Kox
Nem elérhető
Powered by rozsda
|
|
« Válasz #3390 Dátum: 2008. augusztus 31. 09:26:14 am » |
|
Kolegák! Tegye fel a kezét az a szemétláda, aki Grafinak kamu reget csinált myvip -en! Indy, tudom hogy te voltál!
|
|
|
Naplózva
|
hubraum = drehmoment -> großer hubraum = großes drehmoment -> kleiner hubraum = große scheisse
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #3391 Dátum: 2008. augusztus 31. 09:30:05 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3392 Dátum: 2008. augusztus 31. 09:41:19 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #3393 Dátum: 2008. augusztus 31. 11:32:10 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3395 Dátum: 2008. augusztus 31. 19:48:58 pm » |
|
Volt egyszer a telefonomon egy "vonagló" na jó táncoló lány, háttér nélkül, gif formátumban. Most jöttem rá, hogy ki az.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #3396 Dátum: 2008. augusztus 31. 19:52:16 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3397 Dátum: 2008. augusztus 31. 19:55:19 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #3398 Dátum: 2008. augusztus 31. 19:57:28 pm » |
|
Ez csinos tehetség. Köszi szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3399 Dátum: 2008. augusztus 31. 20:20:25 pm » |
|
Ez csinos tehetség. Köszi szépen. Ha már itt tartunk, ezt úgy félévente be kell linkelnem, mint iskolapéldáját, hogy hogyan kell izolálni az izmaitokat. http://www.youtube.com/watch?v=MdBjQHd7BH8
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3400 Dátum: 2008. augusztus 31. 22:27:06 pm » |
|
Új barátnő Mike? Biztos nem az eszéért szereted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3401 Dátum: 2008. augusztus 31. 22:36:01 pm » |
|
Ez csinos tehetség. Köszi szépen. Alizze ..hahahahah 6-7 éve volt a franciák nagy ifi "sztárja". Mi is volt az első száma? Valami lolita című, azzal futott be, majd rájöttek a menedzserek, hogy ho-ho, ennek a csajnak egész jó teste van és lassan elmúlik 18 is.. dobjunk rá, egy pár sexi rucit. Mellesleg nem volt nálam a klipp az igazán jó erkölcsre nevelő. Kb. itt tart most a dolog Süllyesztő... Hogy legyen valami normális zene is.. a nyavajgós , vonaglás alapjait elsajátító tini sztárka, v. a seggrázós latin agysebésznő mellé. http://www.youtube.com/watch?v=IEA6zKCNBi4&NR=1 A csajt sem csípem jobban ,mert egy volt drogos.. de ez egy dolog, legalább kilábalt belőle, s meg kell hagyni nem néz ki rosszul sem. Az más kérdés ,hogy az álltalam nem sokra becsült zenei irányzatokban mozog, de ezt a számot ,akkor is No.1 énekli!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 01. 00:09:41 am írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3402 Dátum: 2008. augusztus 31. 22:41:38 pm » |
|
Egy nagyon kedves barátomnak köszönhetően, ennyi örömünk volt erre a hétre is ,mielőtt lelépek Durci alatt, ott nem gyenge szögben volt a hajó (kicsit kanyarodtunk) 3/4 óra alatt 12 liter
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 31. 22:43:19 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3403 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:02:52 pm » |
|
Alizze ..hahahahah 6-7 éve volt a franciák nagy ifi "sztárja". Mi is volt az első száma? Valami lolita című, azzal futott be, majd rájöttek a menedzserek, hogy ho-ho, ennek a csajnak egész jó teste van és lassan elmúlik 18 is.. dobjunk rá, egy pár sexi rucit. Kb. itt tart most a dolog Süllyesztő... Hogy legyen valami normális zene is.. a nyavajgós , vonaglás alapjait elsajátító tini sztárka, v. a seggrázós latin agysebésznő mellé. http://www.youtube.com/watch?v=IEA6zKCNBi4&NR=1 A csajt sem csípem jobban ,mert egy volt drogos.. de ez egy dolog, legalább kilábalt belőle, s meg kell hagyni nem néz ki rosszul sem. Az más kérdés ,hogy az álltalam nem sokra becsült zenei irányzatokban mozog, de ezt a számot ,akkor is No.1 énekli!!! Nos, ha Barracudánál tartunk, akkor inkább egy 71-es Plymouth Hemi Cuda esne most jól.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3404 Dátum: 2008. augusztus 31. 23:49:43 pm » |
|
Leléptem! Heil! 1 hét múlva itt.... (Szombathely)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 2008. szeptember 01. 00:03:02 am » |
|
Még ezt : Az országúton két autó frontálisan ütközik. Az egyikben cihányok a másikban magyarok utaztak. Repülnek mindannyian kifele az autóból szerteszét. Megérkezik a mentő, s azonnal nekilátnak ellátni a sérült magyarokat. A cihányok vérezve, nyöszörögve fekszenek az úton, de a mentősök még mindig nem foglalkoznak velük. Aztán az egyikük nem bírja cérnával és odaszól: - He, testvér! Minket mikó látnak mán el? - Mondd cihány - így a mentős. - Ismered te a színeket? - Hát persze. - Milyen színűek ezek az emberek? - Fehérek. - No és milyen színű ez a mentő? - Fehér. - Na látod. Értetek majd a fekete jön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 2008. szeptember 01. 07:12:41 am » |
|
Még ezt : Az országúton két autó frontálisan ütközik. Az egyikben cihányok a másikban magyarok utaztak. Repülnek mindannyian kifele az autóból szerteszét. Megérkezik a mentő, s azonnal nekilátnak ellátni a sérült magyarokat. A cihányok vérezve, nyöszörögve fekszenek az úton, de a mentősök még mindig nem foglalkoznak velük. Aztán az egyikük nem bírja cérnával és odaszól: - He, testvér! Minket mikó látnak mán el? - Mondd cihány - így a mentős. - Ismered te a színeket? - Hát persze. - Milyen színűek ezek az emberek? - Fehérek. - No és milyen színű ez a mentő? - Fehér. - Na látod. Értetek majd a fekete jön... Ez jó! Régi, de jó! Nekem van még itthon olyan vágatlan videófelvételem, amit egy balesetnél csináltam. Cihányok egy piros Sciroccóval felkenődtek a fára! A felkenődést szó szerint kell érteni, tiszta vér volt a fa! (Pár nappal később azt mondta a rend@r az interjún kívül, hogy az konkrétan agyvelő volt a fán?!) Meg húscafatok a tetőkárpiton és a Sopronis sörösüvegen a kocsiban! ...hárman vagy négyen utaztak benne, egynek semmi baja sem lett, a többit "bedobozolták" ott a helyszínen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 2008. szeptember 01. 13:38:50 pm » |
|
Tirhítsuk már ki a reklámribiket az iwiw klubból!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 2008. szeptember 01. 14:27:10 pm » |
|
Tirhítsuk már ki a reklámribiket az iwiw klubból! IGEN!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 2008. szeptember 01. 16:32:52 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 2008. szeptember 02. 00:30:09 am » |
|
Szegény szörnyen ronda. Bocs.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 2008. szeptember 02. 10:11:36 am » |
|
Gondoltam, hátha érdekel benneteket: http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&362522/Cime: Nem kellenek a sokhengeres BMW motorok/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 02. 10:13:13 am írta Lidérc »
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3412 Dátum: 2008. szeptember 02. 13:12:26 pm » |
|
Mikorra ezek olyan sorba kerülnének mint jelenleg a mi cápáink, már rég ki fog fogyni a világ kőolajkészlete és a használhatalanságuk végett épp sertésmájkrémet fognak kenni belőle a kenyeret pótló szintetikus valamire, egy akkorra már atomokra szétszedett és konzervdobozként összerakott újrahasznosítás után.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3413 Dátum: 2008. szeptember 02. 13:12:58 pm » |
|
Ez bizony várható volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 2008. szeptember 02. 13:33:13 pm » |
|
Mikorra ezek olyan sorba kerülnének mint jelenleg a mi cápáink, már rég ki fog fogyni a világ kőolajkészlete és a használhatalanságuk végett épp sertésmájkrémet fognak kenni belőle a kenyeret pótló szintetikus valamire, egy akkorra már atomokra szétszedett és konzervdobozként összerakott újrahasznosítás után. De optimista vagy. Egyébbként szerinted annak a szemétnek,amit üzemanyagként a kúton tankolsz mi köze a kőolajhoz ?Ennek a vegyi úton előállított szemétnek semmi köze a kőolajhoz. Egy öreg motor a 10-15 éves benzinnel beindult,amikor kitoltuk a fészerből. Büdös volt,mint a kolera,de működött vele a szerkezet. Az egyik motorboltos haver elment segíteni beindítani egy 125-ös TS MZ-t. Több mint fél éve nem volt beindítva a motorka. Ez már aztán probléma a javából. Két estét átszenvedett vele :gyújtáskondi csere,gyújtógyertya csere,porlasztó takarítás,...stb. egypárszor. Kínjában már kiöntötte a benzint a földre és nem tudta megygújtani. EZ NEM VICC ! Beledobta az égő gyufát és nem történt semmi. Benzintank lelenged,friss üzemanyag a kútról és csodák csodája rögtön berúgható lett a a kis szutyok. Ennek az izének,amit a kúton adnak,se a szaga se a színe nem emlékeztet arra a benzinre amivel elkezdtem motorozni,autózni. A kőolaj több millió év alatt alakul ki a föld mélyén. Ebből elvileg egy speciális lepárlással készül a benzin,amit dúsítanak mindenféle adalékokkal. Akkor meg,hogy tudna megbomlani,megromlani pár hónap alatt,már ha tényleg kőolajból készülne ? Na csak úgy eszembe jutott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 02. 13:52:45 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3415 Dátum: 2008. szeptember 02. 13:47:52 pm » |
|
Mikorra ezek olyan sorba kerülnének mint jelenleg a mi cápáink, már rég ki fog fogyni a világ kőolajkészlete és a használhatalanságuk végett épp sertésmájkrémet fognak kenni belőle a kenyeret pótló szintetikus valamire, egy akkorra már atomokra szétszedett és konzervdobozként összerakott újrahasznosítás után. De optimista vagy. Egyébbként szerinted annak a szemétnek,amit üzemanyagként a kúton tankolsz mi köze a kőolajhoz ?Ennek a vegyi úton előállított szemétnek semmi köze a kőolajhoz. Egy öreg motor a 10-15 éves benzinnel beindult,amikor kitoltuk a fészerből. Büdös volt,mint a kolera,de működött vele a szerkezet. Az egyik motorboltos haver elment segíteni beindítani egy 125-ös TS MZ-t. Több mint fél éve nem volt beindítva a motorka. Ez már aztán probléma a javából. Két estét átszenvedett vele :gyújtáskondi csere,gyújtógyertya csere,porlasztó takarítás,...stb. egypárszor. Kínjában már kiöntötte a benzint a földre és nem tudta megygújtani. EZ NEM VICC ! Beledobta az égő gyufát és nem történt semmi. Benzintank lelenged,friss üzemanyag a kútról és csodák csodája rögtön berúgható lett a a kis szutyok. Se a szaga se a színe nem emlékeztet arra a benzinre amivel elkezdtem motorozni,autózni. A kőolaj több millió év alatt alakul ki a föld mélyén. Ebből elvileg egy speciális lepárlással készül a benzin,amit dúsítanak mindenféle adalékokkal. Akkor meg,hogy tudna megbomlani,megromlani pár hónap alatt,már ha tényleg kőolajból készülne ? Na csak úgy eszembe jutott. Mi köze? Az, hogy ha a kőolaj ára emelkedik érdekes módon ennek a szemétnek is emelik az árát. Más köze lehet hogy nincs, de ha így is lenne akkor nem csinálnának elektromos autókat meg keresnének alternatívákat... A motoros történet szép és jó de érdemben nem tudok nyilatkozni, sajnos odáig jutottam, hogy ha a saját anyámon és egy- két vér szerinti rokonomon kívül annak se hiszek aki kérdez. A benzin meg nemtom hogy bomlik mindíg gyenge voltam kémiából, egyetlen tantárgy amiből majnem megbuktam. Mindenesetre ha jól tudom, akkor régen a benzinbe ólom volt, ami ugye a legkevésbé sem párolog el, ellenben azokkal amikkel kiváltották valami acetilén vagy alkohol a tököm tudja mondom nem értek hozzá, nem lehet, hogy valami ilyen szarság az oka a dolognak? Az is eszembe jutott, hogy valaki a családban jókedvében beleöntött egy adag nitrohígítót meg mosóbenzint, hogy el tudjon vele menni mégegy körre a szűzessége elvesztése előtt aztán utána meg a nagypapa szétszívta másfél év múlva az agyát mikor el akarta indítani, nem ment aztán úgyjött a haverod a képbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:06:50 pm » |
|
Mikorra ezek olyan sorba kerülnének mint jelenleg a mi cápáink, már rég ki fog fogyni a világ kőolajkészlete és a használhatalanságuk végett épp sertésmájkrémet fognak kenni belőle a kenyeret pótló szintetikus valamire, egy akkorra már atomokra szétszedett és konzervdobozként összerakott újrahasznosítás után. De optimista vagy. Egyébbként szerinted annak a szemétnek,amit üzemanyagként a kúton tankolsz mi köze a kőolajhoz ?Ennek a vegyi úton előállított szemétnek semmi köze a kőolajhoz. Egy öreg motor a 10-15 éves benzinnel beindult,amikor kitoltuk a fészerből. Büdös volt,mint a kolera,de működött vele a szerkezet. Az egyik motorboltos haver elment segíteni beindítani egy 125-ös TS MZ-t. Több mint fél éve nem volt beindítva a motorka. Ez már aztán probléma a javából. Két estét átszenvedett vele :gyújtáskondi csere,gyújtógyertya csere,porlasztó takarítás,...stb. egypárszor. Kínjában már kiöntötte a benzint a földre és nem tudta megygújtani. EZ NEM VICC ! Beledobta az égő gyufát és nem történt semmi. Benzintank lelenged,friss üzemanyag a kútról és csodák csodája rögtön berúgható lett a a kis szutyok. Se a szaga se a színe nem emlékeztet arra a benzinre amivel elkezdtem motorozni,autózni. A kőolaj több millió év alatt alakul ki a föld mélyén. Ebből elvileg egy speciális lepárlással készül a benzin,amit dúsítanak mindenféle adalékokkal. Akkor meg,hogy tudna megbomlani,megromlani pár hónap alatt,már ha tényleg kőolajból készülne ? Na csak úgy eszembe jutott. Mi köze? Az, hogy ha a kőolaj ára emelkedik érdekes módon ennek a szemétnek is emelik az árát. Más köze lehet hogy nincs, de ha így is lenne akkor nem csinálnának elektromos autókat meg keresnének alternatívákat... A motoros történet szép és jó de érdemben nem tudok nyilatkozni, sajnos odáig jutottam, hogy ha a saját anyámon és egy- két vér szerinti rokonomon kívül annak se hiszek aki kérdez. A benzin meg nemtom hogy bomlik mindíg gyenge voltam kémiából, egyetlen tantárgy amiből majnem megbuktam. Mindenesetre ha jól tudom, akkor régen a benzinbe ólom volt, ami ugye a legkevésbé sem párolog el, ellenben azokkal amikkel kiváltották valami acetilén vagy alkohol a tököm tudja mondom nem értek hozzá, nem lehet, hogy valami ilyen szarság az oka a dolognak? Az is eszembe jutott, hogy valaki a családban jókedvében beleöntött egy adag nitrohígítót meg mosóbenzint, hogy el tudjon vele menni mégegy körre a szűzessége elvesztése előtt aztán utána meg a nagypapa szétszívta másfél év múlva az agyát mikor el akarta indítani, nem ment aztán úgyjött a haverod a képbe... Azért fogják rá az áremelésnél a kőolaj emelkedésére az üzemanyag árának emelését,mert valamivel csak meg kell indokolni,hogy miért kell többet kihúzni a zsebedből. Mert az I Világháború is azért tört ki mert Gavrilo Princip lelőtte Ferenc Ferdinándot ugye ? Királyfi te még hiszel a mesékben ? Az MZ-be csak hivatalos kúton tankolt "benzin" volt,nem rosszalkodott senki vele. Pont erről beszélek,hogy a régen valóban kőolajból készült benzin nem bomlott meg, szemben ezzel az "izével",amit most adnak benzin helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:18:19 pm » |
|
Tirhítsuk már ki a reklámribiket az iwiw klubból! IGEN! Indy szerkezti iwiwen a cápás profilt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rnie
Vendég
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:19:02 pm » |
|
Akkor miből készül a benzin, ha nem kőolajból? ) annál olcsóbb alapanyagot nem tudok elképzelni.... Az más kérdés, hogy most nem ólommal próbálnak gyengeelméjüeket faragni a gyerekekből és a savas esők hatását is megpróbálják mérsékelni a kénmentes üzemanyaggal (bár az igazi ok valszeg az érzékenyebb befecskendező, mivel ként leginkább a kínai barnaszénerőművek eregetik...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:22:36 pm » |
|
Mikorra ezek olyan sorba kerülnének mint jelenleg a mi cápáink, már rég ki fog fogyni a világ kőolajkészlete és a használhatalanságuk végett épp sertésmájkrémet fognak kenni belőle a kenyeret pótló szintetikus valamire, egy akkorra már atomokra szétszedett és konzervdobozként összerakott újrahasznosítás után. De optimista vagy. Egyébbként szerinted annak a szemétnek,amit üzemanyagként a kúton tankolsz mi köze a kőolajhoz ?Ennek a vegyi úton előállított szemétnek semmi köze a kőolajhoz. Egy öreg motor a 10-15 éves benzinnel beindult,amikor kitoltuk a fészerből. Büdös volt,mint a kolera,de működött vele a szerkezet. Az egyik motorboltos haver elment segíteni beindítani egy 125-ös TS MZ-t. Több mint fél éve nem volt beindítva a motorka. Ez már aztán probléma a javából. Két estét átszenvedett vele :gyújtáskondi csere,gyújtógyertya csere,porlasztó takarítás,...stb. egypárszor. Kínjában már kiöntötte a benzint a földre és nem tudta megygújtani. EZ NEM VICC ! Beledobta az égő gyufát és nem történt semmi. Benzintank lelenged,friss üzemanyag a kútról és csodák csodája rögtön berúgható lett a a kis szutyok. Se a szaga se a színe nem emlékeztet arra a benzinre amivel elkezdtem motorozni,autózni. A kőolaj több millió év alatt alakul ki a föld mélyén. Ebből elvileg egy speciális lepárlással készül a benzin,amit dúsítanak mindenféle adalékokkal. Akkor meg,hogy tudna megbomlani,megromlani pár hónap alatt,már ha tényleg kőolajból készülne ? Na csak úgy eszembe jutott. Mi köze? Az, hogy ha a kőolaj ára emelkedik érdekes módon ennek a szemétnek is emelik az árát. Más köze lehet hogy nincs, de ha így is lenne akkor nem csinálnának elektromos autókat meg keresnének alternatívákat... A motoros történet szép és jó de érdemben nem tudok nyilatkozni, sajnos odáig jutottam, hogy ha a saját anyámon és egy- két vér szerinti rokonomon kívül annak se hiszek aki kérdez. A benzin meg nemtom hogy bomlik mindíg gyenge voltam kémiából, egyetlen tantárgy amiből majnem megbuktam. Mindenesetre ha jól tudom, akkor régen a benzinbe ólom volt, ami ugye a legkevésbé sem párolog el, ellenben azokkal amikkel kiváltották valami acetilén vagy alkohol a tököm tudja mondom nem értek hozzá, nem lehet, hogy valami ilyen szarság az oka a dolognak? Az is eszembe jutott, hogy valaki a családban jókedvében beleöntött egy adag nitrohígítót meg mosóbenzint, hogy el tudjon vele menni mégegy körre a szűzessége elvesztése előtt aztán utána meg a nagypapa szétszívta másfél év múlva az agyát mikor el akarta indítani, nem ment aztán úgyjött a haverod a képbe... Azért fogják rá az áremelésnél a kőolaj emelkedésére az üzemanyag árának emelését,mert valamivel csak meg kell indokolni,hogy miért kell többet kihúzni a zsebedből. Mert az I Világháború is azért tört ki mert Gavrilo Princip lelőtte Ferenc Ferdinándot ugye ? Királyfi te még hiszel a mesékben ? Az MZ-be csak hivatalos kúton tankolt "benzin" volt,nem rosszalkodott senki vele. Pont erről beszélek,hogy a régen valóban kőolajból készült benzin nem bomlott meg, szemben ezzel az "izével",amit most adnak benzin helyett.Oké én rádbízom, majd valami más területen váltom meg inkább a világot. Mindenesetre ha miután kifogy a kőolaj te bárholis megtankolod a kocsidat ugyanilyen "izével" mint amit most a kúton adnak, akkor leveszem a kalapot. Attól függetlenül, hogy milyen párolgós-f@szomleszívogatós-bomlós-depressziós adalékokat tesznek hozzá, még mindíg a kőolaj képezi a benzinnek nevezett szar fő alkotóelemét. Szerintem... Persze mindenki azt mond amit akar... Atomot nekik hazudik itt már mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|