3. fejezet. " a leépülés"
Bentó hatható gondoskodásának köszönhetően, Mike val karöltve, elkeztdük megcsapolni az itthagyott erdélyi pálinkáját. Nem kellett volna..
Természetesen a többiek is követtek minket, csak más configurációkkal. Sok érdekes történetet hallottunk.. Többekközt Steffe a maffiától megvásárólt kuplung bizniszét. Hol kifejtette, mire is gondolt mikor meglátta őket...
Ezek most "vagy megvernek, vagy kirabolnak, vagy megba**zák a se**em"
..de ezt így most nem is lehet visszaadni. Persze mindenki hozta a formáját.
Szegény Gróf amit kapott azt nem kívánom senkinek.. ha nem hangzott el 25-ször ,hogy "MY VIP"....Bár már eleve el volt kenődve a lángjai miatt, így nem is nagyon konstatálta az eseményeket körülötte. (Itt megjegyezném, hogy ezt nem tartom egy fer húzásnak senki részéről..mert egy dolog ércelődni szóban, de az mégis az ő kocsija ,az ő tulajdona.. még ha egy nyamvadék krómlángról is van szó, ami szerintem sem a jóizlés megtestesítője. )
A dínom - dánom úgy hajnali 4-ig folyt, mikor Durci végett vetett neki.. Kiöntötte a maradék páleszt (ott biztos ki is égett a fű
) ,hogy "most aztán elég legyen!".
Szépen lassan elszivárogtunk a sátrakba. Pet elhelyezkedett Lütyőn. Mike ,laza spontanitással bedőlt. Graf még egy kicsit morgolódott és szitkozódott , kicsit Lütyiéken is átgázolt..
A mi, tesco gazdaságos sátrunk nagyon jól nézett ki optikailag és ezzel el is mondtam mindent. Így mentünk a kocsiba, ha nem akartam vízpárában aludni.. Ha jól tom Kox is bevállalta sátrazást.. Ő volt az egyetlen kinek még a régi ,jó öreg ndk-s téglalap sátra volt (ezt nem cikizésképp írtam). ...Koxba egész kellemeset csalódtam. Annyira nem elveszett gyerek, lehet vele beszélgetni is
Főleg ha van közös téma, akit mondjuk ki is lehet vesézni
Azt alvás.. nem kellet sokáig várni rá
Reggeli ébredés... munkámból megszoktam ,hogy korán kelek így 8 -kor már (azt nem mondom,hogy üdén ,fitten,de ) fent voltam. Egy gyors ,ki a mosdóba ..a gulyás jótékony hatása
Gyorsan kamera ,hogy a reggeli arcokat megörökítsük az utókornak. Kaptam hideget - meleget érte. Legjobban Kox megnyílvánulása tükrözi a véleményeket a képeken
Megérkezett Boge bácsi is ,hogy felmérje az esti károkat..hát volt némi ,hát nem is tudom minek nevezzem arckifejezés az arcán
Reggeli.. én sajnos azt a vegyes zöldséges ,kenyeres felállást kihagytam
.. de gulyásoztunk Bentóval
A változatosság kedvéért újra eleredt az eső. Jött egy két akkor érkező.. Bogeval azon rögögtünk ,hogy őket még érdekli,hogy ne legyenek vizesek, s hogy hova lépnek.. Fél óra múlva már ők is leszarták
Én kocsit nem tudtam szerelni ,mert ugye esett..
Az idő fogyásával + az eső elmúlására várva, bementunk a "cég"-be, hogy itt üssük nyélbe a kicsit átformált vetélkedőket. Bár én megnéztem volna ,ahogy versenyzőnk (nevezzük mondjuk Lütyőnek) a vizes füvön, hogy rohanja körbe a kocsit 10-szer.
Én spec bedobtam a kezeslábas overálomat, bár nem épp -e célból, de benne lettem volna ebben is
Így maradt nekünk egy kis kresz teszt és alaktrészfelismerő verseny bekötött szemmel. Itt azt mondom beszéljenek ,majd a képek
Szerencsére, Boge ,Steffe, Viktor nem indúlt így volt eséjünk
is ,bár Promegát nem lehetett behozni.
A kresztesztet kicsit félválról vettem
Eső elált (úgy-ahogy) ki a szabadba.. készülődés a konvoyozásra.. nekem sebtében szerelés az esőben. Boge megszánt 4 új gyertyával..azzal sem lett jó. Ok . Akkor megyek Agyassal, csak elférünk a 7 esbe. Ő viszont közli,hogy változásvan ,mert a fotózás után (ami félúton volt egy parkosabb résznél) mennie kell és nem jönn slovenskába az étterembe. Senkinél nincs hely.. de már indulás. Még egy két variálás.. próba semmi, a csapat meg már ránk vár.. Menjünk. 5 km-be nem hal bele. Emelkedőn néha húzott de 80% -ban dadogás
Begurulunk a parkhoz.. Kiderült pont egy esküvő zajlik ott (de r0mantikus
). Volt pislogás mikor a cápák feláltak a vendéglátó egységgel szemben, bár elötte is mikor vonultunk át a városon.
A lagziról is kijöttek fotózni
Fotó-fotó... nyomás az étterembe
Ahogy kikanyarodtunk a főútra megjött véletlenűl épp a craft Bubó kocsijában. Lásson valamit Koximaxi úgy is mindíg henceg a sorhattal.. Padló. Kox is követett, de egy kicsit . Pont. 180. Pont.
Majd integetés (részükről) a szemben érkező Lütyőnek
Erős az a sorhat...
Bár ezt a sor elején nem láthatták, mert mi 3-an voltunk az utsók. De most voltam olyan kedves és megosztottam mindenkivel
Az étterem teljesen kultúrált volt. Az árak ,a környezet, a fekvése, az ételek is .. csak volt egy hülyegyerek, ki a matchboxokat ütköztette, majd az elötte lévő jáccótéren is vandálkodott. Ő egy kicsit idegesített, de semmi több.
Vissza a bázisra.. majd szenvedés BEP-el
Folyt köv.