![Smiley](http://www.capabmwforum.hu/Smileys/default/smiley.gif)
Hát akkor határozd meg az időt, és a helyet.
Csak az a baj hogy nem tudom még hogy én ott leszek-e... de ha igen akkor gondolom kezdés előtt 10 perccel kéne talizni a főbejáratnál...
Mindjárt megnézem mikor van kezdés...
www.drifter.hu azt ugyan hogy mikor kezdődik nem találtam meg de!! Lehet nézőnek is regisztrálni és akkor 800 helyett 500Ftért kapsz jegyet
![Smiley](http://www.capabmwforum.hu/Smileys/default/smiley.gif)
Első Magyar Drift Verseny
2006.05.06 Zora
Kecskemét, Gokart stadion.
Program:
08.30: kapunyitás (nézőknek is)
08.00-09.30: nevezők gépátvétele és regisztráció
08.30-11.00: szabadedzés; legfeljebb 2-3 autó lehet a pályán, folyamatos bemelegítési lehetőség biztosítása az indulóknak
11.00-12.00: Szünet; Streetfighter motoros bemutató
12.00-14.00: 1. forduló; 1+2 pontozott kör teljesítése/versenyző
14.00-14.30: Szünet; Rally bemutató a versenypályán a legismertebb hazai pilótákkal
15.00-17.00: 2. forduló
17.00-17.30: Szünet; A SkyEurope Airlines Hungary Kft. felajánlásával két oda-vissza repülőjegy kerül kisorsolása a nézők közül!
17.30: eredményhirdetés, díjátadás, valamint a nézők közül kisorsolásra kerül 3 személy, akiknek lehetőségük nyílik belülről is átélni a drift élményét.
18.00-18.30: Az első három helyezett néhány perces "drift-taxizásra" viszi a szerencsés nyerteseket.
19.00: A rendezvény várható befejezése
A pontozó bírók és az eddig meghívott "sztárvendégek": Szabó Gergő, Holczer Dániell, Bessenyey Zoltán, Turán Frigyes, Balázs Öcsi, Varga "cig@ny" Zoltán rallye versenyzők, Bazsó Gábor, Kőváry Barna, Árpa Attila
--------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!
Oldalunk bal oldalán lévő kis logóra való kattintással lehetőség van a versenyre való nevezésre, valamint a nézők kedvezményes belépőjegy biztosítása melletti előjelentkezésére.
A versenykiírás pdf formátumban letölthető: >itt<
Nevezési díj:
- Egyesületi tagoknak ingyenes
- Külsős nevezőknek 6.000,- Ft.
Belépőjegy:
- Kedvezményes 500,- Ft.
- Előjelentkezés nélkül 800,- Ft.
Mindenki várunk szeretettel!
Üdvözlettel:
A szervezők