Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3420 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:48:19 pm » |
|
Akkor miből készül a benzin, ha nem kőolajból? ) annál olcsóbb alapanyagot nem tudok elképzelni.... Az más kérdés, hogy most nem ólommal próbálnak gyengeelméjüeket faragni a gyerekekből és a savas esők hatását is megpróbálják mérsékelni a kénmentes üzemanyaggal (bár az igazi ok valszeg az érzékenyebb befecskendező, mivel ként leginkább a kínai barnaszénerőművek eregetik...) Ha tudnám miből van,mondanám. Kéne egy jó vegyész ! Esetleg nincs itt a fórumon egy unatkozó vegyelemző szakember ? Annak örülünk,hogy az ólmot és egyébb káros anyagokat kivonták belőle. Ha nem került bele esetleg valami sokkal ártalmasabb szutyok. Az tuti,hogy nem a környezetvédelem volt a céljuk,azzal sajnos nem nagyon törődnek,csak papolnak róla. Valójában gazdasági okai lehettek a változtatásnak. Személyszerint a mindennapokban szívesen járnék valami lóvontatású eszközzel. A lósz@r nem környezetszennyező,mint a kipuf gáz.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3421 Dátum: 2008. szeptember 02. 14:59:58 pm » |
|
Akkor miből készül a benzin, ha nem kőolajból? ) annál olcsóbb alapanyagot nem tudok elképzelni.... Az más kérdés, hogy most nem ólommal próbálnak gyengeelméjüeket faragni a gyerekekből és a savas esők hatását is megpróbálják mérsékelni a kénmentes üzemanyaggal (bár az igazi ok valszeg az érzékenyebb befecskendező, mivel ként leginkább a kínai barnaszénerőművek eregetik...) Ha tudnám miből van,mondanám. Kéne egy jó vegyész ! Esetleg nincs itt a fórumon egy unatkozó vegyelemző szakember ? Annak örülünk,hogy az ólmot és egyébb káros anyagokat kivonták belőle. Ha nem került bele esetleg valami sokkal ártalmasabb szutyok. Az tuti,hogy nem a környezetvédelem volt a céljuk,azzal sajnos nem nagyon törődnek,csak papolnak róla. Valójában gazdasági okai lehettek a változtatásnak. Személyszerint a mindennapokban szívesen járnék valami lóvontatású eszközzel. A lósz@r nem környezetszennyező,mint a kipuf gáz. A lósz@r nem környezetszennyező,mint a kipuf gáz. Az asztán biztos. Olyannyira nem, hogy régen a jobbágyok azzal keverték a vályogot, hogy tartósabb legyen a vakolat. Aki annyira unatkozik hogy itt vegyet elemezgessen az meg súlyos gondokkal küzködik véleményem szerint... Valójában pedig környezetvédelmi okai voltak a változtatásnak. Romániában még a változtatás után jópár évvel, talán még tavaly is lehetett kapni "piros" benzint. Egész más szaga van...
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3422 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:08:28 pm » |
|
Nem mondanám hogy a lószar nem környezetszennyező! Tudjátok, hogy az üvegházhatás kialakulásáért nagy mértékben felelősek pl a tehenek, azok ugyanis metángáz tartalmúakat fingadoznak! Tudományosan kimutatták, hogy nagyon káros a felső légrétegekre. A másik a légiforgalom, ami közvetlenül a sztratoszférába fossa a gázokat, nem éppen keveset. Dehát kicsit nagyobb üzlet annál, minthogy korlátozni lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3423 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:10:58 pm » |
|
Ki ne találjátok már, hogy a benzin nem kőolajból van! De abból van, sőt abból van a kocsidon a kerék, a lökös, a billentyűzet, amin gépeled a választ. Az más kérdés, hogy manapság kevernek hozzá ezt azt.
A benzin meg mindig is párolgott sőt még hermetikus tárolásnál is romlik a minősége és mindig is romlott (nem tudom miért). Már 50 éve is a katonai üzemanyag készleteket évente cserélték, pont úgy, mint most. Most a MOL veszi vissza minden év decemberében és adja el, találjátok ki hol!
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3424 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:11:12 pm » |
|
Akkor miből készül a benzin, ha nem kőolajból? ) annál olcsóbb alapanyagot nem tudok elképzelni.... Az más kérdés, hogy most nem ólommal próbálnak gyengeelméjüeket faragni a gyerekekből és a savas esők hatását is megpróbálják mérsékelni a kénmentes üzemanyaggal (bár az igazi ok valszeg az érzékenyebb befecskendező, mivel ként leginkább a kínai barnaszénerőművek eregetik...) Ha tudnám miből van,mondanám. Kéne egy jó vegyész ! Esetleg nincs itt a fórumon egy unatkozó vegyelemző szakember ? Annak örülünk,hogy az ólmot és egyébb káros anyagokat kivonták belőle. Ha nem került bele esetleg valami sokkal ártalmasabb szutyok. Az tuti,hogy nem a környezetvédelem volt a céljuk,azzal sajnos nem nagyon törődnek,csak papolnak róla. Valójában gazdasági okai lehettek a változtatásnak. Személyszerint a mindennapokban szívesen járnék valami lóvontatású eszközzel. A lósz@r nem környezetszennyező,mint a kipuf gáz. A lósz@r nem környezetszennyező,mint a kipuf gáz. Az asztán biztos. Olyannyira nem, hogy régen a jobbágyok azzal keverték a vályogot, hogy tartósabb legyen a vakolat. Aki annyira unatkozik hogy itt vegyet elemezgessen az meg súlyos gondokkal küzködik véleményem szerint... Valójában pedig környezetvédelmi okai voltak a változtatásnak. Romániában még a változtatás után jópár évvel, talán még tavaly is lehetett kapni "piros" benzint. Egész más szaga van... Most mijééé mondod,hogy súlyos gongyajim vannak ? Nincsen nekeeem semmmmi bajooom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3425 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:12:40 pm » |
|
Nem mondanám hogy a lószar nem környezetszennyező! Tudjátok, hogy az üvegházhatás kialakulásáért nagy mértékben felelősek pl a tehenek, azok ugyanis metángáz tartalmúakat fingadoznak! Tudományosan kimutatták, hogy nagyon káros a felső légrétegekre. A másik a légiforgalom, ami közvetlenül a sztratoszférába fossa a gázokat, nem éppen keveset. Dehát kicsit nagyobb üzlet annál, minthogy korlátozni lehetne.
Nem fingadoznak, hanem böffendeznek. Kérődző gáznak hívják.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3426 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:14:36 pm » |
|
Meg tudom erősíteni, egyik barátomék képtelenek voltak beindítani a faterja motorcsónakját a benne lévő 3 éves benzinnel. Ki kellettt cserélni frissre, és akkor már indult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3427 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:15:16 pm » |
|
Nem fingadoznak, hanem böffendeznek. Kérődző gáznak hívják. Na ugye? azt mondtam én is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3428 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:15:31 pm » |
|
Nem fingadoznak, hanem böffendeznek. Kérődző gáznak hívják. De sz@r tehénnek lenni ! A szájukun át pukiznak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 02. 15:17:54 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3429 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:18:05 pm » |
|
Nem fingadoznak, hanem böffendeznek. Kérődző gáznak hívják. De sz@r tehénnek lenni ! Fingszagú a szájuk. Vagy szájszagú a seggük?
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3430 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:20:40 pm » |
|
[/quote] De sz@r tehénnek lenni ! Fingszagú a szájuk. [/quote] Vagy szájszagú a seggük? [/quote] Nem eszem több marhahúst. De kevesebbet sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3431 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:49:15 pm » |
|
Na ne mondd! Ellenben a beépített erőmü az hasonló nem? Mindegy, lehet hogy a ló az nem, de a tehén az biztos hogy ózonlyukasztó szörnyeteg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3432 Dátum: 2008. szeptember 02. 15:59:23 pm » |
|
Na ne mondd! Ellenben a beépített erőmü az hasonló nem? Mindegy, lehet hogy a ló az nem, de a tehén az biztos hogy ózonlyukasztó szörnyeteg. "ózonlyukasztó szörnyeteg" Ez az! Együk meg mindet! Mellesleg tőlünk nyugatabbra, az állattartó cégek az állatok által termelt gázt a telep fűtésére használják. Amikor nálunk először megjelent ez a technológia, akkor az első TSZ-t jó megbírságolták.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3433 Dátum: 2008. szeptember 02. 17:03:10 pm » |
|
ki ne találjuk már, h a tehenek miatt döglünk majd meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3434 Dátum: 2008. szeptember 02. 17:06:58 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3435 Dátum: 2008. szeptember 02. 17:35:48 pm » |
|
Na menj a...!!! Ez meg mi a pics@? BMW mobiltelefon? Ide mennek el a V12 meg V10 meg V8 meg sorhat motorok fejlesztési költségei b@sszameg hogy ilyen hülyeségeket csinálnak... Ez olyan mint az LG traktor kb. mi? hogy meglepődtetek? pedig van olyan, még mentem is vele.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #3436 Dátum: 2008. szeptember 02. 19:56:03 pm » |
|
Miért nem gyártanak motorkerékpárt diesel motorral? Engem ez most tényleg érdekel! Mert hülyén nézne ki, ahogy fekete pamacsokat eregetne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3437 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:02:36 pm » |
|
Na ne mondd! Ellenben a beépített erőmü az hasonló nem? Mindegy, lehet hogy a ló az nem, de a tehén az biztos hogy ózonlyukasztó szörnyeteg. a ló nem kérődző. a tehén az az. van különbség, elhiheted. vegyük a legegyszerűbbet, egész máshogy néznek ki. Ráadásul a lókolbász és szalámi finomabb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3438 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:03:58 pm » |
|
Miért nem gyártanak motorkerékpárt diesel motorral? Engem ez most tényleg érdekel! Mert hülyén nézne ki, ahogy fekete pamacsokat eregetne?
Az autó is hülyén néz ki vele, a harkályokról a motortérben már nem is beszélve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3439 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:07:31 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #3440 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:09:09 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt. Ki? Miért? És miért oly ritka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #3441 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:24:58 pm » |
|
Royal Enfield, 650 ccm ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3442 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:26:05 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt. Ki? Miért? És miért oly ritka? Az indiai Royal Enfield készített egyhengeres diesel motorkerékpárt szériában. Most nem találok róla semmi anyagot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V8 Szisandor
e21 v8 4.0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3443 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:43:21 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt. Ki? Miért? És miért oly ritka? Az indiai Royal Enfield készített egyhengeres diesel motorkerékpárt szériában. Most nem találok róla semmi anyagot. http://journeytoforever.org/biodiesel_bikes.html
|
|
|
Naplózva
|
azert irok ekezetek nelkul mert csak ilyen a billentyuzetem van...
20-260-22-26
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3444 Dátum: 2008. szeptember 02. 20:57:00 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt. Ki? Miért? És miért oly ritka? Az indiai Royal Enfield készített egyhengeres diesel motorkerékpárt szériában. Most nem találok róla semmi anyagot. kawasaki is készít diesel motorkerékpárt, csak erősen kussolnak róla. us army járműüzemanyag-egységesítésre történtek lépések (magyarul legyen minden dízel) és ott a kawasaki nyerte a motorokra kiírt pályázatot. Ide jutottunk! A '80-as években még turbós mocit gyártottak, most meg ilyen dzsuvát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #3445 Dátum: 2008. szeptember 02. 21:05:52 pm » |
|
Akkor most lepődj meg ! Gyártanak diesel motorkerékpárt. Ki? Miért? És miért oly ritka? Az indiai Royal Enfield készített egyhengeres diesel motorkerékpárt szériában. Most nem találok róla semmi anyagot. kawasaki is készít diesel motorkerékpárt, csak erősen kussolnak róla. us army járműüzemanyag-egységesítésre történtek lépések (magyarul legyen minden dízel) és ott a kawasaki nyerte a motorokra kiírt pályázatot. Ide jutottunk! A '80-as években még turbós mocit gyártottak, most meg ilyen dzsuvát? hallod, ha jelentkezne nálam egy usarmy kaliberű megrendelő, hogy ganyézóvillát vennének nagy tételben, komolyan mondom, ráhúzódnék a ganyézóvillabizniszre. Jó, de nem Kawasaki néven! A dízelt csinálja a Caterpillar!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mrs.Durci
Vendég
|
|
« Válasz #3446 Dátum: 2008. szeptember 02. 21:54:00 pm » |
|
Ezzel a képpel végződött a vasárnapi napom!! A kilátás is jó És a kocsi is!!
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3447 Dátum: 2008. szeptember 02. 22:24:38 pm » |
|
Kaptam egy kisebb fajta szalcsit. Jó fokhagymás. Nesze neked diéta.
|
Főmordor.
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3448 Dátum: 2008. szeptember 03. 00:52:04 am » |
|
Tegnap hazafelé a gyár mellett olálkodott az új 7 es.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
scses
Nem elérhető
|
|