bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2008. július 20. 21:47:14 pm » |
|
Az 570 re kiírta a pali hogy buy it now: US 24.000,- >:DEzt itthon egyáltalán átmenne a műszakin??? Pécsen minden szakadék átmegy. Vagy nem? kabbbe.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2008. július 20. 22:40:59 pm » |
|
Leléptem ismét egy hétre... ha van net Győrben, akkor leszek. Ha nem, akkor majd sokat olvasok ,mikor megjövök.. remélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2008. július 20. 22:44:39 pm » |
|
Leléptem ismét egy hétre... ha van net Győrben, akkor leszek. Ha nem, akkor majd sokat olvasok ,mikor megjövök.. remélem Sok szerencsét kolléga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2008. július 21. 18:30:11 pm » |
|
Az 570 re kiírta a pali hogy buy it now: US 24.000,- >:DEzt itthon egyáltalán átmenne a műszakin??? Pécsen minden szakadék átmegy. Vagy nem? Ez azért velős volt: )
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2008. július 21. 18:31:09 pm » |
|
Leléptem ismét egy hétre... ha van net Győrben, akkor leszek. Ha nem, akkor majd sokat olvasok ,mikor megjövök.. remélem Vazzeg! Ma vótam..: (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2008. július 21. 18:34:34 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2008. július 21. 18:42:14 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2008. július 21. 18:43:54 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2008. július 21. 18:46:05 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2008. július 21. 18:47:41 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2008. július 21. 18:54:49 pm » |
|
nana három cápa az avataron?
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2008. július 21. 18:59:21 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2008. július 21. 19:00:55 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: ) jaaaj,csak nehogy beelőzzelek,és visszakapd bár igaz hogy a miénk feleannyira füstöl csak,és azt is lefelé na de majd megdumáljuk,jólenne ha nemkéne egyedül utazgatnom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2008. július 21. 19:01:22 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2008. július 21. 19:02:50 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: ) jaaaj,csak nehogy beelőzzelek,és visszakapd bár igaz hogy a miénk feleannyira füstöl csak,és azt is lefelé na de majd megdumáljuk,jólenne ha nemkéne egyedül utazgatnom Úgy legyen: ) Ennyire akkor füstöl, ha alacsony fordulaton huzatom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2008. július 21. 19:03:46 pm » |
|
Andi&Laci nevű felhasználónak volt egy kommentje, arra vonatkozott.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2008. július 21. 19:04:38 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: ) jaaaj,csak nehogy beelőzzelek,és visszakapd bár igaz hogy a miénk feleannyira füstöl csak,és azt is lefelé na de majd megdumáljuk,jólenne ha nemkéne egyedül utazgatnom Úgy legyen: ) Ennyire akkor füstöl, ha alacsony fordulaton huzatom.. áhh nemvészes legalább nem fog senki bepofátlankodni közénk,legalábbis hamar meg fogja unni
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2008. július 21. 19:09:43 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: ) jaaaj,csak nehogy beelőzzelek,és visszakapd bár igaz hogy a miénk feleannyira füstöl csak,és azt is lefelé na de majd megdumáljuk,jólenne ha nemkéne egyedül utazgatnom Úgy legyen: ) Ennyire akkor füstöl, ha alacsony fordulaton huzatom.. áhh nemvészes legalább nem fog senki bepofátlankodni közénk,legalábbis hamar meg fogja unni Naja..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2008. július 21. 19:10:37 pm » |
|
Andi&Laci nevű felhasználónak volt egy kommentje, arra vonatkozott. ahhhhha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fblacka
Nem elérhető
ejtsd: efbélacka
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2008. július 21. 19:14:31 pm » |
|
én meg szombaton Salgótarjánba. nekem mint alföldi gyereknek,leesett az állam a jókis hegyi utaktól nagyon tetszett,csak kár hogy pár vadbarom autós le akarja vágni,és átjön a sávomba,a motorosokról meg ne is beszéljünk Megyünk mi még oda..De a td-vel nem rallyzunk: )Van arrafelé valahol egy vörsönykocsi,majd előkerítem, úgyis viszem a szerelőt is: ) megyünk ám nem rallyztam,szabályosan közlekedtem,hegynek felfele csak erőlködne ha padlózom jaja, valami versenygép van arra énis úgy hallottam,talán addigra már működni is fog?! Mint mondottam, viszem a szerelőt, és elég korán megyünk: )Bár mint tudjuk, a 3000-es fordulat a kritikus fordulatszám: ) korán? akkor nemmegyünk konvojba Nemtom még mikor megyünk pontosan, de felőlem mehetünk..Ha birod a füstöt: ) jaaaj,csak nehogy beelőzzelek,és visszakapd bár igaz hogy a miénk feleannyira füstöl csak,és azt is lefelé na de majd megdumáljuk,jólenne ha nemkéne egyedül utazgatnom Úgy legyen: ) Ennyire akkor füstöl, ha alacsony fordulaton huzatom.. áhh nemvészes legalább nem fog senki bepofátlankodni közénk,legalábbis hamar meg fogja unni brutál ez a kép ... jól áll a krómnak a korom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TraBence
Nem elérhető
+36 30 370 85 77
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2008. július 21. 20:46:24 pm » |
|
http://bmw-web.tv/de/channel/historyha még valaki nem ismerné az oldalt... Napok óta ezen lógok...
|
|
|
Naplózva
|
Bence
|
|
|
BMWWWW
Kicsi Én
Moderátor
Nem elérhető
Öreg járgány szivatóval indul
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2008. július 22. 06:04:25 am » |
|
Először azt gondoltam, hogy egyenként privátban mondok mindenkinek köszönetet, aki segített a házam szigetelési munkálataiban, de mivel nyilvánosan kértem a segítségeteket, ezért nyilvánosan is köszönöm meg mindannyiotoknak a hathatós segítséget!! Névszerint: Promega Collins Qvik Yndi Cápa730 Nagyon köszönöm nektek!!!
|
|
|
Naplózva
|
pannon 9341256 Ezen hívj ha mersz!!!
Hidd el, hogy úgy lesz, és megtörténik!
|
|
|
qvik01
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2008. július 22. 16:58:15 pm » |
|
Először azt gondoltam, hogy egyenként privátban mondok mindenkinek köszönetet, aki segített a házam szigetelési munkálataiban, de mivel nyilvánosan kértem a segítségeteket, ezért nyilvánosan is köszönöm meg mindannyiotoknak a hathatós segítséget!! Névszerint: Promega Collins Qvik Yndi Cápa730 Nagyon köszönöm nektek!!! Szivesen máskor is .. De én is jol éreztem magam annak ellenére hogy egy uj helyen egy uj társaságban Kösz
|
|
|
Naplózva
|
Qvik csak egy van !! Madár ... de jó madár
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2008. július 22. 22:02:42 pm » |
|
Először azt gondoltam, hogy egyenként privátban mondok mindenkinek köszönetet, aki segített a házam szigetelési munkálataiban, de mivel nyilvánosan kértem a segítségeteket, ezért nyilvánosan is köszönöm meg mindannyiotoknak a hathatós segítséget!! Névszerint: Promega Collins Qvik Yndi Cápa730 Nagyon köszönöm nektek!!! Sajnálom,hogy csak ilyen rövid ideig tudtam ott lenni. Lemaradtam a javáról,csak a szöszmötölés jutott.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
csabE28
aki számodra
Nem elérhető
Szerelem, mert cápa!
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2008. július 23. 08:03:18 am » |
|
Mult7 csütörtökön a Tétényin láttam egy nagyon brutálisan turbós cápát! E28, cápa szín, annyira turbós volt hogy ki volt vágva a motorháztetö a csigának, és plusz légbeszívó rács volt rá építve. Sípolt mint a veszedelem. SOHA nem láttam egy találkozón sem. Ki az?
|
|
|
Naplózva
|
Aranka az én kis vasoxidkupackám!
|
|
|
qvik01
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2008. július 23. 11:21:44 am » |
|
Először azt gondoltam, hogy egyenként privátban mondok mindenkinek köszönetet, aki segített a házam szigetelési munkálataiban, de mivel nyilvánosan kértem a segítségeteket, ezért nyilvánosan is köszönöm meg mindannyiotoknak a hathatós segítséget!! Névszerint: Promega Collins Qvik Yndi Cápa730 Nagyon köszönöm nektek!!! Sajnálom,hogy csak ilyen rövid ideig tudtam ott lenni. Lemaradtam a javáról,csak a szöszmötölés jutott. Szöszmötölés szombaton is volt. Sajnálom ,hogy nem ismerkedtünk meg
|
|
|
Naplózva
|
Qvik csak egy van !! Madár ... de jó madár
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2008. július 24. 08:23:04 am » |
|
Ennyi volt a nagy hekkelés?
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Promega
Administrator
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2008. július 24. 09:39:50 am » |
|
?? ?? Promega
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gim_e12
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2008. július 24. 10:03:53 am » |
|
?? ?? Promega Én sejtem mire gondol. Reggel amikor csekkolni akartam az oldalt a capabmwforum.hu-t hívva egy török lap jelent meg. Valami picsa tartott a kezében egy táblát, alatta török rap ment (mp3) és valami kiírás. Gondolom valami olyasmi lehetett törökül, hogy jajj de ügyes vagyok, betörtem az oldalatokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agyas
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2008. július 24. 10:14:52 am » |
|
?? ?? Promega Én sejtem mire gondol. Reggel amikor csekkolni akartam az oldalt a capabmwforum.hu-t hívva egy török lap jelent meg. Valami picsa tartott a kezében egy táblát, alatta török rap ment (mp3) és valami kiírás. Gondolom valami olyasmi lehetett törökül, hogy jajj de ügyes vagyok, betörtem az oldalatokra. Akkor nem csak nekem jelent meg így az oldal??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|