusztus 15. 08:02:47 am » |  | 

Ezért szerettem a 131-es ZIL-t vezetni.  Meg a haver 9 tonnás 1941-es katonal féllánctalpasát.       V6 Ditroit diesel,7 mm-es páncéllemez az egész. Van ám bennük biztonságérzet.    Ennyire ismerik a tükröt... nem is értették hogy kerűlt oda a villamos. Nekem is van egy két ilyen videom, csak motorbalesetekből     A szitu u.e. ,csak ott volt ,hogy elment az autós.. itt legalább nem tud a paraszt ,mert kiflibe hajlik a kocsi      Megérdemlik!!!!! Többet se üljön autóba!  Ez a féllánctalpas izgat! Csak nem a német?    ? Nem Germán, ez egy Combat M2-es Halftrack amerikai cucc. Kb. így néz ki.  http://www.o5m6.de/m2.html Ez európai kivitel,benzines.  A haveromét afrikában tették partra 1941-ben. Az a kivitel Ditroit diesel V6 a lelkem,de bármekkora hidegben mindenféle izzítás nélkül szó szerint pöccre indul. Nem is hallod meg az önindítót,már jár a motor. Elöl gumikerék hátul gumilánctalp.  Ha emlékszel a Kelly hőseire abban van kettő ilyen amivel nyomul a kis csapat. Amerikai autó találkozókon,katonai rendezvényeken szoktam néha vezetgetni.   A múlt évben egy gyereknapi rendezvényen vett részt a cucc. A kisebbik lányom Boglárka -12 éves volt akkor-ő is vezette a Haltrackot.   A lány első önnálló vezetési élménye egy II.világháborús,jelenleg kb.7 tonnás harcjármű.   (Teljes fegyverzetben lenne kb.9 tonna.) Azt mondta hozzuk haza.         De hová raknám ?        Péter ,ne nekem magyarázd...ami 2. vh. azt én vágom      Az M2-ből imádnak a filmesek, német halftrackokat kreálni    Lásd. pl. Kelly hősei.. nem csak az a kettő volt benne. Mikor a csapat rámegy az aknamezőre... Értesítik a német parancsnokságot, elindúl az őrjárat. A háttérben van 3 M2-es német kamuflázzsal is    Bár a halálom a T34 -es aljú tigrisek     ..ok jobb ,mint a semmi.    Sajnos a 2. vh-ús német harcjárművek kuriózumszámba mennek.    De ettől függetlenűl bemutathatsz ,majd a barátodnak  Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| papilio 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #3188 Dátum: 2008. augusztus 15. 09:23:49 am » |  | 

Nem Germán, ez egy Combat M2-es Halftrack amerikai cucc. Kb. így néz ki.  http://www.o5m6.de/m2.html Ez európai kivitel,benzines.  A haveromét afrikában tették partra 1941-ben. Az a kivitel Ditroit diesel V6 a lelkem,de bármekkora hidegben mindenféle izzítás nélkül szó szerint pöccre indul. Nem is hallod meg az önindítót,már jár a motor. Elöl gumikerék hátul gumilánctalp.  Ha emlékszel a Kelly hőseire abban van kettő ilyen amivel nyomul a kis csapat. Amerikai autó találkozókon,katonai rendezvényeken szoktam néha vezetgetni.   A múlt évben egy gyereknapi rendezvényen vett részt a cucc. A kisebbik lányom Boglárka -12 éves volt akkor-ő is vezette a Haltrackot.   A lány első önnálló vezetési élménye egy II.világháborús,jelenleg kb.7 tonnás harcjármű.   (Teljes fegyverzetben lenne kb.9 tonna.) Azt mondta hozzuk haza.         De hová raknám ?         [/quote] Péter ,ne nekem magyarázd...ami 2. vh. azt én vágom      Az M2-ből imádnak a filmesek, német halftrackokat kreálni    Lásd. pl. Kelly hősei.. nem csak az a kettő volt benne. Mikor a csapat rámegy az aknamezőre... Értesítik a német parancsnokságot, elindúl az őrjárat. A háttérben van 3 M2-es német kamuflázzsal is    Bár a halálom a T34 -es aljú tigrisek     ..ok jobb ,mint a semmi.    Sajnos a 2. vh-ús német harcjárművek kuriózumszámba mennek.    De ettől függetlenűl bemutathatsz ,majd a barátodnak   [/quote] Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....   [/quote] én forgalomba helyezném szívesen..... az Andrássy úton valamikor.......úgy olyan tájt amikor nagy szivárnyos zászlók lobognak éppen.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bömbölő 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3189 Dátum: 2008. augusztus 15. 09:30:35 am » |  | 

Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....  Ha megfelel a műszaki állapota akkor miért ne? Már a kérdést sem értem. Arra gondolsz, hogy túlsúlyos, vagy túlméretes, vagy mi? Vannak még egyébként forgalomba Krazok. Legutóbb egy billencset láttam. Nekem is rááll a szemem a krazokra, mert volt "szerencsém" hozzájuk. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| I-scream 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3190 Dátum: 2008. augusztus 15. 10:11:34 am » |  | 

Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....  Ha megfelel a műszaki állapota akkor miért ne? Már a kérdést sem értem. Arra gondolsz, hogy túlsúlyos, vagy túlméretes, vagy mi? Vannak még egyébként forgalomba Krazok. Legutóbb egy billencset láttam. Nekem is rááll a szemem a krazokra, mert volt "szerencsém" hozzájuk.Igen,a 280 centis szélességére gondoltam. Atól nem kéne félni,hogy meghúzzák, de kíváncs lennék, mit szólnak a rendőrök, hogy ha leállok vele a padka mellé,akkor is egy bő métert kilóg a többihez képest. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| V8 Szisandor 
								e21 v8 4.0  Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3191 Dátum: 2008. augusztus 15. 10:27:32 am » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
 20-260-22-26
 |  |  | 
	| 
			| 

| I-scream 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3192 Dátum: 2008. augusztus 15. 10:36:02 am » |  | 

Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....  Ha megfelel a műszaki állapota akkor miért ne? Már a kérdést sem értem. Arra gondolsz, hogy túlsúlyos, vagy túlméretes, vagy mi? Vannak még egyébként forgalomba Krazok. Legutóbb egy billencset láttam. Nekem is rááll a szemem a krazokra, mert volt "szerencsém" hozzájuk.Igen,a 280 centis szélességére gondoltam. Atól nem kéne félni,hogy meghúzzák, de kíváncs lennék, mit szólnak a rend@rök, hogy ha leállok vele a padka mellé,akkor is egy bő métert kilóg a többihez képest.pontosan nem emlékszem a túlméretes túlsúlyos jármű meghatározására , de valami 2,5 m széles  4 méter magas és 5 tengelyes a határ azt hiszem. a magasság nem tuti. szóval ha szélesebb 2,5 méternél akkor útvonalengedély kell  úgy tudom-lehet, h rosszul. túlméretes járművel azt hiszem 2 éves gyakorlattal lehet vezetni, és kell rá sárga villogó valamint kísérő járműEz az! Ezt túl bonyolult lenne minden reggel eljátszani,mielőtt a 14 tonnás kedvencemmel lemegyek a t.coba kifliért.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bömbölő 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3193 Dátum: 2008. augusztus 15. 10:40:08 am » |  | 

Igen,a 280 centis szélességére gondoltam. Atól nem kéne félni,hogy meghúzzák, de kíváncs lennék, mit szólnak a rend@rök, hogy ha leállok vele a padka mellé,akkor is egy bő métert kilóg a többihez képest.

Itt megtalálsz minden infót, csak legyen türelmed véginyálazni. Egyébként, 250cm a határ onnatól sárgalámpás kísérőautó, útvonalengedély, stb.... A Hammer mennyi is? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| VA E21 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #3194 Dátum: 2008. augusztus 15. 11:00:38 am » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Roland635 
								Papír ami  Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3195 Dátum: 2008. augusztus 15. 11:40:24 am » |  | 

Ennek a cetebekapszulának rendes gyomorrontása van... Azt a rakétaindítást így elképzelem a rázópadra... -mivan kopog a gömbfej? -Nesze!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

E24 bedobozolva a szekrény mélyén+36 20 233 63 66
 +43 68 8949 51 41
 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
 |  |  | 
	| 
			| 

| BMWWWW 
								Kicsi Én 
								Moderátor
								    Nem elérhető 

Öreg járgány szivatóval indul

| 
								|  | « Válasz #3196 Dátum: 2008. augusztus 15. 12:03:17 pm » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

pannon 9341256Ezen hívj ha mersz!!!

Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
 |  |  | 
	| 
			| 

| I-scream 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3197 Dátum: 2008. augusztus 15. 12:03:56 pm » |  | 

Te meg honnan tudsz a Mozaikról? Úgy tudom,2009 előtt biztosan nem lesz kész! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| I-scream 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3198 Dátum: 2008. augusztus 15. 12:05:55 pm » |  | 

Fogadjunk,erre nem számítottak   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| V8 Szisandor 
								e21 v8 4.0  Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3199 Dátum: 2008. augusztus 15. 12:13:24 pm » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
 20-260-22-26
 |  |  | 
	| 
			| 

| bömbölő 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3200 Dátum: 2008. augusztus 15. 13:57:37 pm » |  | 

A Kolhoz erőgépe: |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3201 Dátum: 2008. augusztus 15. 14:28:34 pm » |  | 

Ez három éve volt Fűzfőn.Folyamatosan szállítgattuk az érdelkődőket.
 Volt egy nagy üres füves rész,ott kergetőztünk egy GAZ 69-essel.

Léciléci szólj, ha legközelebb lesz ilyen     Megkérdezem Jani komámat mikor lesz legközelebb valami rendezvény, ahová viszi Mighty Joe-t . Ha konkrét időpontot tudok,szólok. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3202 Dátum: 2008. augusztus 15. 15:18:43 pm » |  | 

Ezért szerettem a 131-es ZIL-t vezetni.  Meg a haver 9 tonnás 1941-es katonal féllánctalpasát.       V6 Ditroit diesel,7 mm-es páncéllemez az egész. Van ám bennük biztonságérzet.    Ennyire ismerik a tükröt... nem is értették hogy kerűlt oda a villamos. Nekem is van egy két ilyen videom, csak motorbalesetekből     A szitu u.e. ,csak ott volt ,hogy elment az autós.. itt legalább nem tud a paraszt ,mert kiflibe hajlik a kocsi      Megérdemlik!!!!! Többet se üljön autóba!  Ez a féllánctalpas izgat! Csak nem a német?    ? Nem Germán, ez egy Combat M2-es Halftrack amerikai cucc. Kb. így néz ki.  http://www.o5m6.de/m2.html Ez európai kivitel,benzines.  A haveromét afrikában tették partra 1941-ben. Az a kivitel Ditroit diesel V6 a lelkem,de bármekkora hidegben mindenféle izzítás nélkül szó szerint pöccre indul. Nem is hallod meg az önindítót,már jár a motor. Elöl gumikerék hátul gumilánctalp.  Ha emlékszel a Kelly hőseire abban van kettő ilyen amivel nyomul a kis csapat. Amerikai autó találkozókon,katonai rendezvényeken szoktam néha vezetgetni.   A múlt évben egy gyereknapi rendezvényen vett részt a cucc. A kisebbik lányom Boglárka -12 éves volt akkor-ő is vezette a Haltrackot.   A lány első önnálló vezetési élménye egy II.világháborús,jelenleg kb.7 tonnás harcjármű.   (Teljes fegyverzetben lenne kb.9 tonna.) Azt mondta hozzuk haza.         De hová raknám ?        Péter ,ne nekem magyarázd...ami 2. vh. azt én vágom   Az M2-ből imádnak a filmesek, német halftrackokat kreálni   Lásd. pl. Kelly hősei.. nem csak az a kettő volt benne. Mikor a csapat rámegy az aknamezőre... Értesítik a német parancsnokságot, elindúl az őrjárat. A háttérben van 3 M2-es német kamuflázzsal is    Bár a halálom a T34 -es aljú tigrisek     ..ok jobb ,mint a semmi.    Sajnos a 2. vh-ús német harcjárművek kuriózumszámba mennek.    De ettől függetlenűl bemutathatsz ,majd a barátodnak  1966-ban is már az amerikai féllánctalpasból kamuzták ebben a  Francia -amúgy egy nagyon aranyos kis- filmben a Német féllánctalpast.  Pár évvel a II.Világháború után már nem volt épkézláb Német haditechnika ? Ennyire mindent megsemmisítettek ?http://www.youtube.com/watch?v=NIoChN_Dq64&feature=related |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3203 Dátum: 2008. augusztus 15. 15:39:45 pm » |  | 

[/quote] Ha már ennyire benne vagytok,nem tudja valaki, Kraz 255-öt forgalomba lehet helyezni? Ez egy offos, 15,25,35 éves álom....   [/quote] én forgalomba helyezném szívesen..... az Andrássy úton valamikor.......úgy olyan tájt amikor nagy szivárnyos zászlók lobognak éppen.... [/quote] Olyan izé vagy. Nem értelek,mi baj van a melegekkel ? Olyan cuki rucikban mutogatják magukat. Hát neeem ?  NEM ! Nekem is a gyomrom forog tőlük. De ezt már sokszor átbeszéltük. Mindenkinek a magánügye,hogy mire gerjed,kibe és hová túrja és melyik testrészét. Toleráns ember lévén elfogadom,hogy ők ilyenek. Mindenki úgy él ahogy akar. DE NEM AZ UTCÁN,HANEM OTTHON ! A FERDE HAJLAMAIKKAL,NE FERTŐZZÉK A GYEREKEINKET !   NE HIVALKODJANAK A BETEG SZEXUÁLIS VÁGYIKKAL ! A NORMÁLIS EMBEREKRE,-AKIK TELJES JOGGAL GYŰLÖLIK AZ  EFFÉLE BETEGES HIVALKODÁST- NE SÜSSÉK RÁ,HOGY "HOMOFÓB" ! ! !  EZ MEGINT VALAMI ELMEBETEG KÖCSÖG CSOPORT ÁLTAL KITALÁLT FOGALOM. Kisebbségi pártot kellene alakítanunk ! Mert mi "fehér magyarok",akik ráadásul maradi módon az ellenkező nemet szeretjük, már elnyomott,megtűrt kisebbség vagyunk. Ja és a fitymánk is megvan.     |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3204 Dátum: 2008. augusztus 15. 15:50:32 pm » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3205 Dátum: 2008. augusztus 15. 15:56:02 pm » |  | 

Szuper volt. Nekem ez a kedvencem.http://www.youtube.com/watch?v=jDui94Wjt3A A vadászcsávó szerintem egy darabig még nyúlra sem akar majd lőni.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3206 Dátum: 2008. augusztus 15. 16:13:12 pm » |  | 

Köszönjük szépen ,jól esett. Ma utál a fórum. Már harmadszorra kellett bejelentkeznem,mert mindig ledob.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Ágica (Petné) 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #3207 Dátum: 2008. augusztus 15. 17:00:17 pm » |  | 

Ja itt dolgozom...
 Helikoptert vezetsz?  neeem,  csak cigiztünk a gázpalackok mellett        location-location-location  -mondta Akkkhhhmed youtube.com   Ahmed a halott terrorista.. Nah látszik ki ismerteti meg veled a jó dolgokat ( Ahmed...) hihi |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3208 Dátum: 2008. augusztus 15. 23:41:46 pm » |  | 

Reggel elindulok csavarogni , viszek magammal TV+playstation konfiget ne unatkozzak vezetés közben.   Négy hét múlva ugyanitt, addig is csókolom a hangotokat.  Széles utat Pet ! Jó élményekkel megrakva térj haza !         |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cápa730 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #3209 Dátum: 2008. augusztus 15. 23:58:39 pm » |  | 

Reggel elindulok csavarogni , viszek magammal TV+playstation konfiget ne unatkozzak vezetés közben.   Négy hét múlva ugyanitt, addig is csókolom a hangotokat.  Széles utat Pet ! Jó élményekkel megrakva térj haza !        Köszi Az északi (Skandináv) részre kértem magam, a hajózás miatt meg talán több km-ert gurulok majd... Remélem hóláncra nem lessz szükségem.A hólánc azért egy kicsit durva lenne ilyenkor nem ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |