BB
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 2007. november 27. 20:43:21 pm » |
|
Fent vannak Bömbölő képei is az oldtimer show-ról. www.ett.bme.hu/intra Veterán mappában találjátok, kb. 90MB.
|
|
|
Naplózva
|
E21 320/6 1982; F650ST 1997; E39 530d 2002; K1200R 2006
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 2007. november 28. 08:15:00 am » |
|
Fent vannak Bömbölő képei is az oldtimer show-ról. www.ett.bme.hu/intra Veterán mappában találjátok, kb. 90MB. Köszi Bálint. Igazándiból Balázs készítette a képeket, én csak a "technikai hátteret" biztosítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 2007. november 28. 21:12:52 pm » |
|
Fent vannak Bömbölő képei is az oldtimer show-ról. www.ett.bme.hu/intra Veterán mappában találjátok, kb. 90MB. Köszi Bálint. Igazándiból Balázs készítette a képeket, én csak a "technikai hátteret" biztosítottam. Hát akkor mind2őtöknek köszönjük, mert nagyon jó képek lettek. Ja és Barbarának is, hogy néhány képbe vitt egy kis életet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 2007. november 29. 17:24:34 pm » |
|
Fent vannak Bömbölő képei is az oldtimer show-ról. www.ett.bme.hu/intra Veterán mappában találjátok, kb. 90MB. Köszi Bálint. Igazándiból Balázs készítette a képeket, én csak a "technikai hátteret" biztosítottam. Hát akkor mind2őtöknek köszönjük, mert nagyon jó képek lettek. Ja és Barbarának is, hogy néhány képbe vitt egy kis életet Ilyenre mindig kaphatóak vagyunk mindhárman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 2008. január 22. 13:40:06 pm » |
|
Akkor egy kis ízelítő Pécsről:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #275 Dátum: 2008. január 22. 15:00:17 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #276 Dátum: 2008. január 22. 18:36:11 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #277 Dátum: 2008. január 22. 18:56:17 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. mire gondolsz? a golf sárga az orig. szín.
|
|
|
Naplózva
|
"It is like an aircraft. If you replace parts and keep it up, it will go on forever."
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 2008. január 22. 19:08:40 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #279 Dátum: 2008. január 22. 19:50:03 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 22. 19:53:03 pm írta Indy »
|
Naplózva
|
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 2008. január 22. 20:59:39 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi bajod ezzel? A hetvenes években ez volt a divatszin a bmwnél a narancssárgával együtt. Különben meg originál szin, tehát az ot-n ebbe belekötni nem lehet. Nekem spéciel tetszik, egyedi, nem ezüst meg kék meg szürke,meg tucatszin...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BB
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 2008. január 22. 22:21:12 pm » |
|
Ebben a szerszámkészletben is üres az a hely, amit a múltkor az enyémnél sem tudtunk megfejteni, hogy mi lehetett ott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Apusch
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 2008. január 22. 23:01:33 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi
|
|
|
Naplózva
|
Öreg autó szivatóval indul...
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 2008. január 22. 23:10:43 pm » |
|
Ebben a szerszámkészletben is üres az a hely, amit a múltkor az enyémnél sem tudtunk megfejteni, hogy mi lehetett ott...
hát ez!
|
|
|
Naplózva
|
BMW e21 323i,BMW e30 325ix
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 2008. január 22. 23:15:59 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VA E21
Vendég
|
|
« Válasz #285 Dátum: 2008. január 22. 23:22:31 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csmario
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 2008. január 22. 23:25:55 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi én se szeretnék ilyen kocsit,mivel én csak e28ban gondolkodok,és annak mégannyira se jó sztem a rikító szín de ezen az e21-en tetszik,de lehet hogy csak azért,mert az egész gép olyan patent...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 2008. január 23. 10:39:30 am » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Ja, a szín. Háát kinek a pap, kinek a papné
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 2008. január 23. 15:24:44 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi Nagyon a te cápiddal se tudsz beleolvadni a környezetedbe...
|
|
|
Naplózva
|
E12-518;E23-728i;Trafi 601S
|
|
|
02
**Moderátor**
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 2008. január 23. 15:33:50 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi Nagyon a te cápiddal se tudsz beleolvadni a környezetedbe... Azzal max a kohóba lehetne menni, ott szépen beleolvadna a krönyezetbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 2008. január 23. 15:44:14 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi Nagyon a te cápiddal se tudsz beleolvadni a környezetedbe... Azzal max a kohóba lehetne menni, ott szépen beleolvadna a krönyezetbe... A kohóban nincs is krönyezet: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JanoE21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 2008. január 23. 18:53:12 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi Nagyon a te cápiddal se tudsz beleolvadni a környezetedbe... Azzal max a kohóba lehetne menni, ott szépen beleolvadna a krönyezetbe... A kohóban nincs is krönyezet: ) Helló Uraim! Rólam beszéltek?? Köszönöm a többségnek, hogy kiállt a cápim színe mellett. Látod Indy! Az, hogy neked valami nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy csúnya, csak azt, hogy az a Te véleményed. A 02-eseknél kimondottan kedvelt szín volt a Golf, és az E21-esek is szép számban közlekedtek ezzel a fényezéssel. Egyébként egy ilyen közösségben nem hiszem, hogy szép dolog bármelyik GYÁRI színt is letenni. Nem az OT minősítés miatt hagytam meg ezt a színt, hanem mert eredeti állapotában akartam látni továbbra is. A kocsi új kora óta a család tulajdona, így meg tudom mondani, hogy mi is volt azon az üres szerszámoshelyen: semmi. Az eredetileg is üres volt. Egyébként 2005-2006 -ban lett teljesen felújítva, de a küszöbön kívül minden eleme eredeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins
+8 év az autóm javára.
Administrator
Nem elérhető
18i 82/11 B6 81/11
|
|
« Válasz #292 Dátum: 2008. január 23. 18:58:15 pm » |
|
Indy nem szánta sértésnek, csak lazán Nekem amúgy baromira tetszik, hogy egy hasonló gépet szeretnék (ennél kicsit kevésbé eredeti lesz sajnos), de a jelenlegi színeknél a phoenix, a kashmir, valamint a hennarot játszik.. Belsejéről kaphatnánk képet? Milyen motor van benne? 16, 18? Gratulálok hozzá a családnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lütyő1
Lázadó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 2008. január 23. 19:00:09 pm » |
|
én is valami hasonló szintű gépet szeretnék birtokolni kár, hogy nem valami normális színt kapott.. ..komolyan mondom, ez az ot egy vicc.. Miért is? ..mert olyan embereket szopatnak meg kik nem érdemlik meg...hát ez a szín förtelem, de ez mehet ..bár szíve joga.. ok..biztos igényes meg minden..de könyörgöm..ez a szín? Egy citroen C1-en vagy valami "ultra funny" autón..esetleg /sem/ Mi itt a szopatás? Kis bogaram, ezt a színt 10 kilométerre ellenszélben is észreveszik, nem úgy, mint a maiakat. Egyébként nagyon origi sztem is szép szín,csak nagyon kényes... én nem szeretnék egy ilyen színű kocsiban virítani.. Számomra ez a jajj,de happy vagyok, mindenki lásson szín.. Én sehogysem tudnám ezt összeegyeztetni az életvitelemmel.. Vidámpark előtt parkolni vele és enni a vattacukrot szagú.. ennyi Nagyon a te cápiddal se tudsz beleolvadni a környezetedbe... Azzal max a kohóba lehetne menni, ott szépen beleolvadna a krönyezetbe... A kohóban nincs is krönyezet: ) Helló Uraim! Rólam beszéltek?? Köszönöm a többségnek, hogy kiállt a cápim színe mellett. Látod Indy! Az, hogy neked valami nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy csúnya, csak azt, hogy az a Te véleményed. A 02-eseknél kimondottan kedvelt szín volt a Golf, és az E21-esek is szép számban közlekedtek ezzel a fényezéssel. Egyébként egy ilyen közösségben nem hiszem, hogy szép dolog bármelyik GYÁRI színt is letenni. Nem az OT minősítés miatt hagytam meg ezt a színt, hanem mert eredeti állapotában akartam látni továbbra is. A kocsi új kora óta a család tulajdona, így meg tudom mondani, hogy mi is volt azon az üres szerszámoshelyen: semmi. Az eredetileg is üres volt. Egyébként 2005-2006 -ban lett teljesen felújítva, de a küszöbön kívül minden eleme eredeti. A szín, ugyanúgy mint egy egész autó izlés kérdése, van akinek tetszik, van akinek nem.Mindenki a saját nézőpontja szerint dönti el, ha tetszik neki tetszik, ha nem, nem. De eza cápi így eredeti, és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
collins húga
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 2008. január 23. 19:11:37 pm » |
|
Jano, nagyon szép az autód grat. hozzá! ez a szin nagyon jól áll neki és igazán különleges!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gisti
Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 2008. január 23. 19:14:23 pm » |
|
316
|
|
|
Naplózva
|
+36/70/77-97-815 E23 745i E39 525d touring E46 320 Ci Triumph Herald 13/60 Yamaha Fj 1200
|
|
|
JanoE21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 2008. január 24. 09:32:12 am » |
|
Indy nem szánta sértésnek, csak lazán Nekem amúgy baromira tetszik, hogy egy hasonló gépet szeretnék (ennél kicsit kevésbé eredeti lesz sajnos), de a jelenlegi színeknél a phoenix, a kashmir, valamint a hennarot játszik.. Belsejéről kaphatnánk képet? Milyen motor van benne? 16, 18? Gratulálok hozzá a családnak! Köszönöm mindenkinek a szép szavakat, ígérem teszek fel képeket, sőt van egy abból a korból származó színskálám, be fogom szkennelni. 1975.októberi gyártás, akkor még nem volt 315. Ez 316-os 1573 ccm 90 LE.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bömbölő
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 2008. január 24. 10:15:45 am » |
|
...van egy abból a korból származó színskálám...
Janó ennek sokan fognak örülni. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JanoE21
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 2008. január 24. 20:17:12 pm » |
|
Indy nem szánta sértésnek, csak lazán Nekem amúgy baromira tetszik, hogy egy hasonló gépet szeretnék (ennél kicsit kevésbé eredeti lesz sajnos), de a jelenlegi színeknél a phoenix, a kashmir, valamint a hennarot játszik.. Belsejéről kaphatnánk képet? Milyen motor van benne? 16, 18? Gratulálok hozzá a családnak! Ahogy ígértem 2 fotó:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joco
Vendég
|
|
« Válasz #299 Dátum: 2008. január 24. 20:19:29 pm » |
|
Indy nem szánta sértésnek, csak lazán Nekem amúgy baromira tetszik, hogy egy hasonló gépet szeretnék (ennél kicsit kevésbé eredeti lesz sajnos), de a jelenlegi színeknél a phoenix, a kashmir, valamint a hennarot játszik.. Belsejéről kaphatnánk képet? Milyen motor van benne? 16, 18? Gratulálok hozzá a családnak! Ahogy ígértem 2 fotó: Makulátlan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|