collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2008. február 19. 21:24:21 pm » |
|
Én megtartom a szokásos Salgótalit. A program és minden más egyéb hagyományosan zajlik majd, konkrét dolgokkal majd később. Időpontilag valamikor júli-aug tájára tenném. Az biztos hogy péntek+szombat lesz. Aki nem volt még, annak az előző 3 tali adhat útmutatót.
már várom! mennyi mindenen túl leszek addigra...
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2008. február 19. 21:26:02 pm » |
|
Én megtartom a szokásos Salgótalit. A program és minden más egyéb hagyományosan zajlik majd, konkrét dolgokkal majd később. Időpontilag valamikor júli-aug tájára tenném. Az biztos hogy péntek+szombat lesz. Aki nem volt még, annak az előző 3 tali adhat útmutatót.
ok vissza olvastam én is... , de ebből is látszik, hogy a dumában elveszik a lényeg, így kéretik a chatet máshol folytatni, köszönöm. Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2008. február 19. 21:30:43 pm » |
|
ok vissza olvastam én is... , de ebből is látszik, hogy a dumában elveszik a lényeg, így kéretik a chatet máshol folytatni, köszönöm. Promega Dehogy veszik el. Aki olvasta, mindenki tudja, ez tuti. Aki meg nem olvasta, az duma nélkül se tudja...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2008. február 19. 21:43:22 pm » |
|
ok vissza olvastam én is... , de ebből is látszik, hogy a dumában elveszik a lényeg, így kéretik a chatet máshol folytatni, köszönöm. Promega Ugye ezt nem gondolod komolyan Promega... Nyílván kell egy felvezetés egy témának! ..és sz.tem egyáltalán nem baj, h. nem csak egy adott témát rágunk körbe, halálfeszesen! Nyílván, nem vagyok híve, h. szemeteljük tele a topicot, de sz.tem semmi fatális nem írodott még eddig. Számomra lazán belefér! Boge "hírdette" a taliját..és? Örülünk neki! ..reagáltunk rá..ennyi ..majd dumálunk még a nagy taliról is!!! De ,ha valaki feljön és nem érti? Nem érte van ez a fórum, hanem értünk..majd visszaolvas, ha komolyan érdekli! Ha chatelni akarok, oda megyek.. Nagytali téma: Viktornak nagyon jó ötletei vannak nagytalival kapcsolatban, csak ugye szeret titkolózni Mondhatom, hogy egy az álláspontunk ..de majd megossza velünk is ötleteit..ugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. február 19. 21:45:10 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2008. február 20. 06:53:57 am » |
|
Nagytali téma: Viktornak nagyon jó ötletei vannak nagytalival kapcsolatban, csak ugye szeret titkolózni Mondhatom, hogy egy az álláspontunk ..de majd megossza velünk is ötleteit..ugye? Szigorúan titkos tali szerveződik nekem is csak aznap reggel fogja elmondani, hogy mikor és hol lesz . viccet félretéve: amint konkretizálódnak a dolgok, publikálásra kerülnek az infók... Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2008. február 20. 10:37:59 am » |
|
Várjuk! Az ügyből kifolyólag, már izzanak a vonalak!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2008. február 20. 14:00:18 pm » |
|
ok vissza olvastam én is... , de ebből is látszik, hogy a dumában elveszik a lényeg, így kéretik a chatet máshol folytatni, köszönöm. Promega Ugye ezt nem gondolod komolyan Promega... Nyílván kell egy felvezetés egy témának! ..és sz.tem egyáltalán nem baj, h. nem csak egy adott témát rágunk körbe, halálfeszesen! Nyílván, nem vagyok híve, h. szemeteljük tele a topicot, de sz.tem semmi fatális nem írodott még eddig. Számomra lazán belefér! Boge "hírdette" a taliját..és? Örülünk neki! ..reagáltunk rá..ennyi ..majd dumálunk még a nagy taliról is!!! De ,ha valaki feljön és nem érti? Nem érte van ez a fórum, hanem értünk..majd visszaolvas, ha komolyan érdekli! Ha chatelni akarok, oda megyek.. Nagytali téma: Viktornak nagyon jó ötletei vannak nagytalival kapcsolatban, csak ugye szeret titkolózni Mondhatom, hogy egy az álláspontunk ..de majd megossza velünk is ötleteit..ugye? Ezt a "nagy tali"dolgot nem igazán értem. Én megelőlegezem Bogénak, hogy a Salgótali legyen a nagy tali, tekintve hogy már tradició, ráadásul az idei már a 4. lesz.....Aki már volt tudja, miről beszélek, aki meg nem,, az jöjjön el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2008. február 20. 14:40:56 pm » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2008. február 20. 14:54:33 pm » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól Kethet mulva othon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2008. február 20. 15:37:38 pm » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól Kethet mulva othon! Okés. Kinél lesz a "minitali" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bob
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2008. február 20. 15:40:53 pm » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól Kethet mulva othon! Okés. Kinél lesz a "minitali" ? Nallam mert en egyebkent is keveset vagyok othon! Na meg teis meg Picur is csak igerget, ugye tudod mire gondolok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2008. február 20. 19:26:07 pm » |
|
"Ezt a "nagy tali"dolgot nem igazán értem. Én megelőlegezem Bogénak, hogy a Salgótali legyen a nagy tali, tekintve hogy már tradició, ráadásul az idei már a 4. lesz.....Aki már volt tudja, miről beszélek, aki meg nem,, az jöjjön el! " Köszönöm bácsi, tudtam, hogy rád számíthatunk!! Mekkorát fogunk enni? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2008. február 20. 20:00:07 pm » |
|
"Ezt a "nagy tali"dolgot nem igazán értem. Én megelőlegezem Bogénak, hogy a Salgótali legyen a nagy tali, tekintve hogy már tradició, ráadásul az idei már a 4. lesz.....Aki már volt tudja, miről beszélek, aki meg nem,, az jöjjön el! " Köszönöm bácsi, tudtam, hogy rád számíthatunk!! Mekkorát fogunk enni? ) Nincs mit! Akkorát eszünk, amekkora van!: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2008. február 20. 20:55:57 pm » |
|
MÉÉÉÉLLLYEN TISZTELT PUBLIKUM! 2008. május 3-án Budaörsön megrendezésre kerül az idei Tavaszi Nagy Találkozó! A rendezvény időpontja fix, változtatásra nincs lehetőség! Mivel a programok -egyelőre meglepetés- szervezéséhez tudni kell a résztvevő várható számát, ezért megkérek minden Cápa BMW fórumozót, hogy ha biztosan tud jönni, akkor küldjön collinsnak egy pü-t. Ha csak lehet, akkor is, de írja oda, kb. hány százalék. A jelentkezést még ezen a héten, tehát vasárnap estig adjátok le! További információkkal hamarosan jelentkezik, Viktor.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2008. február 20. 23:07:22 pm » |
|
"Ezt a "nagy tali"dolgot nem igazán értem. Én megelőlegezem Bogénak, hogy a Salgótali legyen a nagy tali, tekintve hogy már tradició, ráadásul az idei már a 4. lesz.....Aki már volt tudja, miről beszélek, aki meg nem,, az jöjjön el! " Köszönöm bácsi, tudtam, hogy rád számíthatunk!! Mekkorát fogunk enni? ) és mennyit inni .... akkor már vagyunk 4 -en
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2008. február 21. 06:17:16 am » |
|
A tegnapi napon nagyot haladtam a nagy tali ügyében. Sikerült a helyszín tulajdonosával megegyeznem, bár sajnos dátum ügyileg nem volt sok választásom, mert elég sok rendezvény szokott lenni ott, és az is csoda hogy egyáltalán tudtunk találni szabad időpontot.
TEHÁT A HELYSZÍN BUDAÖRS, AZ IDŐPONT MÁJUS 3.-a
A közös főzés most sajnos elmarad, mert a helyszinen kizárolagos joggal működik egy vendéglátó egység (büfé). A költség kimélés érdekében javaslom, hogy üditőt, szendvicset stb... hozzatok magatokkal, a nagy közös zabálást majd Boge talin bepótoljuk.
Egyenlőre csak ennyi információt tudok megosztani veletek, -nem a titkolózás miatt,- hanem mert a különböző programok csak most vannak szervezés, és tárgyalás alatt, ezért előre nem akarok olyat beharangozni, ami esetleg nem jön össze. Sajnos ezek nem csak rajtam múlnak! Igyekszem a programokat úgy kialakítani, hogy a csládotok többi tagja se unatkozzon, "csajos" és "babás" dolgokat is próbálok a helyszínre előállítani! A rendezésben mindenféle segítséget, ötletet elfogadok, de mindenképpen privátban, vagy telefonon kérem az ötleteket, feljánlásokat. Ha valaki tud "nagytételben" ingyen fénymásolni, az kérem rögtön szóljon. Kellene esetleg egy szinpad, amit oda is kéne juttatni, vagy bármi olyan ami ezt helyettesítheti. Akinek ezzel kapcsolatban van ötlete, kérem jelezze!
Addig is izguljatok helyettem is, talán én is megúszom ősz hajszálak nélkül, csak minden jól sikerüljön!!!
Az alábbi telefonon állandóan elérhető vagyok: 20/ 9 341256
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. február 21. 06:20:25 am írta BMWWWW »
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2008. február 21. 19:00:01 pm » |
|
A tegnapi napon nagyot haladtam a nagy tali ügyében. Sikerült a helyszín tulajdonosával megegyeznem, bár sajnos dátum ügyileg nem volt sok választásom, mert elég sok rendezvény szokott lenni ott, és az is csoda hogy egyáltalán tudtunk találni szabad időpontot.
A közös főzés most sajnos elmarad, mert a helyszinen kizárolagos joggal működik egy vendéglátó egység (büfé). A költség kimélés érdekében javaslom, hogy üditőt, szendvicset stb... hozzatok magatokkal, a nagy közös zabálást majd Boge talin bepótoljuk.
Egyenlőre csak ennyi információt tudok megosztani veletek, -nem a titkolózás miatt,- hanem mert a különböző programok csak most vannak szervezés, és tárgyalás alatt, ezért előre nem akarok olyat beharangozni, ami esetleg nem jön össze. Sajnos ezek nem csak rajtam múlnak! Igyekszem a programokat úgy kialakítani, hogy a csládotok többi tagja se unatkozzon, "csajos" és "babás" dolgokat is próbálok a helyszínre előállítani! A rendezésben mindenféle segítséget, ötletet elfogadok, de mindenképpen privátban, vagy telefonon kérem az ötleteket, feljánlásokat. Ha valaki tud "nagytételben" ingyen fénymásolni, az kérem rögtön szóljon. Kellene esetleg egy szinpad, amit oda is kéne juttatni, vagy bármi olyan ami ezt helyettesítheti. Akinek ezzel kapcsolatban van ötlete, kérem jelezze!
Addig is izguljatok helyettem is, talán én is megúszom ősz hajszálak nélkül, csak minden jól sikerüljön!!!
..ha a hetesekkel a papák egymásmellé állnak, klassz kis szinpadunk lehetne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2008. február 21. 19:32:10 pm » |
|
".ha a hetesekkel a papák egymásmellé állnak, klassz kis szinpadunk lehetne! " komolyan mondom érik egy nevelési célzatú leitatás
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
picur
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2008. február 21. 20:32:31 pm » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól Kethet mulva othon! Okés. Kinél lesz a "minitali" ? Nallam mert en egyebkent is keveset vagyok othon! Na meg teis meg Picur is csak igerget, ugye tudod mire gondolok? Én beváltom az ígéretem, de csak akkor ha vonattal megyek vagy átbiciklizek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2008. február 21. 22:16:08 pm » |
|
Salut, salut aranyapáim!
Nagy találkozóra jelentkezni de izibe!!! (aki már megtette, annak köszönjük!) Aki volt az úgyis jön, aki nem, az jöjjön!!! Leírni: jelentkező + hogy hány fővel érkezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2008. február 22. 08:43:37 am » |
|
Mi Picurral, és Bobbal (illetve AYTtal, néha Foxxal) itt tömörölünk az ország közepe, Pusztavacs körül. Előnye: középen van Hátranya: puszta, mező, semmi a környéken, illetve szar utak mindenfelé. Low ridereknek ellenjavalt. Másik hátrány még, hogy kulturált szállás nemigen van a környéken, vagy kocsibanalvás, vagy sátrazás. Viszont vannak tűzrakóhelyek, lehet nyársalni, grillezni meg minden. Várom Picur és Bob véleményét is, én egyedül nem fogok bele semmibe, az biztos. Beszélhetünk róla. Valamikor fussunk össze aztán megdumálhatnánk a dolgot, mert így neten keresztül kicsit döcögős a dolog. Nem lakunk olyan nagyon messze egymástól Kethet mulva othon! Okés. Kinél lesz a "minitali" ? Nallam mert en egyebkent is keveset vagyok othon! Na meg teis meg Picur is csak igerget, ugye tudod mire gondolok? Én beváltom az ígéretem, de csak akkor ha vonattal megyek vagy átbiciklizek Én meg nem ígérek semmit! Majd a Salgótalin!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2008. február 25. 19:09:33 pm » |
|
"Ezt a "nagy tali"dolgot nem igazán értem. Én megelőlegezem Bogénak, hogy a Salgótali legyen a nagy tali, tekintve hogy már tradició, ráadásul az idei már a 4. lesz.....Aki már volt tudja, miről beszélek, aki meg nem,, az jöjjön el! " Köszönöm bácsi, tudtam, hogy rád számíthatunk!! Mekkorát fogunk enni? ) és mennyit inni .... akkor már vagyunk 4 -en Úgy legyen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2008. február 25. 19:14:52 pm » |
|
..ha a hetesekkel a papák egymásmellé állnak, klassz kis szinpadunk lehetne! Irígykedsz, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2008. február 25. 20:11:54 pm » |
|
Persze ha közénk állna a kis kékséggel lenne egy gödör a szinpadon
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2008. február 25. 20:17:54 pm » |
|
Persze ha közénk állna a kis kékséggel lenne egy gödör a szinpadon és egy vérbeli cápa..mi nincs még meghízva, ellustúlva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2008. február 25. 20:23:29 pm » |
|
Persze ha közénk állna a kis kékséggel lenne egy gödör a szinpadon és egy vérbeli cápa..mi nincs még meghízva, ellustúlva És mi lenne az arany középóttal, az ötösökkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2008. február 25. 20:25:28 pm » |
|
Növendék és mint olyant sokszor a kifejlett példányok felfalják....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2008. február 25. 21:04:47 pm » |
|
Persze ha közénk állna a kis kékséggel lenne egy gödör a szinpadon és egy vérbeli cápa..mi nincs még meghízva, ellustúlva Naja..Egyszer megereszted, azt kiissza a tankot..Biztos tök jó lehet... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2008. február 26. 19:53:29 pm » |
|
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!!!
Csupa öröm az élet! Jó hírek érkeztek a május 3.-ai nagy tavaszi CÁPA TALÁLKOZÓ-val kapcsolatban. A helyszin mint tudjátok Budaörs. Végre biztossá vált a hely, és az időpont is, ma tudtam beszélni Csikós Attila barátommal, aki az AUTÓEXPO M1 autócentrum tulajdonosa. Van köztünk akinek a helyszin már ismerős lesz, összel ezen a helyszinen volt az oldtimer show. Ennek a komplexumnak a teljes udvara áll rendelkezésünkre, Attila barátom jóvoltából. A budaörsi Metró áruház és az Obi áruház között található az épület. Az udvar oriási befér akár 350 autó is.
A programokból ami már biztos: Szlalom verseny kezdőknek, és haladóknak, nagyon komoly vonalvezetésü pályán! Autó szépség verseny. BMW kvíz. Kresz teszt. Gyerekeknek, aszfalt rajz verseny. Latin tánc bemutató, mindenkinek. Gyerekeknek lesznek kis motorok, amin lehet menni néhány kört, ki lehet próbálni, megfelelő jelentkező esetén akár külön versenyt is tarthatunk a kölköknek. A találkozó idejére már állandó otthont fog adni az épület együttes a BMW HAMANN motorsport magyarországi székhelyének. Igéretet kaptam rá ha időben Magyarországra érkezik, akkor meg lehet tekinteni testközelből a cég legújabb attrakcióját, az E92 V10-es M5ös motorral szerelt változatát A további programokat egyenlőre a félhomály övezi, mert nem szeretnék olyat beharangozni ami rajtam kívül álló okokból nem valósul meg. Fejleményekről azonnal tájékoztatlak benneteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|