Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #240 Dátum: 2008. július 31. 16:42:27 pm » |
|
Elképzelhető hogy érdekel, vagy bebőröztetem az enyimeimet... még gondolkodok...
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen... Ne bassz!!!Mi probléma?? Semmi, csak mostmár kéne neki egy alaposabb gatyábarázás+ a belét megcsinálni úgy ahogy szeretném. Krómlángnyelvek, spinnerdísztárcsa, kékledes ablakspricni, lóbaszó alaméniumszárny, koppány kidörrentő, amikell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #241 Dátum: 2008. július 31. 16:54:36 pm » |
|
Elképzelhető hogy érdekel, vagy bebőröztetem az enyimeimet... még gondolkodok...
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen... Ne bassz!!!Mi probléma?? Semmi, csak mostmár kéne neki egy alaposabb gatyábarázás+ a belét megcsinálni úgy ahogy szeretném. Krómlángnyelvek, spinnerdísztárcsa, kékledes ablakspricni, lóbaszó alaméniumszárny, koppány kidörrentő, amikell. myvipes csajok nélkül mit sem ér az egész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabc
Vendég
|
|
« Válasz #242 Dátum: 2008. július 31. 16:57:10 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen... Ne bassz!!!Mi probléma?? Semmi, csak mostmár kéne neki egy alaposabb gatyábarázás+ a belét megcsinálni úgy ahogy szeretném. Krómlángnyelvek, spinnerdísztárcsa, kékledes ablakspricni, lóbaszó alaméniumszárny, koppány kidörrentő, amikell. myvipes csajok nélkül mit sem ér az egész Naja, de maximum 18 év és 80-as IQ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 2008. július 31. 17:11:50 pm » |
|
Lidl -ben volt most szellőzős üléshuzat.. csatlakozni a szivargyújtóra, a 12 voltos ventilátor ott zümmög a töködnél, azt tolja a hátadmögé a levcsit. 4000 ft volt ,ha jól emlékszem. Vitáztok itt... ez kell nektek! Amúgy a műbőrhöz télleg oda lehet kozmálni szerintem meg egy ventillátort nem lehet elég távolra rakni a töktől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 2008. július 31. 17:18:46 pm » |
|
Naja, de maximum 18 év és 80-as IQ. Mindig ez az irigység
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #245 Dátum: 2008. július 31. 17:20:42 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 2008. július 31. 18:27:20 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! Steffe ! Küldök privátot. Értem én,de nem jött semmi!!! Hmmmm A steffe@freemail.hu-ra küldtem,de elküldtem ismét.
|
|
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 2008. július 31. 18:34:11 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! Steffe ! Küldök privátot. Értem én,de nem jött semmi!!! Hmmmm A steffe@freemail.hu-ra küldtem,de elküldtem ismét. jahogy emailt küldesz,én azt hittem ide privátot!!DE már válaszoltam is rá!!
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #249 Dátum: 2008. július 31. 18:47:16 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! De mennyire igaz ez, az én autómra most különösen... Ne bassz!!!Mi probléma?? Semmi, csak mostmár kéne neki egy alaposabb gatyábarázás+ a belét megcsinálni úgy ahogy szeretném. Krómlángnyelvek, spinnerdísztárcsa, kékledes ablakspricni, lóbaszó alaméniumszárny, koppány kidörrentő, amikell. myvipes csajok nélkül mit sem ér az egész Indy neked ez a myvip olyan megkülönböztetésnek számít, mintha valaki valamely kisebbséghez tartozna. Magyarázd meg nekem légyszíves a miértjét. Nagyon kíváncsi lennék rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #250 Dátum: 2008. július 31. 19:03:45 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 2008. július 31. 19:10:07 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cápa730
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 2008. július 31. 19:11:45 pm » |
|
Télen lefagy, nyáron odaég. De biztos hogy könnyebb tisztántartani és hát dob is az autón. Ezért van a klíma. Bőr belső klíma nélkül halál. Télen belfagy a segged,nyáron odégsz. Ha nincs klíma az autójában senki se akarjon bőr garnitúrát,mert kínszenvedés. Az enyémben momentán nem működik a klíma. Ellenben fekete bőr van benne. Ha sokáig tűzi a nap, a beüléskor egy kicsit meleg, de egyébként nem érzem rosszabbnak, mint a sima ülést. Kínszenvedésnek semmiképpen nem lehet nevezni. A suszter cipőja mindig lyukas!! Steffe ! Küldök privátot. Értem én,de nem jött semmi!!! Hmmmm A steffe@freemail.hu-ra küldtem,de elküldtem ismét. jahogy emailt küldesz,én azt hittem ide privátot!!DE már válaszoltam is rá!! Már jól továbbítottam is a címedet a fijjjúúúnak. Hátha egy kis benzinpíz .... Meg a lényeg : A segítségnyújtás öröme.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 31. 19:20:19 pm írta Cápa730 »
|
Naplózva
|
BMW ÜBER ALLES ! 06-30-264-5107 06-1-284-2905
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #253 Dátum: 2008. július 31. 19:20:50 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát ezzel nem vagy egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #254 Dátum: 2008. július 31. 20:23:19 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 31. 20:25:05 pm írta Radyus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dannert
Nem elérhető
|
|
« Válasz #255 Dátum: 2008. július 31. 20:32:12 pm » |
|
ez vmi elbaszott jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 2008. július 31. 20:40:55 pm » |
|
ez vmi elbaszott jól néz ki! Nem semmi. Ha a Bécsi út túlsó végén laknék akkor bevállalnék egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 2008. július 31. 20:54:54 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta! Még úgy is a fizetésem 40%-a lenne az a rádió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #258 Dátum: 2008. július 31. 21:20:56 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta! Még úgy is a fizetésem 40%-a lenne az a rádió. most csak a 10 % - a
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radyus
Vendég
|
|
« Válasz #259 Dátum: 2008. július 31. 22:18:38 pm » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta! Még úgy is a fizetésem 40%-a lenne az a rádió. Nem tudom mennyi a fizud, de egy jó fejegység most is a 40%-a, nem? ÉS NEM KÉNE "LERÁDIÓZNI" EZT AZ ULTRAMODERN, HIPER-SZUPER KIS CUCCOT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland635
Papír ami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 2008. augusztus 01. 08:04:27 am » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta! Még úgy is a fizetésem 40%-a lenne az a rádió. Nem tudom mennyi a fizud, de egy jó fejegység most is a 40%-a, nem? ÉS NEM KÉNE "LERÁDIÓZNI" EZT AZ ULTRAMODERN, HIPER-SZUPER KIS CUCCOT! Nagyon fasza. Ez pont nekem való Egyszerű, retró, de a tudása hatalmas. Mindazonáltal kurvára nem ér ennyit. Úgyhogy kiesett. Nekem még mindíg a Pioneer DEH-P 77MP tetszik a legjobban nagyjából hasonló tulajdonságai vannak csak már kifutott típus. http://avplanet.hu/DEH-P77MP2006 os a kiadás és még mindíg kurvára tartja az árát. Ha jól tudom utódja nincs is.
|
|
|
Naplózva
|
E24 bedobozolva a szekrény mélyén +36 20 233 63 66 +43 68 8949 51 41 Nem vagyok nőgyógyász, de vethetek rá egy pillantást.
|
|
|
Bubo E21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 2008. augusztus 01. 08:47:45 am » |
|
Kiváncsi vagyok a célközönségre. Én nem adnék ki ennyit érte. Hát nem a magyar fix fizetésből élők! Szerintem lehet hogy kiadnánk, ha 2500-3000€-t keresnénk havonta! Még úgy is a fizetésem 40%-a lenne az a rádió. Nem tudom mennyi a fizud, de egy jó fejegység most is a 40%-a, nem? ÉS NEM KÉNE "LERÁDIÓZNI" EZT AZ ULTRAMODERN, HIPER-SZUPER KIS CUCCOT! Nem rádióztam le Látom, hogy ez annál több, meg nem akartalak megsérteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 2008. augusztus 01. 09:25:49 am » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 2008. augusztus 01. 16:51:42 pm » |
|
Én bele nem tenném egyikbe se, az tuti..De nem is értem, tényleg kiknek csinálták...Valószinüleg valami sznob csákók fogják venni, de veteránba nem korhű, modernbe meg túl retro...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
Graf Spee
S.T.A.L.K.E.R.
Nem elérhető
06202342414
|
|
« Válasz #264 Dátum: 2008. augusztus 01. 17:52:27 pm » |
|
Én bele nem tenném egyikbe se, az tuti..De nem is értem, tényleg kiknek csinálták...Valószinüleg valami sznob csákók fogják venni, de veteránba nem korhű, modernbe meg túl retro... Nekem a kivitelezése tetszik. Az enyémbe bele is tenném, de ennyi pénzt nem adok ki érte, mert rendesen kihasználni úgyse használnám ki soha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steffe
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 2008. augusztus 01. 20:52:43 pm » |
|
|
|
|
Naplózva
|
steffe
|
|
|
Ehuszonegy
Vendég
|
|
« Válasz #266 Dátum: 2008. augusztus 01. 21:05:52 pm » |
|
Jól néz ki, meg minden, de én annyira jól elvagyok egy 500 forintos térképpel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 2008. augusztus 01. 21:11:16 pm » |
|
Nem köszön vissza minden autóból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bento
Nem elérhető
I run the Death Star
|
|
« Válasz #268 Dátum: 2008. augusztus 01. 21:35:10 pm » |
|
régi mercikben volt "pont" ilyen, abba teszik azok, akik buták
|
|
|
Naplózva
|
e24 635csi 1984, "A legszebb cápa" díj nyertese (2008. Budaörs) <(*¿*)>
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #269 Dátum: 2008. augusztus 01. 23:06:01 pm » |
|
Azért ennyi az ára, hogy behozza azon az 1 szerencsétlenen, mi a másik 99-et nem izgatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|