Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #3390 Dátum: 2009. március 20. 20:54:05 pm » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szar0mat, úgy mint te azt a hulladékot... A hulladék egy kicsit erős az e34re nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3391 Dátum: 2009. március 20. 21:20:24 pm » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szar0mat, úgy mint te azt a hulladékot... A hulladék egy kicsit erős az e34re nem ? Ez csak arra a bizonyos e34 re vonatkozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3392 Dátum: 2009. március 20. 21:42:12 pm » |
|
segítsetekmán nekem kicsit nemtom melyik kerék állna jobban egy e28-on,14-es bbs vagy 14-es alpina style kerék köccce
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #3393 Dátum: 2009. március 20. 21:45:56 pm » |
|
segítsetekmán nekem kicsit nemtom melyik kerék állna jobban egy e28-on,14-es bbs vagy 14-es alpina style kerék köccce Sztem az alpina style de ez én meglátásom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3394 Dátum: 2009. március 20. 21:53:23 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3395 Dátum: 2009. március 20. 21:56:12 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #3396 Dátum: 2009. március 20. 22:05:52 pm » |
|
Kezdődik,de nem merek hozzászólni.Csatlakoznék Pichez ne szólj száj Osztom véleményed! És éljen az e34 a cápafórumon... Nem nem,az e-34 nem Bmw,inkább csirkeláb. És éljen a 02 a cápafórumon Kb ugyan annyira cápa Persze persze... csak egy bibi van a dologban, hogy én nem ajnározom szinte minden topicban a szar0mat, úgy mint te azt a hulladékot... A hulladék egy kicsit erős az e34re nem ? Ez csak arra a bizonyos e34 re vonatkozik... Ha a Toiéra akkor bevállalnám azt a gépet az én ...tdsem helyett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3397 Dátum: 2009. március 20. 22:11:43 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... melyek azok az ET számok amik megfelelőek/rávalok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3398 Dátum: 2009. március 20. 22:20:12 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... melyek azok az ET számok amik megfelelőek/rávalok? Ebben nem tudok segíteni... Elvileg ha nem túl sok különbség a gyári felni és a felrakandó között akkor ok.. nálam okosabbak majd megmondják mennyi a max eltérés ami még elfogadható...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3399 Dátum: 2009. március 20. 22:27:50 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... melyek azok az ET számok amik megfelelőek/rávalok? Ebben nem tudok segíteni... Elvileg ha nem túl sok különbség a gyári felni és a felrakandó között akkor ok.. nálam okosabbak majd megmondják mennyi a max eltérés ami még elfogadható... Köszi Bence
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #3400 Dátum: 2009. március 20. 22:31:05 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... melyek azok az ET számok amik megfelelőek/rávalok? Ebben nem tudok segíteni... Elvileg ha nem túl sok különbség a gyári felni és a felrakandó között akkor ok.. nálam okosabbak majd megmondják mennyi a max eltérés ami még elfogadható... Köszi Bence Tényleg nincs mit
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #3401 Dátum: 2009. március 20. 22:37:47 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Publikus az ár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3402 Dátum: 2009. március 20. 23:37:55 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Publikus az ár? privát ment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3403 Dátum: 2009. március 21. 08:52:34 am » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... Gyakorlatilag is 5X120-as mindkettő.. Ha az E12 gyári felnije, akkor az jó az E28-ra is..Bár szerintem a 14"-os felnik kicsik az E28 alá, de ki mit szeret...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3404 Dátum: 2009. március 21. 08:54:20 am » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Elvileg 5x120 kell legyen mindkettő... már csak az ET-t meg a szélességet kéne tudni... melyek azok az ET számok amik megfelelőek/rávalok? Ebben nem tudok segíteni... Elvileg ha nem túl sok különbség a gyári felni és a felrakandó között akkor ok.. nálam okosabbak majd megmondják mennyi a max eltérés ami még elfogadható... Mégvalami: ET szám 18-és 22 között jó, a 20 az ideális.Persze lehet módosítani is, ha esetleg olyan felnit találsz, ami neked nagyon bejön, de más az ET-je...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
Moderátor
Nem elérhető
Csokihabanero :D
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 2009. március 21. 10:44:07 am » |
|
Ma hazafelé megtaláltuk egymást egy E46-tal és egy MerciE220CDI-vel a pályán. Nyomtunk egy gyerekes versenyt, persze a Merci elveszett az elején , de az E46 jól bírta. Fej-fej mellett, ugyanaz a gyorsulás, ugyanaz a végsebesség, éppen az volt elől, aki szélárnyékból előzött. Na, gondoltam megnézem milyen motor volt benne. Hát a rendszámból ennyi jön ki. A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI Rendszám: xxx-yyy Gyártmány: BMW Típus: 346 L Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van Mi a faszom az a 346 L Úgy tudom hogy újabban a forgalmiba nem a kereskedelmi elnevezést írják be a típushoz,hanem a műbizonylatban szereplő típuskódot.(Ez olyan mitha pl a 190-es merciknél a típushoz a 201-es számot írnák,vagy vasorru audi 80-hoz B4-et) Ha emlékeim nem calnak akkor ez a kód egy 320D-volt Aha, köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Főmordor.
|
|
|
Mpower
Vendég
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 2009. március 21. 11:06:03 am » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Publikus az ár? privát ment Ok köszi válaszoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 2009. március 21. 13:16:08 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 2009. március 21. 13:29:07 pm » |
|
Csak bele kellett rakni azt a hifit a csomitartóba, nehogy már ne basszák el. Meg tudtommal hátul egyáltalán nem ilyen a kárpit ... bár ha nem lennének a hifi bizbaszok, lehet nem is zavarna annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 2009. március 21. 17:09:08 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Hello, Ha az alpina style felni ilyen, akkor még véletlenül se adj érte túl sokat, mivel ez a totál alap alufelni, semmi köze az alpina felgen-hez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 2009. március 21. 17:25:48 pm » |
|
1 probléma van. Amiket csinált az emberke, az a kocsi formáját egy dekát nem változtatta meg, nem is értem honnan veszed hogy neki nem jött be a forma, ha nem tetszene neki valszeg nem borított volna rá egy fél vödör lóvét hogy megcsinálja magának. Na mindegy ez az utolsó előtti mondatod eléggé vérszegény és értelmetlen. A többit tiszteletben tartom. Erre írtam az első mondatomat, de már látom felesleges volt. NEKED VAN IGAZAD ! ÉN TÉVEDTEM !
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
priby
Vendég
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 2009. március 21. 17:44:31 pm » |
|
Csak bele kellett rakni azt a hifit a csomitartóba, nehogy már ne basszák el. Meg tudtommal hátul egyáltalán nem ilyen a kárpit ... bár ha nem lennének a hifi bizbaszok, lehet nem is zavarna annyira. én is épp ezt taglaltam a másik topicban. tavaly 2,8ról indult, de akkor még asszem nem volt az a f*szzene benne. a kárpit szerintem sem ilyen kéne h legyen a cstartóban. itt a fórumon annó kitárgyalták a szakértők, de nem találom sehol a hsz-eket... azt keresem már 2 napja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3413 Dátum: 2009. március 21. 18:24:36 pm » |
|
először talán tisztában kellene lenned,mi is az a negyvenezres kategória..ez itt szállóige lett tévesen, mert az eredeti a harminezres volt.Bár ami miatt ez szállóige lett, az a savanyú a szőlő című fejezet.Eredetileg annak szúrta a szemét, aki 4XXezerért vett egy hulladékot, míg én 30-ért egy olyat, amit a mai napig használunk.Arról tettem be képeket pár hete.Tibi sose kardoskodott a "kategória" mellett, én álltam ki többször,mert nem minden szar, ami olcsó, és nem minden jó ami drága... Ez az e21 télleg szép, de még így is dréága az én nézetemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 2009. március 21. 21:57:01 pm » |
|
Urak. SOS!!!!! holnap nemmegy vki Boge cartárs fele? ? választ privátba lgyszi. sos!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3415 Dátum: 2009. március 22. 07:34:01 am » |
|
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ! TUDOM,HOGY HOSSZÚ, DE NAGYON FONTOS ! KÉRLEK OLVASD EL !----- Original Message ----- From: Automobilia To: Közantal Ákos Sent: Friday, March 20, 2009 9:18 PM Subject: VATERA - LiDEE - Listázási Díj Elleni Egységfrontot demonstrációja - Módosított, új levél! Tisztelt Vaterás partnerem/barátom! Nem kizárt, hogy hozzád is eljutott az előző LiDEE körlevél, de sajnos a Vatera hozzáállása miatt és a különböző Fórumokon ill. a Médiában megjelent hírek és félretájékoztatások miatt ki kellet egészítenem az alábbiakat. Ezúton kívánom felhívni figyelmedet a Vatera azon döntésére, miszerint 2009 április 6. 00.00 órától Listázási Díjat (Feltöltési Díj) vezet be minden termékre. Mely termékenként és aukció indításonként 5-40Ft, részletes és hivatalos tájékoztatást lásd a mellékelt linken: http://www.vatera.hu/PR/?activepanel=news#link10 Mivel a tervezett módon a Listázási Díj bevezetésével nem értünk egyet, létrehoztuk a Listázási Díj Elleni Egységfrontot azaz LiDEE-t. Célunk, hogy A Vatera vezetőségének jelezzük, hogy a fenti módon a Listázási Díj bevezetése a Vaterán árusítókat negatívan érinti és a nagy termékkínálattal rendelkező felhasználókat, ellehetetleníti. Nem kívánjuk a Vaterától, hogy non-profit szervezetként működjön, de a jelenlegi hírnevét, pozitív megítélését a nagy termékkínálatnak (ebbe beletartozik az 5Ft-os képeslap és a 7millió Ft-os festmény is) az elégedet eladóknak - vásárlóknak köszönheti. Megítélésünk szerint a Dél-Afrikai tulajdonos* a Listázási Díjat monopol piaci helyzetével visszaélve, kapkodva, valótlan, illetve nem megalapozott indokok miatt kívánják bevezetni! *Jelen pillanatban a MIH Internet Europe (dél-afrikai Naspers kiadócsoport leányvállalata) a Vatera és a TeszVesz tulajdonosa a magyar On-line aukciós piac 90%-át birtokolja. Forrás: www.nol.huhttp://www.nol.hu/gazdasag/ajanlo/lottek_az_online_aukciozasnakhttp://www.nol.hu/lap/gazdasag/lap-20090318-200903181-6 Elfogadjuk, hogy az új tulajdonos határozottabb anyagi alapokra kívánja fektetni az oldal működetését, de nem értünk egyet azon tervel, hogy minden kategóriát ugyanúgy* sarcoljanak meg! *Az eddigi rendszer szerint az Ingatlan és Autó-Motor kategóriákban már elfogadott lett a Listázási Díj, ezt megértjük, mivel jelentősebb értéket és ez által a Vatera számára nagyobb jutalékot képviselnek. A döntés különösen nagy anyagi teherrel sújtja azon felhasználókat, akik a kis értékű termékeket kínálnak és a gyűjteményekkel kapcsolatos kategóriákban árusítanak. A teljeség igénye nélkül, íme pár „lefejezésre” váró kategória: Baba ruha, Bélyeg, Érem-régipénz, Gyűjtemény, Könyv, Zene, stb. Becsléseink szerint, ezen negatívan érintett kategóriák a jelenleg a Vaterán futó közel kétmilliós aukciónak, a 40-50%-át teszik ki. Ezért úgy gondoljuk, hogy a jelen tervek szerinti Listázási Díj bevezetése mind a Vatera oldal üzemeltetőinek, mind a felhasználóknak kárt okoz. Kérem, ha ELADÓ vagy és egyetértesz célunkkal, akkor csatlakozzál az alábbi módon a demonstrációnkhoz! LiDEE figyelmeztető/figyelemfelhívó demonstráció Kezdete: 2009 március 25 00.00*óra Időtartama: min. 1nap – 24óra Módja: Minden termék kijelölése majd „Lejárttá tétele” – a demonstráció után, azaz 2009 március 26.-án 00.00*-órakor újra kell indítani a termékek aukcióit, hogy mérhető legyen a változás *A demonstráció kezdetét és végét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy 25.-én 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon a demonstráció! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Amennyiben további észrevételed vagy ötleted van, akkor kérünk osszad meg velünk az alábbi fórumukon: http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=80352&#entry524775http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=79372&#entry524828 Sajnos a Vatera fórum használatát korlátozza, hogy módszeresen CENZÚRÁZZÁK a megjelent hozzászólásokat, illetve sokakat kizárnak a fórum használatából, engem azon indok miatt, miszerint a LiDEE demonstráció napi többszöri propagálás „témaromboló”! p.s. Kérlek, küld el ez a levelet minden Vaterás ismerősödnek/partnerednek! Köszönöm az Együttműködésedet: Autómobilia Közantal Ákos - LiDEE tag 1117 Budapest Karinthy F. út 13. automobilia@freemail.hu06-209-621-912 Szerintem meg mindnekinek küldjétek el, hátha nekik vannak vaterázó ismerőseik ! A vásárlókat is megszivatják, mert kb. a felére fog csökkenni a kínálat, eltűnhet amit épp keresne, viszont ami marad, annak meg rohadtul fel megy az ára ! Az 5-40 Ft. nem tünhet soknak így leírva. Nekem 248 tételem van fenn, többsége 5e. alatti, párszáz forintos autós-motoros márkakitűzők. Nekem a lejáratkor a megújítás 1.735 Ft./alkalom/max 3 hét ! Ha hónapokig nem kel el a cucc, 4-5e-t befizethetek a semmiért ! Ha elkel, akkor még jutalékot is fezethetek. A Vatera által "szemétnek", tartott motyóim közül rengeteg gyűjtő gyarapította a gyűjteményét. A XVIII. és a XXI. kerületi Helytörténeti Múzeumok is vásároltak már tőlem ! Ha bevezetik ezt a listázási rablást, akkor rengetegen velem együtt töröljük a tételeinket a Vateráról. Mert úgy ha nem is keresünk egy fillért sem, legalább nem kell súlyos ezreket fizetnünk a semmiért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 22. 07:52:11 am írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
kopasz
Nem elérhető
"Ragadozó"
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 2009. március 22. 09:49:14 am » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Hello, Ha az alpina style felni ilyen, akkor még véletlenül se adj érte túl sokat, mivel ez a totál alap alufelni, semmi köze az alpina felgen-hez. igen,ilyen a felni,most kaptam képet róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 22. 19:45:01 pm írta Dénes »
|
Naplózva
|
|
|
|
FoX
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 2009. március 22. 12:54:30 pm » |
|
az alpina style felnit amit kinálnak,állitolag e-12 gyári felni,az jo e-28 ra ugye?nemvok jártas felnik terén várom a tippeket Hello, Ha az alpina style felni ilyen, akkor még véletlenül se adj érte túl sokat, mivel ez a totál alap alufelni, semmi köze az alpina felgen-hez. Ha szép akkor 20e, ha csúnya 10e a 4 szerintem ez az árfolyam kb. szerintem. igen,ilyen a felni,most kaptam képet róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 22. 19:46:16 pm írta Dénes »
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 2009. március 22. 16:20:42 pm » |
|
Szép ez a kocsi, már én is nézegettem. Elfogadnám. Amúgy a többit meg Lütyő leírta nagyjából hogy mi is az a 40 ezres kategória... Ez egy hosszú sztori, most nem megyek bele, de engem pont azért tiltottak ki annó, mert elküldtem a picsába a 40 ezres kategória feltalálóját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
toi
Nem elérhető
Alpina fan
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 2009. március 22. 18:19:44 pm » |
|
Szép ez a kocsi, már én is nézegettem. Elfogadnám. Amúgy a többit meg Lütyő leírta nagyjából hogy mi is az a 40 ezres kategória... Ez egy hosszú sztori, most nem megyek bele, de engem pont azért tiltottak ki annó, mert elküldtem a picsába a 40 ezres kategória feltalálóját... Kitiltani azért,ami létezik Igen van ilyen,és van ennél drágább,és olcsóbb.Ha én 40000-ért veszek 1 Bmw-t akkor annyi.Ezen nincs mit szégyenleni. Most Tibi mellett állok.Ezért kitiltani valakit,faszság.
|
|
|
Naplózva
|
750ia
|
|
|
|