csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 2008. augusztus 11. 19:50:57 pm » |
|
Az élménybeszámolókat olvasva és a képeket látva megint van mit sajnálnom. Azért átjön, hogy nagyon jó kis banda verődött össze és jó hangulatban telhetett a találka.
teljesen jól látod,nagyon jó banda volt,és nagyon jó a hangulat is,az időjárás ellenünk volt,de ez csak jobban összekovácsolta a bandát( kis sátor alatt 20-an az eső elől)
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #511 Dátum: 2008. augusztus 11. 19:58:36 pm » |
|
Komolyan mondom: végig olvastam a visszatérés óta írt comment-eket és durvább mint egy krimi regény.
Valaki mondja meg hogy melyik szövetséges pusztította el a csatahajó felségjelét? Vagy legalább azt, melyik epizódban derül ki?
(bocs)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #512 Dátum: 2008. augusztus 11. 23:14:05 pm » |
|
Az élménybeszámolókat olvasva és a képeket látva megint van mit sajnálnom. Azért átjön, hogy nagyon jó kis banda verődött össze és jó hangulatban telhetett a találka.
teljesen jól látod,nagyon jó banda volt,és nagyon jó a hangulat is,az időjárás ellenünk volt,de ez csak jobban összekovácsolta a bandát( kis sátor alatt 20-an az eső elől) Az hogy jól sikerült, az nagy részt az eljött emberkék érdeme! Komolyan mondom, sohasem gondoltam volna, hogy ennyi ember tud gond és súrlódás nélkül ilyen jól, de még is kulturáltan szórakozni. Köszi Nektek, ez a Ti érdemetek. Azt sajnálom, hogy sok emberkére nem maradt annyi időm, mint amennyit szerettem volna. Bömbölővel mindig nagyokat diskurálunk, de most csak 1-2 mondat fért bele. Miki 24V csapatát sem volt alkalmam jobban megismerni. A sort folytathatnám, sajnos nem véges. Annak külön örülök, hogy aki feliratkozott, az el is jött. Volt 1-2 hiányzó, de Ők előrre jelezték. Nemsokára kitalálom a jövő évi dátumot és lefoglalom a helyszínt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #513 Dátum: 2008. augusztus 11. 23:44:20 pm » |
|
Hagyjuk már ezt a krómláng témát... végre végelenne (lehet ,hogy Grafi szedte le ,hogy ne baszogassátok) ,erre még mindíg itt megy a pörgés. Én is kifejtettem a véleményem.. Okádék volt, de az sem volt különb tettben ,ki leszedte, nem az övé és pont. Grófot ismerve, szolgáltat ,majd más vizuális témát ,mondjuk az épülő kocsijáról.... Végre enyim a gép.. Redbull, kávé, visine szemcsepp ..go kép vagdosás, azt feltöltés picasara. Remélem hajnalra meglesz..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 11. 23:45:55 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki 24V
Nem elérhető
30/ 402 20 24
|
|
« Válasz #514 Dátum: 2008. augusztus 12. 08:32:02 am » |
|
teljesen jól látod,nagyon jó banda volt,és nagyon jó a hangulat is,az időjárás ellenünk volt,de ez csak jobban összekovácsolta a bandát( kis sátor alatt 20-an az eső elől) Az hogy jól sikerült, az nagy részt az eljött emberkék érdeme! Komolyan mondom, sohasem gondoltam volna, hogy ennyi ember tud gond és súrlódás nélkül ilyen jól, de még is kulturáltan szórakozni. Köszi Nektek, ez a Ti érdemetek. Azt sajnálom, hogy sok emberkére nem maradt annyi időm, mint amennyit szerettem volna. Bömbölővel mindig nagyokat diskurálunk, de most csak 1-2 mondat fért bele. Miki 24V csapatát sem volt alkalmam jobban megismerni. A sort folytathatnám, sajnos nem véges. Annak külön örülök, hogy aki feliratkozott, az el is jött. Volt 1-2 hiányzó, de Ők előrre jelezték. Nemsokára kitalálom a jövő évi dátumot és lefoglalom a helyszínt! Legközelebb mi is igyekszünk tobbet maradni,sajnáltuk,hogy el kellett jönni De nagyon jól éreztük magunkat még erre a pár rövid órácskára is,amit sikerült eltölteni Köszönjük a szervezést!
|
|
|
Naplózva
|
E12 520/6 -1978 E12 520/6 -1979 E12 520/6 -1980 E28 525e
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #515 Dátum: 2008. augusztus 12. 08:39:24 am » |
|
Az hogy jól sikerült, az nagy részt az eljött emberkék érdeme! Komolyan mondom, sohasem gondoltam volna, hogy ennyi ember tud gond és súrlódás nélkül ilyen jól, de még is kulturáltan szórakozni. Köszi Nektek, ez a Ti érdemetek. Azt sajnálom, hogy sok emberkére nem maradt annyi időm, mint amennyit szerettem volna. Bömbölővel mindig nagyokat diskurálunk, de most csak 1-2 mondat fért bele. Miki 24V csapatát sem volt alkalmam jobban megismerni. A sort folytathatnám, sajnos nem véges. Annak külön örülök, hogy aki feliratkozott, az el is jött. Volt 1-2 hiányzó, de Ők előrre jelezték. Nemsokára kitalálom a jövő évi dátumot és lefoglalom a helyszínt!
Legközelebb mi is igyekszünk tobbet maradni,sajnáltuk,hogy el kellett jönni De nagyon jól éreztük magunkat még erre a pár rövid órácskára is,amit sikerült eltölteni Köszönjük a szervezést! Na, pont ezen dühöngtem én is, hogy Bogéval a harmadik mondat végére sem jutottunk, Mikivel meg talán kettőt tudtam váltani. Nembeszélve Himizoli autójáról, aminek a motorterét sem láttam, pedig invitálásban nem volt hiány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 2008. augusztus 12. 16:32:36 pm » |
|
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a találkozón,nagyon jó csapat volt ott,02-n kívül mindenki nagyon rendes volt Köszönet Boge-nek amiért megszervezte ezt a találkozót,Mike-Steffe párosnak a kajáért és akik még közreműködtek! Finom volt minden,a babgulyás is,csak lemarta az ízlelőbimbóimat,dehát vanilyen ^-^majd feldobok néhány képet... Kox,bocsi a füstért, és Lackáéknak is,de az a rohadt gázpedál... Indy-t és Durcit szívesen vittük haza,nagyon jó társaság voltak útközben is,és legalább lehetőségem volt megismerni a családját is mondanám hogy szívesen máskor is,de talán nembánjátok ti sem ha legközelebb saját kocsival jöttök haza de természetesen ha legközelebb is előfordul ilyen,nálunk mindig lesz hely Lütyőnek köszönöm hogy külön színt vitt a találkozóba,eszméletlen nagy arc,nem is teljesen normális(mint ahogy mi sem!),jobb hangulatfokozó mint bármilyen pia jövőre is ott szeretnénk lenni,mert jóvolt Bekaphatjátok az összes f..mat..! Szerintem meg én voltam a legrendesebb, önzetlenül odaadtam minden jöttmentek a kocsimat aki szeretett volna már ülni tényleg egy igazi bmw-ben Te vagy a király!! Ezt mindenki tudja ,csak irigykiednek!!! Ha 10 centivel hoszabb lenne,király lenne, ha 10 centivel rövidebb, királynő.. )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 2008. augusztus 12. 16:38:16 pm » |
|
Nem értek egy szót sem. Mi van a lángnyelvekkel? Valaki leszedte őket.Naja, aki átaludta a nap egy részét... ))
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Himizoli1
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 2008. augusztus 12. 18:42:12 pm » |
|
Az hogy jól sikerült, az nagy részt az eljött emberkék érdeme! Komolyan mondom, sohasem gondoltam volna, hogy ennyi ember tud gond és súrlódás nélkül ilyen jól, de még is kulturáltan szórakozni. Köszi Nektek, ez a Ti érdemetek. Azt sajnálom, hogy sok emberkére nem maradt annyi időm, mint amennyit szerettem volna. Bömbölővel mindig nagyokat diskurálunk, de most csak 1-2 mondat fért bele. Miki 24V csapatát sem volt alkalmam jobban megismerni. A sort folytathatnám, sajnos nem véges. Annak külön örülök, hogy aki feliratkozott, az el is jött. Volt 1-2 hiányzó, de Ők előrre jelezték. Nemsokára kitalálom a jövő évi dátumot és lefoglalom a helyszínt!
Legközelebb mi is igyekszünk tobbet maradni,sajnáltuk,hogy el kellett jönni De nagyon jól éreztük magunkat még erre a pár rövid órácskára is,amit sikerült eltölteni Köszönjük a szervezést! Na, pont ezen dühöngtem én is, hogy Bogéval a harmadik mondat végére sem jutottunk, Mikivel meg talán kettőt tudtam váltani. Nembeszélve Himizoli autójáról, aminek a motorterét sem láttam, pedig invitálásban nem volt hiány. Bepótoljuk, addig legalább javítunk rajta! Mike úgyis szótlan volt amikor vittem egy kört!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 2008. augusztus 12. 20:48:12 pm » |
|
Bepótoljuk, addig legalább javítunk rajta! Mike úgyis szótlan volt amikor vittem egy kört! Átgondolta hogy nem tett elég paprikát a levesbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 2008. augusztus 12. 20:55:10 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
BMWFUN
Vendég
|
|
« Válasz #521 Dátum: 2008. augusztus 12. 22:55:18 pm » |
|
"Bepótoljuk, addig legalább javítunk rajta! Mike úgyis szótlan volt amikor vittem egy kört! " Egy kevésbé Heineken-es állapotodban én is bepofátlankodnék, hogy kipróbáljam a zeMmöt-porke fék-e12 bódé kombót.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 12. 22:58:50 pm írta BMWFUN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #522 Dátum: 2008. augusztus 12. 23:30:59 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #523 Dátum: 2008. augusztus 13. 14:54:09 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 13. 14:57:03 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 2008. augusztus 13. 15:14:31 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon : Látom, adtatok a részletekre: alkatrészek csipkés terítőn u.i: a többit úgy sem ismerem föl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #525 Dátum: 2008. augusztus 13. 15:15:28 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon : Fő támogató a Unix Autóalkatrész? Még jó, hogy nem fáztak meg azok a lányok, így overáll nélkül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #526 Dátum: 2008. augusztus 13. 15:21:53 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon : Fő támogató a Unix Autóalkatrész? Még jó, hogy nem fáztak meg azok a lányok, így overáll nélkül! Valamit bekellett dobnom kezdő képnek... így nincs vita, kinek a kocsija az albumborító, vagy más rágódás.. Ez mindenkinek teccik, kivéve Johannának ,de az más tészta Az unixos csajok mindíg jók.. főleg a 2005 -ös naptár De úgy ennyit is az unixról... A sponzorálás kassza pénzből ment, s bizonyos emberek önzetlenségéből! (mielőtt még valaki félre értené )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 13. 15:25:27 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #527 Dátum: 2008. augusztus 13. 15:38:52 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon : Tündériek a cápabmw bölcsi tagjai Hülyén jön ki, hogy én dícsérem a képeket, de nekem nagyon tetszenek. Tényleg dokumentálod a programot. Jöhet a következő Tali!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
András
Nem elérhető
|
|
« Válasz #528 Dátum: 2008. augusztus 13. 23:00:57 pm » |
|
!!!KÉPEK!!! Sorry a tökölésért, de én nem adom ki a kezem közűl úgy, hogy nem nyálaztam át, vagy csiszoltam rajtuk egy keveset ..most is megy a hiszti ,mert nem festegetek a családdal ablakkeretet 232 kép maradt.. értelemszerüen időrendi sorrendben következnek. Mindenkinek jó szórakozást! (Ha valakinek igénye lenne rá, eltudom küldeni nagyméretben 3000x2000 ) addig is itt egy etalon : Lütyő az igazi "Kék Fény" típus, mögötte a cella falfirkák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #529 Dátum: 2008. augusztus 13. 23:57:35 pm » |
|
Jól van .átcseréltem az albumképet egy a talihoz mérten, rangosabb fotóra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #530 Dátum: 2008. augusztus 14. 14:01:47 pm » |
|
Jól van .átcseréltem az albumképet egy a talihoz mérten, rangosabb fotóra És én így már pont nem láttam a UNIX-os csajokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 2008. augusztus 14. 18:32:59 pm » |
|
Jól van .átcseréltem az albumképet egy a talihoz mérten, rangosabb fotóra És én így már pont nem láttam a UNIX-os csajokat. Nézd meg MÉGEGYSZER a képeket! Ott lesznek, csak elbújva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boge
Moderátor
Nem elérhető
Ne vedd el!
|
|
« Válasz #532 Dátum: 2008. augusztus 14. 20:29:59 pm » |
|
Jól van .átcseréltem az albumképet egy a talihoz mérten, rangosabb fotóra És én így már pont nem láttam a UNIX-os csajokat. Jönni kell a salgótalira és láthatod:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #533 Dátum: 2008. augusztus 14. 20:34:22 pm » |
|
Volt ilyen is a talin!! Nekem bejött a szerelés!!!
|
steffe
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #534 Dátum: 2008. augusztus 14. 20:37:17 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #535 Dátum: 2008. augusztus 14. 20:39:43 pm » |
|
Aztán hazafelémenet egy ilyen kisebb csatahajó csobogott utánunk az astoriánál!!
|
steffe
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #536 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:20:45 pm » |
|
Aztán hazafelémenet egy ilyen kisebb csatahajó csobogott utánunk az astoriánál!!
1.Te jó ég. Mi ez a böszme? Ha jól látom OT-s rendszámú. 2. Steffe, milyen decens avatar /jól írtam?/ képet tettél be
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 14. 21:22:41 pm írta Lidérc »
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:22:26 pm » |
|
1.Te jó ég. Mi ez a böszme? Ha jól látom külföldi rendszámú. 2. Steffe, milyen decens avatar /jól írtam?/ képet tettél be Nem jól látod,mert ez egy OT-s rendszám!! Sanyi képei között volt,még a májusi talin készült a kép!!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Lidérc
E21 Brothers mother
Nem elérhető
|
|
« Válasz #538 Dátum: 2008. augusztus 14. 21:24:14 pm » |
|
1.Te jó ég. Mi ez a böszme? Ha jól látom külföldi rendszámú. 2. Steffe, milyen decens avatar /jól írtam?/ képet tettél be Nem jól látod,mert ez egy OT-s rendszám!! Sanyi képei között volt,még a májusi talin készült a kép!!! Bocs,bocs, már korrigáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #539 Dátum: 2008. augusztus 18. 14:29:14 pm » |
|
1.Te jó ég. Mi ez a böszme? Ha jól látom OT-s rendszámú. 2. Steffe, milyen decens avatar /jól írtam?/ képet tettél be Chevy Bel Air
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|