| 
			| 

| stasis 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #90 Dátum: 2007. május 19. 15:27:36 pm » |  | 

Az nagy gond ha nem cápá val megyünk(még nincs teljesen rendben)(e-36 328)?Ui:van 3hely, ha kellene kilehet használni!!!Bp.és környéke

Nem gond. Én sem azzal megyek.Ja és mikor is lessz ez a tali? Bocs egy kicsit figyelmetlen vagyok!!!2007.07.20. Péntek - 2007.07.21. Szombat |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| manóka21 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #91 Dátum: 2007. május 19. 15:29:41 pm » |  | 

Az nagy gond ha nem cápá val megyünk(még nincs teljesen rendben)(e-36 328)?Ui:van 3hely, ha kellene kilehet használni!!!Bp.és környéke

Nem gond. Én sem azzal megyek.Ja és mikor is lessz ez a tali? Bocs egy kicsit figyelmetlen vagyok!!!Nagyon szépen köszönöm! 2007.07.20. Péntek - 2007.07.21. Szombat |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #92 Dátum: 2007. május 19. 16:54:46 pm » |  | 

Akkor egy friss lista. Eddig Boge, Steffe, Coroner és Manner jelezte, hogy hoz utánfutót. Akkor 25 fő eddig. Alakulunk.   1.) Ice  2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja 4.) Steffe és lehet Steffené  5.) Tibor  ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%, 8.) Karell  9.) Brájen  10.) Trabence jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee -  13.) Apa és a bot.  (Miki 24V)  14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.)  zimpet  R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW  21.) Manner + 1 fő1.) Ice  2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja 4.) Steffe és lehet Steffené  5.)  Tibor  ( Boogie )6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%, 8.) Karell  9.) Brájen  10.) Trabence jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee -  13.) Apa és a bot.  (Miki 24V)  14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.) 16.)  zimpet  R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW  21.) Manner + 1 fő |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lütyő1 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #93 Dátum: 2007. május 20. 13:58:16 pm » |  | 

A kajáról annyit hogy különféle állítokat részeit fogjuk forró vasakra dobálni megfelelő növények kiegészítésével. 
 A költségek összegét csak ott tudom megmondani, mert a hozzávaló sallangot úgyis csak aznep délután fogom megvenni, de nem kell fosni nem lesz drága. Szeretném 1 rongy környékén tartani a fejenkénti kajapénzt.

Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek, viszont ehhez előtte 1 héttel tudnom kell, hogy pontosan hány ember jön. Előre kérem jelezni.

Szóval ez az utolsó lista, kérem, hogy aki hoz magával asszonyt, az is jelezzen.:

1.) Ice ----> 100%
 2.) Lütyő
 3.) Boge 400% Smiley))))), mert addigra elvileg már négyen leszünk!!!!
 4.) Steffe és lehet Steffené (és remélem kocsival,az ügyön vagyok) biztos nélküle, a projekt lassan halad,sok a meló  !!!
 5.) Tibor  ( Boogie )
 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra)
 7.) Begi 1000%,-nem tizen, csak tutira
 8.)Karell (Sz*rok bele akármi lesz elmegyek vazze!)
 9.)Brájen (valamivel biztos )
 10.) Trabence asse tom mikor van augusztus  szóval még az építkezéstől is függ... jelenleg 66.66667 %
 11.) Mike
 12.) sotee - mosmá jönni akarok, pontosan mikor is?! július or aug.3?!
 13.) Apa és a bot.  (Miki 24V)
 14.) Coroner és Coronerné
 15.) AYT E21 (Ha június vagy július 4. hétvégéjén lesz a tali.)
 16.)
 zimpetR.I.P. BMW17.) akos51
 18.) tasi misi 100%
 19.) Ehuszonegy( 70%)
 20.) BMWWWW Hm. Én még azt sem tudom holnap mi lesz, de ha addigra visszaérek a bahamákról, és a nyúújórki üzleti utamat se adigra teszik akkor valószinü hogy ott leszek.

"Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek" Akkor te is a lányosból eszel, gondolom..  ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Mike 
								Moderátor    Nem elérhető 

Csokihabanero :D

| 
								|  | « Válasz #94 Dátum: 2007. május 20. 14:15:29 pm » |  | 

"Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek" Akkor te is a lányosból eszel, gondolom..  )Ha valamelyik dízeles lenyomja az 535i-t 80-ról 200-ra, akkor ehet a fiúsból is.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Főmordor. |  |  | 
	| 
			| 

| Lütyő1 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #95 Dátum: 2007. május 20. 14:16:48 pm » |  | 

"Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek" Akkor te is a lányosból eszel, gondolom..  )Ha valamelyik dízeles lenyomja az 535i-t 80-ról 200-ra, akkor ehet a fiúsból is.  Ez nem kitétel..  ) Diesel, vagy nagy benzines..Neked nagy benzinesed nincs(cápa), így a lányos kaja jár. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Mike 

| 
								|  | « Válasz #96 Dátum: 2007. május 20. 14:20:08 pm » |  | 

"Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek" Akkor te is a lányosból eszel, gondolom..  )Ha valamelyik dízeles lenyomja az 535i-t 80-ról 200-ra, akkor ehet a fiúsból is.  Ez nem kitétel..  ) Diesel, vagy nagy benzines..Neked nagy benzinesed nincs(cápa), így a lányos kaja jár.OK, de mivel én főzök én döntöm el, hogy melyik a fiús melyik a lányos.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Főmordor. |  |  | 
	| 
			| 

| Lütyő1 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #97 Dátum: 2007. május 20. 18:05:38 pm » |  | 

"Lesz lányos kaja a dízeleseknek és kis köbcentis benyásoknak meg fiús a nagy benzineseknek" Akkor te is a lányosból eszel, gondolom..  )Ha valamelyik dízeles lenyomja az 535i-t 80-ról 200-ra, akkor ehet a fiúsból is.  Ez nem kitétel..  ) Diesel, vagy nagy benzines..Neked nagy benzinesed nincs(cápa), így a lányos kaja jár.OK, de mivel én főzök én döntöm el, hogy melyik a fiús melyik a lányos.  Én meg viszek kaját..  ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| AYT E21 
								cápi  Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #98 Dátum: 2007. május 20. 22:21:11 pm » |  | 

1.) Ice  2.) Lütyő 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja 4.) Steffe és lehet Steffené  5.) Tibor  ( Boogie ) 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra) 7.) Begi 1000%, 8.) Karell  9.) Brájen  10.) Trabence jelenleg 66.66667 % 11.) Mike 12.) sotee -  13.) Apa és a bot.  (Miki 24V)  14.) Coroner és Coronerné 15.) AYT E21 + asszony 16.)  zimpet  R.I.P. BMW 17.) akos51 18.) tasi misi 100% 19.) Ehuszonegy( 70%) 20.) BMWWWW  21.) Manner + 1 fő Beírtam az asszonyt is a listára.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

m10b20 L-jet |  |  | 
	| 
			| 

| brothaD 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #99 Dátum: 2007. május 21. 14:39:20 pm » |  | 

1.) Ice 2.) Lütyő
 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja
 4.) Steffe és lehet Steffené
 5.) Tibor  ( Boogie )
 6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra)
 7.) Begi 1000%,
 8.) Karell
 9.) Brájen
 10.) Trabence jelenleg 66.66667 %
 11.) Mike
 12.) sotee -
 15.) AYT E21 + asszony
 16.)
 zimpet R.I.P. BMW17.) akos51
 18.) tasi misi 100%
 19.) Ehuszonegy( 70%)
 20.) BMWWWW
 21.) Manner + 1 fő
 22.) BrothaD

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #100 Dátum: 2007. május 21. 14:44:51 pm » |  | 

1.) Ice 2.) Lütyő
 3.) Boge 400% Smiley))))), + családja
 4.) Steffe és lehet Steffené
 5.)
 Tibor  ( Boogie )6.) Stasis (Talán, még nem mondom biztosra)
 7.) Begi 1000%,
 8.) Karell
 9.) Brájen
 10.) Trabence jelenleg 66.66667 %
 11.) Mike
 12.) sotee -
 15.) AYT E21 + asszony
 16.)
 zimpetR.I.P. BMW17.) akos51
 18.) tasi misi 100%
 19.) Ehuszonegy( 70%)
 20.) BMWWWW
 21.) Manner + 1 fő
 22.) BrothaD
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stasis 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #101 Dátum: 2007. május 21. 15:20:14 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #102 Dátum: 2007. május 21. 15:35:26 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TurbóDénes 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #103 Dátum: 2007. május 21. 15:36:27 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #104 Dátum: 2007. május 21. 15:41:04 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TurbóDénes 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #105 Dátum: 2007. május 21. 16:06:54 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Azt hiszem megértelek.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ehuszonegy 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #106 Dátum: 2007. május 21. 16:33:06 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Ne legyél már ilyen depresszív! Ez csak egy autó! Attól mert nem müxik, a buli még jó lesz!  |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 2007. május 21. 16:42:52 pm írta Ehuszonegy » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #107 Dátum: 2007. május 21. 17:55:19 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Ne legyél már ilyen depresszív! Ez csak egy autó! Attól mert nem müxik, a buli még jó lesz! Dehaeccernincskedvembulizni?? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| fblacka 

Nem elérhető 

ejtsd: efbélacka

| 
								|  | « Válasz #108 Dátum: 2007. május 21. 17:58:15 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Ne legyél már ilyen depresszív! Ez csak egy autó! Attól mert nem müxik, a buli még jó lesz! Dehaeccernincskedvembulizni??szijjááárááááá   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Sabc 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #109 Dátum: 2007. május 21. 18:00:09 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Ne legyél már ilyen depresszív! Ez csak egy autó! Attól mert nem müxik, a buli még jó lesz! Dehaeccernincskedvembulizni??szijjááárááááá  Ehhez mellékeljé egy Lacka-magyar szótárt is!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| fblacka 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #110 Dátum: 2007. május 21. 18:15:06 pm » |  | 

Sabc, Mi történt ?  Hát tudod, mostanában megint szívat az autóm, és nekem nagyon elegem van belőle, hogy egy hálátlan dög. Tehát azért húztam ki magam, mert egyrészt nemtudom, hogy akkor épp hadrafogható lesz-e, vagy lesz-e egyáltalán, másrézt most úgy érzem, nincs kedvem hozzá. Persze lehet később megjön a kedvem, és akkor feltűnök. Vagy pont ez a "hálátlandög" vette el a kedved.  Az vette el, nem kérdés. Ne legyél már ilyen depresszív! Ez csak egy autó! Attól mert nem müxik, a buli még jó lesz! Dehaeccernincskedvembulizni??szijjááárááááá  Ehhez mellékeljé egy Lacka-magyar szótárt is!   jójóóó igyekszem visszafogni magam ... de ebben most kivételesen tényleg nem volt semmi kanyar ... sodor, szív, lent tart, kipufog    alternatív 4 ütem   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Mike 

| 
								|  | « Válasz #111 Dátum: 2007. május 21. 19:54:27 pm » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Főmordor. |  |  | 
	| 
			| 

| fblacka 

Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #112 Dátum: 2007. május 21. 20:09:21 pm » |  | 

mondjuk egy nagy doboz szpész máffint    ha kérdezik a határnál, akkor a nagyi sütötte ...    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Kox 

Nem elérhető